FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Rooney88
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Rooney88 » 29 maj 2011, 19:02

Koliko prima ona tribina gdje su bile Delije?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 maj 2011, 20:54

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 21:29

Odlicna atmosfera u Novom Sadu,Delije ponovo objasnile kako se navija i u kakvom se broju dolazi na gostovanje,iako je na Marakanu stigao kontigent od samo 1000 ulaznica,ko je gledao utakmicu vidi se da je citava bila nasa sa samo tampon zonom do Firme,ali to nije bilo sve jer su iza gola na onoj boze sacuvaj tribini bili isto vecinom nasi navijaci kao i dosta na zapadu,sto se najbolje videlo kada je Andrija dao gol i kada je kamera prikazala tu tribinu.

Sta reci o utakmici,0:2 odlicna pobeda,cime smo eto uzeli to drugo mesto iako sam ja vec napomenuo da mi je svejedno.I pored toga sto je tokom meca Vosa imala obilatu pomoc sudija,uspeli smo da dominiramo na terenu,drzimo loptu i postignemo dva lagana gola za siguran kraj meca.
Nije prvo poluvreme bilo nesta narocito,Vosa je bila bolja,ali nama ponisten jedan gol,jos uvek nisam siguran da li je bio ofsajd,te nesviran penal koji je bio vise nego ocigledan nad Kaduom,kada je i otvorena kontra 4-2 Vose ali ukenjao je Ilic.
Drugo poluvreme ipak dosta bolje,te pored dva gola,imamo jos nekoliko izrazito opasnih napada ali nismo uspeli da do kraja to zavrsimo.Vosa u tom drugom poluvremenu bila u izuzetno podredjenom polozaju,te su tek u poslednjih 10 minuta dosli do izrazaja ali nista preterano da se dodje do boljeg rezultata.

Sta reci o nasoj igri,s obzirom kakav je sastav igrao ja sam prezadovoljan.Odbrana u ovakvom sastavu je odigrala perfektan posao,i sa par gresaka ali s obzirom da su odbranu igrali Reljic-Mijailovic-Tosic-Vesovic ja sam prezadovoljan i nista ne mogu da zamerim.Dakle bez stopera,sa samo jednim igracem na svojoj poziciji(Reljic),ostalo Tosic je levi bek,Mijailovic zadnji,te Vesovic krilo.
Bajkovic na golu veoma siguran i dobija proalznu ocenu,Isah u svojoj verovatno poslednjoj utakmici ponovo doktorica,a sa Lazovicem u tandemu koji je takodje bio dobar,postigao i gol,cinio veoma tezak rebus sa Novosadjane.Kadu ponovo nije bio nista narocito,bas kao ni Jevtic ali on je poslao onu fenomenalnu loptu za Andriju koji je to realizovao za 2:0 i 13 gol sezone,cime je zajedno sa Iliev osigurao trofej za najboljeg strelca lige.
U napadu Andrija dosta dobar,strelac gola,zacetnik jos nekoliko fenomenalnih akcija...

Dakle zavrsena je jos jedna sezona,u narednim danima mozete ocekivati jedan osvrt na ovu sezonu,a onda se mozemo poceti posvecivati letnjim igrama u nasem klubu,te pripremanju za EL.

ZVEZDA MI JE SVE..............
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 21:31

Ja taman pomislim deliju nisu kao grobari onda se razocaram :cry:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 maj 2011, 21:58

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja taman pomislim deliju nisu kao grobari onda se razocaram :cry:
Ti ne mlati,treba jos mnogo vremena da prodje da bi ti ukopcao neke stvari.Cak mi je i zajednicki prijatelj nas u autu rekao kad smo se vracali,da vidis kad me "mali" napadne zbog ovog skandiranja .Desilo se samo jednom u toku tekme ,spontano iz mase je krenulo,znaci SAMO JEDNOM!!!! Sta su navijaci po drugim ex yu republikama radili kad im se slicne stvari desavale ,necu ni da napominjem.Ali hebo to.... za mesec dana niko vise nece ni da pamti.

Nego danasnja tekma..... ZVEZDA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :mrgreen:

Nas u kopu 4-5.000 ;) Puna tribina rodjaci ;) Navijanje na nivou kao i uvek,koreografija odlicna,plus imajte u vidu da nije nas stadion i da je igrano preko dana.nemam reci,odlicna zavrsnica,pred evropski uvod za 2 meseca ;)

Samo ovo sto kolega napisao gore revoltiran kolko vidim,za onaj "ne faul" nad Kaduom cini mi se,e pa brate ja sam udarac tj. silinu njegovu cuo na tribini,jer sam bio uz ogradu.Sudija nista :shock: Nastavi se tekma bez problema, i nadam se da sa Vilotom nije nista ozbiljno. A onaj ofsajd i ponisten gol.... :? :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 22:01

Sam si rekao nece biti nista za doticnog ;) Al vasa tribina vasa stvar .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 22:03

I da zaboravih da pozdravim naseg drugara sa foruma koji je govorio kako se sve grupe uvlace u bulju Delijama. :oops:
Da je gledao danasnju utakmicu video bi i cuo demant toga,ali jbg mora se nesta reci pa makar bila i glupost.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 maj 2011, 22:03

Samo F.K.S !! je napisao/la:Sam si rekao nece biti nista za doticnog ;) Al vasa tribina vasa stvar .
Jel ono SAMPIONI i pehar to je za njega jel??????????????????????????????

