FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 30 maj 2011, 18:51

Kako kadeti sad kiksaju, je li Hodžić već otišao? S druge strane bravo za juniore i Ramića, ali pirova pobjeda.. :roll:

P.s. vidim da je neko spomenuo Lazara Marjanovića, vrlo zanimljiv igrač. Čak ima i solidnu visinu da igra špica kakvog Amar preferira, ako mu ističe ugovor treba ga dovesti.. Nemamo šta izgubiti..
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 30 maj 2011, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 maj 2011, 18:52

jubitubi je napisao/la:
DANDY je napisao/la:SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU RIJEČI!

slika
Eto na sta smo mi Banjalucani spali,da nas proziva grupa koja odradi Banovice koji su bukvalno u komsiluku,sa 50 ljudi,Trebinje sa 20,Siroki sa 21,Prijedor 20,i ne izbacuju ni zvanicne slike,ni zvanicne klipove,i onda odrade Zenicu na finalu Kupa,i desetine klipova,fotografija,i tako dalje,i tako dalje.

Samo cu reci,ideja,a ne masa.Dovoljno.

Zelim vam srecu u LE,da izvucete nekog laganog,da nam se dize koeficijent lige. ;)

Hoćeš reći da je ideja gornje slike originalnija i bolja od ideje sadržane na donjoj slici? :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 maj 2011, 18:53

Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno. :lol:

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 30 maj 2011, 18:59

jubitubi je napisao/la:Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno. :lol:
ja ovo vaše i nevidim šta piše moram pod mikroskopom poluprazna tribina,i nemaš se čim pohvaliti kod nas je to domaćinski ispunjeno čitko velikim slovima i jasno i slike igrača to je majstorija,ajde begaj sa teme mali ste vi još neda mi se peglat sa vama bolesnicima :mrgreen:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 maj 2011, 18:59

A gostovanja vasa ne komentarises? :mrgreen:

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 30 maj 2011, 19:01

jubitubi je napisao/la:Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno. :lol:
Ovo je jedan veoma zanimljiv komentar od strane pristalice Fudbalskog Kluba Borac ciji su navijaci na proslavi titule prvaka Bosne i Hercegovine istakli veoma dubokoumnu parolu na kojoj pise:"Ratko Mladic sprski heroj!",te su ti navijaci,koji su inace veoma poznati po dubokoumnim izjavama skandirali ime uhapsenog ratnog zlocinca koji je vec gore spomenut.

Toliko o "dubokoumnim" izjavama i parolama :D .
FK Željezničar
Chelsea FC

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 maj 2011, 19:05

U politiku ne ulazim.A sto se proslave tice,jbg,ako vam se ne svidja sta vidite,sljedece sezone fino sastavite malo jacu ekipu,pa da dodje to "plavo proljece" konacno,da to Amar poslozi. :mrgreen: Ovako nije zanimljivo kad vas deremo.

I malo na navijackoj grupi poradite,da vas bar ode eto,za pocetak 50tak na svako gostovanje. 8-)

Podrav za NK Zeljeznicar.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 30 maj 2011, 19:07

pa hajde konta čovjek došli pameti,ali to nikad pameti neće doći,to ti je isto kad u štali imaš ovce pa to neće kako treba ide bezglavo,kad ono opet nacionalizam i veličanje zločinca đaba pričat to neće da sluša utuvi u glavu da se dozove da živi fino navija i raduje se utakmicama sportu,samo prizivaju đavla i rat da ginemo zađaba,dajte se obuzdajte deco to ste zauzeli pobili rastjerali i tamo se šepurite.Mi ih dočekamo na Grbavici kulturno civilirano,ipak smo mi nivo,ajde reko i oni će prepisati nešto,ali jok što bi rekla moja baba pokojna stoka ko stoka. :mrgreen:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 maj 2011, 19:09

Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala? :mrgreen:

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 30 maj 2011, 19:09

jubitubi je napisao/la:U politiku ne ulazim.A sto se proslave tice,jbg,ako vam se ne svidja sta vidite,sljedece sezone fino sastavite malo jacu ekipu,pa da dodje to "plavo proljece" konacno,da to Amar poslozi. :mrgreen: Ovako nije zanimljivo kad vas deremo.

