AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 31 maj 2011, 13:53

robovi88 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:ej ko je proglasen najboljim igracem Serie A???
Thiago Silva, valjda 8-)

Nesto mi sada nampade, je li to bilo sluzbeno ili nagadjanja, niti ima najboljih 11 ja mislim!! :roll: evo s drugog foruma
Allegri hinted that Milan's new signing is 1.83cm tall, has thick hair, good feet and a European passport and a robust body.
Hamsik je te visine , ima gustu kosu, ali nije robusan :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 maj 2011, 13:56

Milan vratio Vilu u Espanyol

Španjolski lijevi branič Didac Vila Rossello sljedeće će sezone opet braniti boje Espanyola, piše El Mundo Deportivo...

Talentirani 21-godišnjak stigao je u Milan u siječnju ove godine iz Espanyola potpisavši četverogodišnji ugovor, ali nije se previše naigrao, pa je tako upisao tek jedan nastup u Seriji A.

Stoga je uprava Milana odlučila poslati ga jednu sezonu na kaljenje. Riječ je o posudbi, bez prava otkupa ugovora.

Osim Espanyola interes je pokazao i Olympiacos, ali se Vila odlučio za povratak u matični klub.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 31 maj 2011, 13:59

meskalin je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
Thiago Silva, valjda 8-)

Nesto mi sada nampade, je li to bilo sluzbeno ili nagadjanja, niti ima najboljih 11 ja mislim!! :roll: evo s drugog foruma
Allegri hinted that Milan's new signing is 1.83cm tall, has thick hair, good feet and a European passport and a robust body.
Hamsik je te visine , ima gustu kosu, ali nije robusan :D
Lamela.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 maj 2011, 14:06

[quote="retro"][quote="meskalin"][quote="robovi88"][quote="meskalin"]ej ko je proglasen najboljim igracem Serie A???[/quote]
Thiago Silva, valjda 8-)[/quote]

Nesto mi sada nampade, je li to bilo sluzbeno ili nagadjanja, niti ima najboljih 11 ja mislim!! :roll: evo s drugog foruma [quote]Allegri hinted that Milan's new signing is 1.83cm tall, has thick hair, good feet and a European passport and a robust body.[/quote] Hamsik je te visine , ima gustu kosu, ali nije robusan :D[/quote]
Lamela.[/quote]
samo da li Lamela ima europski pasoš?

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 maj 2011, 14:18

@retro U pravu si za visinu, i ima Spansko drzavljanstvo :))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 14:31

Kako definisati pojam robusan,ako je u pravom znacenju,onda to nije ni Lamela. ;) :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 maj 2011, 14:33

Devil je napisao/la:Kako definisati pojam robusan,ako je u pravom znacenju,onda to nije ni Lamela. ;) :)
Onda ako nije lamela to bi mogao biti fabregas ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 maj 2011, 14:35

[quote="meho-medo"][quote="retro"][quote="meskalin"][quote="robovi88"][quote="meskalin"]ej ko je proglasen najboljim igracem Serie A???[/quote]
Thiago Silva, valjda 8-)[/quote]

Nesto mi sada nampade, je li to bilo sluzbeno ili nagadjanja, niti ima najboljih 11 ja mislim!! :roll: evo s drugog foruma [quote]Allegri hinted that Milan's new signing is 1.83cm tall, has thick hair, good feet and a European passport and a robust body.[/quote] Hamsik je te visine , ima gustu kosu, ali nije robusan :D[/quote]
Lamela.[/quote]
samo da li Lamela ima europski pasoš?[/quote]
I da li je lamela robusan ja msm dabi to mogao biti fabregas samo neznam koliko je on visok
(İbn Qajjim)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 maj 2011, 14:36

to je vjerovatno Lamela, jer je visok 194, i on ima spansko drzavljanstvo, dakle on se vodi kao EU drzavljanin i ne bi bio stranac

mada je taj gore navedeni opis slican Gourcuffu :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 31 maj 2011, 14:43

Pa, to će kasnije biti. Mislim, zvanično (udruženje fudbalera Serie A)...
A, na raznim mestima može da se bira nezvanično, to da.

Mada, ove godine neće biti mnogo neizvesnosti, jer je Silva bio ubedljivo najboji u najboljoj ekipi, pa 2+2=...
www.ulicni-muzicar.****

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 31 maj 2011, 15:39

http://acmilan-2011.****/2011/0 ... anyol.html ===> DIDAC VILA SE VRATIO U ESPANYOL ! :( :oops: :(
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 31 maj 2011, 15:40

Gattuso i Duh iz šume

Jednoga dana, dok je trčao šumom, Gattuso je čuo jedan glas:
"GENNAROOOOOOOOOOOOOO... JA SAM DUH IZ OVE ŠUME. DOVEDI MI ODMAH JEDNOG KONJA, ILI ĆU TE UBITI !!!!!!"

Uplašen, Gattuso je počeo da beži. Usput je naleteo na Materazzija. Ispričao mu je šta mu se dogodilo, ali Marco mu nije verovao, pa je zatražio da ga odvede do mesta na kome je čuo taj glas, da proveri.

Kada su stigli na to mesto, Duh se ponovo javio, obraćajući se Gattusu:
"GENNAROOOOOOOO... TRAŽIO SAM DA MI DOVEEDEŠ KONJA, A NE MAZGU !!!!!!"
www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 31 maj 2011, 16:33

Max otkrio par stvari

Nakon konferencije za novinare, Allegri otkrio nekoliko stvari vezanih za novo pojačanje Milana.

