FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 00:51

amer_zeljoo je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:ja se izvinjavam sto sam ista poceo oko ovog na nacionalnoj razini, ocito i dalje vlada ista klima, i dalje mi nedate da volim BiH .. zbog nekih pojedinaca se ja ne osjecam ugodno kad moram rec da sam Krscan jer cete me svi vi poprijeko pogledat i zbog neki krivi ljudi se ja ne mogu ni osjecat onim sto jesam

toliko od mene, ne zelim kvarit temu
ti ne kapiras nista.. niko te nece poprijeko pogledati jer si krscan. cas sto vise svi mi imamo jako dobrih prijatelja koji su krscani, pravoslavci. Ovdje se govori o ponasanju prema BiH, prema drzavi, prema nasoj himnoj. Kakvu ljubav vi pokazujete zvizdajuci himnoj BiH.. i jos navedeni primjeri u postu iznad..
ne stoji ti to 'kakvu ljubav vi pokazujete', jer ja se ne brojim pod to VI, ja nikad nisam zvizdao himni zemlje u kojoj zivim .. bolje da si rekao 'kakvu ljubav pokazuju oni koji zvizde', to bi ti stojalo ;) .. ja ne mogu mrzit drzavu gdje mi je sve i nikad se nebi odselio u Hrvatsku ni za kakave pare, tamo nemam nista .. a to za kog ja navijam je stvar mog principa, ja cekam taj dan kad cu moc s ponosom rec da od tog dana navijam za BiH, al ne vjerujem ni da ce taj dan moja djeca dozivit, ovu zemlju su pojedinci unistili

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 maj 2011, 00:54

gospodin Seljakovic je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:ja se izvinjavam sto sam ista poceo oko ovog na nacionalnoj razini, ocito i dalje vlada ista klima, i dalje mi nedate da volim BiH .. zbog nekih pojedinaca se ja ne osjecam ugodno kad moram rec da sam Krscan jer cete me svi vi poprijeko pogledat i zbog neki krivi ljudi se ja ne mogu ni osjecat onim sto jesam

ti ne kapiras nista.. niko te nece poprijeko pogledati jer si krscan. cas sto vise svi mi imamo jako dobrih prijatelja koji su krscani, pravoslavci. Ovdje se govori o ponasanju prema BiH, prema drzavi, prema nasoj himnoj. Kakvu ljubav vi pokazujete zvizdajuci himnoj BiH.. i jos navedeni primjeri u postu iznad..
ne stoji ti to 'kakvu ljubav vi pokazujete', jer ja se ne brojim pod to VI, ja nikad nisam zvizdao himni zemlje u kojoj zivim .. bolje da si rekao 'kakvu ljubav pokazuju oni koji zvizde', to bi ti stojalo ;) .. ja ne mogu mrzit drzavu gdje mi je sve i nikad se nebi odselio u Hrvatsku ni za kakave pare, tamo nemam nista .. a to za kog ja navijam je stvar mog principa, ja cekam taj dan kad cu moc s ponosom rec da od tog dana navijam za BiH, al ne vjerujem ni da ce taj dan moja djeca dozivit, ovu zemlju su pojedinci unistili
Bgt ne laprdaj vise ...fino odgojis djecu da vole drzavu koja ih hrani i gotovo..kakve veze ima vjera s tim sta ti volis...kome smeta sto si krscanin ..nikome i to je too... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 maj 2011, 00:56

Cuj ceka dan da bi sa ponosom navijao za svoju zemlju :lol:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 maj 2011, 00:57

@gospodine seljakovicu, postujem tvoje razmisljanje i niko ti, kao ni bilo kome drugom, ne brani da volis BiH, zivis u njoj, navijas za njene reprezentativne selekcije itd. al' hajm'o, molim te promjenit temu i vratit se naslovnoj.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 00:58

svaka cast ako tebi ne smeta, al ja ih znam na pretek kojim smeta
i aj necu se dalje raspravljat, dosao sam na temu da malo analiziram protivnike za Europu u kojoj cu naravno navijat za sve nase predstavnike, al neki ljudi su pisali stvari koje nisu vezane za temu pa sam se nazalost i ja zakacio .. uglavnom, ZAVRSENA PRICA

