PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
znam da sam vec jednom pitao, al nisam od vas (saveza
) dobio odgovor, moze li meni i naredne sezone ostati Schalke? 
- Goalgetter
- Kontakt:
NemozeFunjai je napisao/la:znam da sam vec jednom pitao, al nisam od vas (saveza) dobio odgovor, moze li meni i naredne sezone ostati Schalke?
Bice opet draft, i svima ce biti dodjeljeni timovi
Ne znam tek ćemo vidjeti za sistem naredne sezone takmičenje, nije još ništa sigurno, naravno i vi ćete imati šansu da date svoj prijedlog pa ćemo vidjetiFunjai je napisao/la:znam da sam vec jednom pitao, al nisam od vas (saveza) dobio odgovor, moze li meni i naredne sezone ostati Schalke?
Jedno je 90% sigurno da će biti dvije lige, ali sad će biti prva i druga liga
Prvu bi činili oni koji su bili u proteklim sezonima redovni, a drugu oni koji su bili manje redovni i ovi novi
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
hvala na brzim odgovorima 
- schweinsteiger
- Kontakt:
hocemo jednu na brzaka?Funjai je napisao/la:hvala na brzim odgovorima
*nista to,nisam vidio da je server pao xD
#miasanmia
Danas se hrabri Celtic suprostavio i mocnom Marseju, dobar si robe, opasna krila imas, al ti golman nista odbranio danas nijerobovi88 je napisao/la:praviAnderson8 je napisao/la:Eh konacno kod kuce.... hoce li neko jednu brzinsku? il dvije
Nego za sljedecu sezonu, ima ona stranica na kojoj ti ona sama odredjuje random timove, ti upises korisnike sa jedne i timove sa druge strane, kliknes random i izbaci ti. Tako trebaju i ovdje nadlezni odradit draft, i onda print screen i lagano na forum, da ne bude ljutnje
Glory Glory Man United!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ima li kakve sanse da se meni ne podijele poeni sa 2,jer tako bih imao realne sanse da udjem u PO 
I da li je ovo slucajno ili namjerno nema timova kao sto su Real,Bayern,Manchester,Milan...?
I da li je ovo slucajno ili namjerno nema timova kao sto su Real,Bayern,Manchester,Milan...?
#miasanmia
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kad sam ja i jos 2 lika osnivali ovu ligu nismo uzimali te timoveschweinsteiger je napisao/la:Ima li kakve sanse da se meni ne podijele poeni sa 2,jer tako bih imao realne sanse da udjem u PO
Hvala za prijedlog, odlična je. Ali ga predloži kad budemo pravili sistem za narednu sezonu, jer je sad rano za prijedlogeAnderson8 je napisao/la:Nego za sljedecu sezonu, ima ona stranica na kojoj ti ona sama odredjuje random timove, ti upises korisnike sa jedne i timove sa druge strane, kliknes random i izbaci ti. Tako trebaju i ovdje nadlezni odradit draft, i onda print screen i lagano na forum, da ne bude ljutnje
Za sviju su pravila ista tako i za tebe, poeni su ti polovljeni, kao i svim drugim novim igračima, to je rađeno od polusezona na ovamo, jer je većina tako glasala!schweinsteiger je napisao/la:Ima li kakve sanse da se meni ne podijele poeni sa 2,jer tako bih imao realne sanse da udjem u PO
Za ove jače klubove, takodjer je dogovoreno, da se igra slabijim klubovima, kako bi bilo što realnije!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- majestic24
- Kontakt:
ima li ko bolji soccera???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Poslat cu ti ja na msn stranicu kad bude vrijeme, tako sam i ja organizovao ligu na FID
Glory Glory Man United!
- majestic24
- Kontakt:
opet neradi server...a bem mu mater
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Vidi što su poletili sa prijedlozima nije još ni počelo ono glavno
RiNo javi mi se kad dođeš valjda će server proradit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a što će tema na Lock, pa mozemo mi dok ne bude lige igrat prijateljske kad nam je dosadno
Nemamo se gdje drugo dogovarat
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
O cemo ti to ?Ako mislin ono sto je juventus reko on je mislio na PES6 SS.BA liga sezona 2. - PRIJAVE NOVI IGRAČrobovi88 je napisao/la:a što će tema na Lock, pa mozemo mi dok ne bude lige igrat prijateljske kad nam je dosadno![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro jutrorobovi88 je napisao/la:a što će tema na Lock, pa mozemo mi dok ne bude lige igrat prijateljske kad nam je dosadno![]()
ahhaaaaa ja konto ova temaDAVID VILLA 7' je napisao/la:O cemo ti to ?Ako mislin ono sto je juventus reko on je mislio na PES6 SS.BA liga sezona 2. - PRIJAVE NOVI IGRAČrobovi88 je napisao/la:a što će tema na Lock, pa mozemo mi dok ne bude lige igrat prijateljske kad nam je dosadno![]()
Reko da ih odma udaram
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Ma tu sam druže haman čitav dan, valjda proradi do ponoći...LBJ MVP je napisao/la:Vidi što su poletili sa prijedlozima nije još ni počelo ono glavno![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Goalgetter
- Kontakt:
Unfortunelly the server is having problems, it will repair soon as posible.
Ps: Please don't ask when it will be repair, because we don't know.

Ps: Please don't ask when it will be repair, because we don't know.
Ma i ja,al ne radi server jbg.Valjda će proraditRiNo je napisao/la:Ma tu sam druže haman čitav dan, valjda proradi do ponoći...LBJ MVP je napisao/la:Vidi što su poletili sa prijedlozima nije još ni počelo ono glavno![]()
P.S.Zna li ko što uvijek nedjeljom pada
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.