Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

BrnJeeH
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la BrnJeeH » 29 jun 2009, 15:42

Ima care i u tome istine. Sad svi od njih zahtjevaju previse novca u svi su igraci precjenjeni. Mislim da Xabi Alonso i Benzema zajedno ne vrijede 32 miliona, a ovako bi ih morali platiti oko 80 miliona, kad bi im udovoljili u svemu sto traze.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jun 2009, 16:07

BrnJeeH je napisao/la:
JameS je napisao/la:aj dosta politike :mrgreen: Real Madrid poslao ponudu za Benzemu u iznosu od 32mil.eura i Huntelara...sad se ceka odgovor Lyona nadam se da ce biti pozitivan :mrgreen:
hoces odgovor?

"Ponuda Real Madrida nije Realna"

eto sta su odgovorili
kako nije realna Benzema otprilike i kosta oko 40mil.eura...mi im dajemo 32 i Huntera koji po meni i ne kosta vise od 10-ak miliona...

btw-BrnJeeH znam da ti Huntera jako volis ali pomiri se s cinjenicom da on jednostavno mora otici iz Reala to je jasno ko dan,a ovo nam je jedinstevna prilika da ga se rijesimo :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 29 jun 2009, 19:39

Pa njima nije realna kad znaju da od pereza mogu izvuci jos :D

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 47647.aspx

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jun 2009, 20:52

BrnJeeH je napisao/la:Pa njima nije realna kad znaju da od pereza mogu izvuci jos :D

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 47647.aspx
ne,njima je jasno ko dan da nakon Ronalda i Kake Real vise nije voljan isplatiti nekome astronomsku cijenu...a ova ponuda je veoma primamljiva i mislim da bi trebali pristatu na nju :mrgreen:

Real je vec uspio prodati preko 2000 dresova sa Kakinim imenom ali bez broja jer jos uvjek se nije odlucio za koji broj ce se opredijeliti :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 jun 2009, 01:00

Da se razumijemo Huntelaar je veoma dobar napadac i mislim da se ne bi trebali tako olako rjesavati kvalitenih igraca ma koliko god se cinilo da ih imamo mozda i previse. Dugo je prvenstvo, pa Liga prvaka, pa kup Spanije, a napadaca nikad dosta i zna se da su oni puno vise izlozeni ostrim startovima nego ostali igraci, a samim time vise bivaju povrijedjeni. Huntelaar ako ostane ce sigurno dobijati puno prilika da igra bez obzira doveo li Real jos nekog napadaca ili ne.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jun 2009, 13:48

Harrison je napisao/la:Da se razumijemo Huntelaar je veoma dobar napadac i mislim da se ne bi trebali tako olako rjesavati kvalitenih igraca ma koliko god se cinilo da ih imamo mozda i previse. Dugo je prvenstvo, pa Liga prvaka, pa kup Spanije, a napadaca nikad dosta i zna se da su oni puno vise izlozeni ostrim startovima nego ostali igraci, a samim time vise bivaju povrijedjeni. Huntelaar ako ostane ce sigurno dobijati puno prilika da igra bez obzira doveo li Real jos nekog napadaca ili ne.
ma kakav crni Huntelar,ako uspjemo sa ovom razmjenom Benzema-Huntelar opet cemo imati 4 napadaca sto je ja mislim dovoljno :)

alessandrodelpiero
Kontakt:

Post Postao/la alessandrodelpiero » 30 jun 2009, 14:00

JameS je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Da se razumijemo Huntelaar je veoma dobar napadac i mislim da se ne bi trebali tako olako rjesavati kvalitenih igraca ma koliko god se cinilo da ih imamo mozda i previse. Dugo je prvenstvo, pa Liga prvaka, pa kup Spanije, a napadaca nikad dosta i zna se da su oni puno vise izlozeni ostrim startovima nego ostali igraci, a samim time vise bivaju povrijedjeni. Huntelaar ako ostane ce sigurno dobijati puno prilika da igra bez obzira doveo li Real jos nekog napadaca ili ne.
ma kakav crni Huntelar,ako uspjemo sa ovom razmjenom Benzema-Huntelar opet cemo imati 4 napadaca sto je ja mislim dovoljno :)

james kakvo je tvoje misljenje o robbenu treba otici ili ostati bez obzir dosao ko jos ili ne u real?

