FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheDinoRules
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheDinoRules » 28 maj 2011, 19:15

Ono u Banja Luci - fuj!
Pali smo na treće mjesto, ali me to toliko ne interesuje, jer smo već osvojili KUP (ali ko će sad komšinice trpiti? :mrgreen: ) Nyema, već sam govorio, ima strašan problem 1 na 1, ali ima i prostora da napreduje tu. Sjećam se trening utakmice gdje ga je momak iz Pofalićkog levatio, ali to ne umanjuje činjenicu da je on ponajbolji Željin igrač trenutno. I stvarno bih zamolio sve normalne navijače, simpatizere Sarajeva da ne provociraju previše i da se napokon u nekim pitanjima moramo složiti. Toliko me iznerviralo ovo u Banja Luci što se skandiralo, pa majku mu, ne ide. Realnost jeste da smo mi upravo s njima i ratovali (o tome ne smijemo ovdje), ali na tribinima NE SMIJE BITI SKANDIRANJA OSOBAMA KOJIM SE SUDI. Pogotovo ako je to jedan od "četvorice"!!!
U mom svijetu važe moja pravila

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 maj 2011, 19:16

Kao sto sam i predpostavljao. Gradski rival je ipak ispred nas i to je ono sto ce sigurno gutati svakog navijaca Zeljeznicara ali trece mjesto i osvojen kup je sigurno bolje nego sezone bez trofeja i jedno mjesto iznad. ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 maj 2011, 19:17

bistrikboy je napisao/la:uspjesna sezona je iza nas!

Hvala ekipi na radosti koju su nam priredili!
ma ja brate kakvo kukanje svaka cast ekipi i naravno Osimu .Nismo drugi pa sta bice abd iduce sezone i dupla mozda sabur,meni kup dovoljan,elhamdulilah.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 maj 2011, 19:18

Jimmy from the hood je napisao/la:Kao sto sam i predpostavljao. Gradski rival je ipak ispred nas i to je ono sto ce sigurno gutati svakog navijaca Zeljeznicara ali trece mjesto i osvojen kup je sigurno bolje nego sezone bez trofeja i jedno mjesto iznad. ;)

Razmišljam isto, nije neki gubitak al mi je samo zbog komšinica i njihovih provokacija. Ako dođe do toga samo ih iskulirat jer nisu oni naš najveći problem u ovoj državi. Treba otvorit oči i vidjet da državu djelimo s onima koji bi nam ponovili 92-95!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 28 maj 2011, 19:19

2010 - Titula
2011 - Kup
2012 - Titula i kup ;)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 19:20

Nemojte biti kompleksaši, kakve veze ima što je Sarajevo ispred nas?! Razlike između drugog i trećeg mjesta nema pošto smo osvojili kup, ustvari ima ali samo za igrače koji su mogli biti bogatiji za koju hiljadu. Znači ako igračima ne smeta, što bi nama smetalo?!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 maj 2011, 19:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Pitari su završili ispred nas, ali za njih i dalje stoji parola godine prolaze titule ne dolaze...

Mi ćemo ovu sezonu pamtiti po osvojenom trofeju tj Kupu, a oni po tome što su završili ispred nas, ko tu ima komplekse? :lol:
Haj sta se svadzate nismo dobri ni mi ni vi kad na Borac titulu osvaja ! Treba da se zajedno borimo da nam oni sovinisti ne uzimaju titule losi i mi i vi . Da je i vas ŠB zapao i vi bi ispali kao sto smo i mi . Vi gubili od Borca 2x i mi 2x ! Igrali nerijeseno u oba meca tako da niko nije bolje jedino sto ste vi uzeli tutilu kupu cestitam vam i akobogda uzeli ih jos 1000 !
Samo nemojte da se mi svadzamo izmedzu sebe !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 maj 2011, 19:20

cestitam komsije spasili smo cast ovog grada i aBd drzave,,,, da doguramo do grupne faze el... i iduce sezone aBd da dominiramo ovoom ligom....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 maj 2011, 19:20

babilonTM je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Kao sto sam i predpostavljao. Gradski rival je ipak ispred nas i to je ono sto ce sigurno gutati svakog navijaca Zeljeznicara ali trece mjesto i osvojen kup je sigurno bolje nego sezone bez trofeja i jedno mjesto iznad. ;)

Razmišljam isto, nije neki gubitak al mi je samo zbog komšinica i njihovih provokacija. Ako dođe do toga samo ih iskulirat jer nisu oni naš najveći problem u ovoj državi. Treba otvorit oči i vidjet da državu djelimo s onima koji bi nam ponovili 92-95!
Samo ih pitaj koliko su trofeja ove godine osvojile i reci kako ih to drugo mjesto nece nigdje dalje odvesti nego nas trece. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 28 maj 2011, 19:21

spielführer_21 je napisao/la:Nemojte biti kompleksaši, kakve veze ima što je Sarajevo ispred nas?! Razlike između drugog i trećeg mjesta nema pošto smo osvojili kup, ustvari ima ali samo za igrače koji su mogli biti bogatiji za koju hiljadu. Znači ako igračima ne smeta, što bi nama smetalo?!
tako je ;)
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 19:21

