dubrava je napisao/la:Sramota, samo to mogu reći, velika sramota!!
Žao mi je pravih Banjalučana (kojih je malo danas), za koje sam siguran, da su se sramili i stidili onakvog ponašanja njihovih navijača.
Onog dana kad bude dovoljno kritičke mase u gradu na Vrbasu a i šire, onda će se moći normalno razgovarati i navijati. A ovako, samo bacaju ljagu na svoj grad, ponašajući se isfrustrirano, zadrto, tvrdoglavo i zaprđeno. Obični kompleksaši!!
Borcu želim sreću u kvalifikacijama u Ligi Prvaka, a Borčevi navijači bi trebali naučiti osnove kulture i bontona!!!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Blagoje Bratić
Vjeruješ korektno ponašanje,eto imamo fine korektne odnose igrali na Grbavici pobjedili bio je i tv prenos jeste vidjeli kako mi to čestitamo i pozdravimo šampiona,svi su na TV vidjeli kakav je naš odnos i nemam ništa protiv Borca,ali malo korektnosti navijača i same uprave Borca i sve će biti ok . 
- Бањалучанин
- Kontakt:
dozovite se malo.
tema je FK Borac. klub osvojio titulu prvaka države, a vi sve to pretvorili u političku propagandu i veliki uspjeh potpuno šutnuli u stranu. pokušajmo se malo vratiti na temu.
tema je FK Borac. klub osvojio titulu prvaka države, a vi sve to pretvorili u političku propagandu i veliki uspjeh potpuno šutnuli u stranu. pokušajmo se malo vratiti na temu.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па " ?, ? ја $ $ 1000 постова о рату, ?, "...
Ја ' " $ $ о $ " о "...
А " " " & не $, " не $ $ се & " ?, па $ " " постове " ' везе са " на терену.
Ја ' " $ $ о $ " о "...
А " " " & не $, " не $ $ се & " ?, па $ " " постове " ' везе са " на терену.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Borac je zasluzeno prvak to mu niko ne moze oduzeti
cestitke jos jednom
sretno u lp
cestitke jos jednom
sretno u lp
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Kako ti se svidjela utakmica jučeRosas7 je napisao/la:Borac je zasluzeno prvak to mu niko ne moze oduzeti
cestitke jos jednom
sretno u lp
@''?''
Smanji doživljaj i 'vrati' se sportu!
I znanja radi, ne postoje "nevine žrtve" - žrtve su same po sebi nevine...vidi etimologiju termina.
PS:
Bez obzira što sam već, prije zadnjeg kola, čestitao Borcu osvojenu titulu - ponovo, sad i zvanično:
Čestitke svim igračima, stručnom štabu i upravi na zasluženo, i dominantno, osvojenoj tituli prvaka države Bosne i Hercegovine.
O "navijačima" - sve su kazali sami o sebi!
Ipak, vjerujem da među velikim brojem navijača i simpatizera Borca ima i onih normalnih....
Smanji doživljaj i 'vrati' se sportu!
I znanja radi, ne postoje "nevine žrtve" - žrtve su same po sebi nevine...vidi etimologiju termina.
PS:
Bez obzira što sam već, prije zadnjeg kola, čestitao Borcu osvojenu titulu - ponovo, sad i zvanično:
Čestitke svim igračima, stručnom štabu i upravi na zasluženo, i dominantno, osvojenoj tituli prvaka države Bosne i Hercegovine.
O "navijačima" - sve su kazali sami o sebi!
Ipak, vjerujem da među velikim brojem navijača i simpatizera Borca ima i onih normalnih....
Bosno moja poharana....
utakmica ok,tribine necu komentiratiDejan, BL je napisao/la:Kako ti se svidjela utakmica jučeRosas7 je napisao/la:Borac je zasluzeno prvak to mu niko ne moze oduzeti
cestitke jos jednom
sretno u lp
sretno
- Бањалучанин
- Kontakt:
$, ја ' " транспарент ? (" " " '), $ " " ?...Trigger je napisao/la:@''?''
I znanja radi, ne postoje "nevine žrtve" - žrtve su same po sebi nevine...vidi etimologiju termina.![]()
Let's go, Fighter!
"!
"!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
bio je i red da osvoje titulu. prvu. ne u bih vec opcenito. koliko dugo postoje a nikad nisu bilo prvaci (bilo koje drzave).
a lesinarima zelim da sto prije dobiju stvoju, navijacku, tribinu i da onda stvarno vidimo koliko ih je kao navijaca...
a lesinarima zelim da sto prije dobiju stvoju, navijacku, tribinu i da onda stvarno vidimo koliko ih je kao navijaca...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma, OK - al' samo se vratite, svi, sportski temama.? je napisao/la:$, ја ' " транспарент ? (" " " '), $ " " ?...Trigger je napisao/la:@''?''