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jun 2009, 14:07

alessandrodelpiero je napisao/la:
JameS je napisao/la:

james kakvo je tvoje misljenje o robbenu treba otici ili ostati bez obzir dosao ko jos ili ne u real?
u svakom slucaju covjek treba da ostane...bio je nas najbolji igrac prosle sezone jest da je malo u frci sa povredama ali u zadnje vrjeme i one ga izbjegavaju tako da bi mi se najvise svidjelo da on ostane...nadam se da ce to ovi iz Reala svatiti da on moze puno da da svojim igrama na terenu,covjek je vrlo slican igrac Mesiu samo da ga te povrede zaobidju i mislim da cak moze i u top 10 igraca na svjetu ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2009, 14:11

I ja da se slozim Jamsom :mrgreen: Robben je sigurno prosle sezone bio najbolji,inace je prejak samo ima previse problema sa ozlijedama,malo je sebican ali kad krene u prodor tesko mu ko moze loptu uzeti...i mislim da treba da ostane (iako bi ja vodlio da ode ko navijac Barce naravno jer vam je po meni mozda i najbolji igrac) na jednoj strani Robben na jednoj Ronaldo prejaka krila,samo predstavlja mali problem sto i Ronaldo i Robben kad kreno da driblaju ne pomisljaju nikome da daju loptu nego idu do kraja pa sad ako uspije uspije,ako izgube izgube...ako budu malo vise radili za kolektiv to bi stvarno prejako mogli biti ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jun 2009, 14:18

miky_hz je napisao/la:I ja da se slozim Jamsom :mrgreen: Robben je sigurno prosle sezone bio najbolji,inace je prejak samo ima previse problema sa ozlijedama,malo je sebican ali kad krene u prodor tesko mu ko moze loptu uzeti...i mislim da treba da ostane (iako bi ja vodlio da ode ko navijac Barce naravno jer vam je po meni mozda i najbolji igrac) na jednoj strani Robben na jednoj Ronaldo prejaka krila,samo predstavlja mali problem sto i Ronaldo i Robben kad kreno da driblaju ne pomisljaju nikome da daju loptu nego idu do kraja pa sad ako uspije uspije,ako izgube izgube...ako budu malo vise radili za kolektiv to bi stvarno prejako mogli biti ;)
eh sad je na treneru kako ce im izbiti tu sebicnost iz glave i pokusati ih okrenuti kolektivu...da je Mourinho dosao na klupu Reala za kolektiv se ne bi brinuo,ali sa ovim Pelegrinijem sve se bojim da ce Realu trebati vise od jedne lopte na terenu ;)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 jun 2009, 17:44

Kaka docekan kao kralj..veceras u 20:30 predstavljanje

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 48641.aspx

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2009, 20:56

Kaki dres sa brojem 8 ;) mislio sam da ce biti 5 ili 18 kako se pisalo al eto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 jun 2009, 21:45

znači broj 8, haj nek je i to gotovo,....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 jun 2009, 22:06

Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID

pitam se sta ce biti 6. jula....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2009, 22:29

BrnJeeH je napisao/la:Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID

Ejs sto seres 40.000 ja gledo predstavljanje :roll: na Ronaldovom su najavili 25 hiljada ,tako da je ovdje sigurno manje bilo ;)

Da nebude da lupam evo i text sam nasao....

Jedno od velikih ovoljetnih pojačanja Reala Brazilac Kaka je večeras pred više od 20.000 ljudi predstavljen navijačima kao novi igrač tog kluba na Santiago Bernabeu stadionu. Navijačima su Kaku predstavili predsjednik kluba Florentino Perez, te legendarni Alfredo Di Stefano.
;)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jun 2009, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 jun 2009, 22:30

BrnJeeH je napisao/la:Ovo je bilo za plakati. 40.000 navijaca slusa kaku kako govori Hala Madrid i onda svi u glas... HALA MADRIIIID

kladim se da ce duplo manje ljudi doc na ronaldovo okupljanje...ronaldo je ufuran i niko ga nevoli a uz to kaka' je za klasu bolji i kompletniji i vise doprinosi timu-

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 jun 2009, 22:50

miky_hz je napisao/la:

Ejs sto seres 40.000 ja gledo predstavljanje :roll: na Ronaldovom su najavili 25 hiljada ,tako da je ovdje sigurno manje bilo ;)

Jedno od velikih ovoljetnih pojačanja Reala Brazilac Kaka je večeras pred više od 20.000 ljudi predstavljen navijačima kao novi igrač tog kluba na Santiago Bernabeu stadionu. Navijačima su Kaku predstavili predsjednik kluba Florentino Perez, te legendarni Alfredo Di Stefano.
;)
eh gdje si to nasao da mi je znati...na svim ostalim portalima pise 40.000 hiljada :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2009, 22:53

JameS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

;)
eh gdje si to nasao da mi je znati...na svim ostalim portalima pise 40.000 hiljada :mrgreen:
Kojim portalima de mi link,ja ni na jednom nisam nasao da pise tako,uopstalom gledao sam i ja prenos,jbt ko da neznam koja je masa 40.hiljada :roll:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 30 jun 2009, 22:53

JameS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

;)
mozda je kod njeg u Eurima :mrgreen: :mrgreen:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.