hahaha.....joj kralja majko moja...drug kapa dolje...ccccĆeMa je napisao/la:AHHAHAHAHAAHAHHChelsea_CBH je napisao/la:On je Djeka Djeka (moj performans)
Ja ga volim volim volim puno, on je Djeka Djeka majstor zanata igra lopte ko iz automata. On je Djeka Djeka, on je Djeka Djeka, volimo ga svi, manje više ja, a Boga mi i vi. On je Djeka Djeka, sarajevsko dijete, u njeg se pola Bosne klete. On je Djeka Djeka čovjek iz sokaka, divi mu se Kaka. On je Djeka Djeka, u Sitiju igra i vrti se kao čigra. Njegov trener Manćini pravi je blento, jer ne zna reći gdje da stane Djeko. Malo u napad, malo u sredinu, ali Djeka voli svoju domovinu. On je Djeka Djeka lik iz bajke, lože se na njega i svačije majke. On je Djeka Djeka.![]()
![]()
![]()
majko moja
![]()
![]()
jesi budala, al si kralj da ga ebes
![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- NoName
- Kontakt:

Iskoristili put u Mančester

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
pa da ne plačaju dva puta kartu, ovi u Juventusu i onako nemaju paraNoName je napisao/la:![]()
![]()
Iskoristili put u Mančester![]()
![]()
Usput onako, da pozajme i Edina, da ne idu maksuz po njega
![]()

http://www.twitvid.com/MBWEK
a sto se tice Juve-a, to bi bila greska, ovako ce igrati LP, a u Torinu nista.
a sto se tice Juve-a, to bi bila greska, ovako ce igrati LP, a u Torinu nista.
Cuva Bog Zelju svog!
E dugo vece budalastine nisam cuo,Dzeko u Juventusu na pozajmici.Haha.Umjesto covjek da igra Ligu Prvaka ici ce u Juventus hahahah.Zazelio se Europa lige ups ne znam jesu li doticni i to uspjeli izborit.szlaja je napisao/la:superrrr

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
-
- Kontakt:
Šta fali i da ode u Romu na posudbu naš Djeka i da se tamo proslavi. Ta veći su klub od Šitija.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Ne moze se nista drugo reci nego , Edin je jos jednom ubo pravi klub u pravom trenu. Vjerovatno nema u Evropi trenutno perspektivnijeg kluba od CIty-a. Sve ce biti do Ede , uvukao im se pod kozu sada samo jos da digne malo trkacki kapacitet i brzinu u toku ljeta. Onda je samo SKY limit !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
What was your favourite new chant of 2010/11?
Ohhhh Edin Dzeko
Glasajte na oficijelnoj stranici Citya na fejsu
Ohhhh Edin Dzeko

Glasajte na oficijelnoj stranici Citya na fejsu

-
- Kontakt:
Ne znam ja bi prije volio da je otišao u europske doprvake (prema Europa League) Atletico Madrid umjesto Aguero jer Agu sad ide u Njemačku ili Englesku.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Nisi duhovit a ni smijesan na onaj nacin na koji ti to zelis biti.Chelsea_CBH je napisao/la:Šta fali i da ode u Romu na posudbu naš Djeka i da se tamo proslavi. Ta veći su klub od Šitija.
-
- Kontakt:
Jesi li shvatio sine šta sam napisao? Roma je institucija za Šiti. Jedan Šiti nikad neće imati igrača kao što je Totti ili kao što je bio Aviončić (Montela). Djeka u Vječitom gradu može postati nogometni idol. Humor ostavi za drugi podforum.SamoZeljo je napisao/la:Nisi duhovit a ni smijesan na onaj nacin na koji ti to zelis biti.Chelsea_CBH je napisao/la:Šta fali i da ode u Romu na posudbu naš Djeka i da se tamo proslavi. Ta veći su klub od Šitija.
Nije problem u tome sto si ti rekao, postujem iako se ne slazem. Problem je kako si ti to rekao.Chelsea_CBH je napisao/la:Jesi li shvatio sine šta sam napisao? Roma je institucija za Šiti. Jedan Šiti nikad neće imati igrača kao što je Totti ili kao što je bio Aviončić (Montela). Djeka u Vječitom gradu može postati nogometni idol. Humor ostavi za drugi podforum.SamoZeljo je napisao/la:Nisi duhovit a ni smijesan na onaj nacin na koji ti to zelis biti.Chelsea_CBH je napisao/la:Šta fali i da ode u Romu na posudbu naš Djeka i da se tamo proslavi. Ta veći su klub od Šitija.
Nazivas jedan fudbalski klub sranjem i go-vni-ma (Šiti) i ocekujes da te neko ozbiljno shvati??!!
Niko tebi ovdje nije sin, a ja sam vjerovatno stariji od tebe, ako nista bar po ponasanju.
O tim institucijama bi se dalo raspravljati do beskonacnosti..... Od stare slave se ne zivi.
Roma je sesta u Italiji a City treci u Engleskoj i igra u LP. Prije ili kasnije, City je medju najvecim klubovima na svijetu. Za Romu nisam siguran.

