Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Trebaju dva nova igraca u veznom redu, jedan kreativac i jedan destruktivac. Carrick i Anderson su neke kombinacije i jednog i drugog, pa to na kraju lose ispadne. Ali neka ih, duga je sezona, odlicni su za backup igrace. Evru treba malo preseliti na klupu i dati sansu blizancima na bekovima. Smalling jos malo pa ce zamjeniti Ria, ali dobar je i Rio nije on jos za staro gvozdje. Vratit ce se Cleverley i Wellbeck sa posudbe, mozda poslati na posudbu Morrisona i Pogbu u neki premijerligaski klub i lagano ih pripremati za prvi tim, mozda vec onu tamo sezonu.
Slazem se sa ovim. Vezni red nas skupo kosta protiv jakih protivnika. Sjetite se da nemamo nijednu pobjedu protiv top 10 ekipa u ligi u gostima. To je vrlo,vrlo lose. Ekipe poput Sunderlanda i Boltona nas ubiju na sredini terena, a ne Barcelona. Svi znamo kvalitet Barce, ali ono je bilo kriminalno drugo poluvrijeme. Nedopustivo.drH je napisao/la:Trebaju dva nova igraca u veznom redu, jedan kreativac i jedan destruktivac. Carrick i Anderson su neke kombinacije i jednog i drugog, pa to na kraju lose ispadne. Ali neka ih, duga je sezona, odlicni su za backup igrace. Evru treba malo preseliti na klupu i dati sansu blizancima na bekovima. Smalling jos malo pa ce zamjeniti Ria, ali dobar je i Rio nije on jos za staro gvozdje. Vratit ce se Cleverley i Wellbeck sa posudbe, mozda poslati na posudbu Morrisona i Pogbu u neki premijerligaski klub i lagano ih pripremati za prvi tim, mozda vec onu tamo sezonu.
Jos da dodam da mislim da je ponasanje Fergusona prema Berbatovu nista drugo nego sramotno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- red devil88
- Kontakt:
Svi pisu Chichorito 0 bodova ne znam sta vam je ako je iko od vas ocekivao od momka koji prvi put igra fudbal na ovom nivo da uradi nesta protiv Barce. Ja nisam i zato sam i pisao da jedino Rooney moze nesta naraviti ali na kraju se desilo isto kao i 2009 sa Ronaldom ne moze jedan igrac pobjediti Brcu i tu lezi nas problem jer mi trenutno u napadu imamo samo jednog igraca Top klase a to je Rooney ( bice i Chicharito ali jos nije).Tako da sad na prelaznom roku se mora dovesti kretivca i jos jednog igraca u fazi napada kazu eto Young siguran i mislim da je on pravo pojacanje za United ! U svakom slucaj igrali smo hrabro i nismo se predali prljavoj igri kao vecina klubova koji igraju protiv Barcelone
GGMU
GGMU
Glory Glory Man United !!! 

Young nije nikakva top klasa. On je po meni iza Valencie i Nania. U buduce treba igrat sa Naniem u ovim utakmicama, ima puno vise opcija od Valencie koji ima jednu foru i tu proba svaki put.red devil88 je napisao/la:Svi pisu Chichorito 0 bodova ne znam sta vam je ako je iko od vas ocekivao od momka koji prvi put igra fudbal na ovom nivo da uradi nesta protiv Barce. Ja nisam i zato sam i pisao da jedino Rooney moze nesta naraviti ali na kraju se desilo isto kao i 2009 sa Ronaldom ne moze jedan igrac pobjediti Brcu i tu lezi nas problem jer mi trenutno u napadu imamo samo jednog igraca Top klase a to je Rooney ( bice i Chicharito ali jos nije).Tako da sad na prelaznom roku se mora dovesti kretivca i jos jednog igraca u fazi napada kazu eto Young siguran i mislim da je on pravo pojacanje za United ! U svakom slucaj igrali smo hrabro i nismo se predali prljavoj igri kao vecina klubova koji igraju protiv Barcelone
GGMU
- red devil88
- Kontakt:
Brate ja 3 godine pratim Aston Vilu jer su mi nekako dragi i mogu ti reci ono sto Young igra Valencia i Nani nikad nisu igrali covjek je strasan igrac. U svim velikim utakmicama Nania nigdje. A Young je jako dobar izvodjac slobodnih udaraca ove sezone United je imao mali milion slobodnih iz kojih se moglo pogoditi ali taraba samo jedan jedini gol. Uglavnom vidjet ce mo sta ce biti.Cartman je napisao/la:Young nije nikakva top klasa. On je po meni iza Valencie i Nania. U buduce treba igrat sa Naniem u ovim utakmicama, ima puno vise opcija od Valencie koji ima jednu foru i tu proba svaki put.red devil88 je napisao/la:Svi pisu Chichorito 0 bodova ne znam sta vam je ako je iko od vas ocekivao od momka koji prvi put igra fudbal na ovom nivo da uradi nesta protiv Barce. Ja nisam i zato sam i pisao da jedino Rooney moze nesta naraviti ali na kraju se desilo isto kao i 2009 sa Ronaldom ne moze jedan igrac pobjediti Brcu i tu lezi nas problem jer mi trenutno u napadu imamo samo jednog igraca Top klase a to je Rooney ( bice i Chicharito ali jos nije).Tako da sad na prelaznom roku se mora dovesti kretivca i jos jednog igraca u fazi napada kazu eto Young siguran i mislim da je on pravo pojacanje za United ! U svakom slucaj igrali smo hrabro i nismo se predali prljavoj igri kao vecina klubova koji igraju protiv Barcelone
GGMU