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 maj 2011, 00:58

starigrad je napisao/la:bez adekvatnih pojacanja, koga god da izvucemo nisam preveliki optimista... pogotovo sto ima naznaka da nam se, kao i prosle godine, moze desiti da nam ponajbolji odu u ovom prelaznom roku. treba nam, najmanje, 3-4 kvalitetna igraca da bi ekipa, a samim tim i igra, imali glavu i rep. s ovim sto imamo se mozemo nositi u ovom odronu od pl, a za evrope :roll: nadam se najboljem, odnosno, da ce uprava biti u mogucnosti ispratiti potrebe strucnog staba i da nece biti dovodjenja prosjecnih igraca radi zadovoljavanja licnih interesa forsiranjem istih, radi podizanja cijene kod narednog transfera
Upravo sljedeca sezona nam treba dati odgovore na ta pitanja...odlazaka ce biti i to je sasvim sigurno...i mislim da je to dobro,jer imamo 25 igraca najmanje koji su u trenaznom procesu...otici ce i neki koji su bili prvotimci u ove dvije godine a i neki koji nisu puno minuta imali...sada je momenat da se ulozi u igracki kadar,da se dovedu pojacanja i da se samim tim garantuje mjesto u vrhu iduce godine...idemo mi dobrim pravcem,za takvo nesto treba vremena s obzirom da se zna odakle smo poceli...kada je Amar tek dosao dao je ispisnice 16 igraca,doveo je nekoliko igraca i odmah prvaci...ove godine smo tu gdje jesmo i to je realno,jer konsolidujemo redove,borba je oko novca oko sponzora i da sve to bude redovno...vec od ove sezone ja ocekujem od kluba da ono sto je moralo biti redovno,da se vise ne stavlja kao prioritet,nego da je to normalna osnova,a da sve ostalo bude napredak..trebaju nam bolji igraci,bolji od ovih sto imamo i bolji od ovih sto odu sada,a ne igraci iste i slicne kvalitete koji ce popuniti mjesto ovoga koji je otisao...onaj koji ode,sretno mu,puna zahvalnost za sve sto je uradio u ovom periodu,a da se radujemo golovima i nekim dobrim potezima igraca koji ce igrati za sveti dres.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 01:01

Palo mi je na pamet, pošto je uprava jako nesposobna, ne očekujem neke velike stvari ali bi velika stvar bilo to, da se počnu čistiti stolice na cijelom stadionu i da se zamjene koje su ošteće i farbanje reflektora :roll:
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 01:07

haj sad malo o temi :D

mene zanima jel ikad bilo govora da se napravi jos jedna tribina na Grbavici, uvijek citam o nekim nemogucim projektima, al realno gledano Zeljo bi mogao napravit tribinu tamo gdje je ona sto izgleda kao rusevina, sto nije u funkciji i ondje postavit stolice, ne mora bit pokrivena, al stadion bi bio puno ljepsi i imali bi ko svi normalni klubovi normalnu tribinu, Zeljo je mislim jedini klub koji ima tribine samo iza golova, svi prave prvo sa strana .. ona jedna sa strane nije u funkciji, a ono drugo se ne moze nazvat tribinom

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 01:09

gospodin Seljakovic je napisao/la:haj sad malo o temi :D

mene zanima jel ikad bilo govora da se napravi jos jedna tribina na Grbavici, uvijek citam o nekim nemogucim projektima, al realno gledano Zeljo bi mogao napravit tribinu tamo gdje je ona sto izgleda kao rusevina, sto nije u funkciji i ondje postavit stolice, ne mora bit pokrivena, al stadion bi bio puno ljepsi i imali bi ko svi normalni klubovi normalnu tribinu, Zeljo je mislim jedini klub koji ima tribine samo iza golova, svi prave prvo sa strana .. ona jedna sa strane nije u funkciji, a ono drugo se ne moze nazvat tribinom
ma samo da se istok napravi uslovnim, slažem se, ne mora se pokriti, napraviti eto kao zapad ako ništa, da možemo igrati utakmice na Grbavici a ne na AFH.
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 01:11

