Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ne znam gdje bi drugo postavio ovo pitanje, pa ću ovdje.
Treba mi link za FIFU 09, ali da nije torrent, jer se ne snalazim najbolje sa njima, ili da mi neko objasni kako se skida sa njih.
I da ako nije problem neko napiše koje od jačih igrica mogu pokrenuti sa 64 grafičkom dok ne kupoim novu, znači FIFA MANAGER 09 može li i tako to?
Treba mi link za FIFU 09, ali da nije torrent, jer se ne snalazim najbolje sa njima, ili da mi neko objasni kako se skida sa njih.
I da ako nije problem neko napiše koje od jačih igrica mogu pokrenuti sa 64 grafičkom dok ne kupoim novu, znači FIFA MANAGER 09 može li i tako to?
Sta znaci windows is not genuine,ono kao uhvatili me da m ije windows kopija,mozel se kako to sredit a da se ne foratira sve
-
- Kontakt:
skini wga crack...haris10 je napisao/la:Sta znaci windows is not genuine,ono kao uhvatili me da m ije windows kopija,mozel se kako to sredit a da se ne foratira sve
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nema nista lakse od torrenta, mozes skidati na prekide, kad god zelis, a lagano naci link da radi...Harambaša je napisao/la:Ne znam gdje bi drugo postavio ovo pitanje, pa ću ovdje.
Koja ti je graficka tacno? i ostale komponente?
Glory Glory Man United!
Koji torrent valja, ja sam pokušavao neke ali mi i nisu baš nešto..Anderson8 je napisao/la:nema nista lakse od torrenta, mozes skidati na prekide, kad god zelis, a lagano naci link da radi...Harambaša je napisao/la:Ne znam gdje bi drugo postavio ovo pitanje, pa ću ovdje.
Inače, grafička mi je integrisana, i imm gigu rama, pocesor 3.0.
- moustapha
- Kontakt:
System Restore ti moze vratiti ukoliko znas kad ti se pojavilo i da imas odgovarajuci Restore Point malo prije toga.haris10 je napisao/la:Sta znaci windows is not genuine,ono kao uhvatili me da m ije windows kopija,mozel se kako to sredit a da se ne foratira sve
#divovi
Prvo moras da imas Iber zoknu na grafickoj kartici,ako to nemas onda bar na integrisanoj moras da imas hidrocilindricni grafoskop na staticnom fenjeru.Nista bez toga.Harambaša je napisao/la:Ne znam gdje bi drugo postavio ovo pitanje, pa ću ovdje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://torrent-finder.info/Harambaša je napisao/la:Koji torrent valja, ja sam pokušavao neke ali mi i nisu baš nešto..Anderson8 je napisao/la:nema nista lakse od torrenta, mozes skidati na prekide, kad god zelis, a lagano naci link da radi...Harambaša je napisao/la:Ne znam gdje bi drugo postavio ovo pitanje, pa ću ovdje.
Inače, grafička mi je integrisana, i imm gigu rama, pocesor 3.0.
sta god te interesuje trazi, i trazi puno, tj skidaj torrente sa puno lajkova i seedova i ne mozes pogrijesit. A mogao bi igrati fifu 2009 samo da ne gledas mecheve u 3D
Glory Glory Man United!
Username:EAV-44119993jasko_juve je napisao/la:ima li ko user i pass za eset nod 32 v4 da radi???evo probao sam ih 50,ni jedan ne odgovara..zz
Password:ab6t8fud6v
Username:EAV-44616882
Password:7khrrmje3f
Username:EAV-34139731
Password:t334p3p3pr
Username:EAV-44662897
Password:tu3becb45u
Username:EAV-43620599
Password:6h7n28va54
Username:EAV-44559231
Password:te3jpxtujp
Username:EAV-44525868
Password:8kf86n4nde
Username:EAV-44525899
Password:kkej72f6ak
Username:EAV-44526553
Password:b287hj88ac
Username:EAV-44525908
Password:renah5r65c
Username:EAV-44526504
Password:maueuxbrpn
probaj ove
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne moze, i meni je istekla nedavno licenca za Nod, i probavao sam nove, jednostavno ne rade
Hebo vas NOD koristite neku od besplatni zastita Avast iil Avira uz Comodo,Outpost,PC tools firewall i to je to.
Nemoj te se dzaba zamarati kljucevima i piraterijom

