FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2011, 12:27

O tom potom...Mesic,Perak i Bajro,hvala sto se nosili dres naseg kluba,ja vam zelim da pronadjete sredine gdje cete odigrati i igrati sa uspjehom...oko ostalih koji bi mogli otici,svi su zamjenjivi,vidjecemo...ostavlja se lagano prostor i za eventualna pojacanja,jer da bi ti igraci dosli,potrebno je da nekoliko igraca odu da se igraci ne nagomilavaju...bitno je ojacati igracki kadar,da li cemo u tome uspjeti vidjecemo ja vejrujem vrlo brzo
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 01 jun 2011, 12:34

Ma nije lako ni ovim igracima, koje kakvi menadzeri im obecavaju kule i gradove, ko fol samo nek su im cisti papiri a kad treba potpisati nigdje ni menadzera ni para. Eno Kerlu Grci ispalili za par plata, moze se sad zaliti "Nailovoj materi", klub ispao iz lige.A da je uzeo neku lovu i nije. Da je ostao u Zelji, sad bi sigurno igrao u reprezentaciji. Ispao pravi glupko i ckapi

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 01 jun 2011, 12:36

Kerla i jeste priglup momak.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 01 jun 2011, 12:38

Treba Hrvata jednog dovesti sada nemamo nijednog :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2011, 12:40

boccaccio je napisao/la:O tom potom...Mesic,Perak i Bajro,hvala sto se nosili dres naseg kluba,ja vam zelim da pronadjete sredine gdje cete odigrati i igrati sa uspjehom...oko ostalih koji bi mogli otici,svi su zamjenjivi,vidjecemo...ostavlja se lagano prostor i za eventualna pojacanja,jer da bi ti igraci dosli,potrebno je da nekoliko igraca odu da se igraci ne nagomilavaju...bitno je ojacati igracki kadar,da li cemo u tome uspjeti vidjecemo ja vejrujem vrlo brzo
Upravo tako danas ce biti jos jedna runda razgovora i znace se kako stoje stvari sa ostalim igracima al svidja mi se sto smo expeditivni odmah na startu :mrgreen: a jos nije ni prelazni rok poceo :lol: al kako stoje stvari na listu onih koji su otisli mozemo dodati Culum i Lazu s Mirkom se jos ne zna...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2011, 12:43

djale je napisao/la:Ma nije lako ni ovim igracima, koje kakvi menadzeri im obecavaju kule i gradove, ko fol samo nek su im cisti papiri a kad treba potpisati nigdje ni menadzera ni para. Eno Kerlu Grci ispalili za par plata, moze se sad zaliti "Nailovoj materi", klub ispao iz lige.A da je uzeo neku lovu i nije. Da je ostao u Zelji, sad bi sigurno igrao u reprezentaciji. Ispao pravi glupko i ckapi
Meni je logicno sto je tako zavrsilo...a ne bi me iznenadilo da sada zavrsi kod pitara,da su pametni zaganjali bi ga,posto mislim da sad nema sanse kod nas...tako zavrse svi oni koji polete na par eura vise,misleci da su bogom dani za evropu,kontao mali da ce malo odigrati tamo,pa onda u olimpijakos hladno...to ti je kad mu napune glavu kvazi menadzeri...samo da je bio malo pametniji,ali to je vec ispricana prica...bitno je da ovi nasi igraci vide Kerlin primjer i da se malo zapitaju oko svega...ovaj niti je zaradio,klub mu ispao,dobice papire,i daj Boze da ga neko pozeli,znaci logika,povratak u nasu ligu,pa sve ispocetka i to negdje u nasoj ligi,izgubio sezonu za par eura vise,a izgubio i u karijeri jer bi do sada bio bar na sirem spisku kod Susica...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2011, 12:46