I malo na navijackoj grupi poradite,da vas bar ode eto,za pocetak 50tak na svako gostovanje. 8-)

Podrav za NK Zeljeznicar.
Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kako
Mamić reče utub pa vidi,a polako pa šta hoćeš mi prošle sezone titulu,a ove kup,a vi prošle sezone kup,a
ove titulu,i na isto ti ga dođe,i ko koga dere,ajde sinko pojma ti nemaš.

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 30 maj 2011, 19:10

jubitubi je napisao/la:A gostovanja vasa ne komentarises? :mrgreen:
NA TRIBINI UBICE, NA ULICI CURICE
G R B A V I C A 2

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 maj 2011, 19:11

Blagoje Bratić je napisao/la: Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kako
Mamić reče utub pa vidi,a polako pa šta hoćeš mi prošle sezone titulu,a ove kup,a vi prošle sezone kup,a
Pa naravno da ce vas biti,70 kilometara autoputa,i jos finale Kupa,jedina nada za spas sezone. :mrgreen: :lol:

@Baby

Daj neki argument,sunce mu,nemoj s tim dubokoumnim parolama.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 maj 2011, 19:12

jubitubi je napisao/la:A gostovanja vasa ne komentarises? :mrgreen:
Bilo bi nas sigurno vise da smo rezimski klub i da nam uprava placa prevoz :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 30 maj 2011, 19:14

themaniaks je napisao/la: Bilo bi nas sigurno vise da smo rezimski klub i da nam uprava placa prevoz :D
Borac rezimski klub?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Najjaca izjava ikada!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 maj 2011, 19:16

Ajde iskulirajte ga, imamo o čemu pisati.. Sad treba njemu odgovarati 10 stranica :roll: Gori ste od njega..
Kako kadeti sad kiksaju, je li Hodžić već otišao? S druge strane bravo za juniore i Ramića, ali pirova pobjeda.. :roll:

P.s. vidim da je neko spomenuo Lazara Marjanovića, vrlo zanimljiv igrač. Čak ima i solidnu visinu da igra špica kakvog Amar preferira, ako mu ističe ugovor treba ga dovesti.. Nemamo šta izgubiti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 30 maj 2011, 19:18

jubitubi je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la: Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kako
Pa naravno da ce vas biti,70 kilometara autoputa,i jos finale Kupa,jedina nada za spas sezone. :mrgreen: :lol:

@Baby

Daj neki argument,sunce mu,nemoj s tim dubokoumnim parolama.
Pa vi svima neke parole posvećujete, svi su ispred vas.Daj mi molim te reci neku vašu poslijeratnu akciju koju ste imali kao navijačka skupina.Na Koševu ste se ko fol "pomarisali" sa osiguranjem i tu ste dobili po "pi.čci",i eto :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 30 maj 2011, 19:19

jubitubi je napisao/la:Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala? :mrgreen:
Vjeruješ da joj ni ime neznam nije mi bitno samo znam da je bila Bosanka i Hercegovka. :mrgreen:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 30 maj 2011, 19:20

Blagoje Bratić je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala? :mrgreen:
Vjeruješ da joj ni ime neznam nije mi bitno samo znam da je bila Bosanka i Hercegovka. :mrgreen:
haha :D spusti ga na zemlju jer ga ne vidim :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 30 maj 2011, 19:21

Ramić izgleda odlican :D
drago mi je sto je uspio da se izbori jer da je ostao kod nas u turbini propao bi kao i vecina a momak zna igrat lopte :)

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 30 maj 2011, 19:29

Blagoje Bratić je napisao/la:

KOJI GOSPODIN!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Lokomotifa, Mahalac7, NekoSaDaleka, Pablo11, rimljanin90 i 77 gostiju.