FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 01 jun 2011, 18:45

Hoće čovjek da se proda u Romu. K'o Subašić što je.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 jun 2011, 18:47

Drakul jest bio dzaba,ali Amar vidi veci potencijal u visokom igracu kao sto je Drakul koji igra poluspica,nego u Vladavicu,koji je iste konstrukcije i mastovitosti kao Visca samo sto je visca od ovog 5 godina mladi,razmislja te li vi malo o ovim stvarima.Sad smo u nedostatku spiceva,dobro bi bilo dovest jednog kvalutetnog brzog spica.Da moze biti u tandemu s nikolicem koji je konstrukciji slican Lazaru,a koliko moze to cemo vidjeti.
svoj ti pos'o !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 jun 2011, 18:51

Grbavica moj zivot je napisao/la:Drakul jest bio dzaba,ali Amar vidi veci potencijal u visokom igracu kao sto je Drakul koji igra poluspica,nego u Vladavicu,koji je iste konstrukcije i mastovitosti kao Visca samo sto je visca od ovog 5 godina mladi,razmislja te li vi malo o ovim stvarima.Sad smo u nedostatku spiceva,dobro bi bilo dovest jednog kvalutetnog brzog spica.Da moze biti u tandemu s nikolicem koji je konstrukciji slican Lazaru,a koliko moze to cemo vidjeti.
Ako mislimo praviti neki iskorak,pare se moraju naci ,sigurno za 5 igraca.Moje misljenje je da nama trebaju 2 dobra napadaca i jedan kreativac.Zeba je dobar,ali i on oscilira,sta i ako bude povreda.Tako da ,ako uprava misli da klub pravi iskorak i korake naprijed pare morju naci za pojacanja.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 01 jun 2011, 19:08

nime_tm87 je napisao/la:Nego eno Vladavic (inace veliki miljenik forumasa Omar500) potpisao za Olimpic na 3 godine, i eto sta pare rade, sad ce tamo propast ili ce se vucat po tamo nekim klubovima iz nekakve vukojebine..., a ovako da je dosao u ŽELJU prodo bi se fino i on i ŽELJO na dobitku, al' hajd sad bilo proslo ...i jos kazemo nije sve u parama, doduse i nije ima nesto i u nekretninama. :mrgreen:
Ma Vladavić definitivno nije na onom nivou, na kojem je bio prije 3-4 godine,
a da jeste sigurno ne bi dolazio u PL BIH.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 01 jun 2011, 19:16

Sviđa mi se što odlazi dosta igrača, ali samo ako ćemo dovesti bar 2 adekvatna pojačanja. Tu je trio Baljić-Zola-Ramić, Stančeski će biti extra kad prođe pripreme i ostane nam da dovedemo dva igrača koji će se izdići iz prosjeka. Kerla nas je dvaput izradio, momak extra igra, ali je glup. Tako da, ja ga ne bi moljakao da se vrati, a i kad bi došao, uslov bi bio da potpiše na 3 godine. Ono što sam bio rekao da bi volio da ode oko 7 igrača i dalje stoji. Izgleda da će ih toliko i otići.
Sljedeća sezona, igrači koji će dobijati veću minutažu/pridošlice
Drakul, Stančeski, Ramić, Baljić, Zolotić . Znači, krilo i lijevi bek, u slučaju da ne produžimo sa Radovanovićem ugovor. Treba probati dovesti nekog štopera, npr. Vedran Ješe, ili vratiti Gančeva s posudbe. Btw, nisam znao da E. Čolić igra beka, da mu je to izvorna pozicija. Lijevi ili desni ?
I najviše se bojim kako će se za kratak period igrači uigrati, jer je očito da slijedi remont. Naravno, za Europu, u našoj ligi to ne predstavlja veliki problem