Chicharito zavisi od kvalitetnih lopti, koji jucer jednostavno nije bilo, neznam jesmo li uradili tri pasa kako treba, a ne da asistencija neka bude. E jesmo jednom uradili vise od tri pasa uzastopno i odmah smo dali go!
- red devil88
- Kontakt:
Upravo tako sta ce momak nije ni dobio lopte a one koje su isli u sesnestera cu bile da pogines toliko o nasem veznom redu ali jbg sta je tu je pojacati se sad i onda opet juris na trofeje !drH je napisao/la:Chicharito zavisi od kvalitetnih lopti, koji jucer jednostavno nije bilo, neznam jesmo li uradili tri pasa kako treba, a ne da asistencija neka bude. E jesmo jednom uradili vise od tri pasa uzastopno i odmah smo dali go!

Ali moze li top klub poput Uniteda sebi dopustit da ima takvog igraca u prvoj postavi u ovakvim utakmicama? Pogledajte Real, Barcelonu, Chelsea, Arsenal, Milan itd, pa niko od njih nema igraca koji uopste ne ucestvuje u igri u polju. Svaka Chicharitu cast za prvu sezonu i za golove, ali mora drasticno poboljsat svoje pasove i tehniku. Zato mislim da je Fergie pogrijesio kad njemu daje povjerenje od pocetka u ovakvim utakmicama. To sam govorio i nakon Chelsea u ligi, kad je isto ovako odigrao na Stamfordu.red devil88 je napisao/la:Upravo tako sta ce momak nije ni dobio lopte a one koje su isli u sesnestera cu bile da pogines toliko o nasem veznom redu ali jbg sta je tu je pojacati se sad i onda opet juris na trofeje !drH je napisao/la:Chicharito zavisi od kvalitetnih lopti, koji jucer jednostavno nije bilo, neznam jesmo li uradili tri pasa kako treba, a ne da asistencija neka bude. E jesmo jednom uradili vise od tri pasa uzastopno i odmah smo dali go!
- red devil88
- Kontakt:
Slazem se ja sa tobom ali sam vidis da mi nemamo pored Rooneya u napadu igraca tog kalibra samo ja mislim da ce Chichorito jos drasticno da napreduje po sve sto sam vidio.Ali u ovim utakmicama trenutno on neam mjesta mada mislim da ni Berbatov ili Owen nebi nista bolje pokazali jer i oni ovise o dobroj lopti.Cartman je napisao/la:Ali moze li top klub poput Uniteda sebi dopustit da ima takvog igraca u prvoj postavi u ovakvim utakmicama? Pogledajte Real, Barcelonu, Chelsea, Arsenal, Milan itd, pa niko od njih nema igraca koji uopste ne ucestvuje u igri u polju. Svaka Chicharitu cast za prvu sezonu i za golove, ali mora drasticno poboljsat svoje pasove i tehniku. Zato mislim da je Fergie pogrijesio kad njemu daje povjerenje od pocetka u ovakvim utakmicama. To sam govorio i nakon Chelsea u ligi, kad je isto ovako odigrao na Stamfordu.red devil88 je napisao/la:Upravo tako sta ce momak nije ni dobio lopte a one koje su isli u sesnestera cu bile da pogines toliko o nasem veznom redu ali jbg sta je tu je pojacati se sad i onda opet juris na trofeje !drH je napisao/la:Chicharito zavisi od kvalitetnih lopti, koji jucer jednostavno nije bilo, neznam jesmo li uradili tri pasa kako treba, a ne da asistencija neka bude. E jesmo jednom uradili vise od tri pasa uzastopno i odmah smo dali go!

-
- Kontakt:
Svaka cast Chicharitu ali sinoc zaista ne znam zasto je dobio priliku ispred Berbatova. 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- red devil88
- Kontakt:
Ako bude kao sto najavljuju vec u sutra bi ga mogli predstaiti. Sjajan igrac
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Fora je bila u tome da je Ferguson mislio da presingom uzmu loptu i brzo je gurnu prema njemu i da pobjegne puno sporijima Mascheranu i Piqueu ali to smo pokusavali prvih 15 minuta, kad smo im vrsili presing po sredini terena i kad su i Vidic i Rio izlazili do centra i presijecali lopte, tad je jednom Rooney pobjegao Valdes boksovao ispred njega, a drugi put je Chicharito isto pobjegao, kad je Pique umalo dao sam sebi go, ali onda je to odjednom sve nestalo. Steta, u tim momentima na pocetku sam pomislio da ih zaista mozemo dobiti.
fergie je izvukao maximum iz ove ekipe svaka mu cast,samo dovest veznjaka i u finalu smo i dogodine
chicarito ce postat jedan od najboljih vidjet cete

chicarito ce postat jedan od najboljih vidjet cete

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Hajde sto je Chicharita izabrao ispred njega, ali Owena...Jimmy from the hood je napisao/la:Svaka cast Chicharitu ali sinoc zaista ne znam zasto je dobio priliku ispred Berbatova.

