Edo_77 je napisao/la:Ne bih da se previse panici ,al moram iznijeti par zabrinjavajucih cinjenica. Mislim da Pape veoma lose sprema ovaj mec, u odnosu na onaj prosli.
Rumuni su se sastali u utorak a nasi kad ko stigne.
1. Najveci problem, lumpovanje dua Spahic-Dzeko, radi li su to i prije meca sa Albanijom, prije meceva sa Svedskom i Njemackom, ni ovaj put to nije izostalo. Umjesto da Dzeko koji ne igra od prosle nedelje se iskupi sa ostatkom reprezentativaca gospodin je sebi produzio do nedelje, kako bi imao Petak/subotu za sebe i svog nocnog havera Spahica, te Amira Spahica. Vrijeme ce pokazati i ovaj put gdje su bili i sta su radili. Jel to ovaj put bio Montpelier, il Dubrovnik il Mostar.
2. Ibisevic nije igrao 15tak dana, bio je na odmoru u USA. Dosao na okupljanje u subotu.
3. Miske je "kao" povrijedjen, dolazi tek u utorak, kao ide na terapije u Njemackoj, svima je jasno da je otisao kod familije koja inace nije sa njim u Rusiji. Dakle bice spreman za mec sigurno vec je sebi na ustrb reprezentacije uzeo ekstra vremena
Po meni najveci problem je lumpovanje Spahica i Dzeke za koje vec pola Bosne zna jer ih je vidjalo u raznim mjestima. Novinari jos uviejk o ovome sute, al samo je pitanje vremena kada ce ovo izaci na vidjelo, mozda vec poslije eventualnnog neuspjeha repke u predstojecem dvomecu.
Nebi da prejudicram, jedan lik mi je rekao da su vidno mahmurni jucer stigli na pripreme.
Nek nam je bog na pomoci, ne dajemo maksimum, stvari bi mogle biti puno idealnije.

Nasi kad ko stigne,bas tako.
Razlog sto vecini igraca je tek sinoc se zavrsila sezona.
i kod Rumuna par igraca su tek od ponedeljka spremni a ne od onog utorka kako navede.Sreca u nesreci im je da vise od pola igraju po Rumunskim klubovima i samo zato su tada zajedno.
Za Misimovica bezveze nagadjanje koje nije tacno.Tim Dinamo iz Moskve su jucer imali mec i ni na pamet im ne pada da igraca koji je relativno masno placen pusta na sijelo kod familije.Zena i djeca su mu odavno u Moskvi.nije ni to lose znati,zar ne.
Sto se tice ''lumpovanja''Spahe i Dzeke u dosta slucajeva nakon toga odigraju vrlo kvalitetan mec.
To lumpovanje im se nabijalo na nos dva dana prije genka Ili dvije noci prije Zenice protiv Belgije.A dobro znamo kako su odigrali.Amir Spahic(nocni haver) je igrao svoj mec svih 90 minuta za Slask ovaj vikend,a Emiru Spahicu je smrtni slucaj u porodici.Tako da je bezobrazno pricati o tome.
Ibisevic otkad zna za repku kad dobije malo odmora ode kod svojih roditelja.Sta bi trebao trcati ko budala po Tuzli svih tih 15 dana mozda.
Nije to preduciranje,vec zayebavanje.I trazenje problema bez problema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu