Ma da.Malo sam se zafrkao,jbg bili ste citavo vrijeme 2.Hawking je napisao/la:Misliš "čestitke" na 3. mjestu...neutralan__ je napisao/la:Cestitke na 2. mjestu.Sve najbolje u Evropi,da daleko dogurate.
Vi ste pokazali ko su Manijaci,ko je Zeljo,onda kad ste aplauzirali igracima Borca.
U Evropi imate podrsku iz Banovica.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
NEK SMO VAZDA PUNI BOSNE,
A I BOSNA PUNA NAS!!!
A I BOSNA PUNA NAS!!!
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
deni_TM87 je napisao/la:Svaka cast !!!pile87 je napisao/la:Kad vidim ove iz BL i njihovo skandiranje ne bi mi zao bilo da su kitice prvaci, vjeruj mi!!!Vasa Ladacki je napisao/la:Boli me k.u.r.a.c za kup ! Ovo se moralo privesti kraju na 2. mjestu, moralo ! I ne zanima me jesu li tu Njanje, Siroki ili Olimpic, vec me brine to sto su onakve njanje ( citaj u navodnom raspadu i na hrenovkama ) ispred nas, sta bi bilo da su im uslovi ko nasim zvjezdama ?!?!? Ali dobro, nebitno je sve, trofej jedan tu i Europa tu za 90. godisnjicu. Zadovoljan iako...
Sad bi Sarajevu dao titulu samo da nisu ona gamad prvaci !
Vise volim da nas nas klub predstavlja u Evropi nego oni cetnici...
Uzas Boga mi
CIJELO VRIJEME SAM OVDJE GOVORIO DA BIH VOLIO DA PORED NAS SARAJEVO I CELIK PREDSTAVLJAJU NASU DOMOVINU U EVROPU JER JE OSJECAJU U SRCU A MASA POJEDINACA ME NAZIVALA SVAKAKVIM IMENIMA.TREBALO JE DA SE DANAS DESI OVO U BANJA LUCI PA DA MNOGI SHVATE DA NEMA NIKO BLIZI OD KOMSIJE.LICNO KAO NAVIJAC VOLIO BIH DA SMO ISPRED PITARA I MISLIM DA SU IGRACI MORALI IZ POSTOVANJA PREMA KLUBU I NAVIJACIMA ODRZATI TO DRUGO MJESTI CISTO RIVALITETA RADI,NAJVISE POSLIJE SVEGA ZALIM STO NISMO CISTO PRORACUNSKI DALI CELIKU KUP SAMO DA SIROKI NE IZLAZI U EVROPU JER SU I ONI ISTI KAO OVI U RS,TAMO UMJESTO MLADICA VELICAJU GOJKA SUSKA,PRALJKA I OSTALE.
KOMSIJE ISKRENE CESTITKE ZA DRUGO MJESTO PORED SVIH NEDACA STE GA I ZASLUZILI KOLIKO GOD TO POJEDINCIMA BILO TESKO PRIZNATI.
A AMARU I IGRACIMA NEKA JE NA CAST TO STO SU IZGUBILI DRUGO MJESTO,DA IMALO POSTUJU NAS NAVIJACE I KLUB NE BI SE TAKO NONSALANTNO PONASALI,AKO NISTA TREBALI SU POSTOVATI ONU PODRSKU U ZENICI.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Za plasman u Euro ligu,dobije se ista cifra, bio 2 ili 3.Razlika u premijama prema igracima Zelje za 2 odnosno 3 mjesto je oko 20 000KM. Nije mi drago sto igraci nisu dobili vece premije al sami su krivi tj. imali su priliku za to. Zato 20 milja u padze jos ako pitari isplate svojim igracima neke lunch-pakete, svi sretni 

@dino lj ,brate ja sam uvijek bio uz tebe sto se tice nasih klubova ...
hehehe

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Zanimljiva scena bila pred kraj utakmice u PD. Dva vasa igraca (11 i 17) se zamalo potukose,razdvajali ih ostali igraci. Ostalo OK. Pozdrav iz PD.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Stanić i Čolić!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Stanic je 11, ko je ono 17?
edit: joj sa malim Colom xD
edit: joj sa malim Colom xD
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 28 maj 2011, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
jos su oni djeca, desi se toBianconeri1988 je napisao/la:Stanić i Čolić!![]()
![]()