Neuville je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:haj sad malo o temi :D

ma samo da se istok napravi uslovnim, slažem se, ne mora se pokriti, napraviti eto kao zapad ako ništa, da možemo igrati utakmice na Grbavici a ne na AFH.
pa to bi bio odlican pocetak za ostvarenje tog projekta nekog, nek naprave jednu tribinu, pa kad bude para nek se pokrije, usminka i sve ostalo, pa ce doc na red i sve ostalo, polako nek ide, nikad nece nabavit toliko para da mogu odjednom .. i sigurno je 1000 puta ljepsi osjecaj igrat domace utakmice na svom stadionu nego na tudjem bez obzira sto je to u istom gradu

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 maj 2011, 01:20

boccaccio je napisao/la:
starigrad je napisao/la:bez adekvatnih pojacanja, koga god da izvucemo nisam preveliki optimista... pogotovo sto ima naznaka da nam se, kao i prosle godine, moze desiti da nam ponajbolji odu u ovom prelaznom roku. treba nam, najmanje, 3-4 kvalitetna igraca da bi ekipa, a samim tim i igra, imali glavu i rep. s ovim sto imamo se mozemo nositi u ovom odronu od pl, a za evrope :roll: nadam se najboljem, odnosno, da ce uprava biti u mogucnosti ispratiti potrebe strucnog staba i da nece biti dovodjenja prosjecnih igraca radi zadovoljavanja licnih interesa forsiranjem istih, radi podizanja cijene kod narednog transfera
Upravo sljedeca sezona nam treba dati odgovore na ta pitanja...odlazaka ce biti i to je sasvim sigurno...i mislim da je to dobro,jer imamo 25 igraca najmanje koji su u trenaznom procesu...otici ce i neki koji su bili prvotimci u ove dvije godine a i neki koji nisu puno minuta imali...sada je momenat da se ulozi u igracki kadar,da se dovedu pojacanja i da se samim tim garantuje mjesto u vrhu iduce godine...idemo mi dobrim pravcem,za takvo nesto treba vremena s obzirom da se zna odakle smo poceli...kada je Amar tek dosao dao je ispisnice 16 igraca,doveo je nekoliko igraca i odmah prvaci...ove godine smo tu gdje jesmo i to je realno,jer konsolidujemo redove,borba je oko novca oko sponzora i da sve to bude redovno...vec od ove sezone ja ocekujem od kluba da ono sto je moralo biti redovno,da se vise ne stavlja kao prioritet,nego da je to normalna osnova,a da sve ostalo bude napredak..trebaju nam bolji igraci,bolji od ovih sto imamo i bolji od ovih sto odu sada,a ne igraci iste i slicne kvalitete koji ce popuniti mjesto ovoga koji je otisao...onaj koji ode,sretno mu,puna zahvalnost za sve sto je uradio u ovom periodu,a da se radujemo golovima i nekim dobrim potezima igraca koji ce igrati za sveti dres.
naravno da, nakon onih 4-5 godina tavorenja, treba vremena za dostizanje rezultata, ostvarenih pocetkom ovog milenija. pa tada smo bili nezadovoljni sto, eto, ne prodjosmo hartsa. preduslov za onakve igre je kvalitet igrackog kadra i ako se sada ne pistupi pravoj selekciji pojacanja, onda ce nam se ponovo desavati hapoeli, litexi itd. nemoj pomisliti da to ocekujem preko noci, odnosno, da se takva ekipa moze sloziti u ovom prelaznom roku, ali se mora napraviti znacajan iskorak i pomak na bolje u igri od ovosezonske, pa naredne u odnosu na ovu itd. po mojoj procjeni, za 2-3 sezone, ovakvim nacinom, imali bi vise nego solidnu ekipu i za ove kvalifikacione utakmice u euro takmicenjima. za razliku od proslog ljeta, kada nismo kvalitetno nadomjestili bekrica i bucana, ove godine bi morali, struka naravno, ciljano popuniti ekipu. niko sretniji od mene da se sto prije posloze kockice i da nam dodju novi muharemovici, muratovici, beslije, hurici, mulalici, alihodjici... tad je svako, prilikom dolaska na grbavicu, znao da mu je trica u mrezi garantovana
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 29 maj 2011, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 maj 2011, 01:21

