BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

velez_mostar
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la velez_mostar » 29 maj 2011, 21:55

Oni koji vole Papeka Francuza, ne vole drzavu, i reprezentaciju!
Sjetimo se samo zasto je on dosao ovdje, da podsjetim-zbog toga sto imamo dobru ekipu, pa bi mogao preko nje se prodati u neki klub, pa se sjetimo (za ovo ne treba posebna memorija) podrske Munibu Usanovicu :D..da ne nabrajam..tako da ovi likovi koji forsiraju da se podrska Supetu poistovjecuje sa podrskom repke ispadaju vise nego smijesni..upravo je suprotno!

Ja cu navijati za BiH, taman nas vodio i nedavno uhvaceni ratni zlocinac, ali njega necu nikada, i to je to-kratko jasno!

Safet Susic nema kvalitete da vodi nasu reprezentaciju, njegovo preuzimanje repke je plod nacionalnog kljuca, nedostatka para (pokradenih od strane Susicevog kolege), i nadasve nemogucnost Safeta da se utopi u bilo koji nizerazredni klub, jer ga ni takvi nisu primali poznavajuci njegovo trenersko znanje.

Tek kad na klupi budemo imali pravog strucnjaka, mozemo se nadati rezultatima vecim od remija protiv Albanije i barem bodu kuci protiv Francuske, da ne spominjem lobiranje kod velikog broja potencijalnih reprezentativaca, i postavljanjem igraca u prvi tim koji to stvarno zasluzuju (Begovic, Papac).

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 29 maj 2011, 22:04

Posto nam je tv1 kodirana,shupci ne daju jbg. zna li tko mozda da na satelitu nece mozda Rumuni prenositi uzivo i slobodno,na bilo kojem njihovom kanalu,na hotbirdu ili eutelu 16,nije vazno.Da nije mozda neko sta nacuo itd... :?[/quote]

pa satelitski program tv-1 nije kodiran, na thoru mislim !!! ja ga gledam svaki dan!!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 29 maj 2011, 22:08

Lagano uzet tri boda bez vecih problema ako budemo igrali ko u Zenici petardu im uvalit da nabijemo gol razliku... I aBd da u francuskoj bude borba za prvo mjesto pa da gledamo veliki spektakl ne da bude kao sa Spanijom u Zenici...

Treba vjerovati u Papeta i momke ipak su nam oni sve lijepo sto se u drzavi moze desiti !!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 maj 2011, 22:12

Vrebac je napisao/la:Posto nam je tv1 kodirana,shupci ne daju jbg. zna li tko mozda da na satelitu nece mozda Rumuni prenositi uzivo i slobodno,na bilo kojem njihovom kanalu,na hotbirdu ili eutelu 16,nije vazno.Da nije mozda neko sta nacuo itd... :?
pa satelitski program tv-1 nije kodiran, na thoru mislim !!! ja ga gledam svaki dan!!![/quote]

Uh,u mene okrenuto samo na eutel 16,zbog ostalih nasih kanala,a i total.tv je tamo iako sad i oni nesto koce.. :cry:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2011, 22:15

Vrebac je napisao/la:Posto nam je tv1 kodirana,shupci ne daju jbg. zna li tko mozda da na satelitu nece mozda Rumuni prenositi uzivo i slobodno,na bilo kojem njihovom kanalu,na hotbirdu ili eutelu 16,nije vazno.Da nije mozda neko sta nacuo itd... :?
pa satelitski program tv-1 nije kodiran, na thoru mislim !!! ja ga gledam svaki dan!!![/quote]
Na thoru? Imas li frekvencije i to?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 29 maj 2011, 22:21

Izvinjavam se nije na thoru (imam 6 satelita pa ni sam neznam), Rtv-Mostar EUTEL,W2,16E,12615 V 2800 to je kod mene TV1!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 maj 2011, 22:24

http://www.liveonsat.com

Evo ovdje imate sve utakmice na sateiltu, tj. sve frekvencije i tako to uz to ;)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 maj 2011, 22:24

Cartman je napisao/la:
pa satelitski program tv-1 nije kodiran, na thoru mislim !!! ja ga gledam svaki dan!!!
Na thoru? Imas li frekvencije i to?[/quote]

Ja ne znam da uopste postoji na thoru,stvarno nisam znao,znam samo za eeutel 16.Ako imas frenkvencije slobodno posalji care.Sad sam trazio na netu ali samo mi izbacuje eutel 16... :?
Evo sad procitah tvoj zadnji post,u pravu si za thor,zato ga nisam mogo naci...ali nema veze moram dekodirati i naci kljuceve za tv1...ako nista moram traziti na rumunskim kanalima...

