BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Jaydoo82
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Jaydoo82 » 31 maj 2011, 09:14

Raja, mi cemo ih dobiti 100%. nego hajte vi na kladionicu zaradite malo para. Ja planiram 100 KM na pobjedu BIH.
Pa vidjeli kako smo se igrali sa njima u prvoj tekmi, plus njima fale 3-4 standardna igraca. moja porgnoza 0-2 za BIH.
BLUE NATION.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 31 maj 2011, 09:22

100€ pobjeda BiH ;)

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 31 maj 2011, 10:34

I Susic i igraci razmisljaju ko picke..ne igraju im 3 najbolja igraca i oni idu na remi gore...gadi mi se nas mentalitet...Treba pobjediti mrtve Rumune..ako to nismo u stanju neka se upucaju kolektivno...moje misljenje je da smo jaci i zato me nerviraju izjave svih reprezentativaca koji spominju 4 boda...fuj!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 maj 2011, 10:42

Ranjeni lav je najgori....Mada trebamo vjerovati u našu snagu, i pobjediti (i remi bi bio dobar) ih.
Nama je najvažnije da nam je prva postava spremna (Misimović :?: ), a što se tiče klupe...Ma skrpit će Pape nešto.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 31 maj 2011, 10:53

Necromacer je napisao/la:I Susic i igraci razmisljaju ko picke..ne igraju im 3 najbolja igraca i oni idu na remi gore...gadi mi se nas mentalitet...Treba pobjediti mrtve Rumune..ako to nismo u stanju neka se upucaju kolektivno...moje misljenje je da smo jaci i zato me nerviraju izjave svih reprezentativaca koji spominju 4 boda...fuj!
Tako je care!
Stalno se prica da smo za evropskog prvenstva, a nonstop kalkulisemo protiv relativno slabijih ekipa.
Lopta jeste okrugla, i svak svakog moze dobiti, ali realno gledajuci, nasi trebaju ici na pobjedu, a ne zadovoljavat se remijem, pa ako neuspijemo, idemo dalje! Rumuni su jako losi (kakvi su nekad znali bit), i mislim da ih mozemo uzet.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 maj 2011, 10:56

nostradamus je napisao/la:Moje misljenje je da MORAMO dobiti Rumune..O pobjedi nad Albanijom ne treba ni misliti.Nema vise kavkulisanja.Ako hocemo na prvenstvo,moramo dobijati ovakve reprezentacije i stvoriti taj toliko potreban pobjednicki mentalitet.I nema vise izvlacenja.Dosta nam je svima bilo prica van terena.Ajmo ih rasturiti tamo i odmah pokazeti svima da se nesto promjenilo u nasem nogometu.Sada je sve na igracima.Jednostavno neka na terenu izbore prvenstvo.J... te koja razmisljanja gledam 4 boda dosta.Ma nema sanse.Samo puni plijen.Jer gdje dobiti bodove ako ne tamo.Pogotovo sto slijedi dvomec sa opasnim Bjelorusima koji su po meni bolji od Rumuna.I samo ako u te tekme udjemo sa bodovnom prednosti mozemo se necemu nadati.Sjetite se kako je Bjelorusija igrala sa Ukrajinom i Hrvatskom prosle kvalifikacije.Imace sigurno Francuzi problema u Minsku ,Vidjecete.Ali otom potom SAD JE SVE DO NAS....
Jbg, mor'o sam. :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2011, 11:06

Necromacer je napisao/la:I Susic i igraci razmisljaju ko picke..ne igraju im 3 najbolja igraca i oni idu na remi gore...gadi mi se nas mentalitet...Treba pobjediti mrtve Rumune..ako to nismo u stanju neka se upucaju kolektivno...moje misljenje je da smo jaci i zato me nerviraju izjave svih reprezentativaca koji spominju 4 boda...fuj!
I ja ne slusam rado te kalkulacije. Nepotrebne su. Mozda poslije ovih kvalifikacija, i nadam se povoljnih rezultata, pocnemo drugacije razmisljati. Ali ipak na jednoj strani su izjave za novine i javnost, a druge ono sto igraci stvarno misle.

Isto ne sjecam se, da smo dobili po nosu zbog precijenjivanja, nego zbog onoga "lagano cemo".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 31 maj 2011, 11:07

rumuni ako budu igrali kao u zenici (branili se sa 11 igraca) onda oni nemaju sta traziti tu, danas i luxemburg igra sa dva napadaca. sto se tice nasih zmajeva samo nek odigraju kao proslu i tu su bodovi. moja prognoza nerijeseno bod bi bio ko kuca a za tri da nepricamo ko "avazov toranj" uglavnom kako bude SRETNO ZMAJEVI.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 31 maj 2011, 11:41

Joj 7 igraca imamo sa zutim kartonima.. A borit ce se Rumuni kao lavovi, kao sto gledam da ce nam Rahimic otpasti za utakmicu sa Albancima..

