Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
L-Train
-
Kontakt:
bear grylls je napisao/la:76 76 37.1 .500 .306 .758 6.4 4.6 1.5 1.1 25.579 wade
79 79 38.8 .510 .330 .759 7.5 7.0 1.6 .6 26.7 lebron
To su te ogromne razlike i mnogo losija statistika "druge violine" koji je odigrao jednu od losijih sezona zbog svih problema off court. Al nema veze dok god pobjeđujemo ja sam zadovoljan nema veze ko smatra ko je prva violina.
apsolutno se slazem.Ja i ne potenciram toliko na toj "prvoj violini" samo mi je krivo kad neko kaze da je James Wadeov pomocnik,a ustvari oni samo pomazu jedan drugom

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bear grylls
-
Kontakt:
Postao/la bear grylls » 29 maj 2011, 13:54
L-Train je napisao/la:bear grylls je napisao/la:76 76 37.1 .500 .306 .758 6.4 4.6 1.5 1.1 25.579 wade
79 79 38.8 .510 .330 .759 7.5 7.0 1.6 .6 26.7 lebron
To su te ogromne razlike i mnogo losija statistika "druge violine" koji je odigrao jednu od losijih sezona zbog svih problema off court. Al nema veze dok god pobjeđujemo ja sam zadovoljan nema veze ko smatra ko je prva violina.
apsolutno se slazem.Ja i ne potenciram toliko na toj "prvoj violini" samo mi je krivo kad neko kaze da je James Wadeov pomocnik,a ustvari oni samo pomazu jedan drugom

To je to brate oni su i zbog toga u istoj ekipi da jedan od njih nebi morao da bue prva violina nego da to budu zajedno.
-
-Paja
-
Kontakt:
L-Train je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Cudo kako niko nije govorio da je wade jamesov pomocnik u seriji protiv bostona mozda zato sto je james tada bio wadeov pomocnik

Ovo ste poceli govorit jer je wade odigrao JEDNU losu seriju iako je bio sjajan u zavrsnici. Izneđujete me vi posebno navijacoi miamia koji ste pratili utakmice pa trebali bi znati da njih dvojica dijele tu ulogu glavnog igraca kako koga krene taj dobija loptu kombinuju sto su i dokazale ove dvije serije boston i chikago.
ma ja govorim da je lik po statistici prva violina,a opet Boston je na kraju pao pred LeBronom al nema veze

haj ne kaki taj Boston svake godine rastavi Lebronove ekipice na proste faktore i jednom je tak kloc prosao i sad su oni pali pred njim

Dio Arsenala
-
L-Train
-
Kontakt:
-Paja je napisao/la:L-Train je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Cudo kako niko nije govorio da je wade jamesov pomocnik u seriji protiv bostona mozda zato sto je james tada bio wadeov pomocnik

Ovo ste poceli govorit jer je wade odigrao JEDNU losu seriju iako je bio sjajan u zavrsnici. Izneđujete me vi posebno navijacoi miamia koji ste pratili utakmice pa trebali bi znati da njih dvojica dijele tu ulogu glavnog igraca kako koga krene taj dobija loptu kombinuju sto su i dokazale ove dvije serije boston i chikago.
ma ja govorim da je lik po statistici prva violina,a opet Boston je na kraju pao pred LeBronom al nema veze

haj ne kaki taj Boston svake godine rastavi Lebronove ekipice na proste faktore i jednom je tak kloc prosao i sad su oni pali pred njim

nije ekipice nego ekipicu jer je LeBron samo sa jednom ispadao od Bostona,ali to se desavalo kada je Boston jednostavno imao bolju ekipu i LeBron jednostavno nije mogao da bude prevaga u Clevelandu u kojem su svi igraci igrali extra regularni dio,a svi redom osim LeBrona nevjerovatno padali u play offu.Sad kada igra u ekipi koja je ujednacenog kvaliteta kao Boston vidjeli smo kakav je on igrac i kakva prevaga je bio na stranu Miamia

