Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ima care i u tome istine. Sad svi od njih zahtjevaju previse novca u svi su igraci precjenjeni. Mislim da Xabi Alonso i Benzema zajedno ne vrijede 32 miliona, a ovako bi ih morali platiti oko 80 miliona, kad bi im udovoljili u svemu sto traze.
kako nije realna Benzema otprilike i kosta oko 40mil.eura...mi im dajemo 32 i Huntera koji po meni i ne kosta vise od 10-ak miliona...BrnJeeH je napisao/la:hoces odgovor?JameS je napisao/la:aj dosta politikeReal Madrid poslao ponudu za Benzemu u iznosu od 32mil.eura i Huntelara...sad se ceka odgovor Lyona nadam se da ce biti pozitivan
"Ponuda Real Madrida nije Realna"
eto sta su odgovorili
btw-BrnJeeH znam da ti Huntera jako volis ali pomiri se s cinjenicom da on jednostavno mora otici iz Reala to je jasno ko dan,a ovo nam je jedinstevna prilika da ga se rijesimo
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Pa njima nije realna kad znaju da od pereza mogu izvuci jos 
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 47647.aspx
ne,njima je jasno ko dan da nakon Ronalda i Kake Real vise nije voljan isplatiti nekome astronomsku cijenu...a ova ponuda je veoma primamljiva i mislim da bi trebali pristatu na njuBrnJeeH je napisao/la:Pa njima nije realna kad znaju da od pereza mogu izvuci jos
Real je vec uspio prodati preko 2000 dresova sa Kakinim imenom ali bez broja jer jos uvjek se nije odlucio za koji broj ce se opredijeliti
Da se razumijemo Huntelaar je veoma dobar napadac i mislim da se ne bi trebali tako olako rjesavati kvalitenih igraca ma koliko god se cinilo da ih imamo mozda i previse. Dugo je prvenstvo, pa Liga prvaka, pa kup Spanije, a napadaca nikad dosta i zna se da su oni puno vise izlozeni ostrim startovima nego ostali igraci, a samim time vise bivaju povrijedjeni. Huntelaar ako ostane ce sigurno dobijati puno prilika da igra bez obzira doveo li Real jos nekog napadaca ili ne.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ma kakav crni Huntelar,ako uspjemo sa ovom razmjenom Benzema-Huntelar opet cemo imati 4 napadaca sto je ja mislim dovoljnoHarrison je napisao/la:Da se razumijemo Huntelaar je veoma dobar napadac i mislim da se ne bi trebali tako olako rjesavati kvalitenih igraca ma koliko god se cinilo da ih imamo mozda i previse. Dugo je prvenstvo, pa Liga prvaka, pa kup Spanije, a napadaca nikad dosta i zna se da su oni puno vise izlozeni ostrim startovima nego ostali igraci, a samim time vise bivaju povrijedjeni. Huntelaar ako ostane ce sigurno dobijati puno prilika da igra bez obzira doveo li Real jos nekog napadaca ili ne.
-
alessandrodelpiero
- Kontakt:
JameS je napisao/la:ma kakav crni Huntelar,ako uspjemo sa ovom razmjenom Benzema-Huntelar opet cemo imati 4 napadaca sto je ja mislim dovoljnoHarrison je napisao/la:Da se razumijemo Huntelaar je veoma dobar napadac i mislim da se ne bi trebali tako olako rjesavati kvalitenih igraca ma koliko god se cinilo da ih imamo mozda i previse. Dugo je prvenstvo, pa Liga prvaka, pa kup Spanije, a napadaca nikad dosta i zna se da su oni puno vise izlozeni ostrim startovima nego ostali igraci, a samim time vise bivaju povrijedjeni. Huntelaar ako ostane ce sigurno dobijati puno prilika da igra bez obzira doveo li Real jos nekog napadaca ili ne.
james kakvo je tvoje misljenje o robbenu treba otici ili ostati bez obzir dosao ko jos ili ne u real?
u svakom slucaju covjek treba da ostane...bio je nas najbolji igrac prosle sezone jest da je malo u frci sa povredama ali u zadnje vrjeme i one ga izbjegavaju tako da bi mi se najvise svidjelo da on ostane...nadam se da ce to ovi iz Reala svatiti da on moze puno da da svojim igrama na terenu,covjek je vrlo slican igrac Mesiu samo da ga te povrede zaobidju i mislim da cak moze i u top 10 igraca na svjetualessandrodelpiero je napisao/la:JameS je napisao/la:ma kakav crni Huntelar,ako uspjemo sa ovom razmjenom Benzema-Huntelar opet cemo imati 4 napadaca sto je ja mislim dovoljnoHarrison je napisao/la:Da se razumijemo Huntelaar je veoma dobar napadac i mislim da se ne bi trebali tako olako rjesavati kvalitenih igraca ma koliko god se cinilo da ih imamo mozda i previse. Dugo je prvenstvo, pa Liga prvaka, pa kup Spanije, a napadaca nikad dosta i zna se da su oni puno vise izlozeni ostrim startovima nego ostali igraci, a samim time vise bivaju povrijedjeni. Huntelaar ako ostane ce sigurno dobijati puno prilika da igra bez obzira doveo li Real jos nekog napadaca ili ne.
james kakvo je tvoje misljenje o robbenu treba otici ili ostati bez obzir dosao ko jos ili ne u real?
