Where amazing happens.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
kakavdanakneiskustvu
-
Kontakt:
Postao/la kakavdanakneiskustvu » 29 maj 2011, 16:07
Donnie Darko je napisao/la:korisniji im je anthony nego sto bi im brook ikad bio.
imaju jamesa na toj poziciji
-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2011, 16:17
ne mislim na mela nego na ovog panjinu sto im sad igra
-
L-Train
-
Kontakt:
veceras pocinje ludnica bar za nas Heatovce i Mavse.Po meni su prve dvije utakmice kljucni za osvajanju titule Miami Heata,ako dobijemo obije utakmice uradit cemo izvrstan posao i bicemo na pola puta.One tri utakmice za redom koje se igraju u Dallasu trebamo samo jednu uzeti i tu se prica zavrsava
LETS GO HEAT

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bear grylls
-
Kontakt:
Postao/la bear grylls » 31 maj 2011, 17:26
Valjda ce nas veceras biti vise na forumu nego protiv chikaga. Pobjeda nebi smjela izostati velika trojka ce nadam se svoje da odradi. Bosh lebron anthony ce se mijenjat na dirku i nadam se zaustavit ga u napadu cemo malo lakse da poentiramo ja mislim protiv zone dallasa nego sto smo to radili protiv chikaga i uz odbranu kakvu igramo u ovom plejoffu nebi ovo trebalo otici dalje od 5 utakmica.
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
L-Train je napisao/la:veceras pocinje ludnica bar za nas Heatovce i Mavse.Po meni su prve dvije utakmice kljucni za osvajanju titule Miami Heata,ako dobijemo obije utakmice uradit cemo izvrstan posao i bicemo na pola puta.One tri utakmice za redom koje se igraju u Dallasu trebamo samo jednu uzeti i tu se prica zavrsava
LETS GO HEAT

Slažem se, ako povedemo 2:0 mislim da se to ne smije prokockati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
L-Train
-
Kontakt:
ima li vas braco

-
bear grylls
-
Kontakt:
Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 03:16
L-Train je napisao/la:ima li vas braco

Samo ja i ti opet izgleda

-
BIHfan
-
Kontakt:
Ovaj James samo pravi korake, al ono bas svaki put. Ako misli nastupiti na OI u Londonu mora malo pripazit na korake hebemu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
L-Train
-
Kontakt:
jbt cisti faul u napadu Terrya,a oni LeBronu drugu licnu gresku

-
bear grylls
-
Kontakt:
Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 03:36
Sta je ovo nista ne ulazi izgledamo ko chikago promasujem otvorene suteve posebno bibby i chalmers al haj makar dobro igramo odbranu sem one dvije trojke kidda

-
BIHfan
-
Kontakt:
L-Train je napisao/la:jbt cisti faul u napadu Terrya,a oni LeBronu drugu licnu gresku

Zasto faul Terry-ju? James jest ga malo gurnuo al kako se ovaj hollywoodski bacio

. James dobija konkurenciju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
L-Train
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:L-Train je napisao/la:jbt cisti faul u napadu Terrya,a oni LeBronu drugu licnu gresku

Zasto faul Terry-ju? James jest ga malo gurnuo al kako se ovaj hollywoodski bacio

. James dobija konkurenciju.
cuj zasto faul Terryju

pa de pogledaj jos jednom gdje mu se ruka nalazila

-
L-Train
-
Kontakt:
Nekako mi lose ovo izgleda nakon 1p.U biti igramo dobru odbranu,ali opet im dopusatamo da skacu u napadu a redovno iz drugog napada nam zabijaju.Lose igramo po meni prema naprijed James nekako mi premalo napada kos dosta daleko se drzi od kosa i to ne valja,a opet susta suprotnost je Wade koji se bespotrebno zabija u reket il ga ljudi blokiraju il izgubi loptu bolje da pokusava sutevima s distance.Bosh igra tu i tamo ali opet od velike trojke trenutno i najbolje,a "ostali" da ne bi ove zadnje dvije trice Challmersa stvarno ne bi imao sta reci o njima

