Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Titova-Juga
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2011, 15:30

Ljudi, kakav chat kakvi bakraci.

Pa trebalo bi 3-4 moderatora dnevno da vise samo na toj temi i brisu sve te gluposti "dobro jutro", "dobar dan", "dobro vecer". "Okoja" im je to da sebi zadavaju vise posla, osim ako nemaju u interesu jos moderatora uposliti pa onda bi se to i stiglo ali i to bi mi bilo bezveze i siguran sam da bih bilo pregrst upozorenja i zaljenja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 maj 2011, 18:48

Jedno pitanje
Po cemu se teme haxball, pes chat i slicne njima vrjednije od Chata?
Rođen s tobom da budem

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2011, 18:58

ne raspravlja se o zločincima na njoj.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 maj 2011, 19:02

admin je napisao/la:ne raspravlja se o zločincima na njoj.
samo se na njoj(chatu) raspravljalo o zlocincima :roll:
Rođen s tobom da budem

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 maj 2011, 19:14

juznjak> je napisao/la:Mislim da nikovi kao sto su milos obilic i avatari na kome stoji krst nisu primjereni za sportski forum,koliko znam ovo nije religijski forum .

smeta li ti još neki religijski znak ili samo krst?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2011, 19:16

pitao si zašto je bolja od haxballa isl.
na temi o haxballu se ne raspravlja o zločincima.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 maj 2011, 19:26

Titova-Juga je napisao/la:Ljudi, kakav chat kakvi bakraci.

Pa trebalo bi 3-4 moderatora dnevno da vise samo na toj temi i brisu sve te gluposti "dobro jutro", "dobar dan", "dobro vecer". "Okoja" im je to da sebi zadavaju vise posla, osim ako nemaju u interesu jos moderatora uposliti pa onda bi se to i stiglo ali i to bi mi bilo bezveze i siguran sam da bih bilo pregrst upozorenja i zaljenja.
Pa ko se žalio na chat? O svemu se fino diskutovalo, ponekad je bilo i i iskri kao npr. diskusija o Titu, ali sve ok. Samo su ovi zadnji "događaji" da ne spominjem koji, zahebali stvar.
Al, dobro ako ne može tema chat, nadam se da će biti moguće otvoriti neku npr. "Tema dana" ili "Vaše mišljenje o..." gdje bi mogli diskutovati o raznim stvarima. Ne mora se sad otvarati, ali dok se malo stvari smire.. Sad je većina liga u nogometu, ali i drugim sportovima završeno, kao i ss.ba liga, i o čemu da se piše na forumu preko ljeta kad je malo sportova aktuelno?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 maj 2011, 19:34

Pisat cemo o ski skokovima :D

uostalom ljeto j eprelazni rok pa ce biti tema
Thomas Müller - Fußballgott

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 31 maj 2011, 19:42

bez uvrede momci, al' mora li se pisati nešto specijalno? pa ljeto će biti, Sunce, more, bazeni, jezera, rijeke, planine... malo izaći iz kuće i odmoriti od neta, fb, foruma i raznih zafrkancija. valjda ovdje ima još nas dobrano prijeratnih koji se sjećaju ovakvih stvari...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2011, 19:51

ne tjeraj mi mušterije :lol: :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 maj 2011, 20:17

Pasha je napisao/la:bez uvrede momci, al' mora li se pisati nešto specijalno? pa ljeto će biti, Sunce, more, bazeni, jezera, rijeke, planine... malo izaći iz kuće i odmoriti od neta, fb, foruma i raznih zafrkancija. valjda ovdje ima još nas dobrano prijeratnih koji se sjećaju ovakvih stvari...
Hoćeš mi ti posuditi milju da odem na more? :mrgreen:

Šalim se, dobro si.. Ja vjerovatno preko ljeta neću nešto specijalno pisati, ali žao mi admina što će ostati sam ;) Ja bih ovdje završio sa prijedlozima, radite kako vam je volja.. Imate moju podršku :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 31 maj 2011, 20:30

prvo za ovog gore sto se zali za pes6 i haxball(hax ne igram)

ugl mi sto igramo pes-a bar se nesto trudimo da organizujemo na ovom forumu, da se malo zajebajemo mi sa foruma i mislim da nas igra oko 40-tak pes-a. ako se i tebi igra bujrum. pa necu svim clanovima slat posebno poruke "imal koga da razbacimo jednu" isto kao sto meni nije smetala tvoja tema chat, tako ti nemoj dirat pes6 chat :mrgreen: :mrgreen:

drugo, admine, totalno si ujebo ono na pocetnoj strani kada se tek oce na forum, ono sto je bilo sa strane broj postova,imal koja poruka i to, deset je puta bolje nego sad "body" i ta sranja -.-

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2011, 20:36

sta se moze, nema mjesta da sve stane.
uskoro će i taj detalj za logiranje na naslovnici biti riješen. radi se na tome. do tada, klikneš na "forum" i sve ti isto piše.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 21:02

Ako mogu i ja da izrazim misljenje.

