Snodgrassa je trazio Stoke. A sto se tice Bothroyda, ima i boljih napadaca u drugoj ligi od njega, a presli bi sigurno u West Ham(npr. Graham iz Watforda).WHUFC je napisao/la:I meni se čini realnim njegov odlazak u PL, ali što da uprava West Hama ne proba? Čitao sam da razmišljaju o ovome transferu, jer zasigurno da bi bio gl.napadač u našoj momčadi.
Što se tiče Leedsa nadam se da ćete aBd uz nas se plasirati u PL naredne sezone i da zajedno proslavimo ulazak. Meni je Snodgrass jako dobar igrač i baš me zanima gdje bi on mogao? Gledao sam par puta Burkea i u ti par puta momak je pokazao svoju kvalitetu i mislim da bi mu bilo odlično rješenje odlazak na Elland Road.
Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Championship i Coca Cola League 1&2
Side before self
Championship ponekad pogledam, pošto Hammersi nisu odavno igrali. Možeš li navesti još nekolicinu igrača, ako nije problem?
Every day I'm shovelin.
- mexy_whites
- Kontakt:
Ne znam na koji tim mislis konkretno. Championship je pun talenata i po mnogima je najjaca druga liga svijeta. Ove sezone je najbolji igrac bio Adel Taarabt i prakticno je sam uveo QPR u Premiership. Najbolji strijelac je Danny Graham iz Watforda, a najbolji mladi igrac Connor Wickham iz Ipswicha. Evo ti lista najboljih 25 igraca po ESPN-u:WHUFC je napisao/la:Championship ponekad pogledam, pošto Hammersi nisu odavno igrali. Možeš li navesti još nekolicinu igrača, ako nije problem?
1 Danny Graham Watford Striker 838.00
2 Adel Taarabt Queens Park Rangers Midfielder 759.00
3 Shane Long Reading Striker 741.00
4 Max-Alain Gradel Leeds United Midfielder 736.00
5 Jonathan Howson Leeds United Midfielder 690.00
6 Jay Bothroyd Cardiff City Striker 688.00
7 Grant Holt Norwich City Striker 681.00
8 Russell Martin Norwich City Defender 673.00
9 Wesley Hoolahan Norwich City Midfielder 640.00
10 Andy King Leicester City Midfielder 624.00
11 Ian Harte Reading Defender 608.00
12 Scott Sinclair Swansea City Midfielder 601.00
13 Peter Whittingham Cardiff City Midfielder 594.00
14 Craig Bellamy Cardiff City Striker 590.00
15 Luciano Becchio Leeds United Striker 585.00
16 Dorus De Vries Swansea City Goal Keeper 585.00
17 Patrick Kenny Queens Park Rangers Goal Keeper 580.00
18 John Ruddy Norwich City Goal Keeper 578.00
19 Andrew Crofts Norwich City Midfielder 578.00
20 Nathan Dyer Swansea City Midfielder 577.00
21 Kaspars Gorkss Queens Park Rangers Defender 570.00
22 Albert Adomah Bristol City Midfielder 568.00
23 Luke Chambers Nottingham Forest Defender 565.00
24 Lewis McGugan Nottingham Forest Midfielder 563.00
25 Lee Camp Nottingham Forest Goal Keeper 556.00
Side before self
Gledao sam par isječaka od utakmica Grahama i mogu reći da sam ostao pozitivno šokiran. Momak je extra igrač i volio bih ga vidjeti na Upton Parku, ali veoma teško. Osim njega gledao sam i napadača Readinga Longa koji je također dosta dobar igrač.
Ian Harte, član slavnog Leedsa?
Every day I'm shovelin.
- mexy_whites
- Kontakt:
Aha to je tajWHUFC je napisao/la:Gledao sam par isječaka od utakmica Grahama i mogu reći da sam ostao pozitivno šokiran. Momak je extra igrač i volio bih ga vidjeti na Upton Parku, ali veoma teško. Osim njega gledao sam i napadača Readinga Longa koji je također dosta dobar igrač.

