NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la LBJ MVP » 28 maj 2011, 23:03

Titova-Juga je napisao/la: Yup i imas dva videa o tome koja sam samo za tebe James loveru pronasao na youtube-u.
Sta, premalo ti je dva za aktivnog glumca na parketu ?! :lol:
Svaka ti čast dokazao si da je Bron odličan glumac da ne igra dobro košarku imao bi opet od čega da zarađuje.Nažlost tvoju bolje mu ide košarka nego gluma pa ćeš morati da ga gledaš na košarkaškim terenima,ali možda jednog dana ssnimi film s posvetom za tebe ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 23:04

L-Train je napisao/la:ustvari prikazao si mi samo jedan iz ove serije,ali nema veze.Ja ostajem pri tome da svi igraci glume samo sto kada James glumi to je nesto potpuno drugacije i shvatam ja tebe da ne volis Jamesa pa iskren da budem ne bi ni ja volio Rose da nas je silovao kao vas "King" 8-)

Ne, ne glume svi igraci. To je tvoj pokusaj lose odbrane doticnog i njegovog kontroverznog karaktera :lol:
A na tvoje iznenadjenje ja uzivam gledajuci kako doticni igra ali kada dodam tome da se ovako ponasa precesto, znaci (bolivudski) i kako je onako ispalio Cleveland, ne mogu ga voliti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 23:06

LBJ MVP je napisao/la: Svaka ti čast dokazao si da je Bron odličan glumac da ne igra dobro košarku imao bi opet od čega da zarađuje.Nažlost tvoju bolje mu ide košarka nego gluma pa ćeš morati da ga gledaš na košarkaškim terenima,ali možda jednog dana ssnimi film s posvetom za tebe ;)

A s obzirom da sam doticnog pohvalio da je najbolji kosarkas danas jer je Kobe vec u godinama a #23 GOAT u mirovini, onda ti ova spika bas i nea neku smisao... ;)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2011, 23:09

Titova-Juga je napisao/la:
L-Train je napisao/la:ustvari prikazao si mi samo jedan iz ove serije,ali nema veze.Ja ostajem pri tome da svi igraci glume samo sto kada James glumi to je nesto potpuno drugacije i shvatam ja tebe da ne volis Jamesa pa iskren da budem ne bi ni ja volio Rose da nas je silovao kao vas "King" 8-)

Ne, ne glume svi igraci. To je tvoj pokusaj lose odbrane doticnog i njegovog kontroverznog karaktera :lol:
A na tvoje iznenadjenje ja uzivam gledajuci kako doticni igra ali kada dodam tome da se ovako ponasa precesto, znaci (bolivudski) i kako je onako ispalio Cleveland, ne mogu ga voliti.
to uopste nije pokusaj odbrane Jamesa vec moje misljenje da svaki igrac u svojoj karijeri barem nekoliko puta nesto odglumi 8-)

ali ni to uopce nije bitno da je najveci glumac ikad ja sam za njega i to se nikad nece promjeniti 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 maj 2011, 23:10

LBJ MVP je napisao/la: Svaka ti čast dokazao si da je Bron odličan glumac da ne igra dobro košarku imao bi opet od čega da zarađuje.Nažlost tvoju bolje mu ide košarka nego gluma pa ćeš morati da ga gledaš na košarkaškim terenima,ali možda jednog dana ssnimi film s posvetom za tebe ;)

A s obzirom da sam doticnog pohvalio da je najbolji kosarkas danas jer je Kobe vec u godinama a #23 GOAT u mirovini, onda ti ova spika bas i nea neku smisao... ;)
Ima previše potenciraš na to što glumi kao da ti je želja da ga gledaš u filmu pa ko zna možda ti se jednog dana ispuni želja nešto kao #23 u Space Jam
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 23:11

L-Train je napisao/la:

to uopste nije pokusaj odbrane Jamesa vec moje misljenje da svaki igrac u svojoj karijeri barem nekoliko puta nesto odglumi 8-)

ali ni to uopce nije bitno da je najveci glumac ikad ja sam za njega i to se nikad nece promjeniti 8-)

Eh vidis kako ti znas sam sebe ispraviti kada ti ne prodje plan A do kraja, prebacis se na plan B, ali ni to ti nije neka odbrana. Svaki igrac ZNA zasigurno nekada odglumiti, samo je razlika sto je to ovome tvom loveru precest slucaj i jos na takav nacin da to cak i komentatori americkih kuca kao "tnt" ili "espn" ismijavaju.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 23:14

LBJ MVP je napisao/la: Ima previše potenciraš na to što glumi kao da ti je želja da ga gledaš u filmu pa ko zna možda ti se jednog dana ispuni želja nešto kao #23 u Space Jam

Ne, ja vise volim filmove profesionalnih glumaca, a vas lover je "pro wanna be" glumac, i u tome je drasticna razlika.
Ko zna, kako je poceo mozda upravo zbog njega pocnu i na prenagle uzdisaje odbrambenih igraca sudci svirati faulove.