Jednostavno i meni chat nedostaje i iskreno se nadam da ce ga admin nekada vratiti.Nije to da meni nedostaje postova :roll:,nikada mi apsolutno nije bio cilj ti postovi,ja sam nedavno rekao kada mi je neki momak dobacio za broj postova,"brate evo ti moj profil sa ovim postovima" on poce brate ovo ono,znaci nije ni broj postova iskljucivi razlog odredjenog broja forumasa,vec cisto da se minira atmosfera i rad ovoga foruma,e takvi se odmah trebaju banovati kada stignu 3-4 iste primedbe na toga clana.Meni nedostaje zajebancija i atmosfera koja je bila tu u vecernjim satima,kada mali broj pise po sportskim temama,i ostane nas 10-ak i zajebavamo se po tome delu sa nekim temama koje nemaju veze ni sa politikom,ni sa crnom hronikom,a malo imaju veze i sa sportom.Jeste sportski forum,ali treba malo i da se opusti.Ja sam tek sada video da je izbrisano 4 stranice sa Diskusija ja mislim,ali je opet ostalo bespotrebnih tema tipa brojalica slikama,pa jbt to je najveca spamerska tema,ili sportski kaladont,pa onda najruzni fudbaler,pa sta sam ono jos video Koliko imate godina,ko hoce da kaze godine stavice ih u profil,a ko nece ni 10 tema nece pomoci,a veliki broj "lazira" godine u to sam apsolutno uveren,zatim Hip Hop navijacke pesme,ima tema muzika,zatim Omiljeni i neomiljeni sportisti...

Eto malo razmislite o tome da li je potreban Chat,a mislim da ce vecina "iskusnih" forumasa koji su tu od postanka foruma,pa mozda negde do sredine 2010.godine reci da su za temu chat.Kazem do sredine 2010.jer to su momci koji bi do sada sigurno bili banovani da su ganjali postove i spamali i oni sigurno ne bi na tome istom spamali.

Najbolji primer za @admina je zabranjeni deo pdf kladionica gde ima pristup mozda nas 30-ak,i mogli smo da orgijamo svakodnevno tamo,ali jednostavno nije bilo potrebe. ;)

Pravda za chat !
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 maj 2011, 21:18

spielführer_21 je napisao/la:

Pa ko se žalio na chat? O svemu se fino diskutovalo, ponekad je bilo i i iskri kao npr. diskusija o Titu, ali sve ok. Samo su ovi zadnji "događaji" da ne spominjem koji, zahebali stvar.
Al, dobro ako ne može tema chat, nadam se da će biti moguće otvoriti neku npr. "Tema dana" ili "Vaše mišljenje o..." gdje bi mogli diskutovati o raznim stvarima. Ne mora se sad otvarati, ali dok se malo stvari smire.. Sad je većina liga u nogometu, ali i drugim sportovima završeno, kao i ss.ba liga, i o čemu da se piše na forumu preko ljeta kad je malo sportova aktuelno?

Spamm ekipica. To je to.
Meni stvarno neki likovi nisu jasni, ako vam toliko chat nedostaje, ulogujete se fino na vas facebook racun i dodajete od a do ž redom i chatate. Problem je sto vam tamo niko ne broji upise doduse...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 maj 2011, 21:25

otvorićemo chat, nije on zatvoren zauvjek. ali sad nije vrijeme da se otvara.

unaprijed molim omladince da me poštede pitanja "admine, admine, kad će..." ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 21:25

Jesi razmisljao o varijanti da neki nemaju face?Verovatno nisi. :?
Ako ti toliko smeta chat jednostavno ne ulazi na njega,a ne ovde se zagovarati da se on ukine. :roll:

@admin veliko hvala,uvek sam ja govorio da si dobar covek u dusi iako na prvi pogled neizgledas tako. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 31 maj 2011, 21:27

Admin jedan je od nas! :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 31 maj 2011, 21:28

Titova-Juga je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:

Spamm ekipica. To je to.
Meni stvarno neki likovi nisu jasni, ako vam toliko chat nedostaje, ulogujete se fino na vas facebook racun i dodajete od a do ž redom i chatate. Problem je sto vam tamo niko ne broji upise doduse...
Hajde Bgt ti se nasao pricati o postovima i spamerima. :roll:
Pa bolan prvo pogledaj sebe i sta ti radis.evo npr. na temi Slike vaseg grada si postavio nekoliko slika sve jednu po jednu,zar to nije spamanje? :roll:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 maj 2011, 21:30

Izvinjavam se nekim dobrim forumasima sto sam direktno uticao da se zatvori Chat i Sta mislis o osobi iznad sebe! :mrgreen:

No, ipak, ovo je sportski forum i diskutujte o sportu! Na gamers.ba pa tamo pricajte o glupostima :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.