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 01 jun 2011, 19:31

Vladavić je igrao LP ove godine ako to nije dovoljno da bi ispunio kriterije za Želju ja ne znam šta onda treba. Treba priznati da nemamo novca a Olimpic ima. Nemamo sposobne ljude u upravi, nažalost od Džeke nismo dobili ni marke. :(
FEDERER= KLOC

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 jun 2011, 19:47

Iker C je napisao/la:Vladavić je igrao LP ove godine ako to nije dovoljno da bi ispunio kriterije za Želju ja ne znam šta onda treba. Treba priznati da nemamo novca a Olimpic ima. Nemamo sposobne ljude u upravi, nažalost od Džeke nismo dobili ni marke. :(
Od Dzeke je legla prva rata,nemoj se nista binut ;)
svoj ti pos'o !

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jun 2011, 20:03

Nemojte se nista iznenadite ako sutra Vladavic potpise za Zelljeznicar! I Stanceski je produzavao sa Borcem ugovor, potpisivao za Zrinjski... Sarajevo pa hop gdje je zavrsio u ZELJI! Polako, doci ce sve na svoje. Ne znam kakav je ugovor kod onog Osmanagica sto je igrao u Velezu, jer je on po meni idealan igrac za Zelju. Znam da igra negdje u slovackoj, ali opet kazem jedno su zelje a drugo mogucnosti. Vidjet cemo ko ce doci a ko otici.

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 01 jun 2011, 20:06

Pirke_TM87 je napisao/la:Nemojte se nista iznenadite ako sutra Vladavic potpise za Zelljeznicar! I Stanceski je produzavao sa Borcem ugovor, potpisivao za Zrinjski... Sarajevo pa hop gdje je zavrsio u ZELJI! Polako, doci ce sve na svoje. Ne znam kakav je ugovor kod onog Osmanagica sto je igrao u Velezu, jer je on po meni idealan igrac za Zelju. Znam da igra negdje u slovackoj, ali opet kazem jedno su zelje a drugo mogucnosti. Vidjet cemo ko ce doci a ko otici.

Malo je falilo..

VLADAVIĆ POTPISAO ZA OLIMPIC.
Bivši bh. reprezentativac i nekadašnji igrač mostarskog Veleža, Željezničara, slovačke Žiline i austrijskog Redl Bull Salzburga potpisao je za Olimpic. Potvrdio je to za SportSport.ba jedan od čelnih ljudi kluba sa Otoke.

"Danas smo obavili razgovore i transfer je uspješno realiziran".

Ovome dodajmo kako je bh. reprezentativac Muhamed Subašić u pregovorima sa jednim od klubova iz lige petice.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2011, 20:16

Sjeca li se neko jos Karadze sto ode u slobodu a bio u solucijama da dodje u Zelju, sjeca li se neko Mujica koji je trebao u Zelju pa ode u olipic sad ih nema nigdje ni na mapi.S vladavicem je bilo kontakta i to je sve, Amar je taj koji je kocio njegov trasfer u Zelju, jer misli da bi mu ovaj narusio atmosferu u ekipi, vlada je igracki jako dobar ali njemu je prevrnulo i reko necu vise vani necu ni da treniram, i to u jednom ozbiljnom klubu.Ko garantuje da to nebi ovdje uradio isto i to je ono sto Amara drzi dalje od Vlade, cije igracke kvalitete ne moze niko osporiti.
Samo opusteno :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 jun 2011, 20:17

Dosta sa Vladavicem dokazo je kakav je kao osoba (samo u BiH mogu igrati za Velez i ŽELJU) ,ali eto jos jednom imamo primjer kako pare prevagnu, nema tu neke ljubavi i extravagancije ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 jun 2011, 20:17