I ja da se slozim Jamsom
Robben je sigurno prosle sezone bio najbolji,inace je prejak samo ima previse problema sa ozlijedama,malo je sebican ali kad krene u prodor tesko mu ko moze loptu uzeti...i mislim da treba da ostane (iako bi ja vodlio da ode ko navijac Barce naravno jer vam je po meni mozda i najbolji igrac) na jednoj strani Robben na jednoj Ronaldo prejaka krila,samo predstavlja mali problem sto i Ronaldo i Robben kad kreno da driblaju ne pomisljaju nikome da daju loptu nego idu do kraja pa sad ako uspije uspije,ako izgube izgube...ako budu malo vise radili za kolektiv to bi stvarno prejako mogli biti 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
eh sad je na treneru kako ce im izbiti tu sebicnost iz glave i pokusati ih okrenuti kolektivu...da je Mourinho dosao na klupu Reala za kolektiv se ne bi brinuo,ali sa ovim Pelegrinijem sve se bojim da ce Realu trebati vise od jedne lopte na terenumiky_hz je napisao/la:I ja da se slozim JamsomRobben je sigurno prosle sezone bio najbolji,inace je prejak samo ima previse problema sa ozlijedama,malo je sebican ali kad krene u prodor tesko mu ko moze loptu uzeti...i mislim da treba da ostane (iako bi ja vodlio da ode ko navijac Barce naravno jer vam je po meni mozda i najbolji igrac) na jednoj strani Robben na jednoj Ronaldo prejaka krila,samo predstavlja mali problem sto i Ronaldo i Robben kad kreno da driblaju ne pomisljaju nikome da daju loptu nego idu do kraja pa sad ako uspije uspije,ako izgube izgube...ako budu malo vise radili za kolektiv to bi stvarno prejako mogli biti
Kaka docekan kao kralj..veceras u 20:30 predstavljanje
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 48641.aspx
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 48641.aspx
Kaki dres sa brojem 8
mislio sam da ce biti 5 ili 18 kako se pisalo al eto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
znači broj 8, haj nek je i to gotovo,....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID
pitam se sta ce biti 6. jula....
Ejs sto seres 40.000 ja gledo predstavljanjeBrnJeeH je napisao/la:Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID
Da nebude da lupam evo i text sam nasao....
Jedno od velikih ovoljetnih pojačanja Reala Brazilac Kaka je večeras pred više od 20.000 ljudi predstavljen navijačima kao novi igrač tog kluba na Santiago Bernabeu stadionu. Navijačima su Kaku predstavili predsjednik kluba Florentino Perez, te legendarni Alfredo Di Stefano.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jun 2009, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
kladim se da ce duplo manje ljudi doc na ronaldovo okupljanje...ronaldo je ufuran i niko ga nevoli a uz to kaka' je za klasu bolji i kompletniji i vise doprinosi timu-BrnJeeH je napisao/la:Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID
eh gdje si to nasao da mi je znati...na svim ostalim portalima pise 40.000 hiljadamiky_hz je napisao/la:Ejs sto seres 40.000 ja gledo predstavljanjeBrnJeeH je napisao/la:Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID
pitam se sta ce biti 6. jula....na Ronaldovom su najavili 25 hiljada ,tako da je ovdje sigurno manje bilo
Jedno od velikih ovoljetnih pojačanja Reala Brazilac Kaka je večeras pred više od 20.000 ljudi predstavljen navijačima kao novi igrač tog kluba na Santiago Bernabeu stadionu. Navijačima su Kaku predstavili predsjednik kluba Florentino Perez, te legendarni Alfredo Di Stefano.
Kojim portalima de mi link,ja ni na jednom nisam nasao da pise tako,uopstalom gledao sam i ja prenos,jbt ko da neznam koja je masa 40.hiljadaJameS je napisao/la:eh gdje si to nasao da mi je znati...na svim ostalim portalima pise 40.000 hiljadamiky_hz je napisao/la:Ejs sto seres 40.000 ja gledo predstavljanjeBrnJeeH je napisao/la:Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID
pitam se sta ce biti 6. jula....na Ronaldovom su najavili 25 hiljada ,tako da je ovdje sigurno manje bilo
- adnan_nanda
- Kontakt:
mozda je kod njeg u EurimaJameS je napisao/la:eh gdje si to nasao da mi je znati...na svim ostalim portalima pise 40.000 hiljadamiky_hz je napisao/la:Ejs sto seres 40.000 ja gledo predstavljanjeBrnJeeH je napisao/la:Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.