Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Izgeda da je sa Youngom sve gotovo što je odlična vijest samo ne bi valjalo prodavati Nani-a mada mislim da je to više napuhano u novinama nego što ga Ferguson želi prodati momak je bio jedan od 3 najbolja igrača ove sezone i ne vjerujem da bi ga i u ludilu prodali.A što se sredine tiče može sve osim Modrića i dovoljno nam je otpada sa White Hart Lane došlo (Berbatov) za velike pare tako da nam ne treba ponavljanje iste greške.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- red devil88
- Kontakt:
Ma nece Nani nigdje ici sad ako jos dodje Young (a izgleda da je gotova stvar) onda imamo jos jacu konkurenciju na krilu sto je dobro jer ce svi ginut da igraju ! A Modric neznam nemam neko pravo misljenje o njemu !brazzo je napisao/la:Izgeda da je sa Youngom sve gotovo što je odlična vijest samo ne bi valjalo prodavati Nani-a mada mislim da je to više napuhano u novinama nego što ga Ferguson želi prodati momak je bio jedan od 3 najbolja igrača ove sezone i ne vjerujem da bi ga i u ludilu prodali.A što se sredine tiče može sve osim Modrića i dovoljno nam je otpada sa White Hart Lane došlo (Berbatov) za velike pare tako da nam ne treba ponavljanje iste greške.
Glory Glory Man United !!! 

- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma ne kupujemo Younga da bismo prodali Nanija nego zato što smo ove sezone bili nikad slabiji na krilnim pozicijama. Nani je igrao stalno a i Giggs je morao jer nije bilo zamjene kod povrede Valencie, te odsustva Parka zbog reprezentativnih obaveza a poslije toga i povrede.
A ima li neki transfer da je danas potvrđen? Nešto se spominjalo da će De Gea biti potvrđen odmah nakon finala.
A ima li neki transfer da je danas potvrđen? Nešto se spominjalo da će De Gea biti potvrđen odmah nakon finala.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- red devil88
- Kontakt:
Sad sam gledao na oficjelnoj stranici Uniteda nema jos nista ali mozda i sutra nesta objave !Thunderstruck je napisao/la:Ma ne kupujemo Younga da bismo prodali Nanija nego zato što smo ove sezone bili nikad slabiji na krilnim pozicijama. Nani je igrao stalno a i Giggs je morao jer nije bilo zamjene kod povrede Valencie, te odsustva Parka zbog reprezentativnih obaveza a poslije toga i povrede.

Dok se ne objavi da su došli, ja ništa ne vjerujem
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Thunderstruck
- Kontakt:
Može li ijedan događaj vezan za Man United proći bez Bobby CharltonadrH je napisao/la:![]()

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Tako je! Necu vjerovati nijednom transferu dok nebude povtrda sa manutd.com-a.Ted Mosby je napisao/la:Dok se ne objavi da su došli, ja ništa ne vjerujem
Ja bih najvise volio vidjeti Hulka u ekipi. Kako bi nam samo on dobro dosao to je nevjerovatno, mogao bi postati, siguran sam, nas najbolji igrac uz Rooneya i Vidica. Balea nebih volio jer ga povrede izgleda zajebaju opasno, prevelik je rizik izletiti ogromnu lovu za takvog igraca. Kvalitet mu je neosporan definitivno ali i pehovi sa povredama takodjer. Hulk-a i Sneijder-a kada bi uspjeli dovesti + golman to bi bilo fenomenalno za nas, eh sada koliko je to realno o tome bi se dalo diskutovati ali bih ja licno takav scenario transfer perioda najvise volio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Manchester United's Sir Alex Ferguson wants change to youth coaching
Sir Alex Ferguson wants reform to youth coaching at Premier League clubs. Photograph: John Peters/Man Utd via Getty Images
The Manchester United manager, Sir Alex Ferguson, has said that English coaches must be allowed to spend more time with young players, if such players are to ever display the kind of passing ability that was displayed by Barcelona at Wembley on Saturday night.
After Manchester United's 3-1 Champions League final defeat, Ferguson said Barcelona were the best club side he had ever faced as a manager. The statistics to back up that claim were obvious. United completed 301 passes in the match but Barça's Lionel Messi, Xavi and Andrés Iniesta beat that between them as the Catalan team took 63% of possession. United's inability to deny their opponents the ball led to a relentless stream of attacks. Ferguson and his players acknowledged that the passing and movement of Barcelona had been from a different sphere.
On Monday, the United manager said English teams were being handicapped by rules agreed between the Football Association and Premier League that prevent clubs working with youngsters aged 16 and under for any longer than 90 minutes a day.
"People have to understand the mechanics of the industry we are working in," Ferguson said. "We are only allowed to coach youngsters for an hour and a half, they [Barcelona] can coach every hour of the day if they want to. That's the great advantage they have got. It is a fantastic philosophy.
"We hope that in years to come our coaches will be able to spend more time with young kids, to teach them the basics, the technical abilities and the confidence to keep the ball all the time. We are good at it, but not as good as Barcelona at this moment in time. It is a wonderful challenge and we should always accept a challenge."
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
Izgleda da Ferguson kad je rekao da mu je cilj da stigne Barcelonu, nije to tek tako rekao!
Šteta što nije koju godinu mlađi jer vjerujem da bi on to i uradio.. Ne znam tko ih može skinuti osim SAF - a.drH je napisao/la:Izgleda da Ferguson kad je rekao da mu je cilj da stigne Barcelonu, nije to tek tako rekao!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
A da ga vidis danas po onoj kisi, skace, pjeva, kao da je 20 godina mladji, ma neide on nigdje jos najmanje 5 godinaToxicity je napisao/la:Šteta što nije koju godinu mlađi jer vjerujem da bi on to i uradio.. Ne znam tko ih može skinuti osim SAF - a.drH je napisao/la:Izgleda da Ferguson kad je rekao da mu je cilj da stigne Barcelonu, nije to tek tako rekao!

