Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Barca je bolja ekipa trenutno od nas i zasluženo je slavila, posebno je večeras bila njihova noć.
Ja ne krivim naše igrače, jednostavno nisu mogli više pokazati. Realno, Barci bismo mogli parirati na sredini da imamo dva Scholesa i to ona od prije pet godina.
Neka je prošla i ova tekma, sad se okrećemo prelaznom roku i mogućim pojačanjima. Nadajmo se da će nam ovo ljeto donijeti dobre vijest kao što se već s početka naziru.
Mi volimo United!
Ja ne krivim naše igrače, jednostavno nisu mogli više pokazati. Realno, Barci bismo mogli parirati na sredini da imamo dva Scholesa i to ona od prije pet godina.
Neka je prošla i ova tekma, sad se okrećemo prelaznom roku i mogućim pojačanjima. Nadajmo se da će nam ovo ljeto donijeti dobre vijest kao što se već s početka naziru.
Mi volimo United!
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Thunderstruck
- Kontakt:
Moje želje:Valencia je napisao/la:
Ne bih volio Gvardiolu u Mancesteru. Povratio bi kada bi dos'o Murinjo. Moja sadasnja zelja je Klop. Kako taj covjek upumpava adrenalin u ekipu, kako je nalozen, kako reaguje na greske i kako proslavlja golove,..
![]()
. Ako ne moze on, onda Mojes, pa da se nastavi skotska era
.
1. Mou
2. Moyes
A je li mi to možda tjeramo Fergia nakon večerašnjeg poraza?

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ne tjeramo, nego ga motivišemo da nađe način kako se suprotstaviti BarciThunderstruck je napisao/la:Moje želje:Valencia je napisao/la:
Ne bih volio Gvardiolu u Mancesteru. Povratio bi kada bi dos'o Murinjo. Moja sadasnja zelja je Klop. Kako taj covjek upumpava adrenalin u ekipu, kako je nalozen, kako reaguje na greske i kako proslavlja golove,..
![]()
. Ako ne moze on, onda Mojes, pa da se nastavi skotska era
.
1. Mou
2. Moyes
A je li mi to možda tjeramo Fergia nakon večerašnjeg poraza?

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Giggsa ili Cantonu za trenera
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Ja sam uvjeren u pobjedu protiv Barcelone
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ne znam, mislim da ih se ne moze nadjacati na sredini terena, da ih se tu ne moze izdominirati. Jednostavno, u zivotu nisam gled'o bolje centralne veznjake od Cavija i Iniesta,.. Ranije sam pis'o za Cavija, ne znam da li si upratio. Obrati paznju na njega, pa ces vidjeti da taj covjek razgleda gdje mu se nalaze saigraci dok je lopta na putu ka njemu. Znaci, lik zna sta ce sa lotpom prije nego dodje do njega. Zbog toga mu je prakticno nemoguce presjeci loptu, jer je uvijek za sekundu brzi. To je nevjerovatno, ko se ozbiljnije bavio fudbalom zna koliko je tesko razgledati gdje se nalaze saigraci dok lopta putuje ka tebi. Vecina igraca se koncentrise na prijem lopte, a ovaj ludak gleda gdje mu se nalaze saigraciHawking je napisao/la:E moj @Valencija, da je ono 5-6 igrača k'o Giggs i Scholes (mlađih 10-ak godina) koji žmireći mogu da se dodaju, vidio bi ti na šta bi se svela dominacija Barce... dakle, mislim da treba raditi na tome da vezni igrači budu upravo u rangu Barceloninih, a onaj ko u startu odustaje nikad neće ni postići ništa... mada ta priča sa tri vrhunska napadača može da poluči rezultate...

