dobra igra sipak, svaka igrica na trileru valja, lose optimizovana, oni na najboljim masinama imaju 30 fps, pomalo podsjeca na BulletstormPonos Torina je napisao/la:[youtube][/youtube]
dobra igra
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Games All About
-
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ko mi nadje prva 3-4 PES-a koja su napravljena casticu ga 

Prvi PES-ovi su se zvali ISS Pro evolution i mislim da su bili samo za PS1Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko mi nadje prva 3-4 PES-a koja su napravljena casticu ga

..ima li neko link za download fm 2010 ?! ..treba mi jaranu 

http://www.torlock.com/torrent/461281/f ... nager.htmlmuhovic je napisao/la:..ima li neko link za download fm 2010 ?! ..treba mi jaranu
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
..hvala cema punoĆeMa je napisao/la:http://www.torlock.com/torrent/461281/f ... nager.htmlmuhovic je napisao/la:..ima li neko link za download fm 2010 ?! ..treba mi jaranu

P.S. ..avatar ti grmi

no problemmuhovic je napisao/la:..hvala cema punoĆeMa je napisao/la:http://www.torlock.com/torrent/461281/f ... nager.htmlmuhovic je napisao/la:..ima li neko link za download fm 2010 ?! ..treba mi jaranu
P.S. ..avatar ti grmi

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Izasao danas Colin McRae Dirt 3 za PC, javim vam utiske 

alacious je napisao/la:Da li mi neko moze dati link za download PES 6,ali da doje u IMAGE OBLIKU(po mogucnosti iz jednog dijela)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Video je fokusiran na Impact Engine koji će, prema EA-u, pored osjećaja za igru najviše promijeniti dvoboje i fiziku lopte. Novi engine tačno proračuna mjesto, na kojem će se sudariti tijela igrača i tako zaustavlja nestanak ruku i nogu u igrača. Takođe FIFA 12 pamti, na kojem dijelu tijela je neki igrač već prije zadobio udarac prema čemu u daljnjem igranju može nastati povreda na tom mjestu. I u nekim slučajevima povreda može nastati i kod igrača koji je prouzrokovao prekršaj što dodatno doprinosi realnosti novom engine-u.
uf, e ovo ce biti fudbal
samo se nadam da ce biti opcija da se iskljuce injuries k´o u pes-u 
Video je fokusiran na Impact Engine koji će, prema EA-u, pored osjećaja za igru najviše promijeniti dvoboje i fiziku lopte. Novi engine tačno proračuna mjesto, na kojem će se sudariti tijela igrača i tako zaustavlja nestanak ruku i nogu u igrača. Takođe FIFA 12 pamti, na kojem dijelu tijela je neki igrač već prije zadobio udarac prema čemu u daljnjem igranju može nastati povreda na tom mjestu. I u nekim slučajevima povreda može nastati i kod igrača koji je prouzrokovao prekršaj što dodatno doprinosi realnosti novom engine-u.
uf, e ovo ce biti fudbal

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Šta i ja džabe gledam kad znam da mi vjerovatno neće moći ako nešto ne nadopunim..... 

Prema ovom videu mogu reci da ce PES 2012 razvaliti fifu. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
rece hardcore fan PES-aBilal je napisao/la:Prema ovom videu mogu reci da ce PES 2012 razvaliti fifu.
ako ti moze 11 moci ce ti 12, samo ce enegine taj biti promjenjen, radi proracunavanja mjesta udarca, fizike, itd ....
ne ocekujem bolju grafiku od FIFA 11, samo ce je malo mozda upegladi, al nista strasno
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma šteka.....
Pa da, al procitaj ponovo sta sam reko.QUARESMA 18<<< je napisao/la:rece hardcore fan PES-aBilal je napisao/la:Prema ovom videu mogu reci da ce PES 2012 razvaliti fifu.

Gledao sam i snimke novog PES-a i zato kazem da ce ih PES razvaliti, ponovo.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nisu ih razvalili od FIFA 08, a kako su sad krenuli i od FIFA 12 ce ih razvaljivati i na PC-uBilal je napisao/la:Pa da, al procitaj ponovo sta sam reko.QUARESMA 18<<< je napisao/la:rece hardcore fan PES-aBilal je napisao/la:Prema ovom videu mogu reci da ce PES 2012 razvaliti fifu.![]()
Gledao sam i snimke novog PES-a i zato kazem da ce ih PES razvaliti, ponovo.A kad ih i nisu razvalili.

cheers
Cuj i na PC-u.QUARESMA 18<<< je napisao/la: nisu ih razvalili od FIFA 08, a kako su sad krenuli i od FIFA 12 ce ih razvaljivati i na PC-u![]()
cheers

A u koju god igraonu udjes, uopste nemaju Fifu, dok se PES i nevadi iz konzola.

Ja neznam u kojem ti svijetu zivis. Ako ti kuci na konzoli igras Fifu, neznaci da je bolja od PES-a.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Bilal je napisao/la:Cuj i na PC-u.QUARESMA 18<<< je napisao/la: nisu ih razvalili od FIFA 08, a kako su sad krenuli i od FIFA 12 ce ih razvaljivati i na PC-u![]()
cheers![]()
A u koju god igraonu udjes, uopste nemaju Fifu, dok se PES i nevadi iz konzola.![]()
Ja neznam u kojem ti svijetu zivis. Ako ti kuci na konzoli igras Fifu, neznaci da je bolja od PES-a.![]()
a yebiga, , pa PES ti je isti i za pC i za konzole, a FIFA nije, uglv sta se imam raspravljati sa tobom koja je igrica bolja, dovoljno pokazuje prodaja FIFA-e za razliku od PESa
da si ti meni ziv i zdrav
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zna li ko kakvu igricu gdje se može voziti autobus? Ono nešto kao što imaju neki kamioni (18 Wheel of...). Ili ne moraju biti samo autobusi, samo da se bus može voziti ali i sa onom kamerom iznutra
?

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
imas onih simulatora (kamioni, busevi, traktori, bageri, vozovi...)Thunderstruck je napisao/la:Zna li ko kakvu igricu gdje se može voziti autobus? Ono nešto kao što imaju neki kamioni (18 Wheel of...). Ili ne moraju biti samo autobusi, samo da se bus može voziti ali i sa onom kamerom iznutra?
recimo ja igram ovaj Euro truck simulator

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.