ne treba pretjerivat, 3-4 utakmice je sasvim dovoljno, jos kad se ubace 3-4 gosotvanja to potraje 7-8 kola, skoro 2 mjeseca, dovoljno da se navijaci zazele utakmica i da im nesto prodje kroz glavuArmageddon2012 je napisao/la:Malo je 6,citavo prvenstvo bi trebali igrati bez publike.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je malo 6 utakmica. Ako je Siroki dobio za zastavu sa kukastim krstom citavu utakmicu zabrane,a Zeljo 8000 maraka za udaranje igraca Slavije od strane navijaca,onda mislim da je za Borac 6 utakmica zabrane premalo.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
a necu se raspravljat bezveze, ja nisam rekao ni da se trebaju kaznit, o tome odlucuje komisija, ja sam rekao ako se trebaju kaznit da je previse oduzimanje bodova i prvenstva, jer time ce kaznit igrace, ne navijace .. ako komisija odluci da se treba kaznit onda nek to bude novcana kazna i igranje pred praznim tribinama
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma samo nek bude posteno i svi zadovoljni, samo sto se rijec 'posteno' kod nas nalazi u rijecniku stranih rijeci
- Armageddon2012
- Kontakt:
Vjerujem da je pošteni Aco bio odsutan kad je trebalo prizivati kazne za Željezničar i Široki zbog kukastih krstova i fizičkih napada na golmane.
On je principijelan tip i ne vjerujem da bi propustio i tad apelovati da kazne budu što veće.
On je principijelan tip i ne vjerujem da bi propustio i tad apelovati da kazne budu što veće.
Dosta je razgovora o generalima.
Na ovom forumu nije mjerodavno ni mišljenje Hrvata, ni Srba, ni Bošnjaka, ni "vas", "njih" ili "nas", već sudova u Bosni i Hercegovini i Hagu. Kome se ne sviđa tretman i ima neke prigovore o tome koga se smatra zločincem ili ne, neka se obrati ovim institucijama. Administracija foruma ne određuje protiv koga će biti podignuta optužnica, pa samim tim ne prima ni žalbe na tretman istih.
Svi dalji diskutanti na ovu temu biće nagrađeni 14todnevnim ljekovitim tretmanom u Banovićima.
Na ovom forumu nije mjerodavno ni mišljenje Hrvata, ni Srba, ni Bošnjaka, ni "vas", "njih" ili "nas", već sudova u Bosni i Hercegovini i Hagu. Kome se ne sviđa tretman i ima neke prigovore o tome koga se smatra zločincem ili ne, neka se obrati ovim institucijama. Administracija foruma ne određuje protiv koga će biti podignuta optužnica, pa samim tim ne prima ni žalbe na tretman istih.
Svi dalji diskutanti na ovu temu biće nagrađeni 14todnevnim ljekovitim tretmanom u Banovićima.
Jel' završio pehar u Vrbasu? 

- Armageddon2012
- Kontakt:
Nije. Sacuvali smo pehar koji nam je jako drag jer smo postali prvaci nase domovine Bosne i Hercegovine.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ovo se cijeni !Armageddon2012 je napisao/la:Nije. Sacuvali smo pehar koji nam je jako drag jer smo postali prvaci nase domovine Bosne i Hercegovine.
Razumijes ti mene burazere moj 

Ma jesi ovo ti il ti je neko hako akaunt?!Armageddon2012 je napisao/la:Nije. Sacuvali smo pehar koji nam je jako drag jer smo postali prvaci nase domovine Bosne i Hercegovine.