Mancester iz 99' je im'o Kola i Jorka. To je mozda najbolji (najuigraniji) napadacki tandem koji sam ikada gled'o. Njihova kretanja, njihovi dupli pasovi su bili nevidjeno sinhronizovani,.. Runi i Hernadez se uopste ne kontaju, a pogotovo ne Runi i Berbatov. Hernandez je odlican kao treci napadac (ala Solskjer), al' je Manci evidentno potreban jedan vrhunski napadac koji je biti kompaktan sa Runijem. Jos kada bi se tome dodao Bejl i jedan dobar veznjak, Manco bi ovakvoj Barsi mog'o pruziti puno bolji otpor. Jednostavno, ovaj napadacki potencijal je preslab za Barsu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hvala Runiju na p2+ pokrio mi je troskove pica i mezeta 

Thomas Müller - Fußballgott
Koji si ti mučki provokatorDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ja sam uvjeren u pobjedu protiv Barcelone
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Sve ja to znam vrlo dobro i slažem se, ali da to nije nemoguće izvesti i sa drugim igračima pokazali su Rooney i Giggs kod gola za 1:1, sve je išlo iz prve i sve savršeno precizno. Problem je što savršeno precizan pas kao Rooney i Giggs nemaju ostali igrači. Druga stvar je presing Barcelone kad izgubi loptu, jednostavno se razlete na sve strane i uglavnom uspiju doći do lopte nakon par dodavanja protivnika... to mogu raditi kad protivnici hevtu razmišljaju gdje će s loptom (Carrick, Park), ali ne kad protivnici znaju odma kako ide akcija i gdje ide lopta (Rooney i Giggs)... treba nam više igrača tog profila, a iako se nećeš sa mnom složiti, Nani je dobar materijal za to, ipak je podijelio najviše asistencija u ovom prvenstvu iako slovi za sebičnog igrača... jest da nije isto asistirati protiv Barce ili Wigana, ali ako budemo čekali od Carricka da pošalje oštru loptu koja će proći između pet protivničkih igrača, onda ćemo se baš načekati...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 29 maj 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Nisam provokator,nego sam citiram ono sto si ti napisao prije.Znaci ti si bio 100 % siguran u pobjedu.Ted Mosby je napisao/la:Koji si ti mučki provokatorDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ja sam uvjeren u pobjedu protiv Barcelone
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Vidim dosta se omalovazava rad Pepa, priznali vi ili ne Pep je odlican trener, Rajkard je tada imao dominantnu Barcu, Barcu koja je tek pocela sa ovako dominantnim fudbalom tada nije bilo kvalitetne odbrane 5 godina poslje mnogi treneri i mnoge ekipe su pricitale Barcinu igru i pokusavale da je zaustave. I taman kad su mislili da su pronasli pravi nacin Pepe uradi jedan potez kojeg ljudi veoma malo primjecuju a to je da DCM ulazi na stopera a dva beka idu u vezu i sta dobivamo visak na sredini ono sto se i trazi, 5-6 igraca u sredini ne moze ni jedna taktika pokriti osim svih 11 u 30 metara isped gola (ala special five).
Znaci ima dosta stvari koje Pep radi koje su golom oku i lajiku neprimjetne i uvijek ce biti teze biti trener u Barci nego u nekim drugim ekipama (mislim na slabije ekipe), biti mlad kao Pep i imati kontrolu nad svim zvjezdama Barce to ne moze svako
Znaci ima dosta stvari koje Pep radi koje su golom oku i lajiku neprimjetne i uvijek ce biti teze biti trener u Barci nego u nekim drugim ekipama (mislim na slabije ekipe), biti mlad kao Pep i imati kontrolu nad svim zvjezdama Barce to ne moze svako
Mes Que Un Club
Bio sam siguran, i što ti sada želiš reći? I ti se zajebeš u prognozi, ili svaki put dobiješ na kladionici
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Za razliku od tebe,ja kad se kladim nisam siguran da cu 100 % dobitiTed Mosby je napisao/la:Bio sam siguran, i što ti sada želiš reći? I ti se zajebeš u prognozi, ili svaki put dobiješ na kladionici
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
To je jos jedan vrhunski kvalitet njihove igre, sinhronizovani presing. Treba se mnogo znoja proliti na treninzima da bi se do te mjere usavrsila presing igra. Mancin presing je smijesan, zaleti se jedan kamikaza, a ostali gledaju. Presing igra cijeli tim, a ne samo jedan igrac.Hawking je napisao/la:Sve ja to znam vrlo dobro i slažem se, ali da to nije nemoguće izvesti i sa drugim igračima pokazali su Rooney i Giggs kod gola za 1:1, sve je išlo iz prve i sve savršeno precizno. Problem je što savršeno precizan pas kao Rooney i Giggs nemaju ostali igrači. Druga stvar je presing Barcelone kad izgubi loptu, jednostavno se razlete na sve strane i uglavnom uspiju doći do lopte nakon par dodavanja protivnika... to mogu raditi kad protivnici hevtu razmišljaju gdje će s loptom (Carrick, Park), ali ne i to kad protivnici znaju odma kako ide akcija i gdje ide lopta (Rooney i Giggs)... treba nam više igrača tog profila, a iako se nećeš sa mnom složiti, Nani je dobar materijal za to, ipak je podijelio najviše asistencija u ovom prvenstvu iako slovi za sebičnog igrača... jest da nije isto asistirati protiv Barce ili Wigana, ali ako budemo čekali od Carricka da pošalje oštru loptu koja će proći između pet protivničkih igrača, onda ćemo se baš načekati...