Graham izjavio da je zainteresiran samo za PL i da ce ostati u Watfordu ako ne dodje ponuda od nekog premierligaša. Vec su odbili 2.5 miliona funti od QPR te se ocekuje pojacana ponuda. Po meni lik vrijedi najmanje 5 miliona.
Side before self
Bio je odličan i u Leedsu, zamisli kad bi se on zajedno sa Bowyerom i Smithom vratio. Bowyeru je istekao ugovor sa Birm'hamom i Smith se nije naigrao u N'castleu i ovo je vrlo moguće kada bi vaša uprava to htjela.
Pa od prodaje Parkera i Colea, imat' ćemo više od 15 miliona i zasigurno da bi ga Watford pustio za 5 miliona, jer to je velik' novac za Championship. Šta mi možeš reći o Shane Longu?

Pa od prodaje Parkera i Colea, imat' ćemo više od 15 miliona i zasigurno da bi ga Watford pustio za 5 miliona, jer to je velik' novac za Championship. Šta mi možeš reći o Shane Longu?
Every day I'm shovelin.
- mexy_whites
- Kontakt:
Volio bi da se vrate Bowyer i Harte, ali Smith ne. Ovi su ostali u ocima navijaca legende, no Smith je pokazao koliko cijeni navijace prelaskom u Scum 2004. godine.WHUFC je napisao/la:Bio je odličan i u Leedsu, zamisli kad bi se on zajedno sa Bowyerom i Smithom vratio. Bowyeru je istekao ugovor sa Birm'hamom i Smith se nije naigrao u N'castleu i ovo je vrlo moguće kada bi vaša uprava to htjela.![]()
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
gospodo draga Alan Smith (Smudger) nije na prodaju. HVALA 

Znam da mrzite Smitha, ali sigurno da bi mu oprostili dolaskom, jer potrebno vam je iskustvo u momčadi!
Every day I'm shovelin.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sutrasnje finale play offa ce pobjedniku donijeti oko £90m .
Vise od £40m ce zaraditi pobjednik od TV prava u narednoj sezoni od reklama i prodatih ulaznica u Premier League te
klub koji ispadne iz PL ce dobiti £48m , sto je skoro 90 miliona £ .
U finalu na Wembleyu se sastaju Swansea City - Reading FC
30.05.2011 u 16:00h cet.
Vise od £40m ce zaraditi pobjednik od TV prava u narednoj sezoni od reklama i prodatih ulaznica u Premier League te
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Da se nadovezem trenutno na stadionu Manchestera se igra finale Play-Offa za ulazak u Championship.Sastaju se Huddersfield i Peterborough.Prvo poluvrijeme 0:0.Volio bih da udje Huddersfield prije svega zbog toga sto za njih igra Kilbane.dr.van nostrand je napisao/la:Sutrasnje finale play offa ce pobjedniku donijeti oko £90m .
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- mexy_whites
- Kontakt:
Huddersfield - Peterborough 0-3
Ferguson mlađi vratio klub iz Londona u Championship i treci put u cetiri godine osigurao promociju timu koji vodi. On je bio u Prestonu ranije ove godine, ali je otpusten nakon losih rezultata. No G. Johnson je otpusten sa klupe Peterborougha takođe u sredini sezone tako da se Ferguson vratio u klub koji je ranije vodio i osigurao mu povratak u drugu ligu. Zao mi je Huddersa koji stvarno ulazu u povratak u Championship, ali nece i nece.
Komentar na ovo finale je dao i Leedsov manager Grayson, koji je istakao kako ce Peterborough tesko zadrzati Mackail-Smitha koji je ove sezone zabio 35 golova u svima takmicenjima. Volio bi ga vidjeti u nasem dresu pa da hara s Becchiom
Ferguson mlađi vratio klub iz Londona u Championship i treci put u cetiri godine osigurao promociju timu koji vodi. On je bio u Prestonu ranije ove godine, ali je otpusten nakon losih rezultata. No G. Johnson je otpusten sa klupe Peterborougha takođe u sredini sezone tako da se Ferguson vratio u klub koji je ranije vodio i osigurao mu povratak u drugu ligu. Zao mi je Huddersa koji stvarno ulazu u povratak u Championship, ali nece i nece.
Komentar na ovo finale je dao i Leedsov manager Grayson, koji je istakao kako ce Peterborough tesko zadrzati Mackail-Smitha koji je ove sezone zabio 35 golova u svima takmicenjima. Volio bi ga vidjeti u nasem dresu pa da hara s Becchiom

