Dobri ste vi ja gledam sa trojicom Barceloninih, poraz nije opcijaammarc je napisao/la:Ja cu gledati sa milanezom,bayernovcem i scouserom,a veceras su za Farsu...uglavnom,ako sve bude kako treba,nece imati mira poslije utakmice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Dobri ste vi ja gledam sa trojicom Barceloninih, poraz nije opcijaammarc je napisao/la:Ja cu gledati sa milanezom,bayernovcem i scouserom,a veceras su za Farsu...uglavnom,ako sve bude kako treba,nece imati mira poslije utakmice
Uh tebi ce vise znacit pobjeda nego Fergusonu.drH je napisao/la:Dobri ste vi ja gledam sa trojicom Barceloninih, poraz nije opcijaammarc je napisao/la:Ja cu gledati sa milanezom,bayernovcem i scouserom,a veceras su za Farsu...uglavnom,ako sve bude kako treba,nece imati mira poslije utakmice![]()
Jooj ako dobiju nema me kuci do zoreCartman je napisao/la:Uh tebi ce vise znacit pobjeda nego Fergusonu.drH je napisao/la:Dobri ste vi ja gledam sa trojicom Barceloninih, poraz nije opcijaammarc je napisao/la:Ja cu gledati sa milanezom,bayernovcem i scouserom,a veceras su za Farsu...uglavnom,ako sve bude kako treba,nece imati mira poslije utakmice![]()
Pozlatile ti se riječiAlcatraz je napisao/la:Raja jestel nestrpljivi ??Ja sam ubijeden u pobjedu Manchestera,ali moramo cekati do veceras nista se nezna bit ce neizvjesno,1 polurijeme je X 100%,a onda 70 min Rooney zabija
Puca me nervoza, srce lupa ko ludo, do početka utakmice ću biti tamanRooney88 je napisao/la:@Ted kakva je atmosfera kod tebe?
Tribo bi i meni jedan receptRooney88 je napisao/la:Imas li kakav recept za smirenje, ovako necu jos dugo majke mi! Tresem se ko **** na -20!
Cuo sam da 7 jegera djeluje!Ted Mosby je napisao/la:Tribo bi i meni jedan receptRooney88 je napisao/la:Imas li kakav recept za smirenje, ovako necu jos dugo majke mi! Tresem se ko **** na -20!
Nema nista na MUTV brate. Kaze mi jedan jaran da je procitao da Berba nije ni na klupi...Odma javljam, dok kazu na MUTV.Thunderstruck je napisao/la:Hajmo Cartmane sastav! Valjda je do sad neko nešto rekao?
Ovo je očekivano, presječe me kad neko spomenu Gibsona... Sreća nema ni njega ni Evansa na klupi...drH je napisao/la:Izgleda da je potvrdjeno
van der Sar
Fabio
Ferdinand
Vidic
Evra
Valencia
Carrick
Giggs
Park
Rooney
Hernandez
SUBS: Kuszczak, Smalling, Fletcher, Anderson, Scholes, Nani, Owen.
PS. Koji crni Gibson nemojte plasiti posten Unitedov puk![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.