Moram odgovoriti, znam da je off topic, (ali i ovo je sve iznad off topic)!
Možda je ovaj lik @Chelsea_CBH lud (smiješan i loži ljude ovdje redovno
), ali je po mom mišljenu ovdje djelomično upravu! Znači neću ja reći da je Šiti
, ******, ali se sigurno ne može mjeriti sa Romom, sjetimo se i Wolfsburg je prije par sezona bio prvak Bundesliga, a gdje je danas ( neki će reći nije to isto, ali nije mala stvar biti 1. u Bundesligi)?! Neće uvijek biti šejika, pa da daju toliko novca za igrače, Roma je ekipa koja ima tradiciju, koja redovno igra u Europi, dok je City trenutno dobar, a sutra već jedan veliki
Za Džeku bi bilo mnogo bolje da je prešao, kao što je bilo spekulacija u Milan, Juventus, pa sad i Romu, nego City, ali vrijeme će pokazati.
Možda je ovaj lik @Chelsea_CBH lud (smiješan i loži ljude ovdje redovno

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Jos da su ti klubovi imali pare da ga kupe i da mu daju bar priblizno veliku platu koju sad ima?!juventus 0244 je napisao/la:Moram odgovoriti, znam da je off topic, (ali i ovo je sve iznad off topic)!
Možda je ovaj lik @Chelsea_CBH lud (smiješan i loži ljude ovdje redovno), ali je po mom mišljenu ovdje djelomično upravu! Znači neću ja reći da je Šiti
, ******, ali se sigurno ne može mjeriti sa Romom, sjetimo se i Wolfsburg je prije par sezona bio prvak Bundesliga, a gdje je danas ( neki će reći nije to isto, ali nije mala stvar biti 1. u Bundesligi)?! Neće uvijek biti šejika, pa da daju toliko novca za igrače, Roma je ekipa koja ima tradiciju, koja redovno igra u Europi, dok je City trenutno dobar, a sutra već jedan veliki
Za Džeku bi bilo mnogo bolje da je prešao, kao što je bilo spekulacija u Milan, Juventus, pa sad i Romu, nego City, ali vrijeme će pokazati.
Bas to i jeste ono oko cega se sve vrti. PARE!
Pa dobro, nije bas skroz off topic, ipak je Edin tema diskusije, sta je bolje za njega....

Otici u City za toliko para nije greska. Pogotovo ne za nekog ko dolazi iz Wolfsburga. Dzeko je sa transferom u City sebe osigurao do kraja karijere. Igrac je koji je placen +/- 35 miliona eura a to je i vise od garancije! On vise ne moze propasti, uvijek ce moci igrati u nekom vecem klubu. Njemu nikad nije kasno da ode u neku manju ligu (mislim manju od PL a sve su

Serie A je u padu. Sad im Svabe uzimaju jednog predstavnika u LP. Italija ove godine ima 4 a Njemacka 3, u vrlo skoroj buducnosti ce biti obratno. Mozda Roma ne zaigra ligu prvaka jos duugo?! Nikad ne znas kako stvari mogu da se odvijaju.
Pare pare pokrecu svijet, politiku i nogomet!
Za tebe preporuka "zeitgeist 3"...SamoZeljo je napisao/la:Jos da su ti klubovi imali pare da ga kupe i da mu daju bar priblizno veliku platu koju sad ima?!juventus 0244 je napisao/la:Moram odgovoriti, znam da je off topic, (ali i ovo je sve iznad off topic)!
Možda je ovaj lik @Chelsea_CBH lud (smiješan i loži ljude ovdje redovno), ali je po mom mišljenu ovdje djelomično upravu! Znači neću ja reći da je Šiti
Bas to i jeste ono oko cega se sve vrti. PARE!
Pa dobro, nije bas skroz off topic, ipak je Edin tema diskusije, sta je bolje za njega....
Otici u City za toliko para nije greska. Pogotovo ne za nekog ko dolazi iz Wolfsburga. Dzeko je sa transferom u City sebe osigurao do kraja karijere. Igrac je koji je placen +/- 35 miliona eura a to je i vise od garancije! On vise ne moze propasti, uvijek ce moci igrati u nekom vecem klubu. Njemu nikad nije kasno da ode u neku manju ligu (mislim manju od PL a sve su) kao sto je Serie A.
Serie A je u padu. Sad im Svabe uzimaju jednog predstavnika u LP. Italija ove godine ima 4 a Njemacka 3, u vrlo skoroj buducnosti ce biti obratno. Mozda Roma ne zaigra ligu prvaka jos duugo?! Nikad ne znas kako stvari mogu da se odvijaju.
Pare pare pokrecu svijet, politiku i nogomet!

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
A ni tvoj Chelsea nije nista veci da me izvines izuvev ovih par godina kada je dosao Cika Abramovic i ulozio silne novce kao i MudzahafilDubajski III i napravio neki klub zato se posuti molim te.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !