Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Titova-Juga
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2011, 21:31

Devil je napisao/la:Jesi razmisljao o varijanti da neki nemaju face?Verovatno nisi. :?
Ako ti toliko smeta chat jednostavno ne ulazi na njega,a ne ovde se zagovarati da se on ukine. :roll:

@admin veliko hvala,uvek sam ja govorio da si dobar covek u dusi iako na prvi pogled neizgledas tako. :mrgreen:

To te neka canca slagala da nema fejs kad si je pitao pa nama tu pricu sad provaljujes :lol:
Nego, zajebanciju na stranu... Na chat temi je bilo najvise spammera to su cinjenice, nista se ozb. niti ne moze procitati niti se na takvim temama isto ocekuje. "dobar dan", "dobro jutro" i tako u krug bukvalno ko ce vise puta kome pozeliti nesto...
"evo ja sam danas popio dvije karle"
" a ja sam danas popio dvije zuje"

Cirkus... :lol:

Za neutralac_ da su meni cilj upisi ja bi se prvi zalio sto je zatvorena "chat" tema koja mi uopste ne nedostaje bas zbog tog spamma.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 maj 2011, 21:34

Moras shvatiti da nije bas sve na tom Chatu bilo spamm

vec sam jednom rekao, taj Chat mi je nekoliko puta pomogao, jer je to jedina tema gdje sam mogao pitati neke stvari

jeste, ima pojedinaca koji samo recimo stave smajli ili napisu dobro jutro, sta ima i sl. ali ja sam za to da postoji tema kakva je Chat na jednom ovakvom forumu, evo imamo obecanje @admina da ce biti otkljucana :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 21:36

Titova-Juga je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jesi razmisljao o varijanti da neki nemaju face?Verovatno nisi. :?
Ako ti toliko smeta chat jednostavno ne ulazi na njega,a ne ovde se zagovarati da se on ukine. :roll:

@admin veliko hvala,uvek sam ja govorio da si dobar covek u dusi iako na prvi pogled neizgledas tako. :mrgreen:

To te neka canca slagala da nema fejs kad si je pitao pa nama tu pricu sad provaljujes :lol:
Nego, zajebanciju na stranu... Na chat temi je bilo najvise spammera to su cinjenice, nista se ozb. niti ne moze procitati niti se na takvim temama isto ocekuje. "dobar dan", "dobro jutro" i tako u krug bukvalno ko ce vise puta kome pozeliti nesto...

Za neutralac_ da su meni cilj upisi ja bi se prvi zalio sto je zatvorena "chat" tema koja mi uopste ne nedostaje bas zbog tog spamma.
Ja prvi nemam fejs,imao sam ga dok je bila furka to otvoriti i onda me banovali sa njega(uz moje dopustenje). ;)
Sad koristim bratov profil ponekad,cisto da pogledam slike sa nekih utakmica iz BIH vecinom.Za sve ostalo tu je Skype te MSN koga sve manje koristim u poslednje vreme.

Sto se tice chata lepo pise,za sve sto nema veze sa sportom,a u pravilima foruma pise i bez politike.Dakle bez tih stvari.Apsolutno mene zabole hoce li mi neko cestitati rodjendan,krsnu slavu,dobro jutro reci,laku noc,sve dok to radi na chatu dozvoljeno mu je,ali cim predje na neku drugu temu,ne daj boze o sportu odmah mu dati kartu u jednom smeru sto bi rekla Ceca. :mrgreen: ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2011, 21:36

Puma je napisao/la:Moras shvatiti da nije bas sve na tom Chatu bilo spamm

vec sam jednom rekao, taj Chat mi je nekoliko puta pomogao, jer je to jedina tema gdje sam mogao pitati neke stvari

jeste, ima pojedinaca koji samo recimo stave smajli ili napisu dobro jutro, sta ima i sl. ali ja sam za to da postoji tema kakva je Chat na jednom ovakvom forumu, evo imamo obecanje @admina da ce biti otkljucana :D

Normala, uvijek imas i ozbilja forumasa gdje ces nesto korisno procitati.
Eto admin je rekao da nije zauvijek zatvorena sto zasigurno znaci da ce se malo vise gledati na te spammere i uklanjati isti, barem se nadam. Imate pozdrav.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 maj 2011, 21:39

Eh pa vidis niko od tih spamera se nije zalio.
Znaci zalili su jedni od boljih forumasa @Devil i @spielführer_21 ,a ako citas njihove postove njima nije cilj da nabijaju broj tih pis.ljivih postova.
Koliko je samo ljudi imalo koristi od Chata,kada nesto ne znas tu upitas i od 11000 forumasa neko ce se javiti sa odgovorom.
Iako sam gore vec rekao da sam protiv spamera i oni poznatih polurecenica "dobro jutro","pozdrav","sta ima".
Znalo se i na chatu lijepo diskutovati.
Chat nije spamerska tema (ustvari nije svima),spamerske teme su npr. "Ovaj ili onaj forumas","Ovo ili ono"...
Kada se tim spamerima sto od 2000 postova imaju 1700 koji su na fazon dobro jutro,dobar dan,sta ima,da opomena pred ban,vjerovatno to vise nece raditi.

Admin je covjek od rijeci i vjerujem da ce odrzati svoje obecanje.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 maj 2011, 21:45

Nadamo se da to obecanje nece odrzati prije 2013-ste :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 maj 2011, 21:47

Cartman je napisao/la:Ocekujem da ce ovaj kreten alfarouqaminu dobit ban konacno.

Potpis: Ratko Mladic ponos Srbije.