- red devil88
- Kontakt:
SAF ce jos minimum 5 godina bit na celu Uniteda i u tom periodu ce da skine Barcu sa trona !drH je napisao/la:A da ga vidis danas po onoj kisi, skace, pjeva, kao da je 20 godina mladji, ma neide on nigdje jos najmanje 5 godinaToxicity je napisao/la:Šteta što nije koju godinu mlađi jer vjerujem da bi on to i uradio.. Ne znam tko ih može skinuti osim SAF - a.drH je napisao/la:Izgleda da Ferguson kad je rekao da mu je cilj da stigne Barcelonu, nije to tek tako rekao!

- majestic24
- Kontakt:
Scholes iskazao zelju da se povuce

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Scholesa vrijedi nagovarati koliko god treba da se predomisli, mi nemamo ni jednog veznjaka (osim Giggsa) koji zna dodat loptu kako treba, a Scholes u najgoroj formi je bolji od sve i jednog, dakle nemamo luksuz da ga izgubimo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Mislim da je Fergie odlucio izmjeniti ekipu i uci sa jednom novom ekipom u sljedecu sezonu, biti ce tu velike razlike u odnosu na ovu sezonu!Hawking je napisao/la:Jako dubokoumno, evo baš sam se zamislio nad ovim tvojim postom...bimbrlica je napisao/la:VISCA Barcaaaaaa
Scholesa vrijedi nagovarati koliko god treba da se predomisli, mi nemamo ni jednog veznjaka (osim Giggsa) koji zna dodat loptu kako treba, a Scholes u najgoroj formi je bolji od sve i jednog, dakle nemamo luksuz da ga izgubimo...
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
E pa ja se nadam da će dovesti igrače koji su naučili lekcije "precizan pas" i "zadrži loptu pod presingom", inače bismo mogli još pet godina biti zamal drugi, odma iza Barce...haxonja je napisao/la:Mislim da je Fergie odlucio izmjeniti ekipu i uci sa jednom novom ekipom u sljedecu sezonu, biti ce tu velike razlike u odnosu na ovu sezonu!Hawking je napisao/la:Jako dubokoumno, evo baš sam se zamislio nad ovim tvojim postom...bimbrlica je napisao/la:VISCA Barcaaaaaa
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Evo sada citam da Scholes i Owen najvjerovatnije napustaju nas, znaci VDS, Nevile, Owen, Scholes, Berbatov, Hargo. Svi pisaju za Sneidera, Younga i De Geu, mislim da oni kada bi dosli i Rodwell i imamo jos Cleverlya, Welbacka, Machedu, Diouf(kojeg bih ja pustio). Pogba mora dobiti priliku bez obzira na godine i Morrison!Hawking je napisao/la:E pa ja se nadam da će dovesti igrače koji su naučili lekcije "precizan pas" i "zadrži loptu pod presingom", inače bismo mogli još pet godina biti zamal drugi, odma iza Barce...haxonja je napisao/la:Mislim da je Fergie odlucio izmjeniti ekipu i uci sa jednom novom ekipom u sljedecu sezonu, biti ce tu velike razlike u odnosu na ovu sezonu!Hawking je napisao/la: Jako dubokoumno, evo baš sam se zamislio nad ovim tvojim postom...
There is only one United!!!!
Ako ode Berba trebat ce nam jos jedan napadac, neminovno. Rano je da se oslonimo odmah na Welbecka a Machedu pogotovo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Scholes više ne može igrati na vrhunskom nivou. Ok, sada će vjerovatno moj prika @Hawking reći kako on ima bolji pregled igre od Carricka i Fletchera (k'o da je to teško
), no izgubio je svoju snagu, brzinu, a samim tim i koncentraciju. Pa, Scholes više ne može trčati za čovjekom, te pokrivati prostor, a to je, morate priznati, najpotrebnije u defanzivi.
Naravno da je teško pronaći zamjenu za njega (kao što neko napisa, samo je još jedan igrač sličnih karakteristika, a taj igra u Barceloni), al' može se unaprijediti Manchesterova igra. Modrić
Koliko puta se isti dovodio u kontekst prelaska na OT, a on sigurno može puno poboljšati Mančinu igru. Nije Scholes, al' ima i viziju i motoričke sposobnosti da igra na vrhunskom nivou. Trampa Berba - Modrić uz nadoplatu je sigurno nešto najbolje što može Manchester uraditi. Riješili biste se osobe koja je svakako blizu odlaska, a dobili čovjeka koji može igrati u Manči sljedećih 10-ak godina (dobro, možda pretjerujem, al'...). Također, i Lucho je slobodan. Čovjek je igrao dobro u Portu, odlično u Marseille-u, a njegove fizičke predispozicije i pas igra su na vrhunskom nivou.
Btw, kad se već ima tol'ko novca, zašto ne probati sa dovođenjem Cesca
Ako ništa, makar mu tako povećajte cijenu, pa da i drugi odustanu od njega.
Mada, sigurno bi City odmah bacio 20 miliona više, tako da... 

Naravno da je teško pronaći zamjenu za njega (kao što neko napisa, samo je još jedan igrač sličnih karakteristika, a taj igra u Barceloni), al' može se unaprijediti Manchesterova igra. Modrić

Btw, kad se već ima tol'ko novca, zašto ne probati sa dovođenjem Cesca

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.