FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 29 maj 2011, 14:51

KOliko je po vama uspješna ova sezona?
Po meni, dovoljno uspješna s obzirom na sve ukupnu situaciju u o oko kluba...
Izdvojio bih tri rezultata koja su nas koštala pa možda i titule
Poraz protiv Borca na Koševu ( da smo tada bar izvukli bod :? )
Remi 1-1 sa Drinom.. i
Poraz od Olimpica 2-1...

I mislim da smo bar u ovom proljetnom derbiju protiv komšija trebali slaviti...
Al eto, sad treba vidjeti da se naprave dobri rezultati u Evropi.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 maj 2011, 15:04

Sezona je neuspjesna.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 maj 2011, 15:47

Megamon je napisao/la:Sezona je neuspjesna.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 maj 2011, 15:56

zasto neuspjesna?? nastavio se redoslijed, po kljucu znalo se da cete moraju bit sampioni,jos ispalo sada oko statuta NS, pa cak i siroki moro u evropu da se usvoji pa cak i ovi da nisu bili sampioni nebi ni glasali, sve je ispalo tako , i eto sada je sve lakse vidjet cemo aBd od iduce gdje ce ko biti.. mislim da sada nase i od komsija era dolazi... a sto se tice nas sa onakvim trenerom, pa sa virslama idt smjene uprava vise nego uspjersna mada smo mogli bit prvaci ali jbg sta je tu je bolje ovako i lakse, za igrace da nam se ne desi basel i slicni uzimajuci kvalitet igraca jos treba tu puno da se uradi a ovako je slag na tortu prezadovoljan sam, mada bojkotujem zalizanog ne idem na tekme od kad on vodi izuzev protiv komsija, sada je na potezu nasa uprava,....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 16:01

Neuspjesna je jer nismo uzeli nijedan trofej ! Ako je tebi uspjesno izboriti evropu onda :roll:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 maj 2011, 16:03

Samo F.K.S !! je napisao/la:Neuspjesna je jer nismo uzeli nijedan trofej ! Ako je tebi uspjesno izboriti evropu onda :roll:

znam jarane ali to je splet prijasne uprave i nihovog nesposobnog rada pogotovo trenera, i svastase izdesavalo a sta se moze treba fgledat sledecu sezonu nadam se regularnosti bez nikakvog natezanja i slicno...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 maj 2011, 16:13

BLU SKY je napisao/la:Komsije cestitke na osvojenom drugom mjestu, ma da je mozda malo nezasluzeno jer smo mi skoro citavu sezonu bili drugi, ali sami smo krivi u svakom slucaju vi zadovoljni drugim mjestom i europom,mi osvojenim kupom i europom ;)
a sto nezasluzeno sviju ti
pa prosuli ste bodove protiv slobode listice i borca kuci
2x ste sa nama odigrali 0-0
a igre su vam u zadnjih 5-6 mjeseci bili DNO (osim onog devastiranja celika u kupu)
znaci jos jednom ..sto je nezasluzeno ???

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 29 maj 2011, 16:23

ŠB.TRN je napisao/la:Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!
Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.Čak i titulu ne žele,pa nije mi jasno onda zbog čega se ovi navijači vesele i zasto idu na gostovanja.Ako je to jedna utakmica godisnje u Europi onda razumijem !!!
ti si naso pametovati o klubu koji ima tradiciju (kakvu-takvu)..daj budi razuman ako vec nisi pametan
ljudi sampioni i to je to
a zahvaljujuci nerazumjevanju nasih kona i posebno NE RAZMISLJANJU...vi ste vrlo lahko mogli igrati ove god kup kamenjaraca..dok bi CELIK igrao euro tekme (bar dvije)
ne volim borceve navijace (a siguran sam 10000%) da i bordo braca dijele isti stav prema njihovom primitivnom i odvratnom nacionalizmu ali ti moram reci da je isto raspolozenje i prema vama jer ste u 5 deka sa ovim iz BL.
Malo ste "namazaniji" bas onako latinski ali svi mi znamo skim imamo posla kad ste vi u pitanju...jer ne treba napominjati sve ono ODVRATNO i JADNO sa vase strane (pok Vedran..zastava...zvizdanje himni itd itd)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 16:27

u cem je problem sad s tom cirlicom, to nije obiljezje srbizma, to je samo pismo kojim se Srbi koriste, dzabe dizete paniku, imaju ljudi pravo da pisu nako kako oni zele i kako drzava priznaje .. isto da sad pocnete prigovarat arapima i kinezima za ono njihovo, ne znam ni kako da nazovem .. ja sam ucio cirilicu i drago mi je kad negdje naletim, nesto da procitam, da ju ne zaboravim, mozda mi nikad nece trebat, al volim da imam viska znanja :D :D

