West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

revoX.
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la revoX. » 24 maj 2011, 15:02

prema zadnjim informacijama Bridge je vec u pregovorima sa A.Villomhttp://www.skysports.com/story/0,19528, ... 38,00.html
HZ87

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 17:31

King 8-)
[youtube][/youtube]
Every day I'm shovelin.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 maj 2011, 18:07

WHUFC je napisao/la:King 8-)
[youtube][/youtube]
Respect, gotivio sam ovog momka uvijek!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 25 maj 2011, 14:00

slika
Carlton Cole is expected to be the first big-name departure from West Ham United, with West Bromwich Albion, Stoke City and newly-promoted Queens Park Rangers all lining up bids for the England striker.

West Ham are prepared to sell some of their established stars this summer, following relegation from the Premier League, as long as the deals are done early. Offers for Cole — who is available for £7 million — are expected within seven days.

The club are also braced for Arsenal and Liverpool to make offers for Scott Parker, who could be sold for upwards of £8 million.
Every day I'm shovelin.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 maj 2011, 10:53

hammers je napisao/la:Bridge je odigrao odlicnu polusezonu i mislim da ce se vratiti u City, a i Keane ce takodje najvjerovatnije napustiti klub. Spominje se da bi Ba mogao ostati u klubu, kazu kako mu je ponudjen duplo veci ugovor nego kad je dosao i da bi sada trebao od prijasnjih 30 k sedmicno zaradjivati 60 k ukolko bi ostao.
West Ham k'o veliki,svi klubovi rezu plate 50% kad ispadnu a WHU podize za 50%... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 26 maj 2011, 10:59

Arsenalisation je napisao/la:
hammers je napisao/la:Bridge je odigrao odlicnu polusezonu i mislim da ce se vratiti u City, a i Keane ce takodje najvjerovatnije napustiti klub. Spominje se da bi Ba mogao ostati u klubu, kazu kako mu je ponudjen duplo veci ugovor nego kad je dosao i da bi sada trebao od prijasnjih 30 k sedmicno zaradjivati 60 k ukolko bi ostao.
West Ham k'o veliki,svi klubovi rezu plate 50% kad ispadnu a WHU podize za 50%... :roll:
Pa otici ce Parker, Green, Dyer, Upson, Cole, sve igraci koji su imali slicne plate a mozda cak i vece tako da ne brini bice para :D

Edit : Ima dobrih igraca za free trasnfer, ne bi bilo lose ni odavde sta pokupiti :D
slika
slika
slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 26 maj 2011, 13:51

Itekako ima dobrih igrača, ali ne znam da li bi se željeli odlučiti za igranje u Championshipu... :?
Every day I'm shovelin.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 maj 2011, 15:26

auuu ako vas preuzme big sam odma 7 godina necete napretka imati... ne znam sta je sa west hamom i trenerima, mislim da jedino wigan gore radi od vas po tom pitanju.
You are someone else I am still right here

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 maj 2011, 18:38

WHUFC je napisao/la:Itekako ima dobrih igrača, ali ne znam da li bi se željeli odlučiti za igranje u Championshipu... :?
bi ja, itekako, samo dajte mi sansu :mrgreen: stizem prvim avionom :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 maj 2011, 21:39

Sam novi trener :?

Nazalost Sun je ovo objavio pa ne znamo koliko je to istinito.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2011, 14:27

Devil je napisao/la:Sam novi trener :?

Nazalost Sun je ovo objavio pa ne znamo koliko je to istinito.
pa bolje za sve navijace west hama da nije isitina :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2011, 14:30

Sam je jedan od najboljih trenera u PL ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2011, 14:49

Ponos Torina je napisao/la:Sam je jedan od najboljih trenera u PL ;)
zavisi kako kome... mogu ja reci isto tako da je Roberto Martinez najbolji trener u ligi al da je to istina nije...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2011, 14:53

fera je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Sam je jedan od najboljih trenera u PL ;)
zavisi kako kome... mogu ja reci isto tako da je Roberto Martinez najbolji trener u ligi al da je to istina nije...

