soba: http://www.haxball.com/?roomid=229873ba ... b2b&pass=1
pw:3525

P.S. Ja svoje mečeve snimam...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Trebo si ostaviti mjesta za gledaoce...
Uhvatio sam ga na djelualeksandarhz je napisao/la:Trebo si ostaviti mjesta za gledaoce...
Ovo mi je sumnjivo pravo... Reds pod istragom UEFE zbog namjestanja
Ako se dokaze da je namjestao prijeti mu desetogodisnja suspenzija..ILoveLFC je napisao/la:Uhvatio sam ga na djelualeksandarhz je napisao/la:Trebo si ostaviti mjesta za gledaoce...
Ovo mi je sumnjivo pravo... Reds pod istragom UEFE zbog namjestanja
iznenađenjereds je napisao/la:Čestitam @chily-rz na pobjedi od 2:3.
Neuville je napisao/la:iznenađenjereds je napisao/la:Čestitam @chily-rz na pobjedi od 2:3.
Ma nista,lagalo je sto se vidi na snimku,posebno kod treceg gola,tako da ne priznajem i ne želim ovakvu pobjeduNeuville je napisao/la:iznenađenjereds je napisao/la:Čestitam @chily-rz na pobjedi od 2:3.
Oni koji se nisu pojavili danas jel se pise sluzbeni rezultat ili cekamo jos?Neuville je napisao/la:iznenađenjereds je napisao/la:Čestitam @chily-rz na pobjedi od 2:3.
Pa nije caj...Neuville je napisao/la:Čekamo do 00:00
Ma loše skroz,pa nisu ljudi svaki dan na forumu,na hax-u,.Dajte tri dana roka da se odigra tekma,pa onda novo kolo,.Vidim bodovi upisani,ja iz principa više ne igram kao room hoster,pa makar me kantali po 5,6,7 - 0reds je napisao/la:Ne valja da se igra svaki dan,pa biće više izostanaka nego odigranih tekmi.
alfa je banovanvm22 je napisao/la:@ alfarouqaminu javi se da odigramoo !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.