FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 11:00

Jao ludila npr u zadnjem predkolu R O M A ;) ;)
samo da nas Svemoguci Bog pogleda na izvlacenju

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 maj 2011, 11:01

Uz dobra pojacanja,i novog trenera,moze se dobi do 4 pretkola,a onda se nadam nekom od velikana,jer nemamo srece u tom izvlacenju nikada ne dobijemo atraktivnog protivnika!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 maj 2011, 11:02

FCS-FCS je napisao/la:Jao ludila npr u zadnjem predkolu R O M A ;) ;)
Sarajevo protiv Rome, mi protiv Athletico Madrida. Obje tekme u play-offu. Koja bi to špica bila, još bi i koeficijent lige pravo nabili :)
Mada, Željo ima težak put, pogotovo ako se adekvatno ne pojačamo, a vi sigurno idete do trećeg pretkola, e tu šta bude neka bude.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2011, 11:04

Dirk je napisao/la:Uz dobra pojacanja,i novog trenera,moze se dobi do 4 pretkola,a onda se nadam nekom od velikana,jer nemamo srece u tom izvlacenju nikada ne dobijemo atraktivnog protivnika!
Jeste vala,od toliko velikih timova nama zapadnu oni jaki al neatraktivni..cccc al imam osjceaj da je ovaj put 3 sreca i smjesi nam se vucica il madridzani...zamislite samo to uzivo gledati ,a onda fino pasos i na revans nekako ..ehhehe :D :D ...zamISLITE raja gledati te ekipe na na AFH... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 11:07

Omar500 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Jao ludila npr u zadnjem predkolu R O M A ;) ;)
Sarajevo protiv Rome, mi protiv Athletico Madrida. Obje tekme u play-offu. Koja bi to špica bila, još bi i koeficijent lige pravo nabili :)
Mada, Željo ima težak put, pogotovo ako se adekvatno ne pojačamo, a vi sigurno idete do trećeg pretkola, e tu šta bude neka bude.
Potpis Omare na ovo..!!
Iako znas i sam da bi se to i kod vas i kod nas odrazilo na plasman u domacoj ligi. Jbg svake god kad izadjemo (i mi i vi) desava se ista stvar. Pa onda uprave kukaju kako nas je igranje u evropi slomilo ,,kako nas je stigao umor itd itd

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 30 maj 2011, 11:08

Kad je izvlačenje ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 11:09

Han!$;Lfc je napisao/la:Kad je izvlačenje ?
cini mi se 20.06

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 30 maj 2011, 11:16

Izvlacenje 20.06.2011 u 12h!

A utakmice u ovim terminima :

First qualifying round
1 July 2010
First qualifying round(2 tekma)
8 July 2010

Second qualifying round
15 July 2010
Second qualifying round(2 tekma)
22-23 July 2010

Third qualifying round
27-29 July 2010
Third qualifying round(2 tekma)
3-5 August 2010

Play-offs, 1st leg
17-19 August 2010
Play-offs, 2nd leg
24-26 August 2010
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 11:18

Ako nasa uprava ozbiljno shvati i potrudi se dovesti preko svog" menadjera" , 3-4 fakat kvalitetnih igraca koji mogu odmah zauzeti mjesto u prvih 11 mislim da mozemo dosta toga uraditi. Naravno puno,puno ce zavisiti od same srece u izvlacenju ali ipak mislim da se moze uraditi kvalitetan pomak!!

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 30 maj 2011, 11:31

Imate i vi nezgodnih protivnika u drugom, ovaj Orebro, Hazar i Slask, mada mislim da bih ih prošli, sretno vam i pojačajte se ! :arrow:
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 maj 2011, 12:53

slika

Pa kakav bezobrazluk na kvadrat .
Ne obazirem se na prozivke sa tribina.Zajedno sa svojim saradnicima,radim posteno,profesionalno i najbolje sto znam.Cistog obraza i uzdignute glave,svakome mogu pogledati u lice.
:twisted: :twisted:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 13:33

Neuville je napisao/la:Imate i vi nezgodnih protivnika u drugom, ovaj Orebro, Hazar i Slask, mada mislim da bih ih prošli, sretno vam i pojačajte se ! :arrow:
ako smo mogli zbaciti..spartu , helsinborg...odigrati 1-1 protiv cluja na kosevu i poraziti rapid bukuresht ne vidim razloga da uz ozbiljan pristup izbacimo i ove sto si pobrojao...ipak su puno slabiji od ovih koje sam ja spomenuo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 maj 2011, 13:39

Dirk je napisao/la:Zvanicno smo nosioci u drugom pretkolu.vjerovatno cemo od nasih klubova najduze biti u evropi.volio bih slovence jer bi nam to bilo dobro sa navijacke strane!
Ne bi bilo loše dobiti i ove crnogorce i šipte, realno smo jači :) , e sad šta će biti u prelaznom :?: .
Volio bih da izbjegnemo ove iz istočne Evrope i ex SSSR, dosta mi ih je više...Svaki put na njih naletimo :evil:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 13:41

Najbolja opcija crnogorci i sipci...to prolazimo milion %

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 30 maj 2011, 14:13

Najbolje crnogorci a može i andora malta i san mariono. samo da prođemo 2 pretkolo a u trečem ... to je druga priča

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 maj 2011, 14:19

Ma samo dolaze u obzir ova " velika trojka " sa Andore , Malte i San Marina ;) .
Sve ostalo moze biti pogubno ali i ne mora .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 30 maj 2011, 14:27

ti si naso pametovati o klubu koji ima tradiciju (kakvu-takvu)..daj budi razuman ako vec nisi pametan
ljudi sampioni i to je to
a zahvaljujuci nerazumjevanju nasih kona i posebno NE RAZMISLJANJU...vi ste vrlo lahko mogli igrati ove god kup kamenjaraca..dok bi CELIK igrao euro tekme (bar dvije)
ne volim borceve navijace (a siguran sam 10000%) da i bordo braca dijele isti stav prema njihovom primitivnom i odvratnom nacionalizmu ali ti moram reci da je isto raspolozenje i prema vama jer ste u 5 deka sa ovim iz BL.
Malo ste "namazaniji" bas onako latinski ali svi mi znamo skim imamo posla kad ste vi u pitanju...jer ne treba napominjati sve ono ODVRATNO i JADNO sa vase strane (pok Vedran..zastava...zvizdanje himni itd itd)[/quote]
@FCS-FCS, haj'mo bit posteni i priznati: da li bi se vi odrekli titule osvajaca kupa radi nekog drugog? i to u godini kada se slavi 90. godina postojanja. molim i tebe i sve druge da ovaj post ne shvatate kao provokaciju, jer mi to nije ni na kraj pameti. igrali smo samo za sebe i pobjedom, u te dvije utakmice, spasili sezonu. svu srecu vam zelim kod izvlacenja protivnika za pretkolo el i da sto dalje dogurate.[/quote]

Razumijem i vase razmisljanje i vas stav. Sa te strane je ok. Ipak u godini ste jubileja i svaki trofej je vazan. Niste mogli do odbrane titule i uzeli ste kup. Sve je ok i niko nece shvatiti kao provokaciju vas post.
Ali sjeti se one god kad radi Veleza tj njihovog stadiona nismo htjeli igrati ...vidis u cemu je poenta...!!??
Zahebati svakog onog ko ne misli dobro ovoj zemlji i njenim narodima , ko zvizdi himni , ko skandira ime rat zlocinca, ko donosi i dize na stadionu zastave koje pripadaju SMETLJISTU (historije)..e to je bit i poenta svega . Imali ste priliki gurnuti u stranu te i takve spodobe a poslati u kup eufa Celik na cijem stadionu se otpjeva himna zajedno sa vama (ili nama svejedno). Vasa uprava je odlucila drugacije..respect ! Ali ostaje gorak okus kad samo prokontas da bi npr svinjski i listica odigrali tekmu koja bi 100% eliminisala ili FCS ili Zelju....ali ovo fakat misli da bi se desili i to ne 100% nego milion %[/quote]
mozda bi i mi za vas tako nesto uradili ;) . ako bi se ja pitao, sigurno bi tako bilo (mislim na fks). a sa celikom? postujem ih i cijenim kao klub i grad, ali... ni sa njima nam bas ne cvjetaju ruze, nadam se da znas o cemu govorim, ponajvise atmosferi pred revans, pa i puno prije toga, od rata na ovamo. ali to i nije toliko bitno. samo cu ponoviti da smo osvajanjem kupa spasili sezonu odnosno, to smo odigrali samo i iskljucivo za sebe. evo, i ovdje na stranicama foruma, gotovo svi navijaci fks govore kako je sezona za vas neuspjesna, jer ne treba da se zadovoljavate drugim mjestom. i sta, mi trebali pustiti celika u kupu, po.pusiti drugo mjesto i reci haj'd, sve u redu, nek je drugim dobro. mislim da shvatas sta govorim.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 maj 2011, 15:46

Ok imate objasnjenja sto niste pustili celik u kupu i to je to..zavrsena prica !!
Nego , sretno i nama i vama a nesretno bilo AkoBogda kamenjarcima i onim drugim...i na izvlacenju ali jos vise na tekmama. Sad ce neki reci koeficijent ovo-ono...ma stipu to, prica za malu djecu. Kad se svi okrenu JEDNOJ I JEDINOJ...prvi cu biti na njihovim evropskim tekmama i poderat dlanove i grlo. Tek tada koeficijent dolazi u obzir. Do tada valjace se u blatu primitivizma i ignorisanja !!!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 30 maj 2011, 16:02

UPS je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:ne mogu ovih modernih navijaca koji kao izjavljuju "nezadovoljni smo sezonom" :lol: pa vi niste normalni... sa ovakvom turbulentnom sezonom, ovakvim upravama :lol: :lol: , treneru i na kraju igrackom kadru, prezadovoljni mogu biti svi i da ne kukaju jer je moglo biti puno gore :?
ee bravoo svaka cast za post , ljudi gledajte malo okolnosti u kojima igraju klubovi i vratite se u stvarnost . Ovo je nasa realnost . Odlicna 2 pozicija , nek smo ispred komsinica nista mi vise ne treba :D 8-) !
Ma nidje veze ni jedan ni drugi. Meni su cilj trofeji, igra, borbenost i pobjede. komsinice me ne zanimaju. ako ovako nastavimo i listica ce imati vise trofeja od nas a vjeruj mi da se samo oni pikaju i samo oni donose bodove i rejting
Maa meni nije jasno kako tako nekolicina vas NEREALNO RAZMISLJA . Borac je kvalitetnija ekipa od SARAJEVA trenutno i zasluzeno su prvi tu se nema sta polemisati. Sto se sirokog brijega tice i ispadanja iz kupa to nebi da komentarisem .. jer su nasi manekenski odigrali i zasluzeno ispali . Sto se derbija tice nismo lose igrali , nismo ni srece imali ! Na kraju u jednoj jako teskoj sezoni sa dosta burnim odnosom na relaciji uprava mirzna navijaci igraci i ostali .. mislim da svaki normalan navijac SARAJEVA treba trenutno da bude zadovoljan . Boze moj ovu sezonu drugi sljedeca aBd 1 , samo ne trebamo previse naglabati sta bi bilo kad bi bilo ! ;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 30 maj 2011, 16:05

Dirk je napisao/la:
Colorado je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:ne mogu ovih modernih navijaca koji kao izjavljuju "nezadovoljni smo sezonom" :lol: pa vi niste normalni... sa ovakvom turbulentnom sezonom, ovakvim upravama :lol: :lol: , treneru i na kraju igrackom kadru, prezadovoljni mogu biti svi i da ne kukaju jer je moglo biti puno gore :?
ee bravoo svaka cast za post , ljudi gledajte malo okolnosti u kojima igraju klubovi i vratite se u stvarnost . Ovo je nasa realnost . Odlicna 2 pozicija , nek smo ispred komsinica nista mi vise ne treba :D 8-) !
Vi navijate za FKS koji godinama nije osvojio trofeja i vi zadovoljni time sto smo prije Zeljeznicara, dakle vi bi bili sretni da smo mi 15 a oni 16 to je bitno a trofeji su nebitna stvar u fudbalu ... kakve okolnosti ??? Pa sami su ih sebi napravili sa virslama i slicno i za mene da su bili prvaci sezona bi bila usrana jer je ono najjveca bruka koja je zadesila FKS !!!
pa sta ti ocekujes svake godine SARAJEVO da prvak bude ? ljudi nemaju sta da jedu i ti nisi opet zadovoljan ???
Malo realnije treba posmatrati trenutno sliku , sezona je iza nas .. sad treba otjerati zalizanog i sto bolje se pripremiti za evropske utakmice .

Logika sto bolji rezultati eto ti raje na stadione , lova stize sponzori stizu i sve ostalo . Kad igraju ko manekeni normalno da nece biti ni para ni navijaca ! ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, feniksptica, gh0stHZ, OzmoodPinglewood, riki46, ŠTA_JE i 55 gostiju.