BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Gorazde11
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Gorazde11 » 28 maj 2011, 19:27

Pobjeda se trazi, sa tri boda baraz nije daleko

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2011, 19:29

Alucard je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Osim sa Spanijom,koja je to jos utakmica gdje smo primili petardu ??
Argentina, Hrvatska...

ovo sa hr nije bilo 5-0 ali opet primili smo pet komada
Iran,rezultat bio kao i protiv Spanije u Zenici.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 maj 2011, 20:45

delija je napisao/la:..

"harry-90" daj ba gluposti pises.Sta ja imam od napada na Spaniju kad smo 5taka primili.To i jest do taktike takticaru.Da smo onako napali Francuze mogli smo isto primiti petardu,a eto i napraviti koji napad..
Pogledaj poslije teleci pogledu koga je sve raspadnuta Francuska dobila
Na tvoje uvrede ne zelim uzvracati uvredom jer to nije moj nivo nekog vrijedjat ako ne dijeli misljenje kao ja..Od takvih kao ti,ne ocekujem normalnu diskusiju vec samo uvrede,ali sta ces,svako nosi svoj kucni odgoj,pa tako i ti..

Mislim nije bruka primit od Spanije 5 komada,jer su ljudi nekoliko klasa ispred nas,dobro smo igrali,stvarali sanse,ali dosta su kvalitetnija ekipa i to je doslo do izrazaja.Bolje izgubit,makar smo vidjeli igru i sanse nase repke,nego izgubit,a nista ne pokazat,kontas ? Pa da jes Francuska poslije dobijala meceve,ali ljudi se uigrali,a sta je bilo prije meca sa nama,Bjelorusija dobila u Francuskoj,mi najavljivali da cemo ih poderat,a nismo prisli golu,jer famozna taktika nije upalila,nista novo.

Nisam za ovog covjeka da nas vodi,ali najvise na svijetu zelim da moja zemlja igra na jednom velikom takmicenju,kao sto je EURO,pa makar nas i ovaj vodio.. Sretno momcii !

Zamolio bih ako ce neko da me citira i da mi odgovori,makar na kulturan nacin,ako je ikako moguce ? :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2011, 21:14

Kad neko lupa,lupat ce do kraja.
Ti Francuzi su nakon nas dobili tako lako i Brazil kao i Englesku.
A u vezi taktike Misimovic je to vec javno rekao.Da se uopste nisu drzali dogovora koji je bio u svlacionici sa Papetom.Zato je i doslo do neminovnog poraza.
Naravno kad se teren poslije toga ocistio,stvari rascistile i igre su kud ikamo bolje i kvalitetnije.
A to moze demantovati samo onaj kome je moc vida kao i Sasi Maticu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 maj 2011, 21:26

Sta je bilo prije tih meceva sa Brazilom itd.. neka Bjelorusija ih uzme u Parizu,a mi ni do gola kako treba,a Francuska tad u fazi raspada ..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 maj 2011, 21:37

Miske je jos na pregledima ovdje, ali izgleda do utorka stize za BiH. Dakle ima jos sansa da zaigra. Salihovic definitivno ne igra, Vranjes izgleda isto. Pape je razmisljao o tome da igramo sa jednim napadacem, no kako stvari stoje sad cemo igrati ponovo sa dva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 maj 2011, 21:39

Principatus je napisao/la:Miske je jos na pregledima ovdje, ali izgleda do utorka stize za BiH. Dakle ima jos sansa da zaigra. Salihovic definitivno ne igra, Vranjes izgleda isto. Pape je razmisljao o tome da igramo sa jednim napadacem, no kako stvari stoje sad cemo igrati ponovo sa dva.
Jako lose vijesti :( . Nadam se da ce barem Miske moci zaigrati.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 maj 2011, 21:40

Bolje da krenemo sa jednim napadacem,a to je Dzeko.. AKo bi zelio da igramo sa dva napadaca,onda Dzeko i Muslimovic,Ibisevicu pruziti sansu sa klupe,ako bude potrebno.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 28 maj 2011, 23:31

harry_90 je napisao/la:Bolje da krenemo sa jednim napadacem,a to je Dzeko.. AKo bi zelio da igramo sa dva napadaca,onda Dzeko i Muslimovic,Ibisevicu pruziti sansu sa klupe,ako bude potrebno.
Bilo kako bilo, Ibisevic nas podize iz mrtvih u Zenici ... pa ti pjevaj borbene ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 maj 2011, 23:59

ma 100 % pocinjemo sa jednim napadacem....nije nam toliko neophodna pobjeda u bukurestu da bi igrali sa dvojicom u napadu, kao sto je bilo u zenici protiv rum kad su igrali i vedo i edo (evo idu i rime :mrgreen: :mrgreen: ).....dzeko sam u napadu, a protiv siptara ce obojica
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 29 maj 2011, 00:54

harry_90 je napisao/la: Na tvoje uvrede ne zelim uzvracati uvredom jer to nije moj nivo nekog vrijedjat ako ne dijeli misljenje kao ja..Od takvih kao ti,ne ocekujem normalnu diskusiju vec samo uvrede,ali sta ces,svako nosi svoj kucni odgoj,pa tako i ti..