I znanja radi, ne postoje "nevine žrtve" - žrtve su same po sebi nevine...vidi etimologiju termina.![]()
Mada - i navijači su dio sporta.....tako da se ne može izbjeći rasprava i o njima i njihovom ponašanju.....
Bosno moja poharana....
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па " ?.
Ја " " ¥ расправу о ?....
Постоје ? " на " се ' $....
Ја " " ¥ расправу о ?....
Постоје ? " на " се ' $....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Svi mi imamo stav o ovome što se priča više manje je poznat i bespotrebno presipate iz šupljeg u prazno. Nek svako krene od sebe i nek sebe kontroliše da ne piše van teme.
Borčevu temu trebalo bi zaključati na par dana jer ovo je očajno šta se sve tu piše.
Pitao sam za komentar utakmice jer meni je izgledala kao najbolja i najborbenija naša a i Leotar je igrao kao u transu. Sve u svemu kako smo cijelu sezonu igrali tako se i završilo, pošteno i sportski. Ja sam znao da nećemo izdržati sve da pobjedimo kući i već par kola čekam kiks, srećom došao je sad kad ne odlučuje o ničemu
Borčevu temu trebalo bi zaključati na par dana jer ovo je očajno šta se sve tu piše.
Pitao sam za komentar utakmice jer meni je izgledala kao najbolja i najborbenija naša a i Leotar je igrao kao u transu. Sve u svemu kako smo cijelu sezonu igrali tako se i završilo, pošteno i sportski. Ja sam znao da nećemo izdržati sve da pobjedimo kući i već par kola čekam kiks, srećom došao je sad kad ne odlučuje o ničemu
Cekaj bre nesta sada razmisljam,ovo je prva utakmica pod vodstvom Jagodica u ligi da je Borac primio 2 gola u jednoj utakmici.
Alal vera.
Primljena su tri gola u prvom kolu ali tada je Maric bio trener ne Vlado.
Primljena su tri gola u prvom kolu ali tada je Maric bio trener ne Vlado.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
gledao sam sve ekipe koje su gostovale u mostaru,vi ste ubjedljivo najboljiDejan, BL je napisao/la:Svi mi imamo stav o ovome što se priča više manje je poznat i bespotrebno presipate iz šupljeg u prazno. Nek svako krene od sebe i nek sebe kontroliše da ne piše van teme.
a najvise mi se svidjeo ona plava 19 u veznom redu,kako lik igra,strasno svaka mu cast
samo njega zadrzite
nije 19 nego 79 ...Rosas7 je napisao/la:gledao sam sve ekipe koje su gostovale u mostaru,vi ste ubjedljivo najboljiDejan, BL je napisao/la:Svi mi imamo stav o ovome što se priča više manje je poznat i bespotrebno presipate iz šupljeg u prazno. Nek svako krene od sebe i nek sebe kontroliše da ne piše van teme.
a najvise mi se svidjeo ona plava 19 u veznom redu,kako lik igra,strasno svaka mu cast
samo njega zadrzite![]()
E sad dolazi taj problem, najbolje bi bilo sve što valja zadržati i pojačati se sa nekoliko, ne mnogo, 2-3 dobra igrača tamo gdje nam najviše škripi i probati pružiti maksimum u Evropi pa šta bude ALI...
Nama prvo ode trener, za njim očekujem pravi osip i onda i da napravimo bolju ekipu od ovo treba to ukomponovati, pa novi trener, novi sistem a evropa je blizu
P.S.
Da, tek sad 2 gola da primimo poslije širokog nismo, ali vidiš kako je kilavo u napadu i u napadu teško čak se i ne sjećam kad smo dali više od 2
Nama prvo ode trener, za njim očekujem pravi osip i onda i da napravimo bolju ekipu od ovo treba to ukomponovati, pa novi trener, novi sistem a evropa je blizu
P.S.
Da, tek sad 2 gola da primimo poslije širokog nismo, ali vidiš kako je kilavo u napadu i u napadu teško čak se i ne sjećam kad smo dali više od 2
- Бањалучанин
- Kontakt:
% је % " све "...
" 20 " " $ ' 1-2 ?...
" је ' $ & у овој ". Све ? је ? "....
" 20 " " $ ' 1-2 ?...
" је ' $ & у овој ". Све ? је ? "....
Let's go, Fighter!
"!
"!
Ja sam rekao nedavno u poslednjem ozbiljnijem postu na ovoj temi da me Rade totalno razocarao,igrac sa onakvom nazovimo je reputacijom je morao mnogo vise da pokaze ove sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.