Slazem se da Manci trebaju dobro tehnicki potkovani vezni igraci, al' takve bas i ne vidim na trzistu (Fabregas

Nani ti nije bas spreman za pas igru,... Rijetko kad odigrava na prvu,... On je vise igrac za Seriu A, a ne za klub koji zeli igrati tecno, sa brzim protokom lopte.
Otvorio bi sampanjac da Manco dovede Bejla

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Kad već pričamo o tome, treba reći da su ovi igrači Barcelone ponikli u omladinskoj školi, da se odavno znaju, kao i da igraju za Barcu srcem, kao za svoju reprezentaciju. To na psihološkom planu znači mnogo i može samo da pozitivno utiče na tim.Valencia je napisao/la:To je jos jedan vrhunski kvalitet njihove igre, sinhronizovani presing. Treba se mnogo znoja proliti na treninzima da bi se do te mjere usavrsila presing igra. Mancin presing je smijesan, zaleti se jedan kamikaza, a ostali gledaju. Presing igra cijeli tim, a ne samo jedan igrac.Hawking je napisao/la:Sve ja to znam vrlo dobro i slažem se, ali da to nije nemoguće izvesti i sa drugim igračima pokazali su Rooney i Giggs kod gola za 1:1, sve je išlo iz prve i sve savršeno precizno. Problem je što savršeno precizan pas kao Rooney i Giggs nemaju ostali igrači. Druga stvar je presing Barcelone kad izgubi loptu, jednostavno se razlete na sve strane i uglavnom uspiju doći do lopte nakon par dodavanja protivnika... to mogu raditi kad protivnici hevtu razmišljaju gdje će s loptom (Carrick, Park), ali ne i to kad protivnici znaju odma kako ide akcija i gdje ide lopta (Rooney i Giggs)... treba nam više igrača tog profila, a iako se nećeš sa mnom složiti, Nani je dobar materijal za to, ipak je podijelio najviše asistencija u ovom prvenstvu iako slovi za sebičnog igrača... jest da nije isto asistirati protiv Barce ili Wigana, ali ako budemo čekali od Carricka da pošalje oštru loptu koja će proći između pet protivničkih igrača, onda ćemo se baš načekati...
Slazem se da Manci trebaju dobro tehnicki potkovani vezni igraci, al' takve bas i ne vidim na trzistu (Fabregas, Vilsir
, Mejreles
, Snajder). Tesko je naci tri vrhunska vezna igraca koja bi mogla razviti vrhunsku i dominantnu pas igru. Mislim da je puno lakse naci krila i napadace.
Nani ti nije bas spreman za pas igru,... Rijetko kad odigrava na prvu,... On je vise igrac za Seriu A, a ne za klub koji zeli igrati tecno, sa brzim protokom lopte.
Otvorio bi sampanjac da Manco dovede Bejla. To je igrac za Mancester.