Smrt nacionalizmu !!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2011, 23:17

kakav plan A,kakav plan B :D ee moj Tito...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2011, 23:18

L-Train je napisao/la:kakav plan A,kakav plan B :D ee moj Tito...

To ti je to sto se cinjenica tice.
Nista ispod tepiha kod mene svidjalo se meni samom ili ne, a i za druge isto vazi ;)

Smrt nacionalizmu !!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 maj 2011, 01:31

MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: @Magica, tvoj jedini problem je sto si suvise subjektivan. Kako nisu titule bitne? Sta je onda bitno? Svaku vecer lupati po 40 poena, i na kraju napustati teren sa porazom. Ja ti opet kazem navedi po cemu je James toliko dobar. Po tome sto je ove godine usao u finale sa Boshom i Wadeom? Ili po tome sto su imali hajmo reci, jednu solidnu dozu srece, kada su naletili na rastimane Celticse. Oni Celticsi od prosle godine bi njih raznijeli odbranom. Je li kriv Bird sto je igrao za Celticse, je li kriv Kobe sto su ga doveli i uparili sa Shaqom. Kao sto kaze Vlade, mijenjali su me za nekog djecaka, i napravili posao desetljeca.

Znaci Kobe je najbolji igrac posljednjeg desetljeca, najvise titula ima, i to je to. Kao sto je Jordan najbolji svih vremena, tako je Kobe najbolji posljednjeg desetljeca.
Tvoj problem je sto ne poznajes elementarnu logiku. Ne postoje "subjektivno" i "objektivno" misljenje, jer su sva misljenja subjekitvna - onog subjekta koji ih iznosi. A postoje prisrastan i neprisrastan pogled na nesto. Hoces reci da sam pristrastan glede Jamesa, mozda? I postoji objektivna realnost, koju svi mi sagledavamo: ovako ili onako.
Ja tvrdim da je Wilt najbolji centar ikada. Koliko je on imao titula, a koliko njegov nemesis Russell? Da nije mozda Russell bio veci igrac od Wilta? Ako gledamo titule - jeste, a ako gledamo ekipe u kojima su igrali i jedan i drugi - tesko. Jer je jedan igrao za dinastiju punu HOFova i predvodjenu najboljim trenerom koga je svet video, a drugi je igrao skoro sam.
Naravno da se titule racunaju, ali treba gledati i siru sliku. Kobe je samo uz dominantne centre uzimao titule, cesto kao druga violina. Jel James u Heatu druga violina mozda? Tesko. Bice da mu je Wade pomocnik.
Ne razumem samo otkud toliki bes prema jednom mladom coveku, koji je odbio da truli u C-landu i otisao u tim sa kojim moze da napadne titulu. Jbga, ljudi izgleda da vole kad je neko neuspesan.
A glede Kobe-a, jel znas zasto je on zavrsio u LALu? Zato sto nije hteo da igra nigde van LA. I naterao je Hornetse da ga tradeuju.
OK, upravu si. Hebi ga, ti ides uvijek protiv svih, i to je to. Po tebi je Kobe 2009. godine bio druga violina u ekipi. Nemamo sta dalje razgovarati na datu temu. Sto se tice Jamesa, ja niti ga mrzim niti volim. Ali da ti relativiziras i dalje pricu o titulama, kako je neko drugi zasluzan za sve nesto, a James ce sve to sam sebi da donese naravno. Wade je njegov pomocnik, a ostalim kao nije trebao pomocnik. Osam godina nema titule, i onda ga se poredi sa NAJVECIM svih vremena. Realno, nema sta. A kao takvog ga se poredi na vrhuncu karijere sa ostalim igracima. Vidjet cemo kada prevali 30. kakav ce da bude. Mozda bolji, mozda losiji. Ko zna?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 maj 2011, 01:40

Po cemu barcelona ima najbolji tim?Dobro znaci tvrdis i dalje da je novica bolji,zalosno i jadno..Kad istrci oko 3 bloka i pogodi tricu tada ima moj respekt,sumnjam da ce kari napravit ista od njega!!ALi nema frke,tebi treneri prave igrace,za mene ili znas ili ne znas!!pozz
Da bezveze ne trolujemo temu, po cemu Barselona ima najbolji tim. Mislim da ovu konstataciju koju si postavio, je stvarno smijesno komentirati. Ove godine su igrali bez najkorisnijeg igraca, i ispali u TOP 8. Ako malo pratis ACB ligu, vidio si sta se desi prvaku Caji, kada se masinerija razljuti. Kako se raspada Duskova ceta.

