ja ne as asova, bony sokovi, mislim cak kad je huseinovic bio nije bilo reklame jednu sezonu, prije nije stalno bilo mozda par sezona nekad tamo da nije bilo stalne reklame, od giproma su bile tri verzije cak svake godine novi natpis...tako da mislim otkad je davud dosao a to je na sjednici krajem 2007 godine da nije bilo jer je sabovic forsirao giprom na dresovima par sezonaharry_90 je napisao/la:Neka se sad dokaze,i ulozi u nju,vratice mu se duplo vise,naravno ako on bude predsjednikJuve-TZ je napisao/la:citam neki kazu da je taj davud dao dosta para slobodi samo se nije nikad isticao...![]()
Jel nekad logo firme bosnafarm bio na dresu Slobode,ako se neko dobro sjeca ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja mislim da je bio bosnafarm,samo se ne sjecam dal su kadeti i juniori nosili ili ovi koji se takmice u premijer ligi.
AL haj necemo sad glavu razbijat jel ili nije
Ko je za to da se Slobodi vrati stari grb na dres ?
AL haj necemo sad glavu razbijat jel ili nije

Ko je za to da se Slobodi vrati stari grb na dres ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovaj jel?

Pa neznam...ja sam za al umjesto srpa i cekica staviti fudbalsku loptu ili grb Tuzle.....

Pa neznam...ja sam za al umjesto srpa i cekica staviti fudbalsku loptu ili grb Tuzle.....

RIP SALE VILENJAK
ja jesam za to...nesto da nam bude grb kao kod veleza petokrakaRKO je napisao/la:Ovaj jel?

Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 30 maj 2011, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.
na 173 strani ovdje bi trebao da bude stari grb 

Pa ovo je taj stari grb,nema drugog....samo ne pise 1919godina jer je ovo od SD SlobodaJuve-TZ je napisao/la:na 173 strani ovdje bi trebao da bude stari grb
RIP SALE VILENJAK
Ovaj grb bi dobrodosao na dres Slobode
samo kao sto neko rece umjesto srpa i cekica ubacit loptu ili grb Tuzle.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jok vise srpova i cekica jok
.....nece nam Djasko vise para dat ako bude zvijezda na dresu hehe.
a sto se tice Bosnafarma bio je jedan od vecih donatora zadnjih godina, to je cinjenica. Ali je cinjenica i to da je koliko ja znam Sabovicev igrac, tako da ne vjerujem da ce se ista znacajnije promjeniti. Naredne sezone vjerovatno nam slijedi borba za opstanak, ali opet sve se nadam da ce bit kao one godine kad Sabovic prvi put uze Slobodu, sumnjiva pojacanja, sami sebe bili otpisali vec, a odigrasmo dvije odlicne sezone
...jbg nada zadnja umire, al ovaj put je fkt mrka kapa

a sto se tice Bosnafarma bio je jedan od vecih donatora zadnjih godina, to je cinjenica. Ali je cinjenica i to da je koliko ja znam Sabovicev igrac, tako da ne vjerujem da ce se ista znacajnije promjeniti. Naredne sezone vjerovatno nam slijedi borba za opstanak, ali opet sve se nadam da ce bit kao one godine kad Sabovic prvi put uze Slobodu, sumnjiva pojacanja, sami sebe bili otpisali vec, a odigrasmo dvije odlicne sezone

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Niko ne zna sta se iza brda valja.Bitnije je odrzat sjednicu kluba,da se izabere uprava i novi predsjednik.
Covjek ima konkretne stvari u planu sto se tice Slobode , s Bosnafarmom mu dobro ide pa bi covjek da ulaze i da se siri , istina je takodje da suruje sa SAbovicem ali vidjecemo ... Ja bi volio da bude izabran jer protekli godina nije se stedio kada je Sloboda u pitanju bila sto se novca tice ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
harry_90 je napisao/la:Ovaj grb bi dobrodosao na dres Slobodesamo kao sto neko rece umjesto srpa i cekica ubacit loptu ili grb Tuzle.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Je l' provjeren izvor da je on najveći potencijalni kandidat za mjesto predsjednika ?TaRgEt_ je napisao/la:Covjek ima konkretne stvari u planu sto se tice Slobode , s Bosnafarmom mu dobro ide pa bi covjek da ulaze i da se siri , istina je takodje da suruje sa SAbovicem ali vidjecemo ... Ja bi volio da bude izabran jer protekli godina nije se stedio kada je Sloboda u pitanju bila sto se novca tice ...

Still learning...
domineysn je napisao/la:Je l' provjeren izvor da je on najveći potencijalni kandidat za mjesto predsjednika ?TaRgEt_ je napisao/la:Covjek ima konkretne stvari u planu sto se tice Slobode , s Bosnafarmom mu dobro ide pa bi covjek da ulaze i da se siri , istina je takodje da suruje sa SAbovicem ali vidjecemo ... Ja bi volio da bude izabran jer proteklih godina nije se stedio kada je Sloboda u pitanju bila sto se novca tice ...
Zasto pitas ja koliko sam cuo i vidio jeste , jer ostali bjeze ko djavo od krsta, mada ko nam sjedi u skupstini moguce da se sve promjeni boze ti sacuvaj
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ja se nadam da će nam navedeni Davud Zahirović biti predsjednik (ako je tačno što se govori). Nadam se da će nam isti otvoriti vrata u svjetliju budućnost.TaRgEt_ je napisao/la:domineysn je napisao/la:Je l' provjeren izvor da je on najveći potencijalni kandidat za mjesto predsjednika ?TaRgEt_ je napisao/la:Covjek ima konkretne stvari u planu sto se tice Slobode , s Bosnafarmom mu dobro ide pa bi covjek da ulaze i da se siri , istina je takodje da suruje sa SAbovicem ali vidjecemo ... Ja bi volio da bude izabran jer proteklih godina nije se stedio kada je Sloboda u pitanju bila sto se novca tice ...
Zasto pitas ja koliko sam cuo i vidio jeste , jer ostali bjeze ko djavo od krsta, mada ko nam sjedi u skupstini moguce da se sve promjeni boze ti sacuvaj
Still learning...
Mozeli mi ko odgovoriti da li ce tv tuzla prenositi utakmicu rumunija bih ?? tj mreza
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Danijel Culum se spominje kao moguce pojacanje Slobode u novoj sezoni,trenutno igra za Drinu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
@Target_ pricaj mi malo, mislite li vi s kim produziti ugovor, ako ne da ja njih u Banovice dovedemDos'o ja je napisao/la:Danijel Culum se spominje kao moguce pojacanje Slobode u novoj sezoni,trenutno igra za Drinu.

1947!
Evo ti nesto da izbiješ očiNimla_RZ je napisao/la:Zoletiću i Mujkiću dobrodošli.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.