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Treba onoga Stanića malo spustiti na zemlju, on se baš fura, igra solidno, ali me nervira...Osimov ljubimac.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:jos su oni djeca, desi se toBianconeri1988 je napisao/la:Stanić i Čolić!![]()
![]()
Ž '21!
kakva je igra bila, kako su se ovi mladi pokazali 9 i 30 (Ramic i Zolotic ) ?Grad je nas DS je napisao/la:Zanimljiva scena bila pred kraj utakmice u PD. Dva vasa igraca (11 i 17) se zamalo potukose,razdvajali ih ostali igraci. Ostalo OK. Pozdrav iz PD.
NO PYRO NO PARTY
dvojica mladih praznoglavaca 

Sada slijedi zanimljiv period, dosta igrača će najvjerovatnije otići, valja na vrijeme dovesti pojačanja i proći kvalitetne pripreme - utakmice kvalifikacija za Europu će doći prije nego što mi mislimo, brzo vrijeme prođe.
Btw zanima me kako su igrali pomenuti dvojac ( Ramić i Zolotić ) kao i Baljić ?
Btw zanima me kako su igrali pomenuti dvojac ( Ramić i Zolotić ) kao i Baljić ?
on meni i nije neki igrac, ima brzinu i to je to. Nabije loptu i trci za njom i ne razmislja sta dalje da radi tako i E. Colic.Bianconeri1988 je napisao/la:Treba onoga Stanića malo spustiti na zemlju, on se baš fura, igra solidno, ali me nervira...Osimov ljubimac.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:jos su oni djeca, desi se toBianconeri1988 je napisao/la:Stanić i Čolić!![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
ma stanic mu trebu nagazio u gradu ba hahahhaChWilla je napisao/la:dvojica mladih praznoglavaca

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Igrac sa brojem 9 je bio OK. Nista posebno ali ima neku harizmu. I jos, mislim da je Baljic, zaboravio sam broj. Visok, dobro trci ali mislim da je i on mladji lik. On mi je ostavio pozitivan utisak. Nista nisu posebno uradili ali eto, utisak je pozitivan. 30 se ne sjecam,jbg. Dzafic vas je dobro guzio. Visca dao dobar go. Uhvatio loptu u padu, na ivici sesnaeterca, sa lijeve ćoše i bum..Kad ste izjednacili, Manijaca zapalili baklje, pjesma, ovo, ono i sledeci napad Rudar daje go. Bas da se covjek isfura.
Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 28 maj 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
da bogdu imaju u glavi koliko u nogama, nešto bi od njih bilo...
Dobit ce veci,ko kaze da necedjale je napisao/la:Za plasman u Euro ligu,dobije se ista cifra, bio 2 ili 3.Razlika u premijama prema igracima Zelje za 2 odnosno 3 mjesto je oko 20 000KM. Nije mi drago sto igraci nisu dobili vece premije al sami su krivi tj. imali su priliku za to. Zato 20 milja u padze jos ako pitari isplate svojim igracima neke lunch-pakete, svi sretni

A bogami kako su igrali Amarovi do samog kraja izgleda da su bas imali doping sa mini lunch paketom.Kifla,Zdenka i uz to malo veci.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ne mogu da vjerujem koliko na ovoj temi ima kompleksasa .. to je stvarno zabrinjavajuce
Nisam dosao da provociram jer fkt nisam jedan od mnogobrojnih provokatora kojih ima i na jednoj i na drugoj strani ali stvarno je za nepovjerovati kako mozete toliko spominjati SARAJEVO . Sta zavrsili smo ispred vas i to vas najvise zulja ..
Pa ljudi osvojili ste kup na trecem ste mjestu i sta je tu problem
? Puno vise trebate da se zapitate za borac i tzv navijace tog kluba koji velicaju jednu sramotu .. fuj tu ljudima treba da se zgadi i fudbal i sve .
Mi smo gradska raja , ne trebamo dati papcima da budu iznad nas !
Pozdrav za SVE NORMALNE navijace zeljeznicara i cestitke na osvojenom kupu i trecem mjestu

Nisam dosao da provociram jer fkt nisam jedan od mnogobrojnih provokatora kojih ima i na jednoj i na drugoj strani ali stvarno je za nepovjerovati kako mozete toliko spominjati SARAJEVO . Sta zavrsili smo ispred vas i to vas najvise zulja ..

Mi smo gradska raja , ne trebamo dati papcima da budu iznad nas !
Pozdrav za SVE NORMALNE navijace zeljeznicara i cestitke na osvojenom kupu i trecem mjestu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.