FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 maj 2011, 23:36

juveboy je napisao/la:Iako nisam iz Sarajeva, uvijek zelim da su Bosanski klubovi svi redom ispred ovih nebosanskih klubova : Borca, Leotara, Svinjskog, Sirokog itd.
Iako sam za Zelju, radije bi milijun godina gledao Sarajevo na prvom mjestu Zelju na drugom, negoli Borca, Leotara, Svinjski i ostala sranja na prvom.
To je moje misljenje i niko ga ne moze osporiti, jednostavno ne volim nabrojane klubova zbog klime koja vlada u hercegovini, odnosno zbog pisma koje se koristi u RS, dakle nije do klubova do klime i pisma je. . .
:lol: .. koji si ti pacenik .. samo da te podsjetim da ovi iz Sirokog i Zrinjskog nikad nisu rekli nista protiv titule BiH, nikad nisu omalozavali BiH, uvijek su se izjasnjavali kao klubovi iz BiH .. mozda njihovi navijaci vise vole Hrvatsku nego BiH, ali oni ne govore da ne priznaju BiH i da se zele odvojit kao sto to svim silama zele navijaci Borca .. na utakmici BiH-Turska u Zenici ne znam ciji je zastava bilo vise, s tim ti ne mozes prigovorit ovim sto su Hrvati, kad je Turska dobila Hrvatsku pola BiH je slavilo, tako da i dalje nemas sta prigovorit .. to sto su te Srbi isfrustrirali ne moras ti pljuvat i po Hrvatima .. ja nisam nacionalista, ja bi volio da sve 4 kluba odu sto dalje, nikog ne mrzim, al nije posteno tako pljuvat .. kad udjem na neku tebi i vidim postove kao sto je tvoj ja se zapitam gdje to zivim, sto su ti uradili ti ljudi, zar si ti toliki pacenik da ih ne mozes ignorirat .. pusti Zrinjski i Siroki na miru, nebi ti prigovarao da sam ikad cuo da se pricalo kako ce neki trofej zavrsit u Neretvi il Listici .. i samo jos jedno, nije Bosna nego Bosna i Hercegovina, nisu bosanski klubovi nego bosanskohercegovacki, ni sam ne znas kako ti se drzava zove

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 maj 2011, 23:38

Ljudi moji sta je ovo , da nece Sudnji Dan , srce mi je k'o Trebevic kad sam prelistao posljednjih nekoliko stranica.Nadam se da ce ovako ostati.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 maj 2011, 23:48

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ljudi moji sta je ovo , da nece Sudnji Dan , srce mi je k'o Trebevic kad sam prelistao posljednjih nekoliko stranica.Nadam se da ce ovako ostati.
Meni je ko Igman, ipak je i meni i tebi Igman bliži :lol:

Šta reći za ove posljednje stranice!? Amin! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 maj 2011, 23:49

old school je napisao/la:moze li mi neko reci samo za jednu utakmicu koliko se dobije bodova i to kako ide vec...
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/calc.html
NO PYRO NO PARTY

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 maj 2011, 00:11

gospodin Seljakovic je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Iako nisam iz Sarajeva, uvijek zelim da su Bosanski klubovi svi redom ispred ovih nebosanskih klubova : Borca, Leotara, Svinjskog, Sirokog itd.
Iako sam za Zelju, radije bi milijun godina gledao Sarajevo na prvom mjestu Zelju na drugom, negoli Borca, Leotara, Svinjski i ostala sranja na prvom.
To je moje misljenje i niko ga ne moze osporiti, jednostavno ne volim nabrojane klubova zbog klime koja vlada u hercegovini, odnosno zbog pisma koje se koristi u RS, dakle nije do klubova do klime i pisma je. . .
:lol: .. koji si ti pacenik .. samo da te podsjetim da ovi iz Sirokog i Zrinjskog nikad nisu rekli nista protiv titule BiH, nikad nisu omalozavali BiH, uvijek su se izjasnjavali kao klubovi iz BiH .. mozda njihovi navijaci vise vole Hrvatsku nego BiH, ali oni ne govore da ne priznaju BiH i da se zele odvojit kao sto to svim silama zele navijaci Borca .. na utakmici BiH-Turska u Zenici ne znam ciji je zastava bilo vise, s tim ti ne mozes prigovorit ovim sto su Hrvati, kad je Turska dobila Hrvatsku pola BiH je slavilo, tako da i dalje nemas sta prigovorit .. to sto su te Srbi isfrustrirali ne moras ti pljuvat i po Hrvatima .. ja nisam nacionalista, ja bi volio da sve 4 kluba odu sto dalje, nikog ne mrzim, al nije posteno tako pljuvat .. kad udjem na neku tebi i vidim postove kao sto je tvoj ja se zapitam gdje to zivim, sto su ti uradili ti ljudi, zar si ti toliki pacenik da ih ne mozes ignorirat .. pusti Zrinjski i Siroki na miru, nebi ti prigovarao da sam ikad cuo da se pricalo kako ce neki trofej zavrsit u Neretvi il Listici .. i samo jos jedno, nije Bosna nego Bosna i Hercegovina, nisu bosanski klubovi nego bosanskohercegovacki, ni sam ne znas kako ti se drzava zove
Kad igraju hrvatska-turska...zar je raja obavezna navijat za hrvatsku?

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 29 maj 2011, 00:13

TM87visnjik je napisao/la:
upravo tako. ne navijaju ni brazilci za argentinu, niti navijaju irci za englesku, niti poljaci za njemačku il' šta ti ja znam...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 00:16

Koga bi voljeli da izvučemo ? 8-)
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 maj 2011, 00:17

Prva utakmica drugog pretkola Europa Lige se igra 14. jula, a revanš 21, dakle za nekih 45 dana, za nadati je se da će se novi igrači do tada uklopiti i ekipa pripremiti i aBd ako ništa da prođemo ovo drugo pretkolo...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 00:17

TM87visnjik je napisao/la:
a kad igraju Hrvatska - BiH zar je obavezna navijat za BiH
ja zivim u BiH i vise volim BiH i priznam ju kao svoju drzavu, al navijam za Hrvatsku iz razloga sto se nas Krscane iz BiH ne priznaje, jer se zbog nas pale Hrvatske zastave, jer se ne osjecam ugodno u tom drustvu koje navija za BiH .. uostalom, nema veze za koju drzavu navijam, isto da mi prigovaras zasto navijam za Zelju ako sam iz Zenice, al haj

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 00:19

@seljakovic

a znaš li ti da isti ti Hrvati iz Hrvatske ne vole Hrvate iz BiH ?

Nije ni vrijeme ni mjesto o tome pričati :arrow:

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 maj 2011, 00:20

Jel te ko tjera da navijas za BiH..al svakom je u svijetu smijesno kad cuje da neko ne navija za svoju drzavu ;)

MalaPlava
Kontakt:

Post Postao/la MalaPlava » 29 maj 2011, 00:21

Legenda

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 maj 2011, 00:22

Mi ovdje ne pričamo o navijanju, nego o zviždanju na državnu himnu (Ljubuški), iznošenje transparenata koji veličaju genocid (Banja Luka), gaženje zastave Bosne i Hercegovine (Zapadni Mostar), veličanje ratnih zločinaca koji su, najjednostavnijim rječnikom rečeno, naredili klasičnu egzekuciju više od 8,000 ljudi samo zato što su Bošnjaci (Banja Luka)... ni jedni ni drugi se ne možete baš pohvaliti nekom pretjeranom ljubavlju prema Bosni i Hercegovini i prema ljudima koji vole BiH...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 29 maj 2011, 00:31

Neuville je napisao/la:Koga bi voljeli da izvučemo ? 8-)
varazdin,samo ne fulham ili ove teske klubove iz rumunije i izraela, sa ostalim mozemo manje vise parirati iz par pojacanja
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 29 maj 2011, 00:39

ja se izvinjavam sto sam ista poceo oko ovog na nacionalnoj razini, ocito i dalje vlada ista klima, i dalje mi nedate da volim BiH .. zbog nekih pojedinaca se ja ne osjecam ugodno kad moram rec da sam Krscan jer cete me svi vi poprijeko pogledat i zbog neki krivi ljudi se ja ne mogu ni osjecat onim sto jesam