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 maj 2011, 22:10

Devil je napisao/la:I da zaboravih da pozdravim naseg drugara sa foruma koji je govorio kako se sve grupe uvlace u bulju Delijama. :oops:
Da je gledao danasnju utakmicu video bi i cuo demant toga,ali jbg mora se nesta reci pa makar bila i glupost.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cuo sam nesto malopre za "komsije",kaze proslava titule u Lucanima bila na nivou neke Azerbejdzanske provincije :mrgreen:

http://i56.tinypic.com/2cwvt49.jpg Evo slika koreografije cele.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 22:11

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:I da zaboravih da pozdravim naseg drugara sa foruma koji je govorio kako se sve grupe uvlace u bulju Delijama. :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cuo sam nesto malopre za "komsije",kaze proslava titule u Lucanima bila na nivou neke Azerbejdzanske provincije :mrgreen:

http://i56.tinypic.com/2cwvt49.jpg Evo slika koreografije cele.
Necu o tome ovde,ne mogu da slusam te realne navijace kada procitaju nekoliko komentara,ali video sam kakva je bila i sve mi je jasno. ;)

edit:
slika
NEPROCENJIVO!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 22:12

Tribalian je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Sam si rekao nece biti nista za doticnog ;) Al vasa tribina vasa stvar .
Znas o cemu govorim ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 maj 2011, 22:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Znas o cemu govorim ;)
Znam i necu da se upustam u to,bez razloga unosis politiku na ovu temu ;) A nema razloga za to .

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 30 maj 2011, 02:30

Verovatno na mene mislis. Da lepo citas sta pisem ne bih morao da te ispravljam 265 puta...Napisao sam "sve male grupe", ne verujem da je Firma u toj kategoriji...

Nisam gledao vasu utakmicu jer sam bio u Lucanima, a i da nisam ne vidim razlog da gledam vas ili one smradove novosadske...Video sam samo neke slike, verovatno mislis na paljenje majica i salova, svaka vam cast na tome, ovamo serete o nekom primirju a sibate se sa firmasima, i to jos u ovom trenutku kada treba svi da budu slozniji nego ikad...Al' sta ces, to su veliki Srbi, djakoni, verovatno je tako ispravno... :roll:

Tribalian je napisao/la:Cuo sam nesto malopre za "komsije",kaze proslava titule u Lucanima bila na nivou neke Azerbejdzanske provincije :mrgreen:
Kakva je takva je, u ovom trenutku nam je tribina u takvoj situaciji kakvoj je i to je to, bolje i to nego kao drugari sa severa da unosimo pistolje i upucavamo se medjusobno...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 maj 2011, 13:57

NukeR_G1970 je napisao/la:
Video sam samo neke slike, verovatno mislis na paljenje majica i salova, svaka vam cast na tome, ovamo serete o nekom primirju a sibate se sa firmasima, i to jos u ovom trenutku kada treba svi da budu slozniji nego ikad...Al' sta ces, to su veliki Srbi, djakoni, verovatno je tako ispravno... :roll:

Ako bi mogao da ne izmisljas,ne bije se niko sa Firmom u ovom trenutku.Mi smo najveci zagovornici primirja,tj. mi smo bili inicijatori iz razloga da nas drzava ne bi sve pogasila,ali smo pojeli g**no zbog toga,i to nam nije trebalo.A to sto trebamo biti slozni ,tu cupri batali,mnogo je gore bilo 90-tih kad ste vi bili "Jugosloveni" i kada ste 1994. u toku kup utakmice na JNA uzvikivali predizborni slogan SPS-a "Tako treba" u trenutku dok Miloseviceva policijska kamarila napada ljude po severu. A u Srbiji trenutno vlada toliko interesovanje za vas klub,da je onaj stadion u Lucanima juce bio polu prazan :!:

:arrow: Grobari ljige :!:

:arrow: Grobari-glodari :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2011, 19:30

[youtube][/youtube]
Jedan klipic u trajanju od nesta vise od 10-ak minuta sta Robi kaze o minuloj sezoni.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2011, 19:34

http://www.delije-caffe.net/galerija/ga ... lije11.jpg

[youtube][/youtube]

p.s @trib srpska zastava,ne mogu da provalim je li to orginal zastava iz '91 ili je samo replika? :?
NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI !!!!!!!!!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 maj 2011, 20:20

Brate,mislim da je nova napravljena.Tako mi ucinilo bar,jer mi materijal od kog je pravljena deluje kao nov.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 22:29

[youtube][/youtube]
Taj rad. 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 jun 2011, 16:52

Nasoj braci za proslavu svaka cast :!: Inace ono sto je usledilo posle toga,necemo mnogo pominjati,dovoljno je reci da neke grupe imaju VELIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOMPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jun 2011, 19:07

Napisem citav post o prethodnoj sezoni,o rezultatima,Robiju,igracima i pred kraj za zavrsnu rec mi zabaguje komp ne znam zbog cega i morao sam restartovati. :evil: :(

Tako da stvarno nemam volje opet isto pisati sada. :|

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.