Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Nisam dosao sa namjerom da provociram.Interesuje me da li vi imate kakve informacije gdje je to puklo na relaciji Ferguson Berbatov pa da tako covjek ispadne iz prvog plana u timu.Sad citam na BBC sport da je sinoc mislio da bi mu Owen mogao pomoci u nekoj odlucujucoj situaciji pa je njega stavio na klupu a i da su mu vise trebali veznjaci pa nije bilo mjesta za Berbatova.Ja ljudi sumnjam da su se oni nesto posvadjali e sad to je moje misljenje.I zelio bih od naredne sezone da ne bude vise uvreda na forumu na relaciji izmedju dvije teme.Bolje da imamo konstruktivan dijalog tome valjda forum i sluzi.Od vas ocekujem samo da ne pisete vise onu pogrdnu rijec koja pocinje sa slovom Š.Pozz i sretno....
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma da, to je bilo SAF-ovo obrazloženje, a šta je zaista u pitanju to vjerovatno samo on i Berba znaju.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ja se eto ipak nadam da je došao kraj igračima tipa Berbatov i Carrick koji se sporo oslobađaju lopte, bili smo prespori sinoć i zato je onaj njihov brzi presing davao rezultata, sa njima se mora puno brže igrati ako se hoće bilo šta napraviti... od "radnika" ostaviti Fletchera i Parka, a ubuduće nabavljati tehnički potkovane igrače koji se brzo oslobađaju lopte, eno vidjeli smo kako to izgleda kad Giggs i Rooney igraju kod izjednačujućeg gola, ali ne mogu njih dvojica sama, treba nam još takvih igrača... treba nam novi Scholes, a ne kvazischoles u liku Gibsona, i vjerujem da će SAF ubuduće žicati takve igrače...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
dobro je sve proslo, odrradili smo konkretno sezonu osvojili titulu sa realno slabijim igracima dosta doga se izdesavalo po nas jako pozitivno, onakvu Barsu nece niko pobjedit u narednih 3 4 godine, igraju najaci fudbal dostigli su svoj vrhunac al jbg, nemamo brzih igraca, sve uslo u godine, tako da se sada treba posvetit dovodjenju 4 5 igraca i gradit ekipu na javieru i ostalim mladim igracima, za nas je ovo uspjesna sezona, ada nismo imali nikakve sanse prije meca, do se i sinoc vidjelo nemoc SAF-a, nisam nezadovoljan doci ce inase vrijeme nekad sve u svemu dobro smo izgurali sezonu.....
PS: eto uhvatilo nas prokletstvo WENBLIJA u pm....
PS: eto uhvatilo nas prokletstvo WENBLIJA u pm....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mah mislim da mi ovom sezonom uopste nesmijemo biti nezadovoljni! Uzeli smo 19-tu titulu i na vrhu smo Engleske a igrali smo i finale Lige prvaka. Po meni je sezona odlicna, moglo je bolje naravno ali ja sam ionako pred pocetak sezone samo zacrtao EPL kao primarni cilj, ostalo ako se uzme dobro je ali bez EPL-a nebi mi znacilo puno. Idemo se sada pojacati a iduce sezone opet u lov na najvise plasmane, uz dobra pojacanja siguran sam da mozemo!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vi koji ocekujete od Uniteda da igra kao Barcelona nadam se da to necete nikad docekati
.
United redovno igra lijepo i to traje i traje ... I sada treba mijenjati pola tima zbog toga sto vezni red ne igra lijepo i precizno u sredini sa puno kratkih pasova i dodavanja .
Uvijek cu licno dati prednost nacinu igre kakav igraju Englezi . United tako igra i bas kao takve sam ih i zavolio
, upravo zbog igre po krilima i centarsutevima ,dijagonale sa jedne na drugu stranu , igre glavom i skok igre , dobrim igracima , navijacima i publikom ...