boccaccio je napisao/la:
djale je napisao/la:Ma nije lako ni ovim igracima, koje kakvi menadzeri im obecavaju kule i gradove, ko fol samo nek su im cisti papiri a kad treba potpisati nigdje ni menadzera ni para. Eno Kerlu Grci ispalili za par plata, moze se sad zaliti "Nailovoj materi", klub ispao iz lige.A da je uzeo neku lovu i nije. Da je ostao u Zelji, sad bi sigurno igrao u reprezentaciji. Ispao pravi glupko i ckapi
Meni je logicno sto je tako zavrsilo...a ne bi me iznenadilo da sada zavrsi kod pitara,da su pametni zaganjali bi ga,posto mislim da sad nema sanse kod nas...tako zavrse svi oni koji polete na par eura vise,misleci da su bogom dani za evropu,kontao mali da ce malo odigrati tamo,pa onda u olimpijakos hladno...to ti je kad mu napune glavu kvazi menadzeri...samo da je bio malo pametniji,ali to je vec ispricana prica...bitno je da ovi nasi igraci vide Kerlin primjer i da se malo zapitaju oko svega...ovaj niti je zaradio,klub mu ispao,dobice papire,i daj Boze da ga neko pozeli,znaci logika,povratak u nasu ligu,pa sve ispocetka i to negdje u nasoj ligi,izgubio sezonu za par eura vise,a izgubio i u karijeri jer bi do sada bio bar na sirem spisku kod Susica...
Jest da je kloc svjetskih razmjera ali ja bih ga vratio i vezao ugovorm na 3-4 godine sa Nijemom bi jeo napadace nase lige.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 01 jun 2011, 12:46

I meni se svidja sto brzo rijesavamo krizaljku,barem za sada. Nesto sam totalno optimista glede pojacanja. Kako Saraj'vo izgura onu svoju djecu,moramo i mi ako nista sa onom trojicom potpisati. Samo nek se radi konkretno.
Osim - drugo ime za Želju !

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 01 jun 2011, 12:49

Kada su dolazili Zujo i Amar u klub, bilo je jasno i opravdano ocekivano, da ce nas klub u okvirima nase zemlje i fudbalske lige,"stati na noge" i igrati znacajniju ulogu nego u minulim godinama...

Međutim, Zuji se omakla izjava ili najava da ce u kratkom periodu Zeljo igrati grupnu fazu ili biti blizu nje, nekog europskog takmicenja...ne zamjeram mu na tome, nerealno je bilo ocekivati da cemo u tome uspjeti tako brzo, uz velike dugove, probleme sa sponzorima, sa igrackim kadrom, a posla su se prihvatili "samo" Zujo i Amar...( Vahid Halilhodžic, na pitanje novinara kada je tek dosao u Zagreb, na klupu Dinama, koliko treba da se poslozi ekipa da igra Ligu prvaka,on je rekao 4 godine...4 godine u Dinamu gdje igraju reprezentativci drzave, kojem nije nikakav problem kupiti bilo kojeg igraca sa prostora Balkana, koji daje ogromna serdstva na plate i premije itd...)ali kod nas i uz dugovanja, probleme sa sponzorima, mislim da se moglo dosta toga uraditi (u ove dvije sezone) prije svega na marketingu, posjeti na stadionu, uređenju istog, popravljanju istocne tribine, ulaganja u omladinsku skolu te mozda da se dovede jedan ili dva zvucnija imena...

Napominjao sam to i prije, a sada bih opet istaknuo, nakon sto je klub ojacao (u nekim segentima vise u nekim manje), da Upravi zamjeram sto nisu napravili jasan plan sa jasnim ciljevima i zaduzenjima svih u klubu, koji moraju maksimalno izvrsiti svoje obaveze u zadanom periodu...ovako ponekad djeluje da Amar drzi sve konce kluba u svojim rukama, pa se pojavi Uprava...ali za sada, u okvirima BiH, je ok...

Također, pisao sam i prije, da je nasa igra "procitana", oslanjanje na Zebu i Viscu, te Besliju, koji igraju promjenjivo i njihovo blokiranje je 90% posla u korist protivnika...pisao sam da Lazo, pa i Culum nisu za nas...mnogi forumasi su mi se smijali, vrijeđali i pisali svasta, a danas 99% njih pisu sto sam ja pisao na polusezoni...ostaje dojam da se mnogo vise trebalo uraditi u ligaskom takmicenju...

O "pojacanjima" na polusezoni, rekao sam da cu imati misljenje nakon sto pokazu sta znaju ili ne znaju...Stanceski (premalo igrao, vidjelo se da nije najbolje spreman, ako ostane i kvalitetno prođe pripreme, vjerovatno ima mjesto u prvih 11), Jamak (promasaj), Nyema (ko zeljino djete, izgara na terenu, pa mu se desavaju neke pogreske, ali jako vrijedan i zahvalan igrac)...