Sto se tice sljedece sezone, nadam se da cemo dobit Barcu prije finala. Mi s njima ne moze u jednoj utakmici, u dvije mozda mozemo sa bunkerom na Camp Nou, a svi poznajemo nasu snagu na Old Traffordu. Ili da ih neko drugi izbaci. Jer mi sa Barcom u finalu ne mozemo. Dva puta su nas ubili.
- red devil88
- Kontakt:
Sto jest jest !Cartman je napisao/la:Hajde sto je Chicharita izabrao ispred njega, ali Owena...Jimmy from the hood je napisao/la:Svaka cast Chicharitu ali sinoc zaista ne znam zasto je dobio priliku ispred Berbatova.Da sam na njegovom mjestu, napustio bi klub nakon tog samara.
Sto se tice sljedece sezone, nadam se da cemo dobit Barcu prije finala. Mi s njima ne moze u jednoj utakmici, u dvije mozda mozemo sa bunkerom na Camp Nou, a svi poznajemo nasu snagu na Old Traffordu. Ili da ih neko drugi izbaci. Jer mi sa Barcom u finalu ne mozemo. Dva puta su nas ubili.

- Thunderstruck
- Kontakt:
Meni je užasno žao Berbatova ali nakon Fergusonovog sinoćnjeg poteza ima potpuno pravo napustiti klub.
Ja sam vjerovao da će on ostati još koju sezonu s nama a sad ću biti presretan ako bi se to desilo.
Ja sam vjerovao da će on ostati još koju sezonu s nama a sad ću biti presretan ako bi se to desilo.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Jbga mozda je ovo i kraj Berbatova u Unitedu ali necemo jos o tome, nekako je prerano! Govorim to jer su sve jace i jace glasine i interesu Uniteda za Benzemu, cesto sam to citao proteklih nekoliko dana po raznim stranicama.
Sta reci nakon finala? Izgubili smo od bolje ekipe definitivno, mozda i najboljeg tima svih vremena. Ako vec nemozes biti prvi ni drugi nije lose, drugi najbolji!
Sto se pojacanja tice ja bih nekako najvise u nasem timu volio vidjeti HULK-a iz Porta, jednostavno onakav genijalac nam treba. Golovi, asistencije, pregled igre...jednostavno magican igrac, koliko god love da treba neka SAF ponudi jer ce Hulk biti jedan od najboljih kroz koju godinu, onakav kakav nama tacno treba.
Vezni red bi bilo dobro pojacati Sneijderom ali izgleda da od toga nece biti nista, nekako se prica stisala a i sam Nizozemac je mislim neki dan izjavio kako ostaje u Interu. Veznjak nam definitivno treba i morat cemo ga dovesti cak i ako Scholes odluci da ostane. Dakle golman, veznjak i krilni napadac nam trebaju, mozda i jos jedan napadac ali to ce ovisiti iskljucivo o odlasku/ostanku Berbatova. Moja zelje su Stekelenburg (mada sam zadovoljan i De Geom realno
), Pastore i Hulk! Od napadaca tu je izbor ogroman a ja mislim da bi nam najbolje Benzema "legao".
Najave iz kluba govore da SAF ima 160 miliona za pojacanja, dovoljno da se pokupuju gore pomenuti igraci.
Sta reci nakon finala? Izgubili smo od bolje ekipe definitivno, mozda i najboljeg tima svih vremena. Ako vec nemozes biti prvi ni drugi nije lose, drugi najbolji!

Vezni red bi bilo dobro pojacati Sneijderom ali izgleda da od toga nece biti nista, nekako se prica stisala a i sam Nizozemac je mislim neki dan izjavio kako ostaje u Interu. Veznjak nam definitivno treba i morat cemo ga dovesti cak i ako Scholes odluci da ostane. Dakle golman, veznjak i krilni napadac nam trebaju, mozda i jos jedan napadac ali to ce ovisiti iskljucivo o odlasku/ostanku Berbatova. Moja zelje su Stekelenburg (mada sam zadovoljan i De Geom realno

Najave iz kluba govore da SAF ima 160 miliona za pojacanja, dovoljno da se pokupuju gore pomenuti igraci.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- red devil88
- Kontakt:
Ako SAF ima 160 miliona za pojacanja onda nebi trebao biti problem za pojacanja.

Mah meni je sada najveca zelja Hulk. Koliko god "zine" Porto ja bi im dao, nama je trenutno onakav igrac najpotrebniji! Veznjak takodjer ali Brazilca ja zelim vidjeti na Old Traffordu najvise.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Thunderstruck
- Kontakt:
Šta? Opet se spominje Benz s nama? Iako ne vjerujem u to, sumnjam da će ga se Mourinho odreći, ali ako Berba ode moja prva želja je on na mjestu napadača.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.