Stvarno veliki klub, nesto vise od kluba, veliko zajednistvo vlada mjedu igracima Barce.

Cestitke.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
A koliko je jos para potrebno da tvoj Real nesto osvoji pored ove Barcelone??? Milijarda je vec potrosena uzalud, ove godine vjerovatno ide jos jednaPortillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
Sad sam htio to da napisem...retro je napisao/la:Dati traku covjeku koji je tek usao u igru, a Xavi nije izasao i onda dati Abidalu da podigne pehar, neprocjenjvio.
Stvarno veliki klub, nesto vise od kluba, veliko zajednistvo vlada mjedu igracima Barce.
Cestitke.
[youtube][/youtube]Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
HAHAHAAHAHAHAHAHAHA, nisam se odavno ovako ismijao, ali tu je to negdje, poređenje dosta dobro, samo priča u prazno...Donnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
hhahahaha...baš tako!!!Donnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
Idolu!!! jbg' znam da je spam, al' moramDonnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
Umirem hahahaDonnie Darko je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 5 Liga prvaka i moc cete se ravnat sa velikim Real Madridom.
iz tvojih usta u Bozije usidon_burza je napisao/la:Cestitke na tituli!!! Zasluzili ste je
E sad krivo mi za ceremoniju na nivou OFK Medjedja kad osvoji bajramski turnir
Vidjecete vi sledece godine kad osvojite u Minhenu kakva festa vas ceka
Jedan jedini i neponovljivi Drago Ćosić-Barcelona- je napisao/la:iz tvojih usta u Bozije usidon_burza je napisao/la:Cestitke na tituli!!! Zasluzili ste je
E sad krivo mi za ceremoniju na nivou OFK Medjedja kad osvoji bajramski turnir
Vidjecete vi sledece godine kad osvojite u Minhenu kakva festa vas ceka![]()
je li neko mozda gledo na hrt2 tekmu i je li komentator bio onaj legendarni,sto je prenosio 1/2 protiv chelsea,ne mogu se sjetit imena,jel opet bilo ludo
Kazu frankovci - oni pojma nemajusuicidesquad je napisao/la:Ko kaže da ovaj tim Barcelone nije najbolji svih vremena, taj pojma o fudbalu nema. Potpuna dominacija. Més que un club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.