United redovno igra lijepo i to traje i traje ... I sada treba mijenjati pola tima zbog toga sto vezni red ne igra lijepo i precizno u sredini sa puno kratkih pasova i dodavanja .
Uvijek cu licno dati prednost nacinu igre kakav igraju Englezi . United tako igra i bas kao takve sam ih i zavolio

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Thunderstruck
- Kontakt:
To je todr.van nostrand je napisao/la:Vi koji ocekujete od Uniteda da igra kao Barcelona nadam se da to necete nikad docekati.
Uvijek cu licno dati prednost nacinu igre kakav igraju Englezi . United tako igra i bas kao takve sam ih i zavolio, upravo zbog igre po krilima i centarsutevima ,dijagonale sa jedne na drugu stranu , igre glavom i skok igre , dobrim igracima , navijacima i publikom ...

Evo Tottenham nam trazi Berbatova nazad, bar tako "pouzdani" Engleski mediji tvrde.
Bgmi prije finala CL rekao bih da nema sanse da ode ali sada su se stvari promijenile i mozda nas Bugarin
i napusti tokom prelaznog roka.

Bgmi prije finala CL rekao bih da nema sanse da ode ali sada su se stvari promijenile i mozda nas Bugarin

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Thunderstruck
- Kontakt:
Možda i bude nešto od toga ako u suprotnom smjeru krene Luka Modrić.Rooney88 je napisao/la:Evo Tottenham nam trazi Berbatova nazad, bar tako "pouzdani" Engleski mediji tvrde.![]()
Bgmi prije finala CL rekao bih da nema sanse da ode ali sada su se stvari promijenile i mozda nas Bugarini napusti tokom prelaznog roka.
Njima treba napadač, nama veznjak.
- majestic24
- Kontakt:
nama treba veznjak a ne curicaThunderstruck je napisao/la:Možda i bude nešto od toga ako u suprotnom smjeru krene Luka Modrić.Rooney88 je napisao/la:Evo Tottenham nam trazi Berbatova nazad, bar tako "pouzdani" Engleski mediji tvrde.![]()
Bgmi prije finala CL rekao bih da nema sanse da ode ali sada su se stvari promijenile i mozda nas Bugarini napusti tokom prelaznog roka.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
E pa bez igrača koji ne zna dodat lopte nećemo nikad ništa napravit, a kad odu Giggs i Scholes jedini čovjek koji zna dodati loptu biće Rooney... niko ne traži da počnemo igrati igru kratkih pasova, ali ako ne možemo napraviti pet dodavanja prije nego što nam dobra presing ekipa kao Barca otme istu onda slobodno možemo sanjati da ćemo ih nekad nadigrati...dr.van nostrand je napisao/la:Vi koji ocekujete od Uniteda da igra kao Barcelona nadam se da to necete nikad docekati.
Uvijek cu licno dati prednost nacinu igre kakav igraju Englezi . United tako igra i bas kao takve sam ih i zavolio, upravo zbog igre po krilima i centarsutevima ,dijagonale sa jedne na drugu stranu , igre glavom i skok igre , dobrim igracima , navijacima i publikom ...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Mislim da bi vama najbolje dosao Sneijder...jedan igrac koji bi proigravao Rooneya i Hernadeza... Scholes i Carrick su vise okrenuti prema odbrani nego napadu, tako da bi vam Sneijder legao ko budali samar.majestic24 je napisao/la:nama treba veznjak a ne curicaThunderstruck je napisao/la:Možda i bude nešto od toga ako u suprotnom smjeru krene Luka Modrić.Rooney88 je napisao/la:Evo Tottenham nam trazi Berbatova nazad, bar tako "pouzdani" Engleski mediji tvrde.![]()
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sneijder
. Ajaxov igrac
.
Slican profil igraca je i Eriksen iz Ajaxa . Ja vjerujem da bi on uspio i da bi bio odlican igrac u Unitedu .
ALi problem za mnoge je sto on "eto nije jos dokazan" kao sto nije ni dokazan Hernandez pa igra odlicno .
Odlican igrac za puno puno manje pare .

Slican profil igraca je i Eriksen iz Ajaxa . Ja vjerujem da bi on uspio i da bi bio odlican igrac u Unitedu .
ALi problem za mnoge je sto on "eto nije jos dokazan" kao sto nije ni dokazan Hernandez pa igra odlicno .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Kad bi doveli Sneijdera, mislim da bi morali promjenit citavu koncepciju igre. On ne moze igrat u trenutnoj formaciji Uniteda u ligi. Nema sanse. Jedino na krilu, a tu nije ni blizu svog nivoa. Jos ne mogu prezalit sto smo Sahina pustili Realu bez ikakve borbe. Nevjerovatno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Slatinash_7
- Kontakt:
Momka sam gledao u par utakmica tek mu je 18. godina a standardan u prvaku Holandije nije mala stvar.Ne mogu se sjetiti al mislim da sam ga spominjao nekada,sigurno da bi nam sada svjeza krv jako dobro dosla,pogledajte samo pojacanja od prosle sezone Chicharito i Smalling,sada kad bi nam dosao De Gea i Erriksen bilo bi fenomenalno.Evidentno je da nemamo para mi za neka pojacanja tipa Sneider al eto treba se tuci za Erriksena jer koliko sam ja vidio predobar je igrac,ima srce i ne boji se igrati.Ne libi se pucati sa 30 metara a pas igra mu je odlicna.Al ipak mislim da je to suplja prica i da ga SAF nece dovesti ma koliko ja to zeliodr.van nostrand je napisao/la:Sneijder. Ajaxov igrac
.
Treba pojacanje sad i u napadu Hulk ili Falcao su mi tu glavni izbor jer ode Berba to je ja mislim gotova stvar Owen ko Owen,Macheda i Diouf su slabi Welbeck je vise krilo
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- red devil88
- Kontakt:
U sredini terena bi nam dobro dosao i Vidal samo nez koliko je moguc taj transfer !
Glory Glory Man United !!! 

Čestitke Man. Utd. na postignutom ali sinoć nije moglo dalje jbg bolji su i imaju dominaciju i imati će je sledeći par godina ...
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Tako je, ovo je itekako uspjesna sezona. Da nam je neko na pocetku sezone ponudio 19-tu titulu umjesto Lige prvaka vjerujem da bi je jednoglasno odabrali tako da nema razloga nekom nezadovoljstvu. Pored toga ove sezone smo dobili par sjajnih mladica koji su pokazali da se na njih u buducnosti itekako mora racunati, tu prije svih mislim na Chicharita, Smallinga, Fabia i Rafaela koji ce uz ove momke na posudbama, pa i neke iz rezervi ciniti jaku bazu mladosti cije vrijeme tek dolazi.Rooney88 je napisao/la:Mah mislim da mi ovom sezonom uopste nesmijemo biti nezadovoljni! Uzeli smo 19-tu titulu i na vrhu smo Engleske a igrali smo i finale Lige prvaka. Po meni je sezona odlicna, moglo je bolje naravno ali ja sam ionako pred pocetak sezone samo zacrtao EPL kao primarni cilj, ostalo ako se uzme dobro je ali bez EPL-a nebi mi znacilo puno. Idemo se sada pojacati a iduce sezone opet u lov na najvise plasmane, uz dobra pojacanja siguran sam da mozemo!
Stvar koja nam ne ide na ruku jeste neminovna promjena igrackog kadra na bitnim pozicijama usljed odlazaka iskusnih VDS-a, Nevila, a vjerovatno i Scholesa ciji ce se nasljednici jako tesko naci (ovo se posebno odnosi na VDS-a i Scholesa) sto bi moglo biti problem u buducnosti. No, najbitnije od svega Fergi je tu, kao i lova potrebna za adekvatna pojacanja sto predstavlja sjajnu kombinaciju za nadogradzivanje ovog Uniteda. Uglavnom, ocekuje nas paklen ali u isto vrijeme i napet prelazni rok jer bi mogao bitno uticati na sudbinu Uniteda u narednim godinama.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vecras na HRT 2 , otprilike za 30 min. ima Looking for Eric .
Ja nisam gledao
pa ako ima jos neko da nije a u mogucnosti je da gleda eto prilike
.
http://www.imdb.com/title/tt1242545/
Enjoy !
Ja nisam gledao

http://www.imdb.com/title/tt1242545/
Enjoy !
silver & black
silver & black
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Potpisujem!dr.van nostrand je napisao/la:Vi koji ocekujete od Uniteda da igra kao Barcelona nadam se da to necete nikad docekati.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.