Dalje, Xavi je već igrač u drugom dijelu svoje karijere i doživljava vrhunac, ali sjeća se on dobro dana kad je Realu pljeskao na osvojenim titulama, puno je on pure morao pojesti da postane ovakav igrač, a svi znamo ko mu je bio uzor. Onaj sinhronizovani presing bi recimo bio najveća glupost ako ne bi vrlo brzo urodio plodom, nema šanse da neka ekipa dvije minute trči na onaj način, nakon par takvih preisnga svi bi crkli. Dakle, oni koriste lošu pas igru protivnika i zbog toga dolaze brzo do lopte. Hoću da vidim novog Scholesa kojem će se lopta lijepiti za nogu, a ne da se poluigrači tipa Carrick ili da izvineš Gibson proglašavaju novim Scholesima. Hoću da vidim novog Giggsa koji će znati i odigrati pas i dobro nabaciti i napraviti dobar dribling, to je pravo krilo i tu se s tobom slažem kad je u pitanju Bale. Fletcher je vrhunski destruktivac i od njeg stvarno ima igrača, ali čemu sve kad on ne može dodat loptu čovjeku pet metara od sebe kako treba, sve se usporava, sve staje i ništa ne valja. Ja bi njima stavio neku dasku na 30 metara i napravio rupu veličine lopte i dok ne ubaciš 20 za redom nema kući, pa nedopustivo je da pas igra nekih igrača izgleda gore nego na terminu, bolje Puyol dodaje od pola naših veznjaka...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Dugo vremena sam bio zadivljen kakvom lakocom odbrana Manchestera zaustavlja protivnicke napade. Vrlo cesto su napadaci izgledali smijsno kada bi pokusali napraviti nesto protiv Ria, Vide i druzine. I zaista, to je trenutno najbolja odbrana na svijetu.
Medjutim, veceras je na Wembley dosla Barcelona. Xavi i Iniesta su preuzeli loptu i sakrili je od igraca Manchestera. Onda bi se ona po starom uhodanom receptu proslijedila do Messija, a onda je pocela carolija. U situacijama jedan na jedan niko nema prevelike sanse protiv njega. To se najbolje moglo vidjeti kada je najboljem odbrambenom igracu svijeta proturio loptu kroz noge kao djetetu. Sta reci: klasa i nista drugo! Zato ga se ne smije ostavljati u takvim situacijama. Ali to je lakse reci, nego uraditi.
Giggs je bio totalno neprimijetan i mislim da je trebao biti zaminjen. Svaka cast za asistenciju, ali osim toga nista nije uradio. Nani je MOZDA mogao napraviti odredjene probleme Barceloni.
Carrick nije uradio nista zbog cega ga je Fergi stavio u tim. Premalo presjecenih napada, slaba distribucija lopte, a posebno bih izdvojio gol Messija. Covjek prima loptu na dvadesteak metara, krece prema golu i namijesta se a da je u svemu tome potpuno neometan. Eh upravo to je bila glavna zadaca Carricka koju on ocigledno nije obavio.
Hernandez stalno u offsideu i bez ikakvog uticaja na ishod utakmice. Djeomicno to i nije njegova krivica jer on je ipak gol igrac, a takvi su vecinom neprimijetni kad ekipa ne igra dobro.
Sve u svemu, ManU je mozda mogao bolje, ali to ipak ne bi bilo dovoljno da se pobijedi ovakva Barcelona. Dakle nije problem u vama nego u fantasticnom protivniku.
Medjutim, veceras je na Wembley dosla Barcelona. Xavi i Iniesta su preuzeli loptu i sakrili je od igraca Manchestera. Onda bi se ona po starom uhodanom receptu proslijedila do Messija, a onda je pocela carolija. U situacijama jedan na jedan niko nema prevelike sanse protiv njega. To se najbolje moglo vidjeti kada je najboljem odbrambenom igracu svijeta proturio loptu kroz noge kao djetetu. Sta reci: klasa i nista drugo! Zato ga se ne smije ostavljati u takvim situacijama. Ali to je lakse reci, nego uraditi.
Giggs je bio totalno neprimijetan i mislim da je trebao biti zaminjen. Svaka cast za asistenciju, ali osim toga nista nije uradio. Nani je MOZDA mogao napraviti odredjene probleme Barceloni.
Carrick nije uradio nista zbog cega ga je Fergi stavio u tim. Premalo presjecenih napada, slaba distribucija lopte, a posebno bih izdvojio gol Messija. Covjek prima loptu na dvadesteak metara, krece prema golu i namijesta se a da je u svemu tome potpuno neometan. Eh upravo to je bila glavna zadaca Carricka koju on ocigledno nije obavio.
Hernandez stalno u offsideu i bez ikakvog uticaja na ishod utakmice. Djeomicno to i nije njegova krivica jer on je ipak gol igrac, a takvi su vecinom neprimijetni kad ekipa ne igra dobro.
