Virtu4l je napisao/la:Hoću i ja da igram, kako da nadjem vašu sobu?
Ne vjerujem da ima sada iko sa foruma da igra.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Virtu4l je napisao/la:Hoću i ja da igram, kako da nadjem vašu sobu?
e vidi ga, nije mu bilo mrsko trazit post @volimliverpoola...samo da mene iznervira.reds je napisao/la:ILoveLFC je napisao/la:I ja imam prijedlog, posto je reds najlosija karika u ovoj ligi ... da mu se pobjeda racuna 2 boda, remi 1, a poraz -3 boda.Jedini "okrunjeni" prvak haxballa na forumu !VolimLiverpool je napisao/la:Reds je pobjedom od 4:3 postao pobjednik ovog natjecanja.
Čestitke!
Ustvari bilo mi je zadovljstvo prisjetiti se starih dana kad sam har'o...ILoveLFC je napisao/la:e vidi ga, nije mu bilo mrsko trazit post @volimliverpoola...samo da mene iznervira.
jesil to ti HamoSajko5 je napisao/la:Šmuga usljed straha od Hame Dominatora se ne oprasta.
Pa tako sam i namjestio...Neuville je napisao/la:jesil to ti HamoSajko5 je napisao/la:Šmuga usljed straha od Hame Dominatora se ne oprasta.![]()
![]()
reds, sad sam gledao tamo za kup, izgleda da se 2 utakmice igraju...
2 sprat, treća vrata desnoVirtu4l je napisao/la:Hoću i ja da igram, kako da nadjem vašu sobu?
/avatar pa kucaj šta hoćešdomineysn je napisao/la:Kako da mi umjesto broja na dresu pišu slova ?
LOLUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ima i ono da klikneš F13 i promijeniš zastavu.....
HAHAAHAHAAHAHAH CIT HAHAHAAHHAAHMaestro^^ je napisao/la:sta je ovo , odigrah bezze sa nekoliko likova dobijam svaku , dolazi mi neki lik dade mu ja gol .. kaze lik imas cit..kakav je cit u ovoj igri ??.. a igru igram manje od pola sata
Ja sam cijeli dan tu tako da ako se ne javis do 10 sati ide sluzbeni rezultataleksandarhz je napisao/la:Molio bih tuborga da se javi da se dogovorimo kad cemo ovaj mec odigrati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.