Po čemu si to zaključio?!Vrebac je napisao/la:pa treba samo pogledati tko je trener Lazia,,i odmah sve jasno,, covjek jednodnostavno voli Bosance!!!!![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Po čemu si to zaključio?!Vrebac je napisao/la:pa treba samo pogledati tko je trener Lazia,,i odmah sve jasno,, covjek jednodnostavno voli Bosance!!!!![]()
proguglaj malo pa ces vidjeti!!!!!!_maestro_ je napisao/la:Po čemu si to zaključio?!Vrebac je napisao/la:pa treba samo pogledati tko je trener Lazia,,i odmah sve jasno,, covjek jednodnostavno voli Bosance!!!!![]()
sportsport.ba je napisao/la:Već neko vrijeme traju špekulacije oko mogućeg transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine Senada Lulića u redove rimskog Lazija, koji je navodno za njega spreman platili oko 4,1 miliona eura Young Boysima.
"Oko toga ni sam ne znam mnogo u ovom trenutku. Moram reći da sam svakako zainteresovan za prelazak u Lazio i to je sasvim normalno za svakog igrača. Međutim, italijanski mediji pišu o meni kao da sam već igrač Lazija, ali to još uvijek nije tačno", kaže Lulić u razgovoru za SportSport.ba.
"Postoji interesovanje, ali to još ništa nije definitivno. Tek nakon utakmice koju ću sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine igrati sa Albanijom će biti donešena odluka. Dakle, 7. ili 8. juna će se znati gdje ću igrati naredne sezone. Dok se ne potpiše ugovor ništa nije sigurno", dodao je Lulić.
Lulić je ove sezone u izboru švajcarskih medija proglašen za najboljeg igrača švajcarskog fudbalskog prvenstva.
"Zadovoljan sam kako sam odigrao ovu sezonu, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Odigrao sam zaista mnogo utakmica u švajcarskoj ligi, kvalifikacijama za Ligu prvaka i Evropskoj ligi, pa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom. Bilo je dosta dobrih utakmica, ali i lošijih, mora se priznati. Ipak, zadovoljan sam svojim učinkom, tim prije što nisu baš svi ovo očekivali od mene", kaže Lulić.
Jednu od važnijih utakmica ove sezone Lulić će odigrati 3. juna, kada reprezentacija Bosne i Hercegovine bude gostovala u Bukureštu kod Rumunije.
"Očekivanja su zaista velika. Pobijedili smo Rumuniju u Zenici, pa se sada očekuje da ih dobijemo i u Bukureštu, ali to neće ići tako lako. Rumunija nije bezveze ekipe i imaju zaista sjajnih fudbalera, tako da bih ja bio zadovoljan i sa bodom sa tog gostovanja", zaključio je Lulić na kraju razgovora za SportSport.ba.
Sa tobom nesto nestima!!!Saban je napisao/la:Svaka cast Lulicu i nadam se da nece poci stopama Papka pa zaboraviti sta je reprezentacija znacila za njega. Svaka cast i Papetu sto mu je vjerovao kada mnogi nisu.
Saban je napisao/la:Svaka cast Lulicu i nadam se da nece poci stopama Papka pa zaboraviti sta je reprezentacija znacila za njega. Svaka cast i Papetu sto mu je vjerovao kada mnogi nisu.
Besmislica, igrac se ne kupuje/procjenjuje na osnovu jedne jedine utakmice (pogotovo ako znamo da ga je Lazio i prije pratio).floyd je napisao/la:Ako podbaci, nista od transfera. Naravno. Svi poletili da objave kako je to zavrsena stvar...a ni blizu.
Da i ne._dreamer_ je napisao/la:Besmislica, igrac se ne kupuje/procjenjuje na osnovu jedne jedine utakmice (pogotovo ako znamo da ga je Lazio i prije pratio).floyd je napisao/la:Ako podbaci, nista od transfera. Naravno. Svi poletili da objave kako je to zavrsena stvar...a ni blizu.
Jednostavno, treba vremena da se dvije strane dogovore oko finansijskih uslova.
Slazem se!kimbo je napisao/la:Igrac broj 1 u nasoj repci trenutno po mnogim parametrima , svaka cast za prelazak u Lazio.
Cisto fudbalski strasan izbor !!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, Proximic, Venom i 25 gostiju.