BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Za povredjenog Goiana dolazi Cristian Oros, 26 godine, desnjak, TM procjenjuje vrijednost na 450.000 €.
Visina 1.80m.
To ce pored Dzeke (1,92 m) i Ibisevica (1,88 m) biti interesantno.
Goian je 1.94 m. Nemora, ali moze nesto da znaci.
Visina 1.80m.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hmm to ce biti prednost za nase napadace , pa cak i Muslimovic je mnogo visocijiPrincipatus je napisao/la:Za povredjenog Goiana dolazi Cristian Oros, 26 godine, desnjak, TM procjenjuje vrijednost na 450.000 €.
Visina 1.80m.

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma u Rumunije su vecinom klocevi iz domace lige. Nemamo se cega plasit, trebamo ic po tri boda. Svakako znamo da cemo primit gol. Nadam se da se nece ponovit Albanija, kad smo svi vidjeli koliko smo bolji, ali nemamo muda da ih ozbiljno pritisnemo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@principatus vidio si brate u zenici da su goian i tamas bili njihovi glavni igraci i pokupili vecinu visokih lopti ne treba napominjati koliko ce im faliti jedan takav stoper.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
A jos nema Chivua, tesko ce im biti , mi samo trebamo strpljivo da igramo , da ne primimo gol pa u napadu sta bude !__EmIr__ je napisao/la:@principatus vidio si brate u zenici da su goian i tamas bili njihovi glavni igraci i pokupili vecinu visokih lopti ne treba napominjati koliko ce im faliti jedan takav stoper.
Koliko prima ovaj stadion u bukurestu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Chivu, Tamas, Goian .. Citava odbrana otisla u k.. Ali ipak imaju jos Sapunarua i Rat 
Nema dileme, u Rumuniji startati sa dva napadaca

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 30 maj 2011, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
@bosnier oko 15000 je kapacitet nesto ko Bilino Polje
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Principatus
- Kontakt:
Isto i ja mislim. Sve u svemu nema smisla suvise razbijati glavu.
Otici tamo, stisnuti ih i preuzeti kontrolu igre. Nase vezni red to moze, sa Sejom bez Seje. Za ostalo su Ibi i Dzeko tu. Paklena atmosfera ili ne, bili oni dotuceni i zbog toga opasniji ili ne, ustvari svejedno. Kvalitet je na nasoj strani, imamo bolju igru, samo da se nastavi borbeno i to je to. A oni moraju ici na pobjedu, dakle nema vise graditi bunker pred golom. Chivu ne igra, Goian ne igra. Sta hocemo vise, ostalo je u nogama nasih momaka.
Nadam se otvorenoj igri.
@emir
Jesu. A ono sto nije islo glavom i nogom, pokupili su rukom.
Trebaju nam visoke lopte sa strane i standardne situacije. A mi kao uvjek to moramo izbjegavati, jer ako ce Rumuni zabiti gol, onda bas tako, iz prekida. Iz igre, u to sumnjam. Kad se to sve proracuna, moramo preuzeti inicijativu.
Otici tamo, stisnuti ih i preuzeti kontrolu igre. Nase vezni red to moze, sa Sejom bez Seje. Za ostalo su Ibi i Dzeko tu. Paklena atmosfera ili ne, bili oni dotuceni i zbog toga opasniji ili ne, ustvari svejedno. Kvalitet je na nasoj strani, imamo bolju igru, samo da se nastavi borbeno i to je to. A oni moraju ici na pobjedu, dakle nema vise graditi bunker pred golom. Chivu ne igra, Goian ne igra. Sta hocemo vise, ostalo je u nogama nasih momaka.
Nadam se otvorenoj igri.
@emir

Trebaju nam visoke lopte sa strane i standardne situacije. A mi kao uvjek to moramo izbjegavati, jer ako ce Rumuni zabiti gol, onda bas tako, iz prekida. Iz igre, u to sumnjam. Kad se to sve proracuna, moramo preuzeti inicijativu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
A ako oni se odluce da se bace naprijed, Vedo stoji na offside liniji.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- NoName
- Kontakt:
Nakon što je otpao Sejo, i ja sam bliži ovoj opciji. Mujdža i Lulić će se baš natrčatiGoalgetter je napisao/la:Chivu, Tamas, Goian .. Citava odbrana otisla u k.. Ali ipak imaju jos Sapunarua i Rat

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
momci mene vec adrenalin hvata .. nadam se pobjedi, a ko nebi kad cujes da 2-3 standardna igraca u rumuna nece igrati .. imam osjecaj da ce dijamant ponovo potvrditi klasu uz 1-2 gola .. hocemo pobjedu, druge nema !! 