Mislim nije bruka primit od Spanije 5 komada,jer su ljudi nekoliko klasa ispred nas,dobro smo igrali,stvarali sanse,ali dosta su kvalitetnija ekipa i to je doslo do izrazaja.Bolje izgubit,makar smo vidjeli igru i sanse nase repke,nego izgubit,a nista ne pokazat,kontas ? Pa da jes Francuska poslije dobijala meceve,ali ljudi se uigrali,a sta je bilo prije meca sa nama,Bjelorusija dobila u Francuskoj,mi najavljivali da cemo ih poderat,a nismo prisli golu,jer famozna taktika nije upalila,nista novo.

Nisam za ovog covjeka da nas vodi,ali najvise na svijetu zelim da moja zemlja igra na jednom velikom takmicenju,kao sto je EURO,pa makar nas i ovaj vodio.. Sretno momcii !

Zamolio bih ako ce neko da me citira i da mi odgovori,makar na kulturan nacin,ako je ikako moguce ? :lol:
Izvinjavam se pomjesao sam te sa nekim drugim forumasem koji Safeta naziva telecim pogledom.

Ma daj ba sta primiti 5cu nije sramota..De ziv bio nadji ko je jos primio 5 komada od Spanaca....

Ne znam sto tu spominjes Francusku kad veze nemas.Pa vjerovao ili ne Bjelorusi su dali gol iz samo jednog jedinog suta prema golu Francuske.Cijelu utakmicu su ih ubili Francuzi al im se gol nije dao..

Krajnje je brezobrazno negirati ovoliko poboljsanje igre.Doduse, mozda jednostavno pojma nemas

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 29 maj 2011, 01:24

delija je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Na tvoje uvrede ne zelim uzvracati uvredom jer to nije moj nivo nekog vrijedjat ako ne dijeli misljenje kao ja..Od takvih kao ti,ne ocekujem normalnu diskusiju vec samo uvrede,ali sta ces,svako nosi svoj kucni odgoj,pa tako i ti..

Izvinjavam se pomjesao sam te sa nekim drugim forumasem koji Safeta naziva telecim pogledom.

Ma daj ba sta primiti 5cu nije sramota..De ziv bio nadji ko je jos primio 5 komada od Spanaca....

Ne znam sto tu spominjes Francusku kad veze nemas.Pa vjerovao ili ne Bjelorusi su dali gol iz samo jednog jedinog suta prema golu Francuske.Cijelu utakmicu su ih ubili Francuzi al im se gol nije dao..

Krajnje je brezobrazno negirati ovoliko poboljsanje igre.Doduse, mozda jednostavno pojma nemas

Bold1:Dala je Spanija Belgiji npr. 5icu,Poljskoj 6icu ali bez primljenog gola.Naravno da nije za pohvalit se kad primis 5aka ali se mozemo pohvaliti i da smo dali 2 Spancima...rijetko kome je to poslo za nogom u to doba pogotovo ;)

Bold2: Mi nismo imali niti jednog suta za razliku od Bjelorusa nismo mogli dati gol ni slucajno.Jesmo imali sut Pjanica sa 2km :lol:

Bold3: Slazem se 100%,napredak je ocit :!:
RIP SALE VILENJAK

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 29 maj 2011, 02:01

RKO je napisao/la:

Bold1:Dala je Spanija Belgiji npr. 5icu,Poljskoj 6icu ali bez primljenog gola.Naravno da nije za pohvalit se kad primis 5aka ali se mozemo pohvaliti i da smo dali 2 Spancima...rijetko kome je to poslo za nogom u to doba pogotovo ;)

Bold2: Mi nismo imali niti jednog suta za razliku od Bjelorusa nismo mogli dati gol ni slucajno.Jesmo imali sut Pjanica sa 2km :lol:

Bold3: Slazem se 100%,napredak je ocit :!:
1. Vidis ja ubjedjen bio da nije niko dobio 5cu od njih.Eto nasli ste me :oops: ,ali bilo kako bilo nije pohvalan rezultat..