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 29 maj 2011, 22:28

@sedra@ ja sam taj program jednom odkodiro kad je poceo sa radom i vise nikad nemam pojma dali oni to i zakljucavaju!! inace je program super!!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 maj 2011, 22:35

Vrebac je napisao/la:@sedra@ ja sam taj program jednom odkodiro kad je poceo sa radom i vise nikad nemam pojma dali oni to i zakljucavaju!! inace je program super!!
Pa kako si ga odkodiro care,u mene uje dream box ???? :?

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 29 maj 2011, 22:36

Ko sudi utakmicu?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 29 maj 2011, 22:43

Elmar je napisao/la:Ko sudi utakmicu?
elmare care nije jos poznat sudija.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 29 maj 2011, 23:00

Arnelinho je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se igra ova utakmica?
3.5.2011, početak ne znam kad je, poslije 8 :?
Auuu, ja sam to propustio xD
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 29 maj 2011, 23:05

ko da gledam da ce nam odrediti nekog grka da nas rumuni mogu kasapit :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 23:10

Chelsea_CBH je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se igra ova utakmica?
3.5.2011, početak ne znam kad je, poslije 8 :?
Auuu, ja sam to propustio xD
xaxaxaxa...pardon šesti, ne peti :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 29 maj 2011, 23:14

sedra je napisao/la:
Vrebac je napisao/la:@sedra@ ja sam taj program jednom odkodiro kad je poceo sa radom i vise nikad nemam pojma dali oni to i zakljucavaju!! inace je program super!!
Pa kako si ga odkodiro care,u mene uje dream box ???? :?
fino unioo codove za dreambox i radi perfektno

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 29 maj 2011, 23:16

kinder_jaje je napisao/la:ko da gledam da ce nam odrediti nekog grka da nas rumuni mogu kasapit :D
Imam i ja osjecaj da ce bit neki rus,grk,kipranin...tako nesto.Vazda kad igramo protiv istocnjaka istocnjak nam i sudi :twisted:
RIP SALE VILENJAK

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 29 maj 2011, 23:18

RKO je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:ko da gledam da ce nam odrediti nekog grka da nas rumuni mogu kasapit :D
Imam i ja osjecaj da ce bit neki rus,grk,kipranin...tako nesto.Vazda kad igramo protiv istocnjaka istocnjak nam i sudi :twisted:
I ja tako mislim
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 29 maj 2011, 23:23

ehh da hoće biti ko u Genku ko protiv Belgije :roll:
Kada bi uzeli ovdje 1 bod ja bi bio zadovoljan .. onda nam dolazi Albania, nju će mo oprat 3-0 ...Pa idemo bjelorusiji, i tu bod uzeti .. pa nam dolazi bjelorusija na nas teren, tu ih dobiti .. pa onda nam ponovo dolazi loxemburg njih jedno 7-0 dobit ko estoniju :D popravit gol razliku .. i onda idemo u francusku, to će biti derby, i tu bod uzmemo .. znaci iz ovih 6 utakmica izvuči nekako tih 9 bodova ... hmm dobro bi to bilo :roll:
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 29 maj 2011, 23:33

patinho7 je napisao/la:ehh da hoće biti ko u Genku ko protiv Belgije :roll:
Kada bi uzeli ovdje 1 bod ja bi bio zadovoljan .. onda nam dolazi Albania, nju će mo oprat 3-0 ...Pa idemo bjelorusiji, i tu bod uzeti .. pa nam dolazi bjelorusija na nas teren, tu ih dobiti .. pa onda nam ponovo dolazi loxemburg njih jedno 7-0 dobit ko estoniju :D popravit gol razliku .. i onda idemo u francusku, to će biti derby, i tu bod uzmemo .. znaci iz ovih 6 utakmica izvuči nekako tih 9 bodova ... hmm dobro bi to bilo :roll:
Jbt matematiku :lol: :lol: Valjda 12 bodova po toj tvojoj racunici a ne 9....s tih 9 bi mogli lako ispasti i iz baraza
RIP SALE VILENJAK

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.