Ma ne, igraci sami od sebe igraju. Izvedes ih na parket i kazes idemo momci sibamo se do zadnje lopte.
Mozda u fudbalu, kada Gvardiola izvede ovih 11 koji su najbolji tim u historiji fudbala, i kaze igramo znate onu nasu igru. Svi je vide, a niko je ne moze da uzme.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2011, 10:55

neno#4 je napisao/la:
OK, upravu si. Hebi ga, ti ides uvijek protiv svih, i to je to. Po tebi je Kobe 2009. godine bio druga violina u ekipi. Nemamo sta dalje razgovarati na datu temu. Sto se tice Jamesa, ja niti ga mrzim niti volim. Ali da ti relativiziras i dalje pricu o titulama, kako je neko drugi zasluzan za sve nesto, a James ce sve to sam sebi da donese naravno. Wade je njegov pomocnik, a ostalim kao nije trebao pomocnik. Osam godina nema titule, i onda ga se poredi sa NAJVECIM svih vremena. Realno, nema sta. A kao takvog ga se poredi na vrhuncu karijere sa ostalim igracima. Vidjet cemo kada prevali 30. kakav ce da bude. Mozda bolji, mozda losiji. Ko zna?
I najveći svih vremena je ja mislim u osmoj sezoni uzeo prvu titulu ili je bila sedma ne da mi se sad provjeravat

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 29 maj 2011, 11:16

neno#4 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: @Magica, tvoj jedini problem je sto si suvise subjektivan. Kako nisu titule bitne? Sta je onda bitno? Svaku vecer lupati po 40 poena, i na kraju napustati teren sa porazom. Ja ti opet kazem navedi po cemu je James toliko dobar. Po tome sto je ove godine usao u finale sa Boshom i Wadeom? Ili po tome sto su imali hajmo reci, jednu solidnu dozu srece, kada su naletili na rastimane Celticse. Oni Celticsi od prosle godine bi njih raznijeli odbranom. Je li kriv Bird sto je igrao za Celticse, je li kriv Kobe sto su ga doveli i uparili sa Shaqom. Kao sto kaze Vlade, mijenjali su me za nekog djecaka, i napravili posao desetljeca.

Znaci Kobe je najbolji igrac posljednjeg desetljeca, najvise titula ima, i to je to. Kao sto je Jordan najbolji svih vremena, tako je Kobe najbolji posljednjeg desetljeca.
Tvoj problem je sto ne poznajes elementarnu logiku. Ne postoje "subjektivno" i "objektivno" misljenje, jer su sva misljenja subjekitvna - onog subjekta koji ih iznosi. A postoje prisrastan i neprisrastan pogled na nesto. Hoces reci da sam pristrastan glede Jamesa, mozda? I postoji objektivna realnost, koju svi mi sagledavamo: ovako ili onako.
Ja tvrdim da je Wilt najbolji centar ikada. Koliko je on imao titula, a koliko njegov nemesis Russell? Da nije mozda Russell bio veci igrac od Wilta? Ako gledamo titule - jeste, a ako gledamo ekipe u kojima su igrali i jedan i drugi - tesko. Jer je jedan igrao za dinastiju punu HOFova i predvodjenu najboljim trenerom koga je svet video, a drugi je igrao skoro sam.
Naravno da se titule racunaju, ali treba gledati i siru sliku. Kobe je samo uz dominantne centre uzimao titule, cesto kao druga violina. Jel James u Heatu druga violina mozda? Tesko. Bice da mu je Wade pomocnik.
Ne razumem samo otkud toliki bes prema jednom mladom coveku, koji je odbio da truli u C-landu i otisao u tim sa kojim moze da napadne titulu. Jbga, ljudi izgleda da vole kad je neko neuspesan.
A glede Kobe-a, jel znas zasto je on zavrsio u LALu? Zato sto nije hteo da igra nigde van LA. I naterao je Hornetse da ga tradeuju.