-
bear grylls
-
Kontakt:
Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 04:22
L-Train je napisao/la:Nekako mi lose ovo izgleda nakon 1p.U biti igramo dobru odbranu,ali opet im dopusatamo da skacu u napadu a redovno iz drugog napada na zabijaju.Lose igramo po meni prema naprijed James nekako mi premalo napada kos dosta daleko se drzi od kosa i to ne valja,a opet susta suprotnost je Wade koji se bespotrebno zabija u reket il ga ljudi blokiraju il izgubi loptu bolje da pokusava sutevima s distance.Bosh igra tu i tamo ali opet od velike trojke trenutno i najbolje,a "ostali" da ne bi ove zadnje dvije trice Challmersa stvarno ne bi imao sta reci o njima

**** finale malo nervoze sjajne odbrane i ruzna utakmica za wadea se neslazem iako jest prodao dosta lopti nakon ulaza on treba da nastavi s tim to je njegova igra samo da ga krene i da mu konacno sviraju neki faul jer ga udaraju dole i uz agresivnijeg jamesa bi to bilo extra. U odbrani igramo sjajno osim kad treba pokupit skok tad se izgube svi kolektivno i chandler nas tu siluje to se mora popraviti.
-
L-Train
-
Kontakt:
bear grylls je napisao/la:L-Train je napisao/la:Nekako mi lose ovo izgleda nakon 1p.U biti igramo dobru odbranu,ali opet im dopusatamo da skacu u napadu a redovno iz drugog napada na zabijaju.Lose igramo po meni prema naprijed James nekako mi premalo napada kos dosta daleko se drzi od kosa i to ne valja,a opet susta suprotnost je Wade koji se bespotrebno zabija u reket il ga ljudi blokiraju il izgubi loptu bolje da pokusava sutevima s distance.Bosh igra tu i tamo ali opet od velike trojke trenutno i najbolje,a "ostali" da ne bi ove zadnje dvije trice Challmersa stvarno ne bi imao sta reci o njima

**** finale malo nervoze sjajne odbrane i ruzna utakmica za wadea se neslazem iako jest prodao dosta lopti nakon ulaza on treba da nastavi s tim to je njegova igra samo da ga krene i da mu konacno sviraju neki faul jer ga udaraju dole i uz agresivnijeg jamesa bi to bilo extra. U odbrani igramo sjajno osim kad treba pokupit skok tad se izgube svi kolektivno i chandler nas tu siluje to se mora popraviti.
izgleda da su suci pustili malo da se igra grublje to se i vidi kad Wade krene da udje,sigurno su barem u dvije,tri situacije bili faulovi ali sudije se nisu oglasavale i bas zbog toga mislim da bi bar malo trebao stati jer ako mu ne budu svirali faulove Chandler ce mu kosti polomiti

-
bear grylls
-
Kontakt:
Postao/la bear grylls » 01 jun 2011, 04:30
L-Train je napisao/la:bear grylls je napisao/la:L-Train je napisao/la:Nekako mi lose ovo izgleda nakon 1p.U biti igramo dobru odbranu,ali opet im dopusatamo da skacu u napadu a redovno iz drugog napada na zabijaju.Lose igramo po meni prema naprijed James nekako mi premalo napada kos dosta daleko se drzi od kosa i to ne valja,a opet susta suprotnost je Wade koji se bespotrebno zabija u reket il ga ljudi blokiraju il izgubi loptu bolje da pokusava sutevima s distance.Bosh igra tu i tamo ali opet od velike trojke trenutno i najbolje,a "ostali" da ne bi ove zadnje dvije trice Challmersa stvarno ne bi imao sta reci o njima

izgleda da su suci pustili malo da se igra grublje to se i vidi kad Wade krene da udje,sigurno su barem u dvije,tri situacije bili faulovi ali sudije se nisu oglasavale i bas zbog toga mislim da bi bar malo trebao stati jer ako mu ne budu svirali faulove Chandler ce mu kosti polomiti

Ma samo vrsiti pritisak na sudije i znam par puta ga po ruci ocigledno udare a dallasu sviraju i najvece gluposti al nema veze samo igrat svoju igru malo vise bosha forsirat da izmori dirka i lebron mora biti agresivniji nekako mi je bio pasivan u prvom.
-
L-Train
-
Kontakt:
slazem se,al evo lose smo otvorili 2 poluvrijeme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.