Po mom misljenju i misljenju svih trenera i strucnih ljudi u Engleskoj Sam Allardyce je jedan od najboljih trenera..

Mislim da je ovo za West Ham najbolji potez i da ce ih on vratiti vec u sledecoj sezoni u PL,vjerovatno da su njega doveli umjesto onog **** mozda bi West Ham jos uvijek bio u PL ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2011, 14:57

da, da, ti si inace upoznat sa misljenjem svih trenera u engleskoj... pa njegove ekipe igraju najruzniji fudbal na svijetu... a jedino sa Boltonom sto je napravio neki uspijeh ostatak karijere mu nije vrijedan spomena...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2011, 14:59

fera je napisao/la:da, da, ti si inace upoznat sa misljenjem svih trenera u engleskoj... pa njegove ekipe igraju najruzniji fudbal na svijetu... a jedino sa Boltonom sto je napravio neki uspijeh ostatak karijere mu nije vrijedan spomena...
Da upoznat sam,pratim engleske televizije,sportske emisije i slicno,i znam da o njemu imaju visoko misljenje....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2011, 15:11

Ponos Torina je napisao/la:
fera je napisao/la:da, da, ti si inace upoznat sa misljenjem svih trenera u engleskoj... pa njegove ekipe igraju najruzniji fudbal na svijetu... a jedino sa Boltonom sto je napravio neki uspijeh ostatak karijere mu nije vrijedan spomena...
Da upoznat sam,pratim engleske televizije,sportske emisije i slicno,i znam da o njemu imaju visoko misljenje....
ok drug ti si u pravu big sam je najbolji menađer u engleskoj. necu da se raspravljam o tako glupoj temi i spamam ljudima temu.
YNWA

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jun 2011, 15:26

Ono što se danima najavljivalo i službeno je potvrđeno, Sam Allardyce novi je trener West Hama. 56-godišnji engleski stručnjak vodit će Čekićare u drugoj engleskoj ligi.

"Čast mi je biti novim trenerom West Hama. Ovo je fantastičan klub s velikom tradicijom i odanim navijačima koji zaslužuje biti u prvoj ligi. Jedva čekam početi s treninzima i odlučan sam vratiti klub na mjesto koje mu pripada", izjavio je Allardyce za klupsku stranicu.

Big Sam je najavio povratak West Hama u elitni razred engleske lige: "Ne bih prihvatio ovaj posao da ne mislim kako West Ham ne može nazad u Premiership. Postoji jezgra vrlo mladih i talentiranih igrača koji su nastali ovdje i imaju West Ham u krvi, znam da na njima mogu graditi uspješnu momčad."
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 jun 2011, 13:02

Exclusive - Gold reveals West Ham ambition: 'We want to be bookies' favourites!'

West Ham co-chairman David Gold has outlined his ambitions for the summer – he wants to kick off the new season as the bookies’ favourites for promotion!

The Hammers have moved quickly to recruit Sam Allardyce as their new manager, but Gold seems less concerned with summer rebuilding than with impressing the likes of Paddy Power and Betfred.

He told the Alan Brazil Sports Breakfast: “We’re looking to be the bookies’ favourites at kick off next season. If you are, you know you’ve done the right thing.
“If you end up as favourites to win the division you know you’re close to getting it right”David Gold

“And just by bringing in Sam they will say ‘the owners are showing intent so we’ll push them up’ and we’ll be one of the three or four favourites. If you end up as favourites to win the division you know you’re close to getting it right.”

Allardyce’s first task will be to try to keep Scott Parker at the club but, remarkably, Gold admits he’s yet to speak to the midfield star about his future.

He added: “It’s very difficult for us to get into a conversation with him because it’s the manager’s decision. It would be hard to have talks with Scott and then discover the manager is thinking differently.

“So it’s important we keep our counsel and let the manager make his decisions.”
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jun 2011, 07:09

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 502119.stm

To je Big Sam!!! ;) 8-) Nek je sa srecom....

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.