Dobro ova dvojica govore za stadion. Ja mislim da je vise krajnje vrijeme da se nesto uradi po tom pitanju. Ima timova koji su za 10 mil € napravili stadione da glava boli. Sto se tice naseg hrama, mislim da bi se vise pred iducu sezonu nesto moralo poduzeti po tom pitanju. Ako nista, istok osposobiti, napraviti ga isto kao sjever. Teren srediti, i za zapad napraviti betonsku tribinu, jer po UEFA novim pravilima drvena tribina vise ne prolazi.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 01:25

Capt_Billy je napisao/la:Dobro ova dvojica govore za stadion. Ja mislim da je vise krajnje vrijeme da se nesto uradi po tom pitanju. Ima timova koji su za 10 mil € napravili stadione da glava boli. Sto se tice naseg hrama, mislim da bi se vise pred iducu sezonu nesto moralo poduzeti po tom pitanju. Ako nista, istok osposobiti, napraviti ga isto kao sjever. Teren srediti, i za zapad napraviti betonsku tribinu, jer po UEFA novim pravilima drvena tribina vise ne prolazi.
i po UEFA-nim pravilima sve moraju bit sjedeca mjesta, minimalno 8000 ;)
koliko imaju onaj sjever i jug?? .. kad bi se napravila istocna tribina(ona ne funkcionalna mislim) u odnosu na sjever bi primala mozda 20% vise .. i ako me sjecanje ne vara jedan kut gdje su gostujuci navijaci nema stolica, a nekad je imao, zasto je to maketo??

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 maj 2011, 01:26

Capt_Billy je napisao/la:Dobro ova dvojica govore za stadion. Ja mislim da je vise krajnje vrijeme da se nesto uradi po tom pitanju. Ima timova koji su za 10 mil € napravili stadione da glava boli. Sto se tice naseg hrama, mislim da bi se vise pred iducu sezonu nesto moralo poduzeti po tom pitanju. Ako nista, istok osposobiti, napraviti ga isto kao sjever. Teren srediti, i za zapad napraviti betonsku tribinu, jer po UEFA novim pravilima drvena tribina vise ne prolazi.
koliko imaju onaj sjever i jug?? .. kad bi se napravila istocna tribina(ona ne funkcionalna mislim) u odnosu na sjever bi primala mozda 20% vise .. i ako me sjecanje ne vara jedan kut gdje su gostujuci navijaci nema stolica, a nekad je imao, zasto je to maketo??
Zato što su ti "navijači" čupali stolice i bacali na teren...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 maj 2011, 01:27

Mislim da sada trenutno ima sa sjeverom i jugom po 8000 sjedecih mjesta. A sto se kuta tice prijatelju, pa dobro znas kako stanje bude na nasim terenima kada se derbi igra. Pa Zeljo to sklonio sve na vrijeme, da se ne bi odbijalo od glavu!!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 01:28

Hawking je napisao/la:
Zato što su ti "navijači" čupali stolice i bacali na teren...
ma to sam odmah i mislio, al et da pitam, sta ces kad su nam organizacije utakmica na ispod one razine na kojoj je i sama organizacija drzave

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 maj 2011, 01:30

kojim sredstvima? puno mi zamjerki trazimo i nalazimo u ovim nasim zeljama. zapitamo li se ponekad, koliko su te zelje realne?

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 maj 2011, 01:31

A fakat me zanima prica oko stadiona. Mislim ono, krajnje vrijeme da se nesto uradili, pa ako netko zna nesto konkretnije volio bih da napise. Moze i na pp, ako je nesto strogo povjerljivo!! :D :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 01:32

Koga bi voljeli izvuci u evropi komsije ?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 maj 2011, 01:33

nekog slabog :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], b00t, Orvel i 48 gostiju.