samo da nas Svemoguci Bog pogleda na izvlacenju
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sarajevo protiv Rome, mi protiv Athletico Madrida. Obje tekme u play-offu. Koja bi to špica bila, još bi i koeficijent lige pravo nabiliFCS-FCS je napisao/la:Jao ludila npr u zadnjem predkolu R O M A![]()
![]()
Jeste vala,od toliko velikih timova nama zapadnu oni jaki al neatraktivni..cccc al imam osjceaj da je ovaj put 3 sreca i smjesi nam se vucica il madridzani...zamislite samo to uzivo gledati ,a onda fino pasos i na revans nekako ..ehheheDirk je napisao/la:Uz dobra pojacanja,i novog trenera,moze se dobi do 4 pretkola,a onda se nadam nekom od velikana,jer nemamo srece u tom izvlacenju nikada ne dobijemo atraktivnog protivnika!
Potpis Omare na ovo..!!Omar500 je napisao/la:Sarajevo protiv Rome, mi protiv Athletico Madrida. Obje tekme u play-offu. Koja bi to špica bila, još bi i koeficijent lige pravo nabiliFCS-FCS je napisao/la:Jao ludila npr u zadnjem predkolu R O M A![]()
![]()
Mada, Željo ima težak put, pogotovo ako se adekvatno ne pojačamo, a vi sigurno idete do trećeg pretkola, e tu šta bude neka bude.
cini mi se 20.06Han!$;Lfc je napisao/la:Kad je izvlačenje ?
ako smo mogli zbaciti..spartu , helsinborg...odigrati 1-1 protiv cluja na kosevu i poraziti rapid bukuresht ne vidim razloga da uz ozbiljan pristup izbacimo i ove sto si pobrojao...ipak su puno slabiji od ovih koje sam ja spomenuoNeuville je napisao/la:Imate i vi nezgodnih protivnika u drugom, ovaj Orebro, Hazar i Slask, mada mislim da bih ih prošli, sretno vam i pojačajte se !
Ne bi bilo loše dobiti i ove crnogorce i šipte, realno smo jačiDirk je napisao/la:Zvanicno smo nosioci u drugom pretkolu.vjerovatno cemo od nasih klubova najduze biti u evropi.volio bih slovence jer bi nam to bilo dobro sa navijacke strane!
Maa meni nije jasno kako tako nekolicina vas NEREALNO RAZMISLJA . Borac je kvalitetnija ekipa od SARAJEVA trenutno i zasluzeno su prvi tu se nema sta polemisati. Sto se sirokog brijega tice i ispadanja iz kupa to nebi da komentarisem .. jer su nasi manekenski odigrali i zasluzeno ispali . Sto se derbija tice nismo lose igrali , nismo ni srece imali ! Na kraju u jednoj jako teskoj sezoni sa dosta burnim odnosom na relaciji uprava mirzna navijaci igraci i ostali .. mislim da svaki normalan navijac SARAJEVA treba trenutno da bude zadovoljan . Boze moj ovu sezonu drugi sljedeca aBd 1 , samo ne trebamo previse naglabati sta bi bilo kad bi bilo !UPS je napisao/la:Ma nidje veze ni jedan ni drugi. Meni su cilj trofeji, igra, borbenost i pobjede. komsinice me ne zanimaju. ako ovako nastavimo i listica ce imati vise trofeja od nas a vjeruj mi da se samo oni pikaju i samo oni donose bodove i rejtingColorado je napisao/la:ee bravoo svaka cast za post , ljudi gledajte malo okolnosti u kojima igraju klubovi i vratite se u stvarnost . Ovo je nasa realnost . Odlicna 2 pozicija , nek smo ispred komsinica nista mi vise ne trebaDaRtAnJaN je napisao/la:ne mogu ovih modernih navijaca koji kao izjavljuju "nezadovoljni smo sezonom"pa vi niste normalni... sa ovakvom turbulentnom sezonom, ovakvim upravama
![]()
, treneru i na kraju igrackom kadru, prezadovoljni mogu biti svi i da ne kukaju jer je moglo biti puno gore
![]()
!
pa sta ti ocekujes svake godine SARAJEVO da prvak bude ? ljudi nemaju sta da jedu i ti nisi opet zadovoljan ???Dirk je napisao/la:Vi navijate za FKS koji godinama nije osvojio trofeja i vi zadovoljni time sto smo prije Zeljeznicara, dakle vi bi bili sretni da smo mi 15 a oni 16 to je bitno a trofeji su nebitna stvar u fudbalu ... kakve okolnosti ??? Pa sami su ih sebi napravili sa virslama i slicno i za mene da su bili prvaci sezona bi bila usrana jer je ono najjveca bruka koja je zadesila FKS !!!Colorado je napisao/la:ee bravoo svaka cast za post , ljudi gledajte malo okolnosti u kojima igraju klubovi i vratite se u stvarnost . Ovo je nasa realnost . Odlicna 2 pozicija , nek smo ispred komsinica nista mi vise ne trebaDaRtAnJaN je napisao/la:ne mogu ovih modernih navijaca koji kao izjavljuju "nezadovoljni smo sezonom"pa vi niste normalni... sa ovakvom turbulentnom sezonom, ovakvim upravama
![]()
, treneru i na kraju igrackom kadru, prezadovoljni mogu biti svi i da ne kukaju jer je moglo biti puno gore
![]()
!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, johntravolta123, Proximic, Vaya i 52 gosta.