-
dema
-
Kontakt:
Ma nije ovo lijepo gledat,ovako da se glume faulovi zbog ovih stvari sam prestao pratit fudbal kad ono i u NBA se svasta dopusta.Sta je najgore ljudi ce ga procitat i onda ce malo pritisnut sudije,onda ce se desit da mu se svi ovi odglumljeni faulovi obiju o glavu,jer ce ljudi kontat da glumi pa mu nece svirat ni stvarne faule.
A da James zna da nije bolji to svi znaju,kad je trebao doc u Bullse svi strucnjaci su tvrdili da nece doc iz 1 razloga jer ne zeli bit u sjeni Jordana iako mu je on uzor.Nije htio kazu da prolazi svaki dan pored velikog Jordana napravljenog ispred dvorane.
-
L-Train
-
Kontakt:
dema je napisao/la:Ma nije ovo lijepo gledat,ovako da se glume faulovi zbog ovih stvari sam prestao pratit fudbal kad ono i u NBA se svasta dopusta.Sta je najgore ljudi ce ga procitat i onda ce malo pritisnut sudije,onda ce se desit da mu se svi ovi odglumljeni faulovi obiju o glavu,jer ce ljudi kontat da glumi pa mu nece svirat ni stvarne faule.
A da James zna da nije bolji to svi znaju,kad je trebao doc u Bullse svi strucnjaci su tvrdili da nece doc iz 1 razloga jer ne zeli bit u sjeni Jordana iako mu je on uzor.Nije htio kazu da prolazi svaki dan pored velikog Jordana napravljenog ispred dvorane.
a i ti vjerujes u ove gluposti
covjek mu uzor,a on zbog njega nece u Chicago jer kao mora svaki put proci kraj njegove statue,biste,spomenika ili sta je vec napravljeno.Pa moraju nesto novinari iskopati kako bi ljudima bilo zanimljivo citati ali opet strasne gluposti se pricaju

-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 29 maj 2011, 21:44
L-Train je napisao/la:
covjek mu uzor,a on zbog njega nece u Chicago jer kao mora svaki put proci kraj njegove statue,biste,spomenika ili sta je vec napravljeno.Pa moraju nesto novinari iskopati kako bi ljudima bilo zanimljivo citati ali opet strasne gluposti se pricaju

Ovo sto je rekao drug iznad je istina.
Pa zamisli kako bi bilo igrati pod tolikim pritiskom jer te ionako usporeduju sa Jordanom.
Da moras igrati na istom nivou kao i on, a to automatski znaci 6 ili vise naslova.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
L-Train
-
Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:L-Train je napisao/la:

Ovo sto je rekao drug iznad je istina.
Pa zamisli kako bi bilo igrati pod tolikim pritiskom jer te ionako usporeduju sa Jordanom.
Da moras igrati na istom nivou kao i on, a to automatski znaci 6 ili vise naslova.
brate on kako je dosao u NBA igra pod ogromonim pritiskom.Vec nakon prve godine pocele su pucati usporedbe sa Jordanom,velika vjerovatno i najveca medijska paznja koji je dobio jedan tako mlad igrac ugovor sa najvecim sponzorom Nikeom sve je to brate vec bio preveliki pritisak za njega.Eh sad da je i dosao u Chicago to bi bio jos jedan pritisak,ali vec je toliko navikao na to da mu ne bi toliko niti smetalo

-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 29 maj 2011, 21:54
L-Train je napisao/la:
brate on kako je dosao u NBA igra pod ogromonim pritiskom.Vec nakon prve godine pocele su pucati usporedbe sa Jordanom,velika vjerovatno i najveca medijska paznja koji je dobio jedan tako mlad igrac ugovor sa najvecim sponzorom Nikeom sve je to brate vec bio preveliki pritisak za njega.Eh sad da je i dosao u Chicago to bi bio jos jedan pritisak,ali vec je toliko navikao na to da mu ne bi toliko niti smetalo

