FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zasto ? 

[quote="nno9"]Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.[/quote
mislim da si malo pretjerao
PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.[/quote
mislim da si malo pretjerao

Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 29 maj 2011, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ma brate normalno da smo bosnjacki klub...a pod tim bosnjacki se podrazumijeva valjda da bosnjaci svih religija i pripadnosti....Samo F.K.S !! je napisao/la:Zasto ?

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Megamon
- Kontakt:
@ZLi
H. Handzica nisam stavio zato sto je povredjen i nije bio jucer u konkurenciji za sastav.A inace da se ja pitam meni bi Hare bio prvi izbor u napadu.
H. Handzica nisam stavio zato sto je povredjen i nije bio jucer u konkurenciji za sastav.A inace da se ja pitam meni bi Hare bio prvi izbor u napadu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Marseille84
- Kontakt:
LimunMegamon je napisao/la:@ZLi

Vozdra pitari komsije.da vam cestitam 2 mjesto i izlazak u evropu i uvjek ce mi bit drazi vas klub i vas navijac nego neko tamo iz Zenice ili ostali.Ipak smo mi svasta zajedno prozivili a sta misle drugi o nama znate i sami.Pozdrav od starog navijaca Zelje.
Ovi boldirani ni slucajno od pocetka vise nikad !Megamon je napisao/la: Znaci
Hamzic
Comor--Dupovac-Gutic-Trebinjac
---K.Handzic--Nuhic
Suljic--A.Handzic--Hadzija
---Obuca---
Sto ne probati sa ovim sastavom
P.S. Nauci pisati prezimena ja sam ti ih ispravio
Želim vam prije svega da vam dođe trener sa kojim ćete biti zadovoljni, zatim adekvatna pojačanja, te puno Koševo u evropskim utakmicama, te borbu za titulu u sljedećoj sezoni zajedno sa nama. 

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Blagoje Bratić
Gdje će Hilmo,baš mu je lijepo bilo u fk sarajevu 

- Megamon
- Kontakt:
Cestitamo vicesampioni
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tu cirilicu cak su i rusi prestali koristit,srbi je odavno ne koriste odkako su uveli internet samo ova nasa da ne kazem sta se prave pravi srbi.
Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!
Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.Čak i titulu ne žele,pa nije mi jasno onda zbog čega se ovi navijači vesele i zasto idu na gostovanja.Ako je to jedna utakmica godisnje u Europi onda razumijem !!!
Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.Čak i titulu ne žele,pa nije mi jasno onda zbog čega se ovi navijači vesele i zasto idu na gostovanja.Ako je to jedna utakmica godisnje u Europi onda razumijem !!!
Vi kao da ne razumijete, pa oni i dan danas žale za jugo ligom, draže im je igrati protiv Zvezde, Partizana, OFK Beograda, nego protiv Sarajeva, Želje, Čelika, Veleža i drugih, pa i ptice na grani znaju da većina njih sa malim izuzetkom, više njih voli imati kao protivnika, nažalost je tako....ŠB.TRN je napisao/la:Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!
- Megamon
- Kontakt:
I Fata bi gurabija al' nemeReAlemC85 je napisao/la:Vi kao da ne razumijete, pa oni i dan danas žale za jugo ligom, draže im je igrati protiv Zvezde, Partizana, OFK Beograda, nego protiv Sarajeva, Želje, Čelika, Veleža i drugih, pa i ptice na grani znaju da većina njih sa malim izuzetkom, više njih voli imati kao protivnika, nažalost je tako....ŠB.TRN je napisao/la:Da znam sta bih pitao.Hvala na odgovoru,volio bih da znam al ćirilicu sam ucio tocno jedan sat u 8 godina osnovne i 4 godine srednje skole!!!

Naravno, ali ne može, nek sanjaju još...
-
- Kontakt:

Ma sta ti pricas, pa gdje ste vi bili do prije 10 godina.......niste ni postojali, ne volim borac, ali za vas su institucija u svim pogledima, od tradicije, navijaca,itd......ŠB.TRN je napisao/la: Poruka bas bezveze,gdje je Borac bio zadnjih deset godina sad se odjednom digli kao da su osvojili Ligu prvaka.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav