Bianconeri1988 je napisao/la:Manijaci i Horde zla gradska su raja, Mladić Ratko duva im ga glatko.
Jedan post koji će opravdati obje navijačke skupine

O ovome obavezno obavijestiti UEFA-u i ako se to uradi ovo sigurno nece proci bez kazni.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bianconeri1988 je napisao/la:Manijaci i Horde zla gradska su raja, Mladić Ratko duva im ga glatko.
Jedan post koji će opravdati obje navijačke skupine
Kad vidim ove iz BL i njihovo skandiranje ne bi mi zao bilo da su kitice prvaci, vjeruj mi!!!Vasa Ladacki je napisao/la:Boli me k.u.r.a.c za kup ! Ovo se moralo privesti kraju na 2. mjestu, moralo ! I ne zanima me jesu li tu Njanje, Siroki ili Olimpic, vec me brine to sto su onakve njanje ( citaj u navodnom raspadu i na hrenovkama ) ispred nas, sta bi bilo da su im uslovi ko nasim zvjezdama ?!?!? Ali dobro, nebitno je sve, trofej jedan tu i Europa tu za 90. godisnjicu. Zadovoljan iako...
Svaka cast !!!pile87 je napisao/la:Kad vidim ove iz BL i njihovo skandiranje ne bi mi zao bilo da su kitice prvaci, vjeruj mi!!!Vasa Ladacki je napisao/la:Boli me k.u.r.a.c za kup ! Ovo se moralo privesti kraju na 2. mjestu, moralo ! I ne zanima me jesu li tu Njanje, Siroki ili Olimpic, vec me brine to sto su onakve njanje ( citaj u navodnom raspadu i na hrenovkama ) ispred nas, sta bi bilo da su im uslovi ko nasim zvjezdama ?!?!? Ali dobro, nebitno je sve, trofej jedan tu i Europa tu za 90. godisnjicu. Zadovoljan iako...
Potpisdeni_TM87 je napisao/la:Svaka cast !!!pile87 je napisao/la:Kad vidim ove iz BL i njihovo skandiranje ne bi mi zao bilo da su kitice prvaci, vjeruj mi!!!Vasa Ladacki je napisao/la:Boli me k.u.r.a.c za kup ! Ovo se moralo privesti kraju na 2. mjestu, moralo ! I ne zanima me jesu li tu Njanje, Siroki ili Olimpic, vec me brine to sto su onakve njanje ( citaj u navodnom raspadu i na hrenovkama ) ispred nas, sta bi bilo da su im uslovi ko nasim zvjezdama ?!?!? Ali dobro, nebitno je sve, trofej jedan tu i Europa tu za 90. godisnjicu. Zadovoljan iako...
Sad bi Sarajevu dao titulu samo da nisu ona gamad prvaci !
Vise volim da nas nas klub predstavlja u Evropi nego oni cetnici...
Uzas Boga mi
Išli bi oni i vako i nako u drugo pretkolo... meni uopšte ne smeta ko je tamo, ali mi smeta što je igračima svejedno hoće li biti drugi ili treći, to mi ne ide u glavu nikako... a to za "navijače" Borca je sasvim druga priča i ne dovodi se u kontekst sa sportskim rivalitetom...barbarez je napisao/la:Kao navijacu sigurno mi je zao sto nismo 2,ali kakve to veze sad ima.Mozda mi i prvi put u zivotu nije zao sto je Sarajevo ispred nas.Sta treba da mrzim prve komsije,kad vidim kakve gamadi ima stid me ikada reci da ih ne volim.Rivalitet je dobra stvar,nek idu odmah u 2 pretkolo.Sto bi jedni drugim zabijali noz u ledja,kada ima ovih koji bi nam to rado djaba radili.
Treba zajedničko pismo svih navijačkih grupa u BiH kojima ovo smeta poslat UEFI i valjda nešto bude od toga... Savez bi tu trebao biti glavni, al kakav je...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja predlazem da svi posaljemo identicno pismo uefi sa svog maila, i nek' se cuje nas glas.. Ovakvi hadalji ne smiju nas predstavljati u Evropi, nas i nasu BiH..
i sta si time htjeo reci zivotati...ipetm je napisao/la:poznata parola pitara....
"BOLJE TRECI UZ ALLAHA NEGO PRVI UZ LJUBAV I POMOC VLAHA"
Misliš "čestitke" na 3. mjestu...neutralan__ je napisao/la:Cestitke na 2. mjestu.Sve najbolje u Evropi,da daleko dogurate.
Vi ste pokazali ko su Manijaci,ko je Zeljo,onda kad ste aplauzirali igracima Borca.
U Evropi imate podrsku iz Banovica.
Htio je reći,da ste vi ovu parolu digli na utakmici prije nekog vremena (podosta ima)mma_hz je napisao/la:i sta si time htjeo reci zivotati...ipetm je napisao/la:poznata parola pitara....
kad vidim ovee ....odmah u sebi kazem "moji lijepi strumfovi"...![]()
ma ti si vazda bio raja i još par pitara sa ovog foruma,sa kojima se može fino zahebavati bez seljačkih prozivkimma_hz je napisao/la:i sta si time htjeo reci zivotati...ipetm je napisao/la:poznata parola pitara....
kad vidim ovee ....odmah u sebi kazem "moji lijepi strumfovi"...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.