To je pritisak s kojim se svaki jako dobar igrac koji dodje u nba ligu susrece, pogotovo ako je jedan od najboljih tako da ta vrsta pritiska nije ni priblizna onoj koju bi dozivljavao svake noci igrajuci za Bullse.
Razlog sto je izabrao Heate je naravno po dogovoru sve trojice, Wade takoder nije htjeo u Chicagu jer je jos davno pricao nesto protiv uprave kako se lose odnose prema svojim igracima i od tada ni on ni uprava nisu bas u nekim najboljim odnosima. Logicno je da je Bosh krenuo za njima dvojicom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
dema
-
Kontakt:
L-Train je napisao/la:dema je napisao/la:Ma nije ovo lijepo gledat,ovako da se glume faulovi zbog ovih stvari sam prestao pratit fudbal kad ono i u NBA se svasta dopusta.Sta je najgore ljudi ce ga procitat i onda ce malo pritisnut sudije,onda ce se desit da mu se svi ovi odglumljeni faulovi obiju o glavu,jer ce ljudi kontat da glumi pa mu nece svirat ni stvarne faule.

mogao bi malo kad pises,pazit sta pises jesam ja tebi kad rekaio da vjerujes u gluposti,nisam tako da nije to lijepo s tvoje strane.Nebitno je sta ja mislim,to su rekli ljudi koji su mu prijatelji,strucnjaci,igraci i sl.Cinjenica da bi u Bullsima neko bio veci od Jordana mora uzet 7 naslova.Jeli to veci pritisak od 100 miliona pa mislim da jest,pare ce ionako zaradit a treba uzet 1 naslov a kamoli 7 nije to lako covjeku koji je pod tolikim pritiskom da osvoji bar 1 naslov.
-
L-Train
-
Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:L-Train je napisao/la:

To je pritisak s kojim se svaki jako dobar igrac koji dodje u nba ligu susrece, pogotovo ako je jedan od najboljih tako da ta vrsta pritiska nije ni priblizna onoj koju bi dozivljavao svake noci igrajuci za Bullse.
Razlog sto je izabrao Heate je naravno po dogovoru sve trojice, Wade takoder nije htjeo u Chicagu jer je jos davno pricao nesto protiv uprave kako se lose odnose prema svojim igracima i od tada ni on ni uprava nisu bas u nekim najboljim odnosima. Logicno je da je Bosh krenuo za njima dvojicom.
pa naravno da je po dogovoru.Ja sam 100% siguran da ovo o cemu ti pricas nije razlog zbog cega nije otisao u Bullse,ali nema veze.
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 29 maj 2011, 22:31
Opet prica o Jamesu, jbt. covjek postade centar price o NBA, James=NBA

. Kad god pomislim procitat cu nesto zanimljivo ili novo, ja vidim tema je James

.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
Ibisevic82
-
Kontakt:
Postao/la Ibisevic82 » 29 maj 2011, 23:29
adriano_leite je napisao/la:Opet prica o Jamesu, jbt. covjek postade centar price o NBA, James=NBA

. Kad god pomislim procitat cu nesto zanimljivo ili novo, ja vidim tema je James

.
Na zalost tako je kad modeatori ne obavljaju svoj posao.Ovdje mozes pisati i o Edinu Dzeki a da te niko ne opomene.
Zadnja izmjena:
Ibisevic82, dana/u 05 jun 2011, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
BIHfan
-
Kontakt:
Veceras utakmicu mozete gledati na NBA Germany preko njihovog League Pass besplatno.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Fk_zeljo_1921
-
Kontakt:
Postao/la Fk_zeljo_1921 » 31 maj 2011, 20:11
BIHfan je napisao/la:Veceras utakmicu mozete gledati na NBA Germany preko njihovog League Pass besplatno.

sjajna vijest, pozelio sam opet pogledati tekmu bez psovanja najblizijih zbog pucanja streama

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Veceras utakmicu mozete gledati na NBA Germany preko njihovog League Pass besplatno.

sjajna vijest, pozelio sam opet pogledati tekmu bez psovanja najblizijih zbog pucanja streama

Ne mogu da vjerujem mada se ja nadam da će i turski NTV prenosit,ali nek se ima LP u pričuvi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.