@el saik ..mozes slobodno promjeniti avatar hehehe
a sad ozb ,znaci skandirali ratko mladic,pa jbg negumo da vjerujem da ste iznenadzeni...pa to smo se mogli i nadati .
jedino mi je krivo sto zeljo ne osvoji ligu umjesto njih ,al jbg evo ispade da smo im mi bili najozbiljniji konkurent za titulu ehhehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 28 maj 2011, 19:21

CoDe je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pitari su završili ispred nas, ali za njih i dalje stoji parola godine prolaze titule ne dolaze...

Mi ćemo ovu sezonu pamtiti po osvojenom trofeju tj Kupu, a oni po tome što su završili ispred nas, ko tu ima komplekse? :lol:
Haj sta se svadzate nismo dobri ni mi ni vi kad na Borac titulu osvaja ! Treba da se zajedno borimo da nam oni sovinisti ne uzimaju titule losi i mi i vi . Da je i vas ŠB zapao i vi bi ispali kao sto smo i mi . Vi gubili od Borca 2x i mi 2x ! Igrali nerijeseno u oba meca tako da niko nije bolje jedino sto ste vi uzeli tutilu kupu cestitam vam i akobogda uzeli ih jos 1000 !

Misliš onaj ŠB što nas jeste zapao i kojeg jesmo izbacili iz Kupa? :mrgreen:

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 28 maj 2011, 19:22

Kakve igrace imamo(cast izuzecima) ovo je super...Osvojen kup i 3. mjesto ja zadovoljan..
Za evropska takmicenja se pojacati pogotovo napad,dovesti napadaca a ne nosaca :?
A ovi pojedini Manijaci koji cestitaju na tituli Borcu ,nek vam je na cast... :evil:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 maj 2011, 19:22

preteče me za ŠB :mrgreen:

dajte ba skoncentrišite se :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 maj 2011, 19:23

Manijaci i Horde zla gradska su raja, Mladić Ratko duva im ga glatko. :D

Jedan post koji će opravdati obje navijačke skupine :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 maj 2011, 19:25

spielführer_21 je napisao/la:Nemojte biti kompleksaši, kakve veze ima što je Sarajevo ispred nas?! Razlike između drugog i trećeg mjesta nema pošto smo osvojili kup, ustvari ima ali samo za igrače koji su mogli biti bogatiji za koju hiljadu. Znači ako igračima ne smeta, što bi nama smetalo?!
Nije bitno što je Sarajevo ispred nas, bitno je što je bilo ko ispred nas nakon 17 kola!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 maj 2011, 19:26

Rule_hz je napisao/la:cestitam komsije spasili smo cast ovog grada i aBd drzave,,,, da doguramo do grupne faze el... i iduce sezone aBd da dominiramo ovoom ligom....
Tako je mastore jer ova dva kluba i navijaci oba kluba trebaju da budu ponos grada i drzave i abd grupna faza i mi i vi pa da zajedno slavimo i naravno sljedeca sezona borba za titulu ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 28 maj 2011, 19:26

Boli me k.u.r.a.c za kup ! Ovo se moralo privesti kraju na 2. mjestu, moralo ! I ne zanima me jesu li tu Njanje, Siroki ili Olimpic, vec me brine to sto su onakve njanje ( citaj u navodnom raspadu i na hrenovkama ) ispred nas, sta bi bilo da su im uslovi ko nasim zvjezdama ?!?!? Ali dobro, nebitno je sve, trofej jedan tu i Europa tu za 90. godisnjicu. Zadovoljan iako...
Nama je Željo svetinja jedina.

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 28 maj 2011, 19:27

Iskreno, razbili smo vas danas! Željezničar neprepoznatljiv u današnjem meču u Prijeodoru. U svim segmentima igre, Rudar vas je nadigrao, a pogotovo u napadu. Džafića niste mogli zaustaviti nikako. Očekivao sam više od Želje, ali...
Dva gola ste dali iz nekih potpuno bezveznih i bezazlenih situacija... Drugi gol iz dva dodira... Šehić izbio, lopta preskočila našeg igrača, i ovaj vaš brzi napadač stigne prije i pošalje je lagano u drugi ugao golmana.
Što se tiče navijača, očekivao sam vas više... :D Dva kombija, i to mislim da su to ljudi iz B. Krupe, Kozarca, Omarske, itd. Zapališe četiri baklje poslije drugog gola i par puta se oglasiše i to je sve.

PS: Višća je zvijer! Čestitke na osvojenom kupu.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 maj 2011, 19:28

CoDe je napisao/la:

Ti veze nemaš ni o čemu,samo lupaš bezze

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Sarun i 28 gostiju.