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 29 maj 2011, 16:27

Rule_hz je napisao/la:zasto neuspjesna?? nastavio se redoslijed, po kljucu znalo se da cete moraju bit sampioni,jos ispalo sada oko statuta NS, pa cak i siroki moro u evropu da se usvoji pa cak i ovi da nisu bili sampioni nebi ni glasali, sve je ispalo tako , i eto sada je sve lakse vidjet cemo aBd od iduce gdje ce ko biti.. mislim da sada nase i od komsija era dolazi... a sto se tice nas sa onakvim trenerom, pa sa virslama idt smjene uprava vise nego uspjersna mada smo mogli bit prvaci ali jbg sta je tu je bolje ovako i lakse, za igrace da nam se ne desi basel i slicni uzimajuci kvalitet igraca jos treba tu puno da se uradi a ovako je slag na tortu prezadovoljan sam, mada bojkotujem zalizanog ne idem na tekme od kad on vodi izuzev protiv komsija, sada je na potezu nasa uprava,....
pa sta ocekujes onda od sljedece sezone ove godine a i prosle hrvati nisu uzeli ni jedan trofej

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 maj 2011, 16:28

FCS-FCS je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Komsije cestitke na osvojenom drugom mjestu, ma da je mozda malo nezasluzeno jer smo mi skoro citavu sezonu bili drugi, ali sami smo krivi u svakom slucaju vi zadovoljni drugim mjestom i europom,mi osvojenim kupom i europom ;)
a sto nezasluzeno sviju ti
pa prosuli ste bodove protiv slobode listice i borca kuci
2x ste sa nama odigrali 0-0
a igre su vam u zadnjih 5-6 mjeseci bili DNO (osim onog devastiranja celika u kupu)
znaci jos jednom ..sto je nezasluzeno ???

A jeste li vi nesto specialno pokazali tokom cijele godine? Imali ste kikseve kao i mi, ali mali više sreće u zadnjim trenucima domaćih utakmica...Ne bih rekao da je neka velika razlika između vas i nas, tako da ne bi bilo nezasluženo ni da je drugačije. Vjeruj niste ni vi u zadnjih 5-6 mjeseci bili puno bolji da možemo reći da je ovo zasluženo, sve u svemu ovo je manje bitno jer smo i mi i vi igrali toplo-hladno a Borac je bio konstantan. Šta smo kako smo, pokazat će Evropa!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 maj 2011, 16:30

FCS-FCS je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!
Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.Čak i titulu ne žele,pa nije mi jasno onda zbog čega se ovi navijači vesele i zasto idu na gostovanja.Ako je to jedna utakmica godisnje u Europi onda razumijem !!!
ti si naso pametovati o klubu koji ima tradiciju (kakvu-takvu)..daj budi razuman ako vec nisi pametan
ljudi sampioni i to je to
a zahvaljujuci nerazumjevanju nasih kona i posebno NE RAZMISLJANJU...vi ste vrlo lahko mogli igrati ove god kup kamenjaraca..dok bi CELIK igrao euro tekme (bar dvije)
ne volim borceve navijace (a siguran sam 10000%) da i bordo braca dijele isti stav prema njihovom primitivnom i odvratnom nacionalizmu ali ti moram reci da je isto raspolozenje i prema vama jer ste u 5 deka sa ovim iz BL.
Malo ste "namazaniji" bas onako latinski ali svi mi znamo skim imamo posla kad ste vi u pitanju...jer ne treba napominjati sve ono ODVRATNO i JADNO sa vase strane (pok Vedran..zastava...zvizdanje himni itd itd)
@FCS-FCS, haj'mo bit posteni i priznati: da li bi se vi odrekli titule osvajaca kupa radi nekog drugog? i to u godini kada se slavi 90. godina postojanja. molim i tebe i sve druge da ovaj post ne shvatate kao provokaciju, jer mi to nije ni na kraj pameti. igrali smo samo za sebe i pobjedom, u te dvije utakmice, spasili sezonu. svu srecu vam zelim kod izvlacenja protivnika za pretkolo el i da sto dalje dogurate.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 maj 2011, 16:34

