Btw. Trebalo bi staviti novu anketu, moj prijedlog je naprimjer da navedena bude na temu: "Kojeg od navedenih igrača bi najradije vidjeli u Milanu ?".

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma nista care i drugi put ,a sajt je pravo zanimljiv pored transfera ,imaju sva desavanja unutar klubovA i ostale zanimljivosti ,znaci nije samo puko lupetanje novinara po ransferimaUlični Muzičar je napisao/la:@Warden
fala ti...
Nisam do sada posećivao taj sajt (slabo me zanimaju priče o transferima), ali svaka čast da su stavili ceo intervju, i to dan ranije.
Sreća moja da niko nije prvodio (a, ja nisam znao), jer bi ispalo da sam gubio vreme za DŽ.
Da sam video ovako u pisanoj formi, mogao sam odatle da prevedem, a ne da se j.bavam sa daljinskim, tv i dvd
robovi88 je napisao/la:Berlusconi izjavio : " Nećemo kupiti Hamšika ! "
Braida i Raiola u Londonu ... Mete su : Fabregas,Modrić,V.D.Vaart,Bale ili Nasri
Po meni bi najbolje pasao Modric......ali ja ne znam po meni Flamini nije igrac za Milana, zasto njega ne ponude Napoliu i recimo 6 milja za Hamsika i to bi bilo jako odlicno...uz Modrica , Princa Bommela cini li bi jakoo dobru sredinu terenaTitova-Juga je napisao/la:robovi88 je napisao/la:Berlusconi izjavio : " Nećemo kupiti Hamšika ! "
Braida i Raiola u Londonu ... Mete su : Fabregas,Modrić,V.D.Vaart,Bale ili Nasri
Nadam se da neće stvarno :- )
Od ovih sviju, nadam se V.D.V, Fabregasu ili Modriću !
da nećemoA_d_0 je napisao/la:Pa u nasem klubu sve ludjak do ludjaka. Ko sto rece @Baresi i ovaj Allegri cini mi se puk'o. Da hocemo dovest Modrica meni je on prejak igrac. Zna sve sa loptom.
Ima znanje sto je dosta za njegovu poziciju. Ko da Xavi ima neki udarac i neku snagu. Al svakako da bi ja volio vise Cesca,Pastorea il Nasria al realno prije cemo kupiti Modrica nego ovu trojcu.tony-mortale je napisao/la:da nećemoA_d_0 je napisao/la:Pa u nasem klubu sve ludjak do ludjaka. Ko sto rece @Baresi i ovaj Allegri cini mi se puk'o. Da hocemo dovest Modrica meni je on prejak igrac. Zna sve sa loptom.,
nije on loš nema govora, al nije ni svjetska klasa, frajer ima udarac kao djete u osnovnoj, fizički je inferioran skorom svakom drugom igraču, a koštao bi vrlo vjerovatno pravo bogatstvo, pastore, nasri, VdV, a pogotovo cesc su puno bolji izbor
1) He is a name that has not yet been done, we need to look anywhere, even to the EU from Argentina, France. " The 24 year old midfielder has double passport, French Algerian Community.
2) He's a midfielder with the vice of goals. " In '44 appearances last season by season 17 goals and 4 assists.
3) He is 'someone who plays from inside left / right and can play without problems on the trocar. Exactly what Nasri is Arsenal's Wenger.
4) Nasri is out of contract in June 2012 and did not want to renew with Arsenal, Wenger has said in this connection that the end will no longer be made with Flamini (lost its zero parameter in favor of Milan)
5) The Rossoneri's leadership is in good contact with his agent, Alain Migliaccio, the same that led to AC Milan Gourcuff.
6) In these days we are talking about a landing at United but Wenger very difficult to sell it to a direct rival.
7) Recently, Mino Raiola has often been in London, not only for visits to Balotelli.
ok možda nije pastore wc igrač ali je na dobrom putu da to bude, tek 21 godina, visok, brz, jak, šut dobar, asistira, zabija, reprezentativac argentine, već 2 sezone u italiji iza njega(vrhunski odigrane)-znači provjeren igrač s kojim milan nemože promašiti nikako,A_d_0 je napisao/la:Pa onda ni Pastore nije WC igrac. Sezonu dobro odigrao i sta? Odmah dati 50 miliona? Niposto. Ako ce se davati velike pare dati ih onda za Fabregasa. Mada sumnjam da ce ijedan od ovih sto se spekulira igraca doci ali eto. Opet ponavljam najveca zelja mi je Ganso ali povrede ga handre cini mi se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.