Mnogi su ovdje prijatelji tog istog alfe,mnogi su se kleli u alfu ovdje,dok im se taj isti kloc smijao sve ovo vrijeme..... :cry: :cry: :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 maj 2011, 21:53

moj vam je prijedlog da se malo aktivirate na nba podforumu. covjece pa to je nekad bio mozda i najzdraviji podforum, gdje se svaki dan vodila cista i zdrava rasprava, a sad je to raj za spamere i provokatore.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 31 maj 2011, 22:28

Donnie Darko je napisao/la:moj vam je prijedlog da se malo aktivirate na nba podforumu. covjece pa to je nekad bio mozda i najzdraviji podforum, gdje se svaki dan vodila cista i zdrava rasprava, a sad je to raj za spamere i provokatore.
ja kontrolisem stvari koliko mogu, samo bih molio i ove normalne ljude da ne odgovaraju spamerima na povokacije i bice nam svima lakse ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2011, 22:43

neutralan__ je napisao/la: Eh pa vidis niko od tih spamera se nije zalio.
Znaci zalili su jedni od boljih forumasa @Devil i @spielführer_21 ,a ako citas njihove postove njima nije cilj da nabijaju broj tih pis.ljivih postova.

Ocigledno nisi bio prisutan kad su se onaj alfa banirani i onaj realovac i sl zalili ovdje...

Smrt nacionalizmu !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jun 2011, 01:09

Ocigledno nisi bio prisutan kad su se onaj alfa banirani i onaj realovac i sl zalili ovdje...
Što lažeš bolan ,gdje sam se ja to žalio ,nađi mi taj post ,ja ne vidim da se iko žalio al eto ti tako kažeš

Molim admina da gospodinu Titova Juga prepusti sve funkcije na forumu ,admin i moderatorska mjesta na svim pdf-ovima ,jer je momak Titov udarnik i želi da mjenja ovu državu a sa njom zajedno i ovaj forum ,a mi ćemo se njemu pokoravati .
Ili mu objasnite da Jugoslavija više ne postoji ,od kako se registrovo samo visi na ovoj temi i daje neke prijedloge te ovo ne valja te ono ,on bi to mjenjao itd. ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jun 2011, 01:11

legenda reala je napisao/la:

Što lažeš bolan ,gdje sam se ja to žalio ,nađi mi taj post ,ja ne vidim da se iko žalio al eto ti tako kažeš

Molim admina da gospodinu Titova Juga prepusti sve funkcije na forumu ,admin i moderatorska mjesta na svim pdf-ovima ,jer je momak Titov udarnik i želi da mjenja ovu državu a sa njom zajedno i ovaj forum ,a mi ćemo se njemu pokoravati .
Ili mu objasnite da Jugoslavija više ne postoji ,od kako se registrovo samo visi na ovoj temi i daje neke prijedloge te ovo ne valja te ono ,on bi to mjenjao itd. ;)
Ne lazem, zalio si se na temi chat o ovome, ti, alfa i jos vas par koji ste tamo visili a ovo dole necu ni da komentarisem. Provociranje politickih tema, to ti ide.

Smrt nacionalizmu !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jun 2011, 01:14

Ne lazem, zalio si se na temi chat o ovome, ti, alfa i jos vas par koji ste tamo visili a ovo dole necu ni da komentarisem. Provociranje politickih tema, to ti ide.
e ti mi objasni kako sam se mogo žaliti na temi chata o ovome ,kad je zaključan ,ti ga možeš otključati kako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la Edin TM87 » 01 jun 2011, 01:15

Ma nekad uletim u FIS pa preko Wirellesa, sve exstra... ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jun 2011, 01:15

e ti mi objasni kako sam se mogo žaliti na temi chata o ovome ,kad je zaključan ,ti ga možeš otključati kako

Dok je bio otkljucan, ne pravi se pametan kad ti bolje ide "dobar dan" i "vecer".

Smrt nacionalizmu !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 jun 2011, 01:23

Dok je bio otkljucan, ne pravi se pametan kad ti bolje ide "dobar dan" i "vecer".
Jedini ko se na ovom forumu previše pravi pametan si ti moj Tito ,ovdje hoćeš da zavodiš neki red ,ko si ko ti
Haj mi sad nađi i jedan moj post dobar dan i dobro veče

Što ću se žaliti ,ako je bio otključan ,pričaš gluposti

Jednom sam rekao da se teme ovaj onaj forumaš ,šta mislite o osobi iznad ,trebaju obrisati ,a chat da ne treba i to i sad kažem ,a ti pričaš da sam se žalio ,a znam da nisam :o

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jun 2011, 01:24

U redu je momak... smaraj nekog drugog.

P.S Admin, brisi ove moje zadnje upise.

Smrt nacionalizmu !!

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 01 jun 2011, 10:18

tito nemas boljeg odgovora sad se tako vadis. legenda te uhvatio na "krivoj nozi" i sad si ost'o bez pametnih komentara. zapravo ne znam jesi li ikad im'o pametne komentare. sto ti smeta i da neko bezveze nabija postove :roll: :roll: nemoj ih citat i vozdra. ili mozda 'oces da imas najvise postova :roll: :roll:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 jun 2011, 10:21

i na ovoj temi važe pravila oko spamiranja kao i na ostalima. stalno jedni te isti zatvpavaju temu istim pričama. otežavate rad foruma, ne mogu da razaznam stvarne komentare od vaših prepirki.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 jun 2011, 12:24

legenda reala-jednu noc prije mozda sedmicu ili vise si na chatu pricao s drugom alfom i rekaa si mu ovako-
djesi alfa jesi to popio ban,a on odgovara jesam a ti njemu ,garant te dema prijavio,
zatim kaze alfa ma sta ces lik je bezveze i misli da je Rose najbolji u svemu,otprilike je bilo tako.Znaci na te provokacije nisam odgovorio iako sam bio tu kad ste to pisali.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.