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 31 maj 2011, 11:44

MrShadow je napisao/la:Joj 7 igraca imamo sa zutim kartonima.. A borit ce se Rumuni kao lavovi, kao sto gledam da ce nam Rahimic otpasti za utakmicu sa Albancima..
Ne sumnjam ni sekunde da ce ga Besic lose zamijeniti ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2011, 11:45

Istina, ali protiv Albanaca moze i Besic igrati. Kad je mogao ono da pruzi protiv Mexikanaca, onda ce to moci sigurno i protiv Albanaca. Cak mislim da bi bili u ofanzivnoj igri jos jaci. No sikiriki.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 31 maj 2011, 11:49

shiptare cemo svakako dobiti, u to uopste ne sumnjam, pa makar i na gu*ove 1:0 .. nek' mi dobijemo rumune, pa cak i da 1-2 dobiju drugi zuti .. barem ce se ocistiti za rusa, koji su po meni mnogo opasniji nego albanci .. uglavnom, sljedece srijede hocu da vidim 13 bodova na kontu ;-)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 31 maj 2011, 11:57

hordas_Bec je napisao/la:shiptare cemo svakako dobiti, u to uopste ne sumnjam, pa makar i na gu*ove 1:0 .. nek' mi dobijemo rumune, pa cak i da 1-2 dobiju drugi zuti .. barem ce se ocistiti za rusa, koji su po meni mnogo opasniji nego albanci .. uglavnom, sljedece srijede hocu da vidim 13 bodova na kontu ;-)
ovaj optimizam cijenim i postujem...:D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 31 maj 2011, 12:16

miralem444 je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:shiptare cemo svakako dobiti, u to uopste ne sumnjam, pa makar i na gu*ove 1:0 .. nek' mi dobijemo rumune, pa cak i da 1-2 dobiju drugi zuti .. barem ce se ocistiti za rusa, koji su po meni mnogo opasniji nego albanci .. uglavnom, sljedece srijede hocu da vidim 13 bodova na kontu ;-)
ovaj optimizam cijenim i postujem...:D
hvala pasha moj solidni, al tako je jbg .. ne ide mi se vise u onaj baraz .. hocu majstoricu na Stade de France :-D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 31 maj 2011, 12:25

[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 maj 2011, 12:27

Samo da od masjtorice na kraju ne puknemo na 3 mjesto . Rumuni ce sve dati da nas dobiju zadnji voz ali isto tako mislim da cemo ih uzeti . S Albancima ne bi trebalo biti problema pokazali smo kvalitet tamo i da smo bolji a zna se kako u Nicaze igramo . Samo treba se paziti i ne opustati jer oni se nisu predali borit ce se dok imaju 1% sanse .
Eh onda Bjelorusi njih treba kucati neznam kakvi su :o
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2011, 12:36

Bijelorusi ce mozda biti tvrdi, ali njihova utakmica protiv Luxemburga govori za sebe.

Covjek predvidio:
[youtube][/youtube]

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 maj 2011, 12:40

Principatus je napisao/la:Bijelorusi ce mozda biti tvrdi, ali njihova utakmica protiv Luxemburga govori za sebe.

Covjek predvidio:
[youtube][/youtube]
Evo gledam sad ovo **** ma.ter da je nama uslove kao u ostali Zemljama da naprimjer na Bilinom imamo jos jednu tribinu iznad kao i ove samo jos jedne iznad i da tu stane onda 30 K ljudi pa to bi ludnica bila pa reprezentacije ne bi smjele gostovati bogte
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2011, 12:42

Uspjesne kvalifikacije = novac :D

[youtube][/youtube]

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 31 maj 2011, 12:42

CoDe je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Bijelorusi ce mozda biti tvrdi, ali njihova utakmica protiv Luxemburga govori za sebe.

Covjek predvidio:
[youtube][/youtube]
Evo gledam sad ovo **** ma.ter da je nama uslove kao u ostali Zemljama da naprimjer na Bilinom imamo jos jednu tribinu iznad kao i ove samo jos jedne iznad i da tu stane onda 30 K ljudi pa to bi ludnica bila pa reprezentacije ne bi smjele gostovati bogte
Brate i ja to govorim godinama , stadion na kojem igra repka prima 15 000 ... a 21. smo vijeku :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.