Sve u svemu, ManU je mozda mogao bolje, ali to ipak ne bi bilo dovoljno da se pobijedi ovakva Barcelona. Dakle nije problem u vama nego u fantasticnom protivniku.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- United Rule
- Kontakt:
Reci cu samo jedno i mislim da ce se navijaci Uniteda sloziti sa mnom.
Ja sam ponosan na tim Uniteda koji je danas igrao, i iako su izgubili cestitam im na borbi.
Pitate se zasto? Evo odgovora...
Kad smo igrali 2009. sa Barcelonom i pri rezultatu 2:0 igra se pogubila, igraci su se predali i posustali i zbog toga sam bio razocaran.
Iako je danas bilo 3:1 i Barca bila neuporedivo bolji tim, nasi su se borili do krajnjeg zvizduka, svi do jednog, i svima im svaka cast
To je pravi United, i u porazu i u pobjedi !
GLORY GLORY MAN UNITED!
Ja sam ponosan na tim Uniteda koji je danas igrao, i iako su izgubili cestitam im na borbi.
Pitate se zasto? Evo odgovora...
Kad smo igrali 2009. sa Barcelonom i pri rezultatu 2:0 igra se pogubila, igraci su se predali i posustali i zbog toga sam bio razocaran.
Iako je danas bilo 3:1 i Barca bila neuporedivo bolji tim, nasi su se borili do krajnjeg zvizduka, svi do jednog, i svima im svaka cast

To je pravi United, i u porazu i u pobjedi !
GLORY GLORY MAN UNITED!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
nema veze,unatoc porazu ja sam ponosan
momci su se borili do zadnje
dovest sneijdera i younga i dogodine opet na ligu prvaka
GLORY GLORY MAN UTD
momci su se borili do zadnje
dovest sneijdera i younga i dogodine opet na ligu prvaka
GLORY GLORY MAN UTD
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kao sto se vidjelo sinoc i sada evo citam na glavnom forumu kluba, svi govore kako treba dovesti pravog veznog igraca. Trebalo bi napraviti cistu kao sto sam i prijeg govorio Gibbson out, Hargo nije vise u timu, Scholes ostario i njega sam otpisao, sto znaci ostaje se samo na Fletchera (razbijac ali ne i kreativac igre) Carrick (nije dovoljno kreativan) i Anderson( koji po meni treba igrati) Anderson i Sneider u veznom to bi bila strasna kombinacija i Fletcher kao zadnji razbijac uz to ja bih vec dao priliku Pogbi i Morrisonu sljedece sezone ubise u mladjim kategorijama. Nani, Cleverly, Valencia, Park i nadam se Young ili Sanchez po krilima.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pobijedila je bolja ekipa sta drugo reci o samom ishodu utakmice,sto se tice nase igre to je vec neka druga stvar.
Krenimo od VDS:Najiskusniji igrac na terenu uz Giggsa al mi se i on nekako pogubio,ponajvise tu mislim kod prvog gola kad se prakticno nije ni bacio,ostala 2 mu se ne mogu zamjeriti,al je kod nekih intervencija bio nesiguran na sta nismo navikli ni mi ni odbrana pa je tu bilo malo problema po meni.
Fabio:odigrao solidnu utakmicu pokazao da ima srce u par navrata sa riskantnim iznosenjem lopte i sa par dobrih pasova ka sredini i Valenciji.U odbrani dobar nisu nam prolazili po toj strani nikako.