WAde Jamesov pomocnik??? Wade da je htjeo da bude neci pomocnik otisao bi u Cavse...nebi James dolazio kod njega....koliko god titula miami osvojio Wade ce uvijek imati jednu vise ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 maj 2011, 11:25

Wade je zvao i Jamesa i Bosha da dodju u Miami,na kraju su se uspjeli dogovoriti i to je to...s obzirom da ja James prva violina u Miami onda se logicno namece da mu je Wade pomocnik odnosno druga violina mada to nema apsolutno nikakve veze,a to da ce uvijek imati jedan prsten vise ne igra nikakvu bitnu ulogu jer onda bi to znacilo da ni Jordan nije najbolji kosarkas na svijetu ;)

LeBron James: Nisam bolji od Jordana

Nekadašnji košarkaš Chicago Bullsa Scottie Pippen izjavio je u petak u razgovoru za drugi program radijske postaje ESPN kako bi LeBron James mogao postati najbolji košarkaš koji je ikad igrao košarku, veći i od Michaela Jordana. Jedan od onih koji se s time ne slaže je sam James.

Iako je rekao da mu gode usporedbe s takvim veličinama, James smatra da nije učinio dovoljno da ga se još uvrsti među najveće.

“Nisam bolji od Jordana. Michael je bio nevjerojatan igrač. Preda mnom je još dugi, dugi put da bi me se moglo spomenuti kao jednog od velikana svih vremena. Ne samo uz Jordana. Puno je velikana koji su igrali u ovoj ligi, Larry Bird, Kareem Abdul-Jabbar, Bill Russell, to su momci koji su osvojili višestruke naslove i koji su bili pioniri svoga vremena” rekao je James.

Podsjećamo, Pippen je za Jamesa rekao:

“Michael Jordan vjerojatno je najveći strijelac u povijesti igre. Ipak, mogao bih otići toliko daleko i reći da bi LeBron James mogao postati najbolji igrač koji je ikad igrao košarku.”

“Ponizan sam i zahvalan na Scottievim komentarima. Posebice jer je on bio Michaelov suigrač i gledao ga je na svakodnevnoj bazi. Ali što se mene tiče, ja neću ovdje sjediti i govoriti da sam bolji od Jordana. Nisam bolji od Jordana” zaključio je 26-godišnji James, zvijezda Miami Heata, koji još četiri pobjede dijele od osvajanja prvog NBA prstena u karijeri.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 maj 2011, 12:29

LBJ MVP je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
I najveći svih vremena je ja mislim u osmoj sezoni uzeo prvu titulu ili je bila sedma ne da mi se sad provjeravat
Upravo tako. Jordan je poceo da pobedjuje tek kad je dobio pravu ekipu za to. Dok su Celticsi, LAL i Bad Boysi harali, a on nije imao Pippena u AllStar izdanju, veliko finale je gledao samo na TVu.

Kobe jedino te 2009. nije bio druga violina. U ostala cetiri maha jeste.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 29 maj 2011, 13:17

Cudo kako niko nije govorio da je wade jamesov pomocnik u seriji protiv bostona mozda zato sto je james tada bio wadeov pomocnik :lol: Ovo ste poceli govorit jer je wade odigrao JEDNU losu seriju iako je bio sjajan u zavrsnici. Izneđujete me vi posebno navijacoi miamia koji ste pratili utakmice pa trebali bi znati da njih dvojica dijele tu ulogu glavnog igraca kako koga krene taj dobija loptu kombinuju sto su i dokazale ove dvije serije boston i chikago.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 29 maj 2011, 13:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2011, 13:22

zasto bi neko od njih dvojice uopste morao biti pomocnik?

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 29 maj 2011, 13:28

Donnie Darko je napisao/la:zasto bi neko od njih dvojice uopste morao biti pomocnik?
Zato sto neki vise vole jamesa pa on mora da bude glavni :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 maj 2011, 13:29

bear grylls je napisao/la:Cudo kako niko nije govorio da je wade jamesov pomocnik u seriji protiv bostona mozda zato sto je james tada bio wadeov pomocnik :lol: Ovo ste poceli govorit jer je wade odigrao JEDNU losu seriju iako je bio sjajan u zavrsnici. Izneđujete me vi posebno navijacoi miamia koji ste pratili utakmice pa trebali bi znati da njih dvojica dijele tu ulogu glavnog igraca kako koga krene taj dobija loptu kombinuju sto su i dokazale ove dvije serije boston i chikago.
ma ja govorim da je lik po statistici prva violina,a opet Boston je na kraju pao pred LeBronom al nema veze ;)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 29 maj 2011, 13:32

76 76 37.1 .500 .306 .758 6.4 4.6 1.5 1.1 25.579 wade
79 79 38.8 .510 .330 .759 7.5 7.0 1.6 .6 26.7 lebron
To su te ogromne razlike i mnogo losija statistika "druge violine" koji je odigrao jednu od losijih sezona zbog svih problema off court. Al nema veze dok god pobjeđujemo ja sam zadovoljan nema veze ko smatra ko je prva violina.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.