Jedni od najjačih i najorganiziranij u Njemačkoj, to sam negdje napisao na temi najbolji navijaći, samo šteta što im klub počesto ispada iz lige, al' vratimo se temiRz88 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=9iS97D0R ... re=related
Kad smo kod Frankfurta, najjači navijaći
Edit:
Pipi duga čarapa je najbolja haha, od 2:20....BVB pjesma ali malo promjenjena.Svaka im čast. 20.000 ih u Dortmundu bilo.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
SAMO ŽELJO
Tema je Budesliga, tako da i ovo spada tamo. Frankfurt ima sve, i historiju, i bogati su, i imaju strašne navijaće, problem je u konstantnosti. Odigraju dobre utakmice i onda naprave neku glupo seriju od 4-5 poraza.
Šimunić 7 miliona, mislim skupo je to za 31-godišnjaka. 3mil godišnje zarađuje.....Okey da vidimo koliko će crvenih da dobije. Dijete zarobljeno u tijelu odraslog čovjeka. Naravno mislim po diciplini.
Šimunić 7 miliona, mislim skupo je to za 31-godišnjaka. 3mil godišnje zarađuje.....Okey da vidimo koliko će crvenih da dobije. Dijete zarobljeno u tijelu odraslog čovjeka. Naravno mislim po diciplini.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga, ipak je bio najbolji obrambeni prosle sezone u bundesligi te najbolji Herthin igrac po njihovom vlastitom sudu, toliko su za njega izvisili, a s obzirom da ima klubova kojima nije skup i bili su najkonkretniji i ponudili toliko, poput Hoffenheima, toliko i vrijedi, pogotovo kad se uzme to da je jedan od najboljih tehnicara od obrambenih igraca u svijetu. Radi manjka discipline mi i jest drag, kad Crazy Joe poludi, nema prolaza. 

...Život za Široki...
Nema mi odvratnijeg igrača od njega, kad se samo sjetim SV.prvenstva i one utakmice Hrvatske sa Australijom.Rz88 je napisao/la:Tema je Budesliga, tako da i ovo spada tamo. Frankfurt ima sve, i historiju, i bogati su, i imaju strašne navijaće, problem je u konstantnosti. Odigraju dobre utakmice i onda naprave neku glupo seriju od 4-5 poraza.
SAMO ŽELJO
Ma i meni je onako nakav ufuran. Nema veze, valjda će odigrati korektno. Mnogo je sada uloženo u njega.
Joe Simunic je najodvratniji igrac koji je ikad igrao u Bndesligi. Ko malo bolje prati Bundesligu, mislim tu na 90-te godine znace da je Simunic od 1997 do 2000 godine nastupao za HSV. Medjutim tada se Simunic ozlijedio, i klub je finansirao njegovo lijecenje, i nakon sto je izdravio otisao u Herthu i odbio produzenje ugovora sa HSV-om.
A sada da se vratim na Hoffenheim i da kazem da polahko gube onaj svoj koncept i nadam i ako ga vi simpatisite, da ce te jednog dana vidjeti sto postoji udruzenje koje se bori protiv klubova kao sto su Hoffenheim, Leverkusen, Wolfsbug. To udruzenje su osnovali navijaci Stuttgarta, HSV-a, BVB-a, Bremena i Bayerna. Njhov cilj je vrijdjanje tih klubova i njihovih kompanija i sponzora.
A sada da se vratim na Hoffenheim i da kazem da polahko gube onaj svoj koncept i nadam i ako ga vi simpatisite, da ce te jednog dana vidjeti sto postoji udruzenje koje se bori protiv klubova kao sto su Hoffenheim, Leverkusen, Wolfsbug. To udruzenje su osnovali navijaci Stuttgarta, HSV-a, BVB-a, Bremena i Bayerna. Njhov cilj je vrijdjanje tih klubova i njihovih kompanija i sponzora.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
voljeli njega neki ili ne, prosle godine je bio najbolji stoper bundeslige, realni ce priznati da to nije mala stvar.
Nema to nikakve veze. Vaart je bio svima čudo igrać, ali meni uvijek mrzak radi svoga "Ja želim ići", sada neka plaće i sjedi na klupi.
Niko ne osporava kvalitet Šimunića, ali ako bude igrao disciplirano onda je veliko pojačanje, ali ako bude igrao kao u Herthi gdje je bio na tribini nekoliko puta zbog dicipline i crvenih kartona onda postaje samo teret i uzaludno bačeni novac.
Meni je uvijek drago kada se neko sa Balkana probije negdje, zna se na koje države mislim.
Niko ne osporava kvalitet Šimunića, ali ako bude igrao disciplirano onda je veliko pojačanje, ali ako bude igrao kao u Herthi gdje je bio na tribini nekoliko puta zbog dicipline i crvenih kartona onda postaje samo teret i uzaludno bačeni novac.
Meni je uvijek drago kada se neko sa Balkana probije negdje, zna se na koje države mislim.
http://www.bild.de/...lt-vom-fc-bayern- ... er-sv.html
Ze Roberto novi igrac HSV-a. Neznam sta da kazem. Geronimo, Ribery, Rz 88 sada pitam iskreno moze li pomoci mom klubu ili smo se zahebali ?
Ze Roberto novi igrac HSV-a. Neznam sta da kazem. Geronimo, Ribery, Rz 88 sada pitam iskreno moze li pomoci mom klubu ili smo se zahebali ?
Iznenadjenje
, mada je se pricalo da ce negdje unutar Bundeslige.
Ima lijepih kuka, meni je zao sto nije htjeo ostati u Bayernu jos godinu (malo mu bi), nego na koliko je potpisao u HSV-u (nisam link otvarao)?
Dobar je ZE, za godinu ili dvije....nekih 60 minuta, za vise nema kila.

Ima lijepih kuka, meni je zao sto nije htjeo ostati u Bayernu jos godinu (malo mu bi), nego na koliko je potpisao u HSV-u (nisam link otvarao)?

Vom Jäger zum Gejagten
Potpisao je na dvije godine. Ma neznam iskreno sta da ti kazem, prosle sezone dok sam gledao one posljednje utakmice Bayerna rijetko je kad dobijao priliku, ali ipak mislim da nam treba igrac sa iskustvom, kao sto ti kazes za nekih 60 minuta ili posljednih pola sata dok se rezultat cuva.geronimo je napisao/la:Iznenadjedje, mada je se pricalo da ce negdje unutar Bundeslige.
- adnan_nanda
- Kontakt:
navijaci FC Union Berlin pomazu u izgradnji stadiona.ljudi neidu na godisnje odmore nego lopate u ruke i radi za svoj klub.To se cijenihttp://www.theoffside.com/leagues/bunde ... world.html
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Šta reći, ode nam igračka legenda. Sjećam se kao da je jučer bilo kada je Ze Roberto došau u Bayern. Čitavo vrijeme je igrao na lijevoj strani. Dolaskom Magatha on je postao suvišan, međutim kako je teklo vrijeme osjećala se ta praznina u ekipu. Dolaskom Otmara , Ze opet dolazi u Bayern, ali ovaj put na poziciji zadnjeg veznog. Pokazuje izuzetni napredak u odnosu na prijašnju poziciju. I sam Otgmar je dao izjavu kako je godinama griješio za poziciju Ze Roberta. Godine su tekle, Ze postaje starije, međutim sa onakvom tehnikom i driblingom on može igrati i do 38godine. Prije svega želim ti se Ze Roberto da zahvalim za sve tvoje sjajne igre koje si pružao u dresu Bayerna i da Bog da uživao u ove dvije sezone u HSV-u. Po meni značajno pojačanje za Hamburg, jer su tanki na toj poziciji. Sada uz Jarolina imaju i jednoga kreatora u veznom redu.
Sretno Ze i hvala ti.
Sretno Ze i hvala ti.
Dobar jeste, ali nije igrac na kojeg bi se trebala osloniti igra citavog tima (sto se naravno nece desiti). Jednostavno godine cine svoje, poluvrijeme do 60 minuta je njegov maksimum. A da je majstor- majstor jeamerosm je napisao/la:http://www.bild.de/...lt-vom-fc-bayern- ... er-sv.html

- bistrikboy
- Kontakt:
Ja mislim da ga je HSV angazovao da malo rastereti Trochowskog,jer se na kraju sezone sve svodilo na njegove akcije,sve u svemu drago mi je da Ze ostaje u Bundesligi 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je Hamburg napravio dobar posao dovođenjem Ze Roberta. Prošle sezone se vidjelo da im fali jedan iskusan nogometaš u veznom redu da posloži igru i da bude začetnik akcija. Trochowski nemože sve to da sam odrađuje na terenu. Kad se samo sjetim onih prodora Ze Roberta u dresu Bayerna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo Njemacka Fudbalska Liga (DFL) je objavila parove nove sezone u Bundesligi.
http://www.bundesliga.de/media/native/d ... esliga.pdf
Mislim da su najgore prosli HSV i Bayern koji u prva cetiri kola imaju teske utakmice. HSV igra protiv Freiburga, Dortmunda, Wolfsburga i Kolena, dok Bayern ima Hoffenheim, Bremen, Wolfsburg i Mainz.
Mislim da su najgore prosli HSV i Bayern koji u prva cetiri kola imaju teske utakmice. HSV igra protiv Freiburga, Dortmunda, Wolfsburga i Kolena, dok Bayern ima Hoffenheim, Bremen, Wolfsburg i Mainz.
Ti mora da se salis.Ako ovi navedeni koje ti simpatises imaju tezak u prva cetiri kola sta je onda sa Wolfsburgomamerosm je napisao/la:Evo Njemacka Fudbalska Liga (DFL) je objavila parove nove sezone u Bundesligi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zaboravio sam jos napisati i Wolfsburg. Mislim da je taktika DFL-a bila da ove tri ekipe odigraju one teske utakmice prije nego li pocne grupna faza LP ili grupna faza EL. Bayern, Hamburg i Wolfsburg imaju sve teske utakmice u prvih deset kola, dakle mislim da je bio cilj DFL-a, da se neigra sa Barcelonom u Srijedu, a Subotu sa Bayernom, ili da se ne igra u Cetvrtak sa Ajaxom, a u Nedjelju sa Wolfsburgom.harishp je napisao/la:Ti mora da se salis.Ako ovi navedeni koje ti simpatises imaju tezak u prva cetiri kola sta je onda sa Wolfsburgomamerosm je napisao/la:Evo Njemacka Fudbalska Liga (DFL) je objavila parove nove sezone u Bundesligi.
Mislim da su najgore prosli HSV i Bayern koji u prva cetiri kola imaju teske utakmice. HSV igra protiv Freiburga, Dortmunda, Wolfsburga i Kolena, dok Bayern ima Hoffenheim, Bremen, Wolfsburg i Mainz.![]()
evo pred pocetak bundeslige jedne moje prognoze
titula prvaka - za nju bi se trebali boriti bayern i vukovi. ovi iz minhena onako bahati tesko sebi mogu dozvoliti dvije godine bez naslova. golfovi su zadrzali ekipu iz prosle sezone koja mljala sve pred sobom.
borba za trece mjesto, lp - seljaci, dormund i stutgart
sve iznad petoga mjesta za šalke, bayer i hsv ce biti uspjeh. pogotovo se to odnosi na hertu
titula prvaka - za nju bi se trebali boriti bayern i vukovi. ovi iz minhena onako bahati tesko sebi mogu dozvoliti dvije godine bez naslova. golfovi su zadrzali ekipu iz prosle sezone koja mljala sve pred sobom.
borba za trece mjesto, lp - seljaci, dormund i stutgart
sve iznad petoga mjesta za šalke, bayer i hsv ce biti uspjeh. pogotovo se to odnosi na hertu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.