Pres konferencija je održana juče i direktno ju je prenosio Milan Channel. Allegri je bio prisutan i odgovarao je na razna pitanja vezana za proteklu sezonu, kao i planovima za predstojeću sezonu.

Allegri je takođe govorio i o veznom igraču kog Milan želi.

"Njegov identitet? Gusta kosa, visina 183cm, robustan stas, odlična tehnika. Pasoš evropske unije."

On je takođe rekao da Milan ne traži Ibrinog zamenika jer je došao Paloschi. Ali on je dodao da će se 6. avgusta odlučiti da li Paloschi ostaje ili ne. Igra Paloschija u tom meču može odrediti njegovu dalju sudbinu, tj da li ostaje ili odlazi. Ukoliko se dogodi ovo drugo, Milan će morati da kupi još jednog napadača.

Osim toga Allegri je dao svoje mišljenje o Hamšiku i otkrio na kojoj poziciji je on kada je u pitanju Milanov šoping ove sezone.

"On nije prvi na listi, ima mnogo prostora za napredak, ali on nije prvi na listi naših želja."
_________________________________________________________________________________________________

Allegri upozorio Pata i Cassana

Trener AC Milana Massimiliano Allegri poslao je upozorenje dvojici svojih fudbalera da u novoj sezoni ne očekuju povlastice...

Reč je o Antoniju Cassanu i Alexandreu Patu.

Cassano je u januaru prešao iz Sampdorije u Milan, a iako je član udarne jedanaestorke u italijanskoj reprezentaciji, u dresu "Rossonera" retko je započinjao susrete.

- Postigao je četiri gola i asistirao osam puta nakon dva meseca neaktivnosti, pa sam vrlo zadovoljan s njim. Ne umanjujući vrednost Sampdorije u kojoj je Antonio bio zvezda uz Pazzinija, ovde u Milanu mi imamo puno zvezda i jaka je konkurencija, pa postiji šansa da neće igrati – rekao je Allegri, kod kog status "nedodirljivog" ima samo Zlatan Ibrahimović, dok su se kao njegovi partneri u vrhu obično smenjivali Alexandre Pato i Robinho.

- Pato je ove sezone zaista uradio puno (14 golova i 4 asistencije u Seriji A), ali onako kako je odigrao protiv Fiorentine (gol i asistencija) mora da odigra barem 30 puta u sezoni. Ne treba da se menja jer mu je tek 21 godina, ali mora da igra konstantnije. Neverovatno je kvalitetan, a sposoban je još puno da napreduje - zaključio je Milanov strateg.
_________________________________________________________________________________________________

Ako dođe i jedan od ovih spominjanih ( Vaart,Fabregas,Lamela,Ganso,Hamšik,Schweinsteiger ) ja bi bio prezadovoljan :D al ... Fabregas je Fabregas :D
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 31 maj 2011, 16:40

Sad maloprije gledam na MilanTV da smo veoooommmaaa blizu Bale-u :D :D :D

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 31 maj 2011, 16:59

robovi88 je napisao/la:Sad maloprije gledam na MilanTV da smo veoooommmaaa blizu Bale-u :D :D :D
Milan Channel?
DAJ LINK !!!

p.s. negde sam video danas da Bale je produžio sa Tot.
www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 31 maj 2011, 17:05

Ulični Muzičar je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Sad maloprije gledam na MilanTV da smo veoooommmaaa blizu Bale-u :D :D :D
Milan Channel?
DAJ LINK !!!

p.s. negde sam video danas da Bale je produžio sa Tot.
http://www.calcion.eu/milantv.htm ... imaju tu vijesti se vrte pa vidi ;) Ima nešto Stroppa blebeta od Primaveri, pa nesto u vezi Cassana i Prandellija ... samo gledaj valjda ponove vijest

EDIT : Evo ti ta vijest, sama ... pregledaj ... http://milannews.portals.twww.tv/video/ ... 2e78f.html

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 maj 2011, 22:02

robovi88 je napisao/la:Prošle sezone smo potrošili 70m na pojačanja, što zaista nije malo, ali ja kada sam ovu cifru vidio, nisam mogao da vjerujem ...

Pokupili smo Taiwa i Mexesa za džaba što je sjajno ...

Talijanski experti javljaju kako Milanov MISTER X je Cesc Fabregas, iako to iz naše uprave sakrivaju. Raiola je trenutno u Engleskoj gdje trguje za nekog/neke igrača/igrače a to su : Bale,V.D.Vaart,Nasri,Fabregas ... Napoli je zagrizao za Lamelu, što bi moglo značiti "Noga-trans" za Hamšika ... Mi bi mogli kupiti Hamšika 20m, Fabregasa 35m, dok bi se Astori i Poli mogli lagano uzeti za 12m ...

Bonera,Cassano,Emanuelson i Amelia nemaju zagarantovan ostanak u Milanu a za njih četvoricu bi mogli dobiti oko 20m ... Dok bi mogli prodati Gattusa Rusima za 10m

Ovo je posljednja šansa Berluskoniju da napravi od ovog Milana ponovo onaj stari Evrposki Milan ...

Evo statistike igrača Milana 2010/2011

slika

Evo jedna lijepa sličica 8-)

slika
gdje si našao ovu statistiku i je li ovo oficijelno?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 31 maj 2011, 22:22

Našo sam na jednom, talijanskom forumu ... jedan momak radio

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 maj 2011, 22:32

može neki link nešto bilo šta?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 31 maj 2011, 22:38

baresi#6 je napisao/la:može neki link nešto bilo šta?
Evo ovdje sam ti našo na engleskom ;) http://forums.goal.com/showthread.php?t=42639

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Homelander i 3 gosta.