Pirke_TM87 je napisao/la: Ne znam kakav je ugovor kod onog Osmanagica sto je igrao u Velezu, jer je on po meni idealan igrac za Zelju. Znam da igra negdje u slovackoj, ali opet kazem jedno su zelje a drugo mogucnosti. Vidjet cemo ko ce doci a ko otici.
Po transfermarktu upravo mu je istekao ugovor, nije se puno naigrao ove sezone pa ne vjerujem da će produžiti. On bi bio ulov i po'.. Eto kad već maštamo :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 jun 2011, 20:18

pile87 je napisao/la: Samo opusteno :mrgreen:
ko dolazi ? :D
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2011, 20:23

spielführer_21 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Ne znam kakav je ugovor kod onog Osmanagica sto je igrao u Velezu, jer je on po meni idealan igrac za Zelju. Znam da igra negdje u slovackoj, ali opet kazem jedno su zelje a drugo mogucnosti. Vidjet cemo ko ce doci a ko otici.
Po transfermarktu upravo mu je istekao ugovor, nije se puno naigrao ove sezone pa ne vjerujem da će produžiti. On bi bio ulov i po'.. Eto kad već maštamo :roll:
On je igrac OFK i u poljskoj je bio sam posudjen, ovi ce vjerovatno otkupiti ugovor i nastavit saradnju tako da :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 01 jun 2011, 20:25

Ja sto i vi mozete srati......sada vam ni vladavic ne valja ci mje potpisao za drugi klub, jos klub iz istog grada.....gracic je pametan covjek, koji ulaze u klub, i koji ce od toga imati koristi, jer je vec posstigao uspjeh o kojem mnogi klubovi sa tradicijom mogu sanjati.....al bitno je da vladavic nije klasa, da valja dosao bi u zeljeznicar ;) a umjesto njega dovodite besplatnog igraca, u tome i jeste poenta.....nismo ni mi nista drugaciji, u 5 deka sve.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2011, 20:30

kakav uspjeh o kojem klubovi s tradicijom mogu sanjati je to postigao gracić?

i gdje ti je sad blekić zijo i njegova strast i ljubav?

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 01 jun 2011, 20:34

da upravo to eno potpisao nisam ni znao da ima 29 godina :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 01 jun 2011, 20:34

pile87 je napisao/la:Sjeca li se neko jos Karadze sto ode u slobodu a bio u solucijama da dodje u Zelju, sjeca li se neko Mujica koji je trebao u Zelju pa ode u olipic sad ih nema nigdje ni na mapi.S vladavicem je bilo kontakta i to je sve, Amar je taj koji je kocio njegov trasfer u Zelju, jer misli da bi mu ovaj narusio atmosferu u ekipi, vlada je igracki jako dobar ali njemu je prevrnulo i reko necu vise vani necu ni da treniram, i to u jednom ozbiljnom klubu.Ko garantuje da to nebi ovdje uradio isto i to je ono sto Amara drzi dalje od Vlade, cije igracke kvalitete ne moze niko osporiti.
Samo opusteno :mrgreen:
pile iskreno admir je igracina ne za ove igrace iz zelje nego za sve iz premijer lige ,sad ta nagadzanja ne igra mu se ,ima 20 treba ,sminker je i ostalo je prazna prica ,admir je pokazao strasne igre u zelji i otisao kao odlican igrac ali eto nevalja nam ,evo cukaricki je ispao u 2 ligu imali su 5 bodova pa treba im pokupiti sve igrace oni vrijedno treniraju i poslusni su na trenizima :roll:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 01 jun 2011, 20:39

Istina je da bi unio Vladavić nemir u svlačionicu, ali davno su prošla vremena kada su igrači se posvećivali treninzima, nisu pravili belaje i sl. Pogledajte samo Balotelija :D
Vjerujem još uvijek u stručni štab, ovaj remont ekipe može biti dobar ako se dovedu 2 dobra igrača. Pile, ako si nešto načuo što se tiče pojačanja, šalji mi PM, radoznao sam :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2011, 20:46

vladavić je nama trebao k'o hljeb, al' koliko smo mi na gubitku - on je još mnogo više. vidi se da je bistar, slično k'o i kerla.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”