Evra:susta suprotnost Fabia,u napadu primjetan tek zadnjih 10-tak minuta i to nesto bezveze je odigrao.Odbrana mu je bila 0 bodova po meni
Vidic:Za gol Messija krivim njega jer nije postavio nogu a imao je vremena,takodje gdje je bio na sutu Ville ipak je ono njegova strana a ne Riova sto ovaj nije stigao zatvoriti.Sve u svemu losa partija kapitena
Rio:posvijetla tacka vcrs iznjeo loptu kad se moglo,par puta zaustavio Messija na 16 m,uglavnom nista po njegovoj strani
Carrick:Imao je haman zadatak da malo pritisne odbranu Barce pa ga se u prvom poluvremenu rijetko vidilo kod nas u odbrani sto je rezultiralo samo 1 primljenim golom,kasnije ga je Messi vrtio ko macku(razumljivo) i ne krivim ga zbog toga al mogao je praviti malo vise faulova da se lopta zaustavi
Giggs:Malo sredina malo krilo i on mi se tu malo izgubio,kao i Carrick pritiskao je na pocetku zadnju liniju,kasnije presao na krilo uglavnom nista od starog lisca osim naravno asistencije kad su svi odigrali kako treba
Park:Osim dosta trcanja nista,bas nista
Valencia:u napadu nista kao i svi,nije ni imao lopti,defanzivno jako dobar vracao se dosta zaustavljao napade sam je ja mislim imao 6 prekrsaja i to jako dobrih
Rooney:Trudio se,trcao al kao i prosli put Ronaldo nije mogao sam do pobijede.Nas najbolji igrac sinoc
Chicharito;0 bodova nije se vidio al ko moze krivit njega nema lopti,nema ni iskustva da proba neku drugu varijantu osim cekat u 16.Mislim da je trebao uci Owen umjesto njega
Nani i Scholes kad su usli to je postalo kao nesto malo bolje al dzaba nije bilo vremena ni snage da se nesto vise napravi.Trebali su uci ranije pogotovo Scholes mozda i od prve minute da se i mi vise dodajemo,i da imaju svi dobre lopte al eto sta je bilo bilo je........
Krenimo od VDS:Najiskusniji igrac na terenu uz Giggsa al mi se i on nekako pogubio,ponajvise tu mislim kod prvog gola kad se prakticno nije ni bacio,ostala 2 mu se ne mogu zamjeriti,al je kod nekih intervencija bio nesiguran na sta nismo navikli ni mi ni odbrana pa je tu bilo malo problema po meni.
Fabio:odigrao solidnu utakmicu pokazao da ima srce u par navrata sa riskantnim iznosenjem lopte i sa par dobrih pasova ka sredini i Valenciji.U odbrani dobar nisu nam prolazili po toj strani nikako.
Evra:susta suprotnost Fabia,u napadu primjetan tek zadnjih 10-tak minuta i to nesto bezveze je odigrao.Odbrana mu je bila 0 bodova po meni
Vidic:Za gol Messija krivim njega jer nije postavio nogu a imao je vremena,takodje gdje je bio na sutu Ville ipak je ono njegova strana a ne Riova sto ovaj nije stigao zatvoriti.Sve u svemu losa partija kapitena
Rio:posvijetla tacka vcrs iznjeo loptu kad se moglo,par puta zaustavio Messija na 16 m,uglavnom nista po njegovoj strani
Carrick:Imao je haman zadatak da malo pritisne odbranu Barce pa ga se u prvom poluvremenu rijetko vidilo kod nas u odbrani sto je rezultiralo samo 1 primljenim golom,kasnije ga je Messi vrtio ko macku(razumljivo) i ne krivim ga zbog toga al mogao je praviti malo vise faulova da se lopta zaustavi
Giggs:Malo sredina malo krilo i on mi se tu malo izgubio,kao i Carrick pritiskao je na pocetku zadnju liniju,kasnije presao na krilo uglavnom nista od starog lisca osim naravno asistencije kad su svi odigrali kako treba
Park:Osim dosta trcanja nista,bas nista
Valencia:u napadu nista kao i svi,nije ni imao lopti,defanzivno jako dobar vracao se dosta zaustavljao napade sam je ja mislim imao 6 prekrsaja i to jako dobrih
Rooney:Trudio se,trcao al kao i prosli put Ronaldo nije mogao sam do pobijede.Nas najbolji igrac sinoc
Chicharito;0 bodova nije se vidio al ko moze krivit njega nema lopti,nema ni iskustva da proba neku drugu varijantu osim cekat u 16.Mislim da je trebao uci Owen umjesto njega
Nani i Scholes kad su usli to je postalo kao nesto malo bolje al dzaba nije bilo vremena ni snage da se nesto vise napravi.Trebali su uci ranije pogotovo Scholes mozda i od prve minute da se i mi vise dodajemo,i da imaju svi dobre lopte al eto sta je bilo bilo je........
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.