toliko od mene, ne zelim kvarit temu

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 maj 2011, 00:40

Glupa je ovo prica...kao eto sad svi iznenadjeni sto se u Banjaluci ono pjevalo i prozivalo...nismo to eto ocekivali,sjebali smo se sad,svi smo zgrozeni...a svi do jednog smo znali da ce se to desiti.
Nego okrenimo se sportu,muka nam je sto nam se ovo desava pa nam titule odnose klubovi cija je ideologija takva kakva je i nas to jede...MI trebamo uraditi da se to vise ne desava,a to mozemo samo ako se izdignemo iznad ostalih klubova i da osvajamo titule i da sportski slavimo...oni se tamo nikad nece dozvati pameti,previse je tu politike...svi znamo to i samo se bez veze ponavljamo...Trebamo uloziti u klub toliko koliko je potrebno da budemo dominantni pa da se titule onih nekih ne osvajaju pred nasim ocima...ima li para za takvo nesto...ima! Imamo pare da ne budemo cigani nego da ulozimo i da budemo dominantni,toliko da nam ni politika ne moze nista...pa brate uloziti pa nek se hebu svi skupa...mislim tu i na Sarajevo i na nas i na sve klubove kojima je BiH u srcu...
Naci ljude koji ce stati iza nas,naci sponzore,dovesti igrace i ubijati ih sportski,da se us.eru od muke...glupa mi je prica da je to nemoguce uraditi...Zeljo je na dobrom putu,Sarajevo daleko zaostaje za tim pravcem i trebace im puno vremena da se konsoliduju...ali postoje nacini i moraju se dovesti ljudi koji ce nas podici maksimalno...fudbal je postao biznis,slabo se od ljubavi zivi,firma ili radi ili ne radi...moze da radi,a ako radi onda ima uspjeha i kao takva rusi sve pred sobom...tada sve njihove poruke sa tribina mogu da ostanu za njihove lokalne potrebe,a mi cemo evropski...sve se to moze...ko ih hebe,nek se sami sobom bave,frka im sto ih je.bu njihovi...nek uzivaju u tome...a mi cemo sport dati sportu,jer tako treba,jer je Zeljo ono sto je uvijek bio ...ZELJO !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 29 maj 2011, 00:41

gospodin Seljakovic je napisao/la:ja se izvinjavam sto sam ista poceo oko ovog na nacionalnoj razini, ocito i dalje vlada ista klima, i dalje mi nedate da volim BiH .. zbog nekih pojedinaca se ja ne osjecam ugodno kad moram rec da sam Krscan jer cete me svi vi poprijeko pogledat i zbog neki krivi ljudi se ja ne mogu ni osjecat onim sto jesam

Dobro paša ti voliš BiH i eto super :D
G R B A V I C A 2

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 00:43

Al bi bilo špica da nam dođe Fulham, šteta što bi odmah ispali. :mrgreen:

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 29 maj 2011, 00:43

gospodin Seljakovic je napisao/la:ja se izvinjavam sto sam ista poceo oko ovog na nacionalnoj razini, ocito i dalje vlada ista klima, i dalje mi nedate da volim BiH .. zbog nekih pojedinaca se ja ne osjecam ugodno kad moram rec da sam Krscan jer cete me svi vi poprijeko pogledat i zbog neki krivi ljudi se ja ne mogu ni osjecat onim sto jesam

ti ne kapiras nista.. niko te nece poprijeko pogledati jer si krscan. cas sto vise svi mi imamo jako dobrih prijatelja koji su krscani, pravoslavci. Ovdje se govori o ponasanju prema BiH, prema drzavi, prema nasoj himnoj. Kakvu ljubav vi pokazujete zvizdajuci himnoj BiH.. i jos navedeni primjeri u postu iznad..

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 maj 2011, 00:44

bez adekvatnih pojacanja, koga god da izvucemo nisam preveliki optimista... pogotovo sto ima naznaka da nam se, kao i prosle godine, moze desiti da nam ponajbolji odu u ovom prelaznom roku. treba nam, najmanje, 3-4 kvalitetna igraca da bi ekipa, a samim tim i igra, imali glavu i rep. s ovim sto imamo se mozemo nositi u ovom odronu od pl, a za evrope :roll: nadam se najboljem, odnosno, da ce uprava biti u mogucnosti ispratiti potrebe strucnog staba i da nece biti dovodjenja prosjecnih igraca radi zadovoljavanja licnih interesa forsiranjem istih, radi podizanja cijene kod narednog transfera
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Lokomotifa, Taree i 46 gostiju.