Ramsey najavio da ovo ljeto očekuje dosta pojačanja i da je siguran da će AW konačno malo potrošiti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pajson, Milan je sezonu 1992. zavrsio bez poraza u sezoni i ukupno je 58 utakmica bio bez poraza...pa su tu ekipu prozvali Gli Invicibili - "nepobjedivi".-Paja je napisao/la:Jedan trofej Premiershipa bez poraza vrijedi kao 10 titula lige prvaka i 20 titula serije A tako da pomocu samo jednog trofeja trofejniji smo klub od Milana.
Serija A je bila odron kao sto je i uvijek bila i titula bez poraza u takvoj ligi vrijedi isto sto i titula bez poraza Porta u Portugalu ove sezone.sarajlija89 je napisao/la:Pajson, Milan je sezonu 1992. zavrsio bez poraza u sezoni i ukupno je 58 utakmica bio bez poraza...pa su tu ekipu prozvali Gli Invicibili - "nepobjedivi".-Paja je napisao/la:Jedan trofej Premiershipa bez poraza vrijedi kao 10 titula lige prvaka i 20 titula serije A tako da pomocu samo jednog trofeja trofejniji smo klub od Milana.
A ne trebam ti govorit sta je Serie A bila u tom periodu, sto @Magica voli reci, jedina i prava fudbalska NBA![]()
A vrlo je moguc odlazak Fabregasa u Milan, ukoliko ga Arsenal odluci prodat. Milan opet pravi tim koji ce pokorit Evropu...
Hajd dobro znam da ti je krivo što smo najjači, al ovolikooo-Paja je napisao/la:Serija A je bila odron kao sto je i uvijek bila i titula bez poraza u takvoj ligi vrijedi isto sto i titula bez poraza Porta u Portugalu ove sezone.sarajlija89 je napisao/la:Pajson, Milan je sezonu 1992. zavrsio bez poraza u sezoni i ukupno je 58 utakmica bio bez poraza...pa su tu ekipu prozvali Gli Invicibili - "nepobjedivi".-Paja je napisao/la:Jedan trofej Premiershipa bez poraza vrijedi kao 10 titula lige prvaka i 20 titula serije A tako da pomocu samo jednog trofeja trofejniji smo klub od Milana.
A ne trebam ti govorit sta je Serie A bila u tom periodu, sto @Magica voli reci, jedina i prava fudbalska NBA![]()
A vrlo je moguc odlazak Fabregasa u Milan, ukoliko ga Arsenal odluci prodat. Milan opet pravi tim koji ce pokorit Evropu...
Jedan je fudbalski NBA, ostali amateri to mogu kopirati i uzimati ime ali zna se sta je original.
-Paja je napisao/la: Serija A je bila odron kao sto je i uvijek bila i titula bez poraza u takvoj ligi vrijedi isto sto i titula bez poraza Porta u Portugalu ove sezone.
Jedan je fudbalski NBA, ostali amateri to mogu kopirati i uzimati ime ali zna se sta je original.
ono nisu izvori sa goal.coma nego sa calciomercato.com i tuttomercatoweb.comBosco je napisao/la:Sve je to fino i lijepo ali ovo nije mjesto gdje će se reaspravljat koja je liga jača.
Krenulo je sve zog Fabregasa, a svi znaju osim neke djece koja vjeruju Goalu i sličnim siteovima da Fabregas NEĆE prelaziti ni u jedan drugi klub nego u Barcelonu.
I u tako "jadnom" Arsenalu Cesc ce ostati dok Barca ne pljune pare.MaGiCa je napisao/la: @Bosco
Fabregas nema sta da trazi u Barci dok je tu Xavi, a sa druge strane nema sta da trazi u Arsenalu koji godinama krahira u februaru-martu i ciji bi menadzer vise voleo da izbije 3. svetski rat, nego da ulozi kintu i stvori tim za vrh Evrope.
Hahahahaha, a oni pišu istinu i samo istinu. Odrasti.robovi88 je napisao/la: ono nisu izvori sa goal.coma nego sa calciomercato.com i tuttomercatoweb.com![]()
Bosco je napisao/la: I u tako "jadnom" Arsenalu Cesc ce ostati dok Barca ne pljune pare.
Hahahahaha-Paja je napisao/la:Stvarno bruka da se na nasoj divnoj temi spominje odron od lige kao sto je serija a i njenih klubova, ta liga je toliko losa da se ljubitelji iste dosadjuju toliko da dodju na temu o najdominantnijem klubu.
Konačno neko od drugih (izuzev Monologa, NoNamea i još njih par) da napiše post koji nije provokacija i koji ima i glavu i rep. Svaka čast drug.Dylan Dog je napisao/la:Arsenal je poseban tim,ona generacija sa Henryem,Piresom i kompanijom,to je za mene tim koji je igrao najljepse,bolje i od ove sadasnje Barcelone,i za mene je Arsenal jedan od onih timova koji bi trebali da su svima simpaticni,sto zbog vjecitog forsiranja ofanzivne,fer i korektne igre,sto zbog toga sto su u njemu igrale takve velicine kao Henry i Berkamp,ne znam nikog da mu ti igraci nisu bili dragi..
ma nije uopšte bitno hoće li u milan ili igdje iz arsenala preći, ali ti si mi malo smješan na prethodnoj stranici gdje se tako nečem smiješ i isčuđavaš, kao da ga traži stockport ili sl., a ne sedmerostruki evropski prvak, mislio sam da samo jednog cirkusanta na temi imate.Bosco je napisao/la:Konačno neko od drugih (izuzev Monologa, NoNamea i još njih par) da napiše post koji nije provokacija i koji ima i glavu i rep. Svaka čast drug.Dylan Dog je napisao/la:Arsenal je poseban tim,ona generacija sa Henryem,Piresom i kompanijom,to je za mene tim koji je igrao najljepse,bolje i od ove sadasnje Barcelone,i za mene je Arsenal jedan od onih timova koji bi trebali da su svima simpaticni,sto zbog vjecitog forsiranja ofanzivne,fer i korektne igre,sto zbog toga sto su u njemu igrale takve velicine kao Henry i Berkamp,ne znam nikog da mu ti igraci nisu bili dragi..
Edit:
Smije li neko opkladu sa mnom da Fabregas neće u Milan, da je jedini klub u koji će on prijeći Barcelona ?
Nešto za mene govoriš, a ti napisa da je 20 igrača u Milanu bolje od Cesca i govoriš o Flaminiju da nam je bio najbolji igrač te godine. Poslije ovog nema šanse da ja nastavim dalje kao "forumat" ili "raspravljat" s tobom.tony-mortale je napisao/la: ma nije uopšte bitno hoće li u milan ili igdje iz arsenala preći, ali ti si mi malo smješan na prethodnoj stranici gdje se tako nečem smiješ i isčuđavaš, kao da ga traži stockport ili sl., a ne sedmerostruki evropski prvak, mislio sam da samo jednog cirkusanta na temi imate.
zar već nije u zadnje vrijeme najbolji igrač arsenala došao u milan, flamini je u sezoni prije dolaska u milan bio najbolje ocjenjen igrač arsenala, proglašen od svih mogućih medija najboljim, proveo najviše minuta u igri i opa ne produži s arsenalom već dođe u milan.
ne mislim da će cesc preći u milan, ali da bi to bilo neko čudo svjetskih razmjera nikad dotad viđeno-i nebi.
dvadeset igrača najmanje je u milanu bilo boljih od tog cesca, nije baš da se radi o mesiju ili tako nekom čudu od igrača, ono dobar je veznjak i to je to