NK VarazdinSamo F.K.S !! je napisao/la:Koga bi voljeli izvuci u evropi komsije ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
NK VarazdinSamo F.K.S !! je napisao/la:Koga bi voljeli izvuci u evropi komsije ?
starigrad je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Dobro ova dvojica govore za stadion. Ja mislim da je vise krajnje vrijeme da se nesto uradi po tom pitanju. Ima timova koji su za 10 mil € napravili stadione da glava boli. Sto se tice naseg hrama, mislim da bi se vise pred iducu sezonu nesto moralo poduzeti po tom pitanju. Ako nista, istok osposobiti, napraviti ga isto kao sjever. Teren srediti, i za zapad napraviti betonsku tribinu, jer po UEFA novim pravilima drvena tribina vise ne prolazi.
kojim sredstvima? puno mi zamjerki trazimo i nalazimo u ovim nasim zeljama. zapitamo li se ponekad, koliko su te zelje realne?
da je moguce, najbolje bi bilo vas izvuciSamo F.K.S !! je napisao/la:Koga bi voljeli izvuci u evropi komsije ?
i to je istina, zato sam i rekao da bi se mogla napravit jedna tribina, bez krova, samo stolice, klub koji je vec drugu godinu u Europi, pa ja mislim da je to koliko-toliko realno, neda mi se sad trazit koliko koji klub dobije za sudjelovanje, al sjecam se izjave komentatora na utakmici slaven b.-milano(neki iz albanije) i slaven im uvalio 8 komada i komentator kaze da su dosli odigrat utakmicu samo da bi dobili 80 000 eura koliko uefa placa nastup u kvalifikacijama, to je bilo prije 3-4 sezone, kakve su sad nagrade nisam siguranstarigrad je napisao/la:kojim sredstvima? puno mi zamjerki trazimo i nalazimo u ovim nasim zeljama. zapitamo li se ponekad, koliko su te zelje realne?Capt_Billy je napisao/la:Dobro ova dvojica govore za stadion. Ja mislim da je vise krajnje vrijeme da se nesto uradi po tom pitanju. Ima timova koji su za 10 mil € napravili stadione da glava boli. Sto se tice naseg hrama, mislim da bi se vise pred iducu sezonu nesto moralo poduzeti po tom pitanju. Ako nista, istok osposobiti, napraviti ga isto kao sjever. Teren srediti, i za zapad napraviti betonsku tribinu, jer po UEFA novim pravilima drvena tribina vise ne prolazi.
Ma samo da ne izvucemo Zvezdu, mislim da ce ostalo moci sve nakako uz adekvatan pristup. Eto neko moje misljenja, mada znam da ima 10 puta jacih timova od Zvezde, ali mislim da svi razumiju radi cega ne njih!!!Samo F.K.S !! je napisao/la:Koga bi voljeli izvuci u evropi komsije ?
sve stoji. sjecam se da je bilo price, tamo negdje 2002.-2003. godine, da bi istok treba raditi sirbegovic (nastavak sjevera) i da bi mu bili dati poslovni prostori pod koncesiju. nisu se uspjeli dogovoriti i nista od toga. velike pare su u pitanju i tu nema ljubavi, zarada se gleda.Capt_Billy je napisao/la:starigrad je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Dobro ova dvojica govore za stadion. Ja mislim da je vise krajnje vrijeme da se nesto uradi po tom pitanju. Ima timova koji su za 10 mil € napravili stadione da glava boli. Sto se tice naseg hrama, mislim da bi se vise pred iducu sezonu nesto moralo poduzeti po tom pitanju. Ako nista, istok osposobiti, napraviti ga isto kao sjever. Teren srediti, i za zapad napraviti betonsku tribinu, jer po UEFA novim pravilima drvena tribina vise ne prolazi.
kojim sredstvima? puno mi zamjerki trazimo i nalazimo u ovim nasim zeljama. zapitamo li se ponekad, koliko su te zelje realne?
Pa jeste prijatelju, ali ako ista zelimo valjda moramo biti u stanju pronaci adekvatne investitore koje ce biti u stanju pokriti troskove. Ovo sve sto radimo, igleda od danas pa do sutra. Mislim, nemam nista protiv ovi trenutni ljudi, vec ono naprotiv, radi se, idu neke stvari pozitivno, ali opet sa druge strane gledano, evo sta god zelimo da uradimo pozitivno pojave se prepreke. Pa nema ovaj zakon, pa nema ovih ljudi, pa nema ovih para. Mislim do kada ce se tako razmisljati??.