Side before self
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Darren Ferguson je uveo Peterborough u Championship . Ovo mu je treca promocija u cetiri sezone , svaka cast .
U finalu Play Offa na Old Traffordu Peterborough je pobijedio Huddersfield Town sa 0:3 iako je veci dio susreta bio podredjen . Strijelci za nominalne goste su bili : Rowe , Mackail-Smith i McCann .
Huddersfield je veoma dobro igrao i velikim dijelom susreta bio bolji , igrao svoju igru i nisu zasluzili tako visok poraz , cak sta vise nisu ni zasluzili da budu porazeni
i sve do primljenog pogodka su izgledali odlicno na terenu
Huddersfield Town je bio u jednoj fenomenalnoj seriji bez poraza . Danas jednostavno sreca nije bila na njihovoj strani .
Posljednji put , prije danasnjeg poraza su bili porazeni u gostima kod Southamptona 4:1 , 28.12.2010.
U finalu Play Offa na Old Traffordu Peterborough je pobijedio Huddersfield Town sa 0:3 iako je veci dio susreta bio podredjen . Strijelci za nominalne goste su bili : Rowe , Mackail-Smith i McCann .
Huddersfield je veoma dobro igrao i velikim dijelom susreta bio bolji , igrao svoju igru i nisu zasluzili tako visok poraz , cak sta vise nisu ni zasluzili da budu porazeni

Huddersfield Town je bio u jednoj fenomenalnoj seriji bez poraza . Danas jednostavno sreca nije bila na njihovoj strani .
Posljednji put , prije danasnjeg poraza su bili porazeni u gostima kod Southamptona 4:1 , 28.12.2010.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
mackail-smith najvjerovatnije ide u norwich. a ionako peterborough traze najmanje £2.5 mio za njega, veoma mali broj klubova u championshipu imaju taj novac da potrose na jednog igraca.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- mexy_whites
- Kontakt:
Sumnjam jer su doveli Vaughana iz Evertona. Tu su i Holt, Jackson i Martin. A u drugoj ligi bi te pare trebao imati West Ham(od prodaje igraca u ovom roku), Middlesbrough i Leicester. Imaju i ostali al su im predsjednici **** kao kod nas.STEVIE je napisao/la:mackail-smith najvjerovatnije ide u norwich. a ionako peterborough traze najmanje £2.5 mio za njega, veoma mali broj klubova u championshipu imaju taj novac da potrose na jednog igraca.
Side before self
negdje sam procitao da hoce da puste/prodaju grant holta u norwichu. licno nemogu nikako razumjeti takav potez posto im je on mozda i najbolji igrac.mexy_whites je napisao/la:Sumnjam jer su doveli Vaughana iz Evertona. Tu su i Holt, Jackson i Martin. A u drugoj ligi bi te pare trebao imati West Ham(od prodaje igraca u ovom roku), Middlesbrough i Leicester. Imaju i ostali al su im predsjednici **** kao kod nas.STEVIE je napisao/la:mackail-smith najvjerovatnije ide u norwich. a ionako peterborough traze najmanje £2.5 mio za njega, veoma mali broj klubova u championshipu imaju taj novac da potrose na jednog igraca.
- mexy_whites
- Kontakt:
Lik kapiten, najbolji strijelac dvije godine zaredom i opcenito najbolji igrac. To bi bila cista glupost. Lambert vrlo dobro zna kol'ko je Holt vazan za Norwich i bas zato sumnjam da ce ga prodati.
Inace, volio bi da kanarinci opstanu u PL zbog nacina na koji su se u posljednje dvije godine do iste probili.
Inace, volio bi da kanarinci opstanu u PL zbog nacina na koji su se u posljednje dvije godine do iste probili.
Side before self
- Der_Bomber
- Kontakt:
2-0!!!
Wales u PL!!

Wales u PL!!

Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Bilo je 0-3 za Swansea, onda je Jay Tabb dobio crveni (Cardiff) i uprkos tome Cardiff je uspio dati dva gola
Još deset minuta do kraja.

Još deset minuta do kraja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
nadao sam se da ce forest napakon uci u PL. al' svakako cestitke swansea-u, zasluzili su PL iako igraju u tudjoj zemlji