Čelik Zenica 1945
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ja. Odlucio sam da postanem patriota. Za pocetak bih osudio subotnje dogadjaje i zamolio gradske vlasti da nam instaliraju na Trgu video bim kako bismo u petak mogli navijati za nase zmajeve.
Takodje,nadam se da ce FK Borac dostojno reprezentovati nasu domovinu u kvalifikacijama za LS.
Takodje,nadam se da ce FK Borac dostojno reprezentovati nasu domovinu u kvalifikacijama za LS.
samo da ti ta zajebancija u jednom momentu postane stvarnost i da zaista bude tako u praksi kako ti kazes...Armageddon2012 je napisao/la:Ja. Odlucio sam da postanem patriota. Za pocetak bih osudio subotnje dogadjaje i zamolio gradske vlasti da nam instaliraju na Trgu video bim kako bismo u petak mogli navijati za nase zmajeve.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Nema od pojacanja zasad nista,rano je,nije jos ni sezona zavrsena,sutra igramo finale Kupa RS (svi koji zele da jos jednom uzivaju u igri sampiona,sutra navece direktan prenos od 20 i 15 na RTRS),a ni prelazni rok nije poceo. Prvo moramo rijesiti pitanje trenera,a onda ce se i njega pitati oko pojacanja.
Dobro od pojačanja,al ostaje li ekipa na okupu.Vjerujem da onaj Maletić ima ponuda a odigra li za vas u Europi vise ne moze igrati ovo godinu Europu u drugom klubu koliko znam!!!Armageddon2012 je napisao/la:Nema od pojacanja zasad nista,rano je,nije jos ni sezona zavrsena,sutra igramo finale Kupa RS (svi koji zele da jos jednom uzivaju u igri sampiona,sutra navece direktan prenos od 20 i 15 na RTRS),a ni prelazni rok nije poceo. Prvo moramo rijesiti pitanje trenera,a onda ce se i njega pitati oko pojacanja.

A prekosutra finale Banja luke protiv OFK Laus.Armageddon2012 je napisao/la:Nema od pojacanja zasad nista,rano je,nije jos ni sezona zavrsena,sutra igramo finale Kupa RS (svi koji zele da jos jednom uzivaju u igri sampiona,sutra navece direktan prenos od 20 i 15 na RTRS),a ni prelazni rok nije poceo. Prvo moramo rijesiti pitanje trenera,a onda ce se i njega pitati oko pojacanja.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Armageddon2012
- Kontakt:
Jbg,znas vec i sam da igraci koji odlaze iz BiH klubova i tako ne idu u kvalitetne evropske klubove koji igraju Evropu,vec u neke drugolikaske klubove ili prvoligaske u znj ligama. A njemu je vec 31.godina tako da sigurno,i ako ode,nece biti neki jak evropski klub koji igra Evropu,vec neki Gbirligi,Krakovija,Grojter Firt ili KrasnodarDobro od pojačanja,al ostaje li ekipa na okupu.Vjerujem da onaj Maletić ima ponuda a odigra li za vas u Europi vise ne moze igrati ovo godinu Europu u drugom klubu koliko znam!!!

Zato bi njega Avduku i ostale trebalo prodati tek nakon Evrope,ako vec moraju ici.
- NoName
- Kontakt:
To care, svaka čast, nemam riječi. Napomeni gradskim vlastima da prenos radi TV1 i da se pripreme nekako, jer koliko znam da u BL nema TV1. Komentator je Baho, evo da se malo pripremiš:Armageddon2012 je napisao/la:Ja. Odlucio sam da postanem patriota. Za pocetak bih osudio subotnje dogadjaje i zamolio gradske vlasti da nam instaliraju na Trgu video bim kako bismo u petak mogli navijati za nase zmajeve.
[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
trener je zoran curguzArmageddon2012 je napisao/la:Nema od pojacanja zasad nista,rano je,nije jos ni sezona zavrsena,sutra igramo finale Kupa RS (svi koji zele da jos jednom uzivaju u igri sampiona,sutra navece direktan prenos od 20 i 15 na RTRS),a ni prelazni rok nije poceo. Prvo moramo rijesiti pitanje trenera,a onda ce se i njega pitati oko pojacanja.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Imamo mi TV1,bar ovaj moj dio grada Starcevica-Borik,tako da nece biti problema da navijamo za nase zmajeve i uzivamo u Bahinim komentarima. Jedva cekam tekmu.NoName je napisao/la:To care, svaka čast, nemam riječi. Napomeni gradskim vlastima da prenos radi TV1 i da se pripreme nekako, jer koliko znam da u BL nema TV1. Komentator je Baho, evo da se malo pripremiš:Armageddon2012 je napisao/la:Ja. Odlucio sam da postanem patriota. Za pocetak bih osudio subotnje dogadjaje i zamolio gradske vlasti da nam instaliraju na Trgu video bim kako bismo u petak mogli navijati za nase zmajeve.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.