2. Mozda je sreca Bjelorusa bila sto su na strani igrali pa im nije imao ko od njihovih ljudi mater psovati.Bio sam na tekmi i sve je depresivno izgledalo.Da je tekma bila u Ze 100% bi bila drugacija situacija.Jesu nas brate ljudi razvalili ali jednostavno nismo imali svoj dan i glupo je uzimati samo tu utakmicu kao dokaz da Susic nema pojma.Cijelo vrijeme se o tome radi i to pokusavam pokazati

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 maj 2011, 02:07

Prvo se bezveze raspravljate oko Španije . Španija nam je uvalila tad 5-icu ali treba naglasiti da su se igraci cuvali , da to nije bila nimalo vazna utakmica a Spanija je igrala s drugim timom koji je bio zeljan dokazivanja i sigurno je da im je igrao prvi tim da bi slabije igralo ma kako vam to cudno izgledalo .
Drugo kad je bila prva utakmica u Španiji moglo se vidjeti pravi nas kvalitet jedva su nas dobili uz to da mi svoje prilike nismo iskoristili a da jesmo utakmica bi bila indenticna onoj od Kvalifikacija za Sp 2004 ! :)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 maj 2011, 03:10

Ono protiv Španije u Zenici je na neki način bila više kao prijateljska, revijalna utakmica. Ali smatram da smo ih u prvih 15 minuta razvalili igrom i šansama, trebali smo realno zabiti 2-3 gola ali djelomično nismo imali sreće, djelomično je Iker briljirao i onda nam se to moralo vratiti. Ali prvih 15 minuta smo za njih bili Barcelona ;) Poslije su nam radili šta su htjeli, igrači su se čuvali a bili su i u šoku zbog promašaja, ostavljali toliko prostora da bi nam se šleper mogao probiti kroz odbranu a ne mali brzi Iniesta :D
Nije baš neka utakmica za uzimati kao primjer, ni nama a ni špancima.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 29 maj 2011, 08:06

[youtube][/youtube]

NA VJERNOST TI SE KUNEM!
Čelik Zenica 1945

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2011, 12:33

delija je napisao/la:

Jes ruzno kad ti neko uvali 5 komada,ali nije sramota kada vidis da su se momci borili,stvarali sanse,ali njihova kvaliteta je poslije dosla do izrazaja.Meni je vec sramota igrat sa velesilom Katarom 1:1,samo me cudi kako nismo uspjeli izgubit,pa zadovoljit se bodom iz Albanije itd..

Francuska je bila bolja,ali Bjelorusija jednu sansu i gol,i to na strani,a mi kuci nijednu sansu kako treba da stvorimo.Bolje smo odigrali protiv prve repke svijeta u Zenici,uvalili im dva gola,jos stvorili dosta sansi,nego sa raspadnutom Francuskom na Kosevu ..Dovoljno govori statistika da su nam Francuzi na Kosevi 9 puta sutnuli u okvir gola,a mi samo jednom..

Mrsavih 1:1 sa Albanijom,katastrofalnih 1:1 sa velesilom Katarom,demolirani od raspadnute Francuske na Kosevu.. protiv Rumunije su igrali dobro,ne mogu grijesit duse,svaka cast momcima..

Selektor koji se zadovoljava bodom iz Albanije,koji sa spiska brise momke koji su prosle kvalifikacije bili nezamjenjivi,Francuskoj unaprijed svojim izjavama prepisuje prvo mjesto u skupini itd.. kada se sjetim proslih kvalifikacija,demoliranje Belgije,Armenije,Estonije,dobre partije protiv Spanije i Turske,veselja naroda na ulicama,sa iscekivanjem svakog narodnog meca,a sad se moramo zadovoljit sa jednim bodom iz Albanije kojoj je glavni igrac Cana..

Doduse, mozda jednostavno pojma nemas !

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 29 maj 2011, 13:01

Jaro jel ti shvatis da spominjes rezultate od prije pola godine.Pa cak od Albanije mi imamo znatno poboljsanje u igri.Kakve veze ima koga zove ako on ima igru.Jel ti kontas ko se sve iz Albanije vratio pognute glave.Cak su i tvoje Bjeloruse, " koji su razvalili Francusku", dobili na svom terenu

Al haj nejse,kriteriji su ti u krajnju ruku smijesni

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 29 maj 2011, 13:04

O cemu se vi raspravljate boze sacuvaj .,

Jel vi znate da je Francuska nas morala pobijediti i da se tu nista nije moglo uciniti . Ljudi su bolan spremniji onaj crnac sto je igrao krilo covjek moze sam trcati ko pola nase reprezentacije a nasi nisu igrali nista Miske nesto mase pa svak za sebe igrao . A i da su htjeli nesto mislite da Platini i ekipa ne bi uletili i to rijesili eh ...

- Protiv Albanije smo prokockali pobjedu imali smo vodstvo primili bezveze glup gol i na kraju nismo imali srece da povedemo znate i sami .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 maj 2011, 13:06

Trazim temu Rumunija - BiH, ali je nemogu nikako naci. Moze li mi neko pomoci :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.