P.s. vidim da je neko spomenuo Lazara Marjanovića, vrlo zanimljiv igrač. Čak ima i solidnu visinu da igra špica kakvog Amar preferira, ako mu ističe ugovor treba ga dovesti.. Nemamo šta izgubiti..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jubitubi je napisao/la:Eto na sta smo mi Banjalucani spali,da nas proziva grupa koja odradi Banovice koji su bukvalno u komsiluku,sa 50 ljudi,Trebinje sa 20,Siroki sa 21,Prijedor 20,i ne izbacuju ni zvanicne slike,ni zvanicne klipove,i onda odrade Zenicu na finalu Kupa,i desetine klipova,fotografija,i tako dalje,i tako dalje.
Samo cu reci,ideja,a ne masa.Dovoljno.
Zelim vam srecu u LE,da izvucete nekog laganog,da nam se dize koeficijent lige.
ja ovo vaše i nevidim šta piše moram pod mikroskopom poluprazna tribina,i nemaš se čim pohvaliti kod nas je to domaćinski ispunjeno čitko velikim slovima i jasno i slike igrača to je majstorija,ajde begaj sa teme mali ste vi još neda mi se peglat sa vama bolesnicimajubitubi je napisao/la:Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno.
Ovo je jedan veoma zanimljiv komentar od strane pristalice Fudbalskog Kluba Borac ciji su navijaci na proslavi titule prvaka Bosne i Hercegovine istakli veoma dubokoumnu parolu na kojoj pise:"Ratko Mladic sprski heroj!",te su ti navijaci,koji su inace veoma poznati po dubokoumnim izjavama skandirali ime uhapsenog ratnog zlocinca koji je vec gore spomenut.jubitubi je napisao/la:Tekst na parolama je sigurno originalniji..."Hvala",kako dubokoumno.
Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kakojubitubi je napisao/la:U politiku ne ulazim.A sto se proslave tice,jbg,ako vam se ne svidja sta vidite,sljedece sezone fino sastavite malo jacu ekipu,pa da dodje to "plavo proljece" konacno,da to Amar poslozi.Ovako nije zanimljivo kad vas deremo.
I malo na navijackoj grupi poradite,da vas bar ode eto,za pocetak 50tak na svako gostovanje.![]()
Podrav za NK Zeljeznicar.
NA TRIBINI UBICE, NA ULICI CURICEjubitubi je napisao/la:A gostovanja vasa ne komentarises?
Pa naravno da ce vas biti,70 kilometara autoputa,i jos finale Kupa,jedina nada za spas sezone.Blagoje Bratić je napisao/la: Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kako
Mamić reče utub pa vidi,a polako pa šta hoćeš mi prošle sezone titulu,a ove kup,a vi prošle sezone kup,a
ove titulu,i na isto ti ga dođe,i ko koga dere,ajde sinko pojma ti nemaš.
Bilo bi nas sigurno vise da smo rezimski klub i da nam uprava placa prevozjubitubi je napisao/la:A gostovanja vasa ne komentarises?
Borac rezimski klub?!themaniaks je napisao/la: Bilo bi nas sigurno vise da smo rezimski klub i da nam uprava placa prevoz
Kako kadeti sad kiksaju, je li Hodžić već otišao? S druge strane bravo za juniore i Ramića, ali pirova pobjeda..
P.s. vidim da je neko spomenuo Lazara Marjanovića, vrlo zanimljiv igrač. Čak ima i solidnu visinu da igra špica kakvog Amar preferira, ako mu ističe ugovor treba ga dovesti.. Nemamo šta izgubiti..
Pa vi svima neke parole posvećujete, svi su ispred vas.Daj mi molim te reci neku vašu poslijeratnu akciju koju ste imali kao navijačka skupina.Na Koševu ste se ko fol "pomarisali" sa osiguranjem i tu ste dobili po "pi.čci",i etojubitubi je napisao/la:Pa naravno da ce vas biti,70 kilometara autoputa,i jos finale Kupa,jedina nada za spas sezone.Blagoje Bratić je napisao/la: Nije NK nego FK pa gledaš li ti utakmice,a koliko nas beše ono u zenici si pratio tivi imaš na youtube,ili kako
Mamić reče utub pa vidi,a polako pa šta hoćeš mi prošle sezone titulu,a ove kup,a vi prošle sezone kup,a
ove titulu,i na isto ti ga dođe,i ko koga dere,ajde sinko pojma ti nemaš.![]()
@Baby
Daj neki argument,sunce mu,nemoj s tim dubokoumnim parolama.
Vjeruješ da joj ni ime neznam nije mi bitno samo znam da je bila Bosanka i Hercegovka.jubitubi je napisao/la:Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala?
hahaBlagoje Bratić je napisao/la:Vjeruješ da joj ni ime neznam nije mi bitno samo znam da je bila Bosanka i Hercegovka.jubitubi je napisao/la:Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala?
Blagoje Bratić je napisao/la:Vjeruješ da joj ni ime neznam nije mi bitno samo znam da je bila Bosanka i Hercegovka.jubitubi je napisao/la:Pametna ti je baba zena,nema sta.Da se nije Jovanka zvala?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Lokomotifa, Mahalac7, NekoSaDaleka, Pablo11, rimljanin90 i 77 gostiju.