O pojacanjima mozemo govoriti svoje zelje, koje u vecini slucajeva nece biti ostvarene...recimo potrebno je pokusat dovesti igraca koji ce biti protuteža Zebi, koji ce jedanko konkurisati za to mjesto u timu, kako bi ga potaknuo na vise zalaganja i trke, jer zebine mogucnosti u nasoj ligi su velike jos uvijek...staviti E.Colica u prvih 11, ali da igra beka, jer mu je to prirodna pozicija, ispred njega na krilu Stanica (umjesto Mirse) i time bi se dobilo i u napadackom i na trkackom dijelu...ako ostane, probati vise Culum na poziciji stopera, Savica mozda u napadu...ovakvim potezima bi se dobilo na sirini i nekim mogucnostima u tezim i zahtjevnijim tekmama...

Sretno nam u Europi...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 01 jun 2011, 13:28

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... bota-1800h

Podržimo plavu djecu!!!

Subota, 18.ooh - doigravanje za prvaka BiH

Željezničar - Sloboda

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 jun 2011, 13:37

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Jest da je kloc svjetskih razmjera ali ja bih ga vratio i vezao ugovorm na 3-4 godine sa Nijemom bi jeo napadace nase lige.
Uh, kakv bi to bio tadnem Nijema-Kerla, ali otom-potom ...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 01 jun 2011, 13:49

Kad se sjetim ekipe kad je Kerla igrao, to svaki drugi korner go...On i Nijema bi odlično izvukli iduću sezonu i utakmice u Evropi, nažalost situacija je takva da je to praktično nemoguće!

SUBOTA U 18:00, STADION GRBAVICA, KADETI U POLUFINALU PROTIV SLOBODE!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 01 jun 2011, 13:59

Nabijem ja tog vaseg Kerlu na qrc, on je svojim postupcima pokazao koliko postuje nas klub i nas navijace !
Daleko mu kuca od nase bila !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 jun 2011, 14:14

Bijeli tim je imao šansu smanjiti rezultat iz jedanaesterca, nakon što je prethodno Spahić u šesnaestercu srušio Muslimovića koji je zbog lakšeg udarca morao napustiti igru, ali je Šehić odličnom paradom skinuo penal Ibričiću. :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 01 jun 2011, 14:27

Ističe mu ugovor a po ovom videu je strašan igrač + makedonski reprezentativac :D
http://www.transfermarkt.de/de/vance-si ... 24976.html

i njemu takođe
http://www.transfermarkt.de/de/ilco-nau ... _5008.html

Kad bi ovu dvojicu Makedonaca doveli, imali bi strašan tim !
G R B A V I C A 2

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 01 jun 2011, 15:02

Nije tacna informacija da ti pravo kazem nemoj lagati!Sto se tice Kerli je u grckoj drama i najvjerovatnije ce postpisati od velike 4(cetvorke)u Grckoj. ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 jun 2011, 15:03

sve na stranu to sto govorite o kerli.. glup ovo ono, ali on i nijema bi doslovno razvaljivali u odbrani. ko misli suprotno neka ganja drugi sport jer o fudbalu veze nema.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 01 jun 2011, 15:05

el_ninho_torres je napisao/la:
Nije tacna informacija da ti pravo kazem nemoj lagati!Sto se tice Kerli je u grckoj drama i najvjerovatnije ce postpisati od velike 4(cetvorke)u Grckoj. ;)
da se izrazim vulgarno ovaj Kerla je presjedio na klupi u nekom bezveze klubu
i pojeo je jedno veliko **** đubre jedno dabogda crko,kad je išao na to da zajebe
matični klub.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2011, 15:05

1921 je napisao/la:sve na stranu to sto govorite o kerli.. glup ovo ono, ali on i nijema bi doslovno razvaljivali u odbrani. ko misli suprotno neka ganja drugi sport jer o fudbalu veze nema.
Ne vjerujem da bilo ko misli suprotno ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 jun 2011, 15:08

Kerla je nasu ligu prekuco, ali opet nebi ga volio vidjet kod nas. Jednom supak uvijek supak. A kod pitara lahko bi mogao otici i onako mu je menadjer gore
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 36 gostiju.