nisam znao, jbg ! pa sta cu ja sadNeuville je napisao/la:alfa je banovanvm22 je napisao/la:@ alfarouqaminu javi se da odigramoo !!!

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
nisam znao, jbg ! pa sta cu ja sadNeuville je napisao/la:alfa je banovanvm22 je napisao/la:@ alfarouqaminu javi se da odigramoo !!!
Moramo se dogovoriti.....Baja_Zvjerka je napisao/la:Unica jesi tu, da odigramo..
Nista onda se jedno kolo mora odigrati u roku od 3 dana, tako je najboljereds je napisao/la:Ne valja da se igra svaki dan,pa biće više izostanaka nego odigranih tekmi.
Mogu ja igrati umjesto njega?vm22 je napisao/la:sta cu ja sa kad je alfa banovan ??
pitaj @ NeuvilleHarambaša je napisao/la:Mogu ja igrati umjesto njega?vm22 je napisao/la:sta cu ja sa kad je alfa banovan ??
Ej chily posto nema ovoga mog mogli smo drugo kolo odigrati...chily-rz je napisao/la:Ma loše skroz,pa nisu ljudi svaki dan na forumu,na hax-u,.Dajte tri dana roka da se odigra tekma,pa onda novo kolo,.Vidim bodovi upisani,ja iz principa više ne igram kao room hoster,pa makar me kantali po 5,6,7 - 0reds je napisao/la:Ne valja da se igra svaki dan,pa biće više izostanaka nego odigranih tekmi.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Kakav kup bolan, nismo igrali, bezze ovo bilo.. Od jedno 6 utakmica jedino je ovu dobio..![]()
![]()
eto usao si, reci kad ti odgovara da odigramoHarambaša je napisao/la:Valjda će pročitati ovo ovdje i odgovoriti.
Ett hvala brate... a jbg slab mi net sta cu... i nek mi javi reds kad hoce da odigramo drugo koloNeuville je napisao/la:Odigrali smo damir i ja i pobijedio je 4-2. samo kada bude igrao neko sa njim nek ne bude on host, ne valja mu net, sretno i čestitke![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.