RIP SALE VILENJAK
kod mene rade ovi prvi kljucevi i licenca mi istice 16.7.2011QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne moze, i meni je istekla nedavno licenca za Nod, i probavao sam nove, jednostavno ne rade
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cudno, meni nije htio ni jedan, skinut cu sebi sad betu, pa probati kakv jezenicanin je napisao/la:kod mene rade ovi prvi kljucevi i licenca mi istice 16.7.2011QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne moze, i meni je istekla nedavno licenca za Nod, i probavao sam nove, jednostavno ne rade
@RKOma stace mi ta free sra nja, koristio sam avast, najgori antivirus na svijetu, pa yebote meni je nalazio u wmp, u mozilli firefox virus... ja sam uvjek vjeran nod-u, vala i nikad me nije iznenadioRKO je napisao/la:Hebo vas NOD koristite neku od besplatni zastita Avast iil Avira uz Comodo,Outpost,PC tools firewall i to je to.
Prvo nisu sranja a free su. Ja na laptopu imam avast a na stolnom aviru uz to koristim WOT na browseru,Comoda kao firewall i Mbam jednom mjesecno nikad problema nisam imao
A ako vec hocete proizvode koji nisu free onda plati pa se klati
PS: najbitni antivirus je Mozak, pazi sta radis,gdje surfas sta skidas.

A ako vec hocete proizvode koji nisu free onda plati pa se klati

RIP SALE VILENJAK
- pintol_TM87
- Kontakt:
lijepo recenoRKO je napisao/la:Prvo nisu sranja a free su. Ja na laptopu imam avast a na stolnom aviru uz to koristim WOT na browseru,Comoda kao firewall i Mbam jednom mjesecno nikad problema nisam imao![]()
A ako vec hocete proizvode koji nisu free onda plati pa se klati![]()

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ma NOD je najbolji. Skoro da je neprimjetan. Najmanje koristi RAM-a, a moze se vazda naci krekovana verzija i nemas brige.
A jos bolje od NOD32 je ESET Smart Security.
Ne znam jeli ova nova beta ima samo NOD32 ili ima i ESS?

- Ponos Torina
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:ima li ko user i pass za eset nod 32 v4 da radi???evo probao sam ih 50,ni jedan ne odgovara..zz
Uzmi skini nod32 keyfinder 7.5 skini to i miran si kad ti se pojavi da je user i pass pogresan samo ukljucis taj program on ti pronadje tacan user i pass i regulise to imas kao 4 programa kliknes na sva cetiri istovremeno i oni odrade svoje

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
aham,mozel malo detaljnije?hvala unaprijedjasko_juve je napisao/la:skini wga crack...haris10 je napisao/la:Sta znaci windows is not genuine,ono kao uhvatili me da m ije windows kopija,mozel se kako to sredit a da se ne foratira sve
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
eset smart securityBilal je napisao/la:Ma NOD je najbolji. Skoro da je neprimjetan. Najmanje koristi RAM-a, a moze se vazda naci krekovana verzija i nemas brige.![]()

Sasvim sigurno mozete surfati i bez antivirusa, ukoliko, sto neko rece, imate mozak, ali jos bitnije ukoliko ste ga spremni koristiti.
Sto se tice besplatnih antivirusa, od mene ide preporuka za Aviru, ja ga koristim i racunar fercera extra, mada i dok nisam koristio antivirus bilo je extra, ali zbog buraza sam ga postavio
. Mada imate naprimjer i Avast i jos neke antiviruse, koji su besplatni i vrlo efektivni. Uglavnom, ukoliko radite ono sto ne treba, nema firewalla i antivirusa koji su besplatni ili se placaju da ce vas u potpunosti zastiti, tako da pamet u glavu
.
Sto se tice besplatnih antivirusa, od mene ide preporuka za Aviru, ja ga koristim i racunar fercera extra, mada i dok nisam koristio antivirus bilo je extra, ali zbog buraza sam ga postavio

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.