Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Gabrić stabilno i izvan životne opasnosti.
LAVE IZDRŽI!
LAVE IZDRŽI!
...što je više lome to je volim jače...
Petrić upitan, poziv dobio Klasnić.
Jao što nemamo sreće sa ovim ozljedama.. ne sjećam se utakmice gdje su bili barem blizu kompletni. Nema utakmice da nema barem 2-3 standardna i još poneki reprezentativac.
Protiv Gruzije neće biti Vide, Strinića, Kranjčara, Rakitića, Gabrića, Iličevića, Olića.
Jao što nemamo sreće sa ovim ozljedama.. ne sjećam se utakmice gdje su bili barem blizu kompletni. Nema utakmice da nema barem 2-3 standardna i još poneki reprezentativac.
Protiv Gruzije neće biti Vide, Strinića, Kranjčara, Rakitića, Gabrića, Iličevića, Olića.

Runje raskinuo ugovor sa Lensom koji je ispao u 2. ligu i u potrazi je za novim klubom. Najrealniji je povratak u Standard Liege.
Za Gordon Schildenfelda koji je sa Sturmom osvojio naslov prvaka u Austriji zainteresiran Koln ali navodno i neki drugi njemački klubovi.
Pletikosi ističe posudba u Tottenhamu i vraća se u Spartak, ali teško da će ostati u Moskvi. Vjerovatno će i on u potragu za novim klubom.
Za Gordon Schildenfelda koji je sa Sturmom osvojio naslov prvaka u Austriji zainteresiran Koln ali navodno i neki drugi njemački klubovi.
Pletikosi ističe posudba u Tottenhamu i vraća se u Spartak, ali teško da će ostati u Moskvi. Vjerovatno će i on u potragu za novim klubom.
petak, 27.svibanj 2011
Drago Gabrić se probudio iz inducirane kome!
Hrvatski reprezentativac Drago Gabrić se sinoć probudio iz inducirane kome u kojoj se nalazio posljednja dva dana nakon teške prometne nesreće u Biskom.
Najbliži prijatelji i rodbina su sinoć čekali pred splitskom bolnicom nakon što su liječnici potvrdili da prestaju s terapijom koja Gabrića drži u umjetnoj komi.
U sobi ga je dočekala sestra Paškvalina. Drago je otvorio oči i stisnuo je za ruku, što je dobar znak, no još je ošamućen. Tijekom dana trebali bi ga skinuti s respiratora, a nakon toga liječnici će promatrati kako će hrvatski reprezentativac reagirati.
Liječnici su proces buđenja iz kome započeli u četvrtak poslijepodne. Pretpostavljali su da će trajati bar 18 sati budući da je potrebno iz organizma izbaciti lijekovi koji ga drže u induciranoj komi.
Ipak čini se da "Hajdučko srce" ima jaku želju za buđenjem, pa je to napravio mnogo ranije od očekivanja. Tijekom dana bit će više informacija o njegovom zdravstvenom stanju
Drago Gabrić se probudio iz inducirane kome!
Hrvatski reprezentativac Drago Gabrić se sinoć probudio iz inducirane kome u kojoj se nalazio posljednja dva dana nakon teške prometne nesreće u Biskom.
Najbliži prijatelji i rodbina su sinoć čekali pred splitskom bolnicom nakon što su liječnici potvrdili da prestaju s terapijom koja Gabrića drži u umjetnoj komi.
U sobi ga je dočekala sestra Paškvalina. Drago je otvorio oči i stisnuo je za ruku, što je dobar znak, no još je ošamućen. Tijekom dana trebali bi ga skinuti s respiratora, a nakon toga liječnici će promatrati kako će hrvatski reprezentativac reagirati.
Liječnici su proces buđenja iz kome započeli u četvrtak poslijepodne. Pretpostavljali su da će trajati bar 18 sati budući da je potrebno iz organizma izbaciti lijekovi koji ga drže u induciranoj komi.
Ipak čini se da "Hajdučko srce" ima jaku želju za buđenjem, pa je to napravio mnogo ranije od očekivanja. Tijekom dana bit će više informacija o njegovom zdravstvenom stanju
Srna je izabran u dream team ovogodišnje Lige Prvaka i tako okrunio još jednu sjajnu sezonu.
Momčad Lige Prvaka za ovu godinu po Uefi:
Van der Sar (6.1)
Srna (7.0) Pique (6.5) Vidić (6.3) Marcelo (6.8)
Ozil (6.6) Iniesta (7.6) Giggs (6.6) Bale (7.1)
Messi (8.0) Raul (6.3)
U zagradi prosječne ocijene po uefa.com.
svaka mu castjacky09 je napisao/la:Srna je izabran u dream team ovogodišnje Lige Prvaka i tako okrunio još jednu sjajnu sezonu.
Momčad Lige Prvaka za ovu godinu po Uefi:
Van der Sar (6.1)
Srna (7.0) Pique (6.5) Vidić (6.3) Marcelo (6.8)
Ozil (6.6) Iniesta (7.6) Giggs (6.6) Bale (7.1)
Messi (8.0) Raul (6.3)
U zagradi prosječne ocijene po uefa.com.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- plavac u srcu
- Kontakt:
svaka čast Srni na takvom velikom dostignuću jer je ogromna čast i privilegij biti u prvih 11 lige prvaka 

Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!
Odigrali prijateljsku protiv selekcije Brača i pobijedili 8:1. Strijelci su bili po dva puta Mandžukić i Perišić, te po jednom Ćorluka, Jelavić, Eduardo i Tomečak. Za Brač je zabio Eterović iz penala.
1. poluvrijeme:
Runje
Srna Ćorluka Šimunić Pranjić
Modrić Vukojević Perišić
Eduardo Jelavić Mandžukić
2. poluvrijeme
Pletikosa
Vrsaljko Schiledenfeld Šimunić Bartulović
Tomečak Badelj Perišić
Vukušić Kalinić Mandžukić
1. poluvrijeme:
Runje
Srna Ćorluka Šimunić Pranjić
Modrić Vukojević Perišić
Eduardo Jelavić Mandžukić
2. poluvrijeme
Pletikosa
Vrsaljko Schiledenfeld Šimunić Bartulović
Tomečak Badelj Perišić
Vukušić Kalinić Mandžukić
- plavac u srcu
- Kontakt:
u utakmici sa Gruzijom krenut ćemo sa ovim sastavom iz prvog poluvremena protiv Brača koji je dosta ofenziva te očekujem dosta pogodaka
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja i dalje pokušavam da skontam šta Bartulović, a pogotovo Schiledenfeld rade u repci ?! 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Možda krpe rupe pošto nema 10 igrača?Titova-Juga je napisao/la:Ja i dalje pokušavam da skontam šta Bartulović, a pogotovo Schiledenfeld rade u repci ?!

- Titova-Juga
- Kontakt:
Katastrofalno... ne mogu da vjerujem da Vatreni nemaju bolji izbor od njih dvojice pa čak i za to zakrpljavanje.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Naravno da ima. Bišćan (ozljeda) ili Mijatović, ali neki igrači bez obzira na kvalitete imaju prednosti (Schildenfeld). Bartulović je sasvim ok za četvrtog lijevog beka (Pranjić, Strinić, Pamić).Titova-Juga je napisao/la:Katastrofalno... ne mogu da vjerujem da Vatreni nemaju bolji izbor od njih dvojice pa čak i za to zakrpljavanje.

Ali svejedno valjda shvaćaš da niti jedan neće igrati. To je bitno..

- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma tog Schiledenfelda ja ne bih u Lokomotivu zvao kao pojačanje, a kamoli u repku.
Njegov svaki dodir sa loptom je opasnost ka svome golu i trepet svih navijača kluba ili repke gdje igra.
Kad se samo sjetim Dinama sa njim u odbrani, kosa mi se na glavi diže.
Njegov svaki dodir sa loptom je opasnost ka svome golu i trepet svih navijača kluba ili repke gdje igra.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- plavac u srcu
- Kontakt:
da je dobar Schindelfeid uzeli bi ga Švabe 

Schifo nije uopće loš bio u Dinamu, čak je bio i bolji dio tandema Schifo - Drpić.Titova-Juga je napisao/la:Ma tog Schiledenfelda ja ne bih u Lokomotivu zvao kao pojačanje, a kamoli u repku.

On nije nivo za reprezentaciju, osvojio je sa Sturmom naslov Austrije, svejedno.. on nikad neće biti ništa više od 5. stopera reprezentacije. A to što redovno imamo barem 6-7 ozljeđenih igrača je druga stvar.
Uglavnom, Scifo je tu samo da popuni spisak, kao i Bartulović.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne znam koji si ti Dinamo gledao, ali je Schiledenfeld bio najveca opasnost za Dinamov gol.
Toliko nesigurnosti i nespretnosti, manjak samopouzdanja i komunikacije da je to jednostavno neprihvatljivo za jednog stopera.
Toliko nesigurnosti i nespretnosti, manjak samopouzdanja i komunikacije da je to jednostavno neprihvatljivo za jednog stopera.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Meni pričaš koliko sam Dinamo gledao. Neznam meni se čini da ti pratiš Dinamo od kad je Vahid došao.Titova-Juga je napisao/la:Ne znam koji si ti Dinamo gledao, ali je Schiledenfeld bio najveca opasnost za Dinamov gol.

- Titova-Juga
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Ne znam koji si ti Dinamo gledao...
jacky09 je napisao/la:Meni pričaš koliko sam Dinamo gledao...

Jes, bravo, to si zakljucio na racun cega ? Avatara i potpisa ?!

Izjave su ti peta liga.

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Krivo sam pročitao. Uglavnom Schifo nije bio loš pogotovo za HNL. Naravno da nije isto igrati u Dinamu protiv Međimurja i u reprezentaciji na najvišem nivou. On nije nikako za prvih 11 niti će ikad biti. Nismo mi Zanzibar, ali nismo ni Engleska da imamo 20 dobrih stopera. Za nadati je se da će Vida početi igrati i onda smo odlično popunjeni sa Ćorlukom, Vidom, Lovrenom, Šimunićem i Mijatovićem.Titova-Juga je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Ne znam koji si ti Dinamo gledao...jacky09 je napisao/la:Meni pričaš koliko sam Dinamo gledao...![]()
Jes, bravo, to si zakljucio na racun cega ? Avatara i potpisa ?!![]()
Izjave su ti peta liga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.