Zašto je došlo do "okršaja"?Cuspajz je napisao/la:par utisaka iz prijedora ,kao prvo razocarenje veliko je sastav koji je izasao bar zbog nas koji smo 300 km putovali od sarajeva,tu je falilo 6-7 igraca a pojedini od njih su bili sa nama i na tribinama ,utakmica losa onako sa nase strane dok je rudar bio dobar ,stanic na beku prelos u odbrani a u napadu sve na silu bez ikakvog ucinka ,ostali tanki isto a ako nekog treba izdvojiti kao dobre to su visca i ovaj mali zoletic,malcu treba snage(duel igra) i jakih utakmica a posjeduje veliki kvalitet i sjajnu tehniku ,sve u svemu hvala na osvojenom kupu ali dosta tu treba zahvalnica biti inace ocekujem opet slicnih utakmica kao sloboda,siroki i mucnih perioda ,jos na kraju smijesno je bilo gledati stanica kako prijeti svog guznom haveru colicu da ce ga prebiti poslije![]()
za nase uslove, nagrada za ucesce u europi je vise nego solidna. mislim 90.000 eura po kolu u kvalifikacijama. e sad, zeljo odigra jedno kolo i dobije te pare, a godisnji budzet izmedju 1.700.000 i 2.000.000 KM i to za sadasnje platne razrede igraca i njihove ugovore, pa strucni stab, pomocno osoblje... zarada od europe, samo mali dio potreba. ako se, sto svi zelimo, dovedu kvalitetna pojacanja, budzet raste kroz vece ugovore i plate. opet kazem, vecina nasih zelja prevazilazi nase, trenutne, realne mogucnosti. nadat se boljem kroz pare od dzeke, jace sponzorske ugovore, bolji rad marketinske sluzbe...gospodin Seljakovic je napisao/la:i to je istina, zato sam i rekao da bi se mogla napravit jedna tribina, bez krova, samo stolice, klub koji je vec drugu godinu u Europi, pa ja mislim da je to koliko-toliko realno, neda mi se sad trazit koliko koji klub dobije za sudjelovanje, al sjecam se izjave komentatora na utakmici slaven b.-milano(neki iz albanije) i slaven im uvalio 8 komada i komentator kaze da su dosli odigrat utakmicu samo da bi dobili 80 000 eura koliko uefa placa nastup u kvalifikacijama, to je bilo prije 3-4 sezone, kakve su sad nagrade nisam siguranstarigrad je napisao/la:kojim sredstvima? puno mi zamjerki trazimo i nalazimo u ovim nasim zeljama. zapitamo li se ponekad, koliko su te zelje realne?Capt_Billy je napisao/la:Dobro ova dvojica govore za stadion. Ja mislim da je vise krajnje vrijeme da se nesto uradi po tom pitanju. Ima timova koji su za 10 mil € napravili stadione da glava boli. Sto se tice naseg hrama, mislim da bi se vise pred iducu sezonu nesto moralo poduzeti po tom pitanju. Ako nista, istok osposobiti, napraviti ga isto kao sjever. Teren srediti, i za zapad napraviti betonsku tribinu, jer po UEFA novim pravilima drvena tribina vise ne prolazi.
ja i ne govorim o tome. za stolice se slazem, jer i sam sebi po sto puta, prije utakmice, ponovim da ne zaboravim ponijeti "avaz"Neuville je napisao/la:Pa ne mora bit neko spektakularno ulaganje za farbanje relektora i čišćenje tribina, eto i nek se Istok bar očisti od kamenja i trave, ne treba više od 10.000 maraka, ma i duplo manje
Ja bi evo prvi odma otišao da je sreće, prije par godina je bilo nekih žena što su čistile stolice, i to platili fanovi iz Amerike, pa majku mu ako nemamo za tog, stvarno nemam riječi, trebamo krenut od nekih osnovnih stvari a ne lagati se nekim megalomanskim stvarima, idemo polako, stvar po stvar i biće to dobro.starigrad je napisao/la:ja i ne govorim o tome. za stolice se slazem, jer i sam sebi po sto puta, prije utakmice, ponovim da ne zaboravim ponijeti "avaz"Neuville je napisao/la:Pa ne mora bit neko spektakularno ulaganje za farbanje relektora i čišćenje tribina, eto i nek se Istok bar očisti od kamenja i trave, ne treba više od 10.000 maraka, ma i duplo manje, kako bih mogao sjesti a ne isprljati hlace i jaknu. u ranijem postu sam pomenu pomocno osoblje i o tom dijelu obaveza bi oni trebali, redovno, voditi racuna. mislim da bi se i navijaci mogli angazovati i organizovati na sredjivanju istoka (kamenje i trava). ako je to nasa svetinja, haj'mo povesti racuna o njoj.
Sve navedene možeš osim Sarajeva.irridu je napisao/la:ma haj je.bo 2 mjesto isti vrag XD malo mi je glupo sto sam misljenja da smo mogli ovo dobit al et vak je bar dobio sastav da igra koji inace nema previse prilikasto se tice evrope imam nekolko pitanja jel ja nisam dobro vidio ili mozemo izvuc split,sarajevo,varazdin,i vako jos nake levate iz nez ni ja odakle
![]()
samo nemoj izraelceirridu je napisao/la:5 NAJPOZELJNIH:
levadia
tromso
split
valerengen
jablonec
5 NEPOZELJNIH:
fulham
dinamo B
makabi tel aviv
zilina
salzburg
... realno i vesterlo,gazijantepspor i nacional nisu neke ne pobijedive ekipe mislim da bi sa njima kolko tolko se mogli nositi,bar bi ih kuci mogli pobijediti ako nista ,a uz malo srece ,svasta moze bit
Ma ja jarane koga god da dobijemo i mi i vi bit ce tesko,jer licno mislim da akozelimo da napravimo ista u Evropi moramo imati u ekipi 4 do 5 igraca koje moras platiti minimalno 500.000,00 godisnje a objektivno mi zivimo u takvoj drzavi da je to tesko izvodljivo,finansijski je to tesko pokriti.Al j....a takva nam je sudbina,puno srece i da sto dalje dogurate i da barem i mi i vi sta zaradimo.PozdravSamo F.K.S !! je napisao/la:Koga bi voljeli izvuci u evropi komsije ?
cekaju se slovenciNeuville je napisao/la:Palo mi je na pamet, pošto je uprava jako nesposobna, ne očekujem neke velike stvari ali bi velika stvar bilo to, da se počnu čistiti stolice na cijelom stadionu i da se zamjene koje su ošteće i farbanje reflektora