sreca je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:zasto neuspjesna?? nastavio se redoslijed, po kljucu znalo se da cete moraju bit sampioni,jos ispalo sada oko statuta NS, pa cak i siroki moro u evropu da se usvoji pa cak i ovi da nisu bili sampioni nebi ni glasali, sve je ispalo tako , i eto sada je sve lakse vidjet cemo aBd od iduce gdje ce ko biti.. mislim da sada nase i od komsija era dolazi... a sto se tice nas sa onakvim trenerom, pa sa virslama idt smjene uprava vise nego uspjersna mada smo mogli bit prvaci ali jbg sta je tu je bolje ovako i lakse, za igrace da nam se ne desi basel i slicni uzimajuci kvalitet igraca jos treba tu puno da se uradi a ovako je slag na tortu prezadovoljan sam, mada bojkotujem zalizanog ne idem na tekme od kad on vodi izuzev protiv komsija, sada je na potezu nasa uprava,....
pa sta ocekujes onda od sljedece sezone ove godine a i prosle hrvati nisu uzeli ni jedan trofej

ocekujem fer i konkretno takmicenje sa novim savezom, oceukjem da vise ne ide po kljucu i slicno ovo ono, zelim da bude sampion, osvajac kupa ona ekipa koja dokaze to na terenu... bili mi komsije velez olimpic i slicni, zato i dajem nama i komsijama najvece sanse, jer igramo najbolji fudbal u drzavi!!! da nam titule, kupove ne uzimaju kojekakva nacionailsticka sela, i slicno....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 29 maj 2011, 20:01

Sta mislite o igrackom kadru, koga treba dovesti, koga zadrzati a koga prodati ?

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 29 maj 2011, 20:43

ne mogu ovih modernih navijaca koji kao izjavljuju "nezadovoljni smo sezonom" :lol: pa vi niste normalni... sa ovakvom turbulentnom sezonom, ovakvim upravama :lol: :lol: , treneru i na kraju igrackom kadru, prezadovoljni mogu biti svi i da ne kukaju jer je moglo biti puno gore :?
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 maj 2011, 20:51

-SiviSoko- je napisao/la:Sta mislite o igrackom kadru, koga treba dovesti, koga zadrzati a koga prodati ?
Za pocetak trenera .
Sto tice igrackog kadra on je uvijek maksimalno iskoristen , upravo zbog tanke ili lose klupe ...znaci sto manje prodavati a sto je moguce vise se pojacati .
Ja bih samo to mijenjao i nista vise ;) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Colorado

Post Postao/la Colorado » 29 maj 2011, 21:13

DaRtAnJaN je napisao/la:ne mogu ovih modernih navijaca koji kao izjavljuju "nezadovoljni smo sezonom" :lol: pa vi niste normalni... sa ovakvom turbulentnom sezonom, ovakvim upravama :lol: :lol: , treneru i na kraju igrackom kadru, prezadovoljni mogu biti svi i da ne kukaju jer je moglo biti puno gore :?
ee bravoo svaka cast za post , ljudi gledajte malo okolnosti u kojima igraju klubovi i vratite se u stvarnost . Ovo je nasa realnost . Odlicna 2 pozicija , nek smo ispred komsinica nista mi vise ne treba :D 8-) !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 29 maj 2011, 21:24

Colorado je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:ne mogu ovih modernih navijaca koji kao izjavljuju "nezadovoljni smo sezonom" :lol: pa vi niste normalni... sa ovakvom turbulentnom sezonom, ovakvim upravama :lol: :lol: , treneru i na kraju igrackom kadru, prezadovoljni mogu biti svi i da ne kukaju jer je moglo biti puno gore :?
ee bravoo svaka cast za post , ljudi gledajte malo okolnosti u kojima igraju klubovi i vratite se u stvarnost . Ovo je nasa realnost . Odlicna 2 pozicija , nek smo ispred komsinica nista mi vise ne treba :D 8-) !
Ma nidje veze ni jedan ni drugi. Meni su cilj trofeji, igra, borbenost i pobjede. komsinice me ne zanimaju. ako ovako nastavimo i listica ce imati vise trofeja od nas a vjeruj mi da se samo oni pikaju i samo oni donose bodove i rejting

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 maj 2011, 21:25

Colorado je napisao/la:
Vi navijate za FKS koji godinama nije osvojio trofeja i vi zadovoljni time sto smo prije Zeljeznicara, dakle vi bi bili sretni da smo mi 15 a oni 16 to je bitno a trofeji su nebitna stvar u fudbalu ... kakve okolnosti ??? Pa sami su ih sebi napravili sa virslama i slicno i za mene da su bili prvaci sezona bi bila usrana jer je ono najjveca bruka koja je zadesila FKS !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 maj 2011, 21:30

Prihvati se ti MANU,za tebe je periferija neminovonost.Evo moja glava ako si ove godine otis'o na vise od 3 utakmice Saraj'va.Kenjas k'o foka preko interneta,naravno da je neuspjesna sezona :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, mosarajvosa83, Rodman i 56 gostiju.