Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

bear grylls
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 04:35

L-Train je napisao/la:slazem se,al evo lose smo otvorili 2 poluvrijeme :roll:
Jako lose bibby nemoze okean da pogodi neznam so ga drzi u igri i sto mu konstantno daju loptu.Ali evo serije flash aaaaaaaaaaaaa dalje znas :lol:joj ovog bibbya samo smeta majko mila pa gdje je chalmers.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2011, 04:51

jaoo ocajno igramo prema naprijed.James je toliko nezainteresovan kao da je u pitanju 1 utakmica regularnog dijela,a ne finala NBA lige :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 05:01

Tako je james tako je zvjeri kakav je ovo boost za nas za cetvrtu cetvrtinu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2011, 05:03

i ja izgleda moram da iskritikujem Jamesa da bi on poceo da igra i da suta konacno.Sut ga veceras sasvim dobro sluzi i treba jos vise da ga koristi,vidjet cemo sta ce biti u zadnjoj ctvrtini 8-)

ona trica :shock:

a odbrana nam je prejaka samo jos da krenemo to materijalizovati u napadu bit ce sve ok ;)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 05:10

Kako ovaj bosh meni nekad nekontrolisano igra toliko forsira gdje zna da nemoze zavrsiti stvarno glupo covjek nekad.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2011, 05:11

bear grylls je napisao/la:Kako ovaj bosh meni nekad nekontrolisano igra toliko forsira gdje zna da nemoze zavrsiti stvarno glupo covjek nekad.
on kada dobije loptu slobodno se odmah mozes vratiti u odbranu,koliko lik carini loptu u zivotu nisam vidio ;)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 05:33

flashhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2011, 05:33

evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!:

ohoooo Jaaaames :lol:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 05:36

jamessssssssssssssssssss evo ih pobudalili su mora ovaj bosh da spusti energiju kako me nervira nekad.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2011, 05:40

jbt kad nesto kazu Wade i Jamesu kako previse dobivaju faul i idu na slobodna,pa samo nek pogledaju ovaj Njemac visi na slobodnim :roll:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 05:42

L-Train je napisao/la:jbt kad nesto kazu Wade i Jamesu kako previse dobivaju faul i idu na slobodna,pa samo nek pogledaju ovaj Njemac visi na slobodnim :roll:
sudci nekoliko gresaka na obje strane posebno u prvom ka nama nista nisu svirali.D wade igra strasno.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2011, 05:43

eo jos jedna sjajna akcija Wadea i na kraju zakucavanje Bosha.Izgleda da smo dobili ovu prvu 8-)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 05:46

Hahhahaha pobjeda idemo dalje uzet ovu drugu i onda opusteno trazit "break" u gostima.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 jun 2011, 05:47

prvi dio posla odradjen sto je nabitnije,sad idem spavati :D

strasna akcija Wade i Jamesa za kraj 8-)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 05:48

L-Train je napisao/la:prvi dio posla odradjen sto je nabitnije,sad idem spavati :D

strasna akcija Wade i Jamesa za kraj 8-)
Sutra cemo diskutovat laku noc prijatno :D odnosno danas :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 jun 2011, 13:40

L-Train je napisao/la:jbt kad nesto kazu Wade i Jamesu kako previse dobivaju faul i idu na slobodna,pa samo nek pogledaju ovaj Njemac visi na slobodnim :roll:
Svaki faul je bio. Ali bas svaki...Na Dirku...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 15:33

Ruzna utakmica sinoc ocekivano **** finale odbrane dominiraju ali opet nekako mi je letargicno to djelovalo posebno od dallasa mozda se varam. Odbrana sjajna pogotovo haslem i bosh na dirku zaustavljen vecinu poena postigao iz slobodnih los sut iz igre i naravno trice smo sjajnom rotacijom zatvarali. Lebron nista spektakularno ali sasvim dobro odigrao kolko je trebalo i kad je najvise trebalo ona trojka pred kraj trece strasno. Wade opet kulira dok nevidi da nema zajebancije onda pocne da igra :lol: zaista kako covjek neke stvari radi ona blokada nad marionom pa trica preko kida pa nekoliko ulaza kad je anulirao onu prednost dallasa nekoliko sjajnih poteza u cetvrtoj covjek je zvjer. Samo se nadam da ce biti dobar kroz ovu seriju i u prvom poluvremenu u kojem je sinoc bio neprepoznatljiv. Njegovi ulazi koje je toliko puta zavrsavao spektakulrano juce ga blokiraju brukaju, kao da malo plasljivo to radi kao da ga je strah povrede a i dosta stvari mu nisu svirali. Dakle treba nam wade iz drugog poluvremena, Flash aaaaaaaaaaaaa savior of the universe. Bosh za mene dobro odigrao u odbrani kupio je skokove radio neke male stvari, u napadu neznam bas L train sinoc rece kolko lik voli loptu to je strasno cim je on dobije na low postu ja znam da u toj akciji nece biti vise pasova pa makar 5 igraca bilo na njemu. Klupa po meni sasvim dobra pogeđen sut tu i tamo dobra odbrana to je sve sto se trazi, bibby standardno katastrofa chalmers sasvim dobar decko zasluzuje da bude startni plej daleko bolji od bibbya a haslem defanzvino sjajan kako je samo na granici faula cuvao dirka sjajan igrac jako zahvalan i podigne nivo energije samim prisustvom na terenu. Utakmica po meni nista posebno nemora da znaci, obje ekipe jako lose sutirale nisu bile na vrhuncu svojih mogucnosti tako da odsad mozemo gledati samo bolje utakmice i trijumf miamia u 5 utakmica :D .

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 jun 2011, 16:32

Svaki faul je postojao, igrali ste agresivno na njemu tako da sudije su sinoc bile vise nego korektne.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 jun 2011, 17:39

Još trebamo sutra pobijediti i povesti 2:0 i bez nekog pritiska otputovati u Texas. Prva LeBronova pobjeda u NBA finalima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 jun 2011, 17:47

Očekivano,a šta drugo kada imap Wadea i Brona u ekipi još da Bosh skonta da njega ne mrzi niko iz ekipe pa da počne malo dodavat,ali doće i to :mrgreen:
Koji je onaj Bibby debil šta on radi u prvoj uopšte Chalmers uđe i objasni mu neke stvari 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.