-
- Kontakt:
Bas i ja podjoh to isto reci. Onaj nesvirani penal Goian-a mi je odmah naumpao. Zajebo je Arpada Sterbika.Principatus je napisao/la:Isto i ja mislim. Sve u svemu nema smisla suvise razbijati glavu.
Nadam se otvorenoj igri.
@emir
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pitanje Vedo ili Muslim u detu sa djeka,djeka.
Ili ovoj dvojici po poluvrijema da razvale Pacove u i Safunjare.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema alternativa, nazalost. Vranjes i Subasic su isto otpali, tako da ce bas sto kazes, Mujdza i Lulic ce se natrcati. Jos i ovaj izostanak Seje.NoName je napisao/la:Nakon što je otpao Sejo, i ja sam bliži ovoj opciji. Mujdža i Lulić će se baš natrčatiGoalgetter je napisao/la:Chivu, Tamas, Goian .. Citava odbrana otisla u k.. Ali ipak imaju jos Sapunarua i Rat
---------------Hasagic---------------
Mujdza---Spahic---Mravac---Lulic
-------------Rahimic-----------------
-Medunjanin--Misimovic--Pjanic
---------Ibisevic----------------------
--------------------Dzeko-------------
Ovako bi to trebalo izgledati. Vedo ce biti malo povuceniji u odnosu na Dzeku te ce dobiti sigurno par zadataka u defanzivi. A Medunjanin takodje, imace vise defanzivnijih zadataka, s stim da ce se moci ukljucivati u ofanzivu. Sad kako god okrenes, stavis pa pored Rahima ili Misketa, isto je

- bistrikboy
- Kontakt:
Ma samo neka pobjede pa makar i Keno zabijao,dosta vise sivila ovog naseg (fudbalskog, a i drustvenogharishp je napisao/la:Pitanje Vedo ili Muslim u detu sa djeka,djeka.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Principatus
- Kontakt:
Lulic jos od one utakmice trci.Goalgetter je napisao/la:Lulic ce se natrcati.

Vec sazaljavam njihovog desnog defenzivca.
Cekaj kako Tamas ne igra ?Goalgetter je napisao/la:Chivu, Tamas, Goian .. Citava odbrana otisla u k.. Ali ipak imaju jos Sapunarua i Rat
Poslati poziv ofanzivnom veznjaku (Alispahic) zbog odpadanja dva beka (Subasic,Vranjes) neprocjenjivo
Ne znam zaista nek nam je bog na pomoci sa ovakvim strategijama...
A prije toga odbaciti Jahica,Nadarevica defanzivce a u vezni red nagomilati 7 igraca nevjerovatno...
Pa gdje je Ljevakovic,Cocalic pa i Mahmutovic za D krilo...Svasta...
Kako sad u komponovati u slucaju povrede nekog iz defanzive neki normalni sastav?
Neznam....

Ne znam zaista nek nam je bog na pomoci sa ovakvim strategijama...

A prije toga odbaciti Jahica,Nadarevica defanzivce a u vezni red nagomilati 7 igraca nevjerovatno...
Kako sad u komponovati u slucaju povrede nekog iz defanzive neki normalni sastav?
Neznam....

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
cudna odluka papeta al Boze moj vidjecemo u rumuniji sta je uradio sa ovim pozivima 

Slazem se da neke od ovih igraca npr. Mahmutovic, Ljevakovic treba probati u prijateljskim utakmicama. Jahic je povrijedjen, a ne znam sta je sa Nadarevicem.Za_raju je napisao/la:Poslati poziv ofanzivnom veznjaku (Alispahic) zbog odpadanja dva beka (Subasic,Vranjes) neprocjenjivo![]()
![]()
Ne znam zaista nek nam je bog na pomoci sa ovakvim strategijama...![]()
![]()
Neznam....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali, po mom misljenju je glupo zvati igrace koji nikada nisu bili u reprezentaciji, pred ovakve utakmice, jer oni sigurno ne bi dobili sansu, osim da ostali 17-18 na pripremama polome noge, ne daj boze
Tako da ti ovo sa Mahmutovicem, Ljevakovicem i